ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد زمان کنونی: 09-25-2025, 09:34 AM |
|||||||
|
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
|
12-09-2012, 11:49 AM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
با سلام.
ببينيد يك موردي رو الان ميگم هرچيزي رو ميشه از طريق نت فروخت هرچيزي رو.ولي بايد چند شرط و مورد وجود داشته باشه. طلا رو هم ميشه فروخت ميگيد چطوري؟؟ يك نهاد دولتي مثل بانك به سايت خودش اين مورد رو اضافه كنه بخصوص بانك شناخته شده اي مثل ملي يا ملت و غيره باشه.مردم با سر حمله ميكنند براي خريد. اما شما كه نه بانك داريد و نه .... شما حالا رو اين جمله فكر كن و موارد ديگرش من چند ساعت ديگر خدمت ميرسم و باقي مطالب رو ميگم كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-09-2012, 11:56 AM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
دوستان ممنون از بحث خوب و مفیدتون
میخواستم نظرتون رو در باره این وبلاگ بدونم http://foori.blogfa.com/ البته فعلا خودم نمیخوام تبدیل به سایت کنم بخاطر هزینه اگه خوب جواب گرفتم شاید در آینده این کارو بکنم |
|||
12-09-2012, 12:37 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
(12-09-2012 11:56 AM)mosafere55 نوشته شده توسط: دوستان ممنون از بحث خوب و مفیدتون سلام وبلاگ خوبیه خوشم اومد موفقتر باشی امسال سالی هست که به امید خدا حتماً به دوتا از آرزو هام می رسم. ![]() |
|||
12-09-2012, 05:08 PM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
در ابتدا عذرخواهي بابت تاخير
اما با وجود خستگي فراوان اومدم تا شمارو بيش از منتظر نذارم. ببينيد همانطور كه گفتم هرچيزي رو ميشه از نت فروخت.ولي ابتدا بايد محيط و شرايط رو براي انجام اينكار فراهم كرد. اولين موضوع در استفاده از نت يا خريد از نت اعتماد و اطمينان هست.و شما يك فرد عادي هيچ وقت نميتوانيد به عموم مردم اين حس رو بديد.مگر با هزينه فراوان حال همين اقدام فروش طلا اگر از طريق يك نهاد دولتي مانند بانك انجام شود 100 درصد عموم مردم خريد خواهند كرد و بدون هيچ نگراني-چون بانك مورد نظر اون حس رو تضميمن ميكنه و من نوعي مطمئن هستم كه در اينجا مواردي كه در فروشگاه يك شخص عادي هست وجود ندارد. مثال ميزنيم و قصد توهين به شخص و اشخاص روي نداريم. ولي متاسفانه شاهدش هستيم و وقتي يك بار و يك نفر انجام دهد عواقب ان گريبان گير همه خواهد بود. در سطح نت براي شما پيش اومده يك كالا را خريداري كرديد ولي موقع تحويل چيز ديگري بوده مثل فيلم يا يك محصول هست بدون گارانتي و غيره. پس اين موضوع اطمينان نكردن در سطر اول خريد از نت وجود دارد. كسي كه بخواد از طريق اينترنت اقدام به فروش طلا جواهرات كند. بايد هزينه هاي فراواني بابت حمايت و تبليغات انجام داد.حمايت هاي مانند بانك ها شركت هاي معبتر شناخته شده و نهاد هاي دولتي. سپس با اقدام موارد مختلف اقدام به جذب مشتري كند. چون در فروش طلا به جز مشكلات اوليه مشكلات بعدي هم وجود دارد. مثل نوع محصول شما درچند سال گذشته بيشتر در ويترين ها جواهرات خارجي بيشتر خود نمايي ميكرد و بيشتر بود اما در حال حاظر جواهرات ايراني زياد هست. منظور در اينجا طرح هاي مختلف هست.اگر حداقل يكبار سري زده باشيد بيشتر جواهرات خارجي داراي ظرافت هاي بسياري هستند ولي ايراني ها كمتر هست. پس بحث سليقه پيش مياد اگر شما جواهرات مختلف بياريد. ولي اگر سكه يا شمش باشد كه هيچ كدام از مشكلات سليقه رو نداريد. اما از بحث طلا كه بيايم بيرون جواهرات ديگه هم وجود دارند. مانند بدلي جات - نقره- پارچه اي- خميري هركدام بازار خاص خودش رو دارند. اما محصولي كه در چند وقت اخير بيشتر مد شده محصولات خميري هست.كه با خمير فيمو تهيه ميشه.در حال حاظر اين خمير بخاطر تحريم در ايران ناياب هست و اگرم پيدا بشه قيمت بالايي داره. و يك دستبدش رو شايد درست كنيد بيش از 50000 تومان هزينه اش بشه. اگر بخواهيد وارد بشيد. بايد محصولات شيك و تك رو داشته باشيد همينطور نمونه هاي مختلف مورد ديگه.در طلا و جواهرات. خانم ها اكثرا دوست دارند يا همينطور اقايون قبل از خريد اون محصول رو در دست گردن انگشت يا گردن خودشون ببيند. كه ايا بهشون مياد يا نه.براي همين بايد تصاوير درستي ارائه بشه.در چند سال گذشته استفاده از تصاوير پانوراما مرسوم شده و براي نشان دادن ميتونيد از اين قابليت استفاده كنيد منظور همان تصاوير 3 بعدي هست ولي هزينه ساخت ان بالا مي باشد. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-09-2012, 05:23 PM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
ممنون بابت توضیحات کاملی که ارائه کردین
منظور من هم همون بدلیجات ارزان و با کیفیت بود حالا سوال دیگه ای که داشتم، عمده این محصولات رو با کیفیت خوب در تهران از کجا می شه تهیه کرد؟ ممنون |
|||
12-09-2012, 05:30 PM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
(12-09-2012 05:23 PM)Nuruzzaad نوشته شده توسط: ممنون بابت توضیحات کاملی که ارائه کردینخواهش ميكنم دوست خوبم بنده در تهران نيستم.دوستان تهراني بايد به شما كمك كنند. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-09-2012, 06:24 PM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
(12-09-2012 05:23 PM)Nuruzzaad نوشته شده توسط: ممنون بابت توضیحات کاملی که ارائه کردین بازار بزرگ تهران - توپخانه - پائین تر از شمس العماره . خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-09-2012, 09:27 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
با سلام
من چند ماهه روی فروش اینترنتی تحقیق میکنم و مطالب تاپیک رو خوندم و متوجه شدم یه عده از دوستان تمایل به کار و سرمایه گذاری تو اینترنت دارن و یه عده هم تا حدودی مار گزیده شدن و بد بین هستن به این نوع فعالیت ولی نه کاملا اوضاع سیاهه و نه سفید که فکر کنی هیچی نصیبت نمیشه یا یهو میلیاردر میشی.باید حساب شده رفت جلو و البته هزینه ها هدفمند باشه و مخاطبان اصلی رو هدف قرار بده. باید حوصله هم داشت و همینطور وقت زیاد و حتما خلاقیت که شما رو از بقیه جدا کنه.یه مدتیه بعد از بررسی تعداد زیادی فروشگاه های اینترنتی(چون انقدر زیاد شدن که نمیشه همشونو دید) مشغول راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی متفاوت و جامع وجذاب هستیم که یه تیم 5 نفره هستیم.این سایت که تبدیل به یه مرکز تجاری بزرگ مجازی قراره بشه شاید تا یک و نیم ماه آینده راه اندازی بشه از دوستان اگه کسی قصد داره تو این سایت همکاری کنه و شریک بشه( چه مادی و چه فکری )استقبال می کنیم اینجا اعضای زیادی هستن که تجربه زیادی دارن و خوشحال می شم از نظراتشون مطلع بشم. |
|||
12-09-2012, 11:39 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
دوست عزیز میشه یکم از خودتون و همچنین از طرحتون بگین؟
خرید مانتو اداری |
|||
12-10-2012, 12:29 AM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
(12-09-2012 11:39 PM)toofan245 نوشته شده توسط: دوست عزیز میشه یکم از خودتون و همچنین از طرحتون بگین؟ در مورد خودم سعید خالدی هستم 26 سالمه و مهندسی برق دارم و بچه تبریز بقیشم بماند... در مورد طرح هم یه فروشگاه اینترنتیه که البته براش کلی برنامه هزینه تبلیغاتی و زمان و طرحهای گسترش در نظر دارم که امیدوارم با کمک شما دوستان به صورت کامل عملی بشه در حالت کلی و بدون وارد شدن به جزئیات سایت تبدیل میشه به مرکز مبادلات کالا بین کاربران و بازدیدکنندگان هر شخصی میتونه به فروش کالای خودش و یا خرید کالای دیگران بپردازه البته با هماهنگی سایت در پرداخت ها یه سایتی شبیه به HAMINAA.COM ایسام ولی بسیار کارآمدتر قوی تر و جذابتر... برای همین هم از تجربیات همه سعی کردم استفاده کنم و تمام تلاشمو به همراه همکارام داریم انجام میدیم از شما هم برای بهتر شدن سایت درخواست راهنمایی دارم ممنون |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد | اقاي ايـــده | 13 | 3,550 |
09-13-2013 06:47 PM آخرین ارسال: hamid.h |
|
بهترین متن برای یک ایمیل تبلیغاتی فروشگاه | babaei | 2 | 3,704 |
04-18-2012 02:04 PM آخرین ارسال: mteam |
|
چگونه مانند يک سرمايهگذار فكر كنيد | mehdi098 | 1 | 1,207 |
09-28-2011 01:47 PM آخرین ارسال: jahanagahi |