ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد زمان کنونی: 09-26-2025, 01:23 AM |
|||||||
|
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
|
12-06-2012, 08:14 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
معمولا قانع كردن افرادي كه در حوزه نت كار نميكند كار سختي هست تنها افرادي كه در نت هستند و سرمايه دارند ميتوانند كاري را شروع كنند
چون معمولا خيلي ها به نت اعتماد ندارند و طرف پيش خود ميگه هزينه اي كه ميخوام كنم برباد خواهد رفت و هرطور هم كه باهاش صحبت كنيد بازم قبول نخواهد كرد. در هر صورت اگر شما به دنبال اين ايده يا ايده هاي مشابه هستيد بايد خودتان دست بكار بشيد و افرادي كه در حوزه نت اشنايي دارند و سرمايه دارند را به خودتان اضافه كنيد موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-07-2012, 10:48 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
افراد سرمایه دار در هر رشته ای که پول به دست آورده اند و از آن شناخت دارند معمولا سرمایه گذاری میکنند و حاضر به پذیرفتن ریسک حرکتهائی که در آن تجربه ندارند نیستند.
مثال: من علاقه دارم که سرمایه گذاری کنم ولی چون هیچ اطلاعات و تخصصی در رابطه با آن ندارم و سایت تبلیغی اول من http://www.jahanagahi.com که بمدت 2 سال فعال بود و با شکست روبرو شد (در مدت 10 سال یکی از کارهایم هم همین بود که فقط هزینه خودش را درآورد) کلا دور این مسئله را خط کشیدم. عزیزانی در این برنامه می توانند کار کنند: - تخصص داشته باشند. - علاقمندی شدیدی در خود حس کنند . - سرمایه کافی را در نظر بگیرند.. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-08-2012, 10:32 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-08-2012 11:01 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #23
|
|||
|
|||
استاد قربانیان، سایت شما در ظاهر چیزی شبیه ایستگاه هست، اما این فقط ظاهر کاره، اوایل صاحب ایستگاه تو شرکت پارس دیتا که یک شرکت پرمدعاست، سرور خصوصی اجاره کرده بود، حتی به این هم بسنده نکرد و بعد از یه مدت خودش سرور خرید(به مبلغ 12 میلیون تومن ،5 سال پیش) و تو خونش گذاشت . بعد از یه مدت شرکت راه اندازی کرد، ، آنهم در زمانی که دیگران به این ایده می خندیدند، و می گفتند تا نیازمندیهای همشهری هست مگه طرف عقلش رو از دست داده بیاد تو اینترنت آگهی بده و هزینه هم بده، ضمن اینکه ایستگاه از نظر کد نویسی هم یه اسکریپت ممتاز، از نظر موتورهای جستجو هست ولی اسکریپتهایی که بعدا شرکتها برای فروش گذاشتند از این نظر، فقط در حد ادعا بودند.
پس اگه روی جهان آگهی در زمان مناسب و با مشورت افراد متخصص، به صورت اصولی هزینه می شد ، احتمال موفقیتش بالا می رفت. در مورد ایده ای هم که من گفتم همینطوره، برای موفقیت باید هرینه بشه اونهم بصورت اصولی و پله پله، برای تضمین موفقیت به سرمایه حداقل 1 میلیارد نیاز هست، این هزینه زیاد بابت فرهنگ سازی و اعتماد سازی هست،(تبلیغات 1 ساله در تلویزیون و هر ماه 4 بار تبلیغ) ولی درآمد اون می تونه هر مغزی رو شوکه کنه. فرض کنید که در این سایت فقط 1000 کالا با متوسط سود 20 هزار تومن عرضه بشه ، اگه در سطح ایران تیلیغات تلویزیونی داشته باشیم فروش روزانه از هر کالا خیلی بالا می ره، مثلا اگه فرض کنیم متوسط از هر کالا در هر روز 100 عدد فروش بره، که فکر می کنم در بدترین شرایط اینقدر فروش بره، ما به سود شگفت انگیز زیر در یک روز می رسیم. 1000*100*20000=2میلیارد تومن(برای کالاهایی با قیمت بالای 1 میلیون ولی سبک) و این تازه برای بدترین شرایطه که از هر کالا(مثلا موبایل یا لپ تاپ،) صد تا فروش بره، اونم تازه با سود کم 20 هزار تومن. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
12-08-2012, 11:23 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
جناب يوسفي يك توصيه اي بهتون ميكنم كه به واقع بهش رسيدم.
هيچ وقت قبل از طرح حساب كتاب انجام نديد بخصوص حساب هاي مانند اينكه انقدر فروش برود انقدر سود ميكنيم و در چند مدت انقدر ميشود. و اگر هم مجبور هستيد انجام بديد هيچ حس اعتماد يا شادي در ذهن نديد. بطور 99 درصد اتفاقاتي كه ما مد نظر داريم نميوفتد. منم مثل شما در بعضي كارها اين كارو انجام دادم .اما جوابي كه ميخواستم رو نگرفتم. دوتا مثال براتون ميزنم. من چند ماه پيش بخاطر معرفي كارهاي اعضا و يكجور تبليغات.اومدم بررسي كردم كتاب موبايل جديدا خوانندش افزايش يافته. مبلغ 150000 تومان اومدم هزينه كردم و حساب كردم مثلا 10 تا تبليغ 10000 توماني هم بگيرم در عرض 1 ماه هزينه كه كردم رو بدست ميارم و الي اخر. اما در كمال تعجب هيچ يك از اعضا نيومدن و حتي وقتي بطور رايگان گفتم بيان هيچ كس نيومد. همين مورد براي مجله ايده يار پيش اومد. و چندين مورد ديگر. حال هميشه اينطوري نميشود و اگر بطور دقيق و حساب شده و با در نظر گرفتن سود و ضرر و خوش بيني و بد بيني بهتر ميتونيد نتيجه بگيريد. و وقتي اون زمان رسيد اگر به چيزي كه فكر ميكرديد نرسيديد نا اميد ميشيد وحشتناك حداقل اگر بدترين شرايط رو هم از ابتدا در نظر داشته باشيد خودتان رو اماده ميكنيد و بهتر با مسائل برخورد ميكنيد. اميدوارم موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-08-2012, 11:53 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
مثالی در رابطه با این مسئله:
مانتوی مردانه تولید میکردیم.پارچه را خریده برش می زدیم. شریکم می گفت خوب این 500برش و هر کدام 1000تومان سود می شود..... باور کنید رو نصف سودش می رفت خرج میکرد. تولید و پخش میکردیم می دیدیم در لبه ضرریم. گفتم : خدا حافظ واقعا نمی شود پیش بینی کرد. البته اول باید تمام جوانب را سنجید و بعد شروع کرد. درآمد بستگی به فعالیت و رقابت داشتن در بازار است. بله جناب یوسفی اگر آنزمان شما عزیزان در کنار من بودید سایت تبلیغی جهان آگهی با بهترین و پردرآمدترین سایتهای تبلیغی رقابت میکرد. در بزرگترین دایرکتوریهای ایرانی و خارجی لینک داشت. الان هم اگر در جستجوگر اسم سایت تبلیغی جهان آگهی را بزنید سایت متروکه و وبلاگهایش بالا می آید. مسئله بعدی اینکه هر کاری باید با در نظر گرفتن امکانات انجام شود. یک میلیارد تومان در کار ساخت سودآوری آن بیشتر از هر سایتی است. به امید موفقیت. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-09-2012, 12:54 AM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
با حرف هر دو عزیز موافقم، اما منظور من از آن حساب و کتاب بعد از جا افتادن کار بود، یعنی حداقل بعد از یکی دو سال، و این مبلغ بالا هم بخاطر همین زمانبر بودن و جا افتادن پروژه هست و گرنه در سال اول نباید انتظار سود زیاد داشت،
واضحه هر قدر قبل از اجرای ایده رو جزئیات فکر بشه طرح تجاری پخته تری بدست میاد و ریسکهای پروژه بهتر شناسایی می شن، اما باز هم احتمال شکست وجود داره، این موضوع برای همه پروژه ها و از جمله مثلا ساخت یک برج تجاری یا یک آپارتمان ساده هم وجود داره ، تنها تفاوت تجربیات قبلی هستند که باعث می شن مثلا ساختمان سازی کم ریسکتر به نظر بیاد. استاد قربانیان با عرض معذرت با این جمله شما موافق نیستم،" یک میلیارد تومان در کار ساخت سودآوری آن بیشتر از هر سایتی است." وب در صورت سرمایه گذاری مناسب و هوشمندانه و به دلیل ماهیت خاصش با سرمایه کم می تونه سودی به مراتب بیشتر ایجاد کنه، در حالیکه این کار در ساختمان سازی به دلیل هزینه های بالای اون امکانپذیر نیست. مثلا با یک میلیارد در ساختمان سازی در طول دو سال در شرایط خوب شاید به 6 میلیارد بشه رسید اما برای یک سایت تجاری موفق حد و مزری نمی شه قائل شد،نمونه ایرانی اون هم سایت ایستگاه، فروشگاه چاره، سایت تابناک، که با هزینه های خیلی کمتر از یک ساختمان چهار طبقه شروع کردند اما سود ساختمان چهل طبقه رو داشتن. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
12-09-2012, 02:25 AM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
فرمایشات دوستان رو خوندم.
داش سجاد درست میگه. استاد عزیزم جناب قربانیان هم درست میگه. آقای یوسفی هم درست میگه البته نه در وب ایران. وب ایران در حال حاظر اصلا و ابدا روی سود بلند مدت نمیشه فکر کرد. وب ایران در حال حاظر جاییه که سایت من با 130 هزار بازدید روزانه سه روز رفتم مسافرت شد فقط به دلیل اینکه بیا وزارت ارشاد وجودت تایید بشه که اگر کاری کردی با سایت بشه پیدات کرد. وب ایران جاییه که توی 3 روز بازدید سایت رو از 130 هزار تا کشید روی 4 هزارتا. محیط ریسک پذیریه. سرمایه بالا باشه با اینکه عمرم رو اینجا دارم میگذرونم من شخصا توی نت ریسک نمیکنم. ما جایی زندگی میکنیم که چیزی توی نیازمندیها تبلیغ بشه چیزیه که توی محیط واقعی هرچی زور زده نتونسته بفروشه. جاییه که توی تلویزیون هرچی تبلیغ بشه همه میگن ببین از کمبود فروش به کجا رسیده. و و و اگر سایت زبان انگلیسی و با ایده خاص باشه 2 میلیاردم خرجش باشه من شخصا تاییدش میکنم. چون میدونم تهش چیه. سایتهای نسبتا بزرگ ما کین؟ میهن بلاگ ؟ کلوب ؟ اینا خودشون چند دفعه تا حالا ف/ی/ل/ت/ر شدن ؟ چون بزرگای نت هستن زود کارشون حل شده چون همچین سایتهای ایرانی بسته بشه واقعا نت ایران حرفی برای گفتن نداره. پس هوای کارشون رو دارن. من سیستم وبلاگ دهی داشتم. میهن بلاگم سیستم وبلاگ دهی داره. اون اگر چیزی خلاف قوانین داخلش بود ف/ی/ل/ت/ر نمیشه میره اون وبلاگ رو حذف میکنه. سیستم وبلاگ دهی اولی من چی بود. سیستمی که قدرت وبلاگهاش توی ورودی گوگل 10 برابر میهن بلاگ بود ولی به خاطر چندتا وبلاگ موزیک کلش ف/ی/ل/ت/ر شد. تا وقتی قانون کپی رایت و ثبت ایده و این حرفها توی نت ایران نباشه. هیچ سرمایه گذاری روی ایده نو حتی به درد نخواهد خورد. اون موقع که ایستگاه اومد بالا وبلاگ نویسم نداشتیم چه برسه الان که 70 درصد جمعیت آنلاین ها وبمسترن و خودشون یه دستی توی طراحی ها دارن. نمیدونم چطوریه که از خزنده های گوگلم سریعتر سایت جدید رو شناسایی میکنن و ایده رو روی هوا میزنن. خدا شاهده سایت مزائده آنلاین. خیلی توی فکرش بودم ولی خب اون موقع قدرت طراحی یا خرید نداشتم. ( البته فارسی سازی چون اصلش خارجیه و فارسی شد فقط ) یهو دیدم سایت مزائده اومد توی نت فارسی. دقیقا هفته بعدش 10 نفر از ادد لیست 1000 نفری من سایت مزائده داشتن. سرمایه گذاری توی نت خوبه. ولی با یه سری شرایط : پول اونقدر داشته باشی که اصلا به پول گرفتن از سایتت فکر نکنی. پیش خودت بگی واس تفریح ساختمش. پول زیاد خرجش نکنی که اولین مشکل پیش آمده ممکنه نابود کنه. ( مثال بزنم ؟ شما سایت میزنی خدا ....... برای مثال هکر نفوذ میکنه و تنظیمات بهینه سازی سایتت رو تغییر میده. 2 روزم نمیشه گوگل بلاکت میکنه. تا بیای قربون صدقشون بری و ماجرا رو توضیح بدی 3-4 ماهی طول میکشه تا برگردی به گوگل. اون موقع هم برگشتی فرقی با بر نگشتن نداره ) الان 4 تا سرور ایرانی اضافه کردن. یه بار فکرشو بکنید از لحاظ هاستینگ و سرور تحریم بشیم. حرفی واسه گفتن داریم دیگه ؟ سرمایه ای داریم دیگه ؟ در کل کار فوق العاده ریسکداریه. این داستان ها که ایبای مسخره بازی بود الان شده غول و اف بی کل کل مارک با فلانی بود و الان شده این و این چیزا دورش گذشته. کار توی محیط واقعی رو میشه تقریبا گفت دو دو تا 4 تا. ولی توی نت ممکنه دو دو تا بشه 20 تا. ممکنه دو دو تا بشه منفی 100 تا این نظر منه ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
12-09-2012, 02:48 AM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
آقا محمد، شما حرفاتون رو حسابه و من در کل قبول می کنم، ولی دیگه اینقدرها هم سیاه نیست. بالاخره ما سایتهای موفق هم داریم، نمونه اخیرش همین سایت خرید گروهی تخفیفان و نت برگ که خوب دارن کار می کنن. بله وب ما قابل مقایسه با دنیا نیست همونطور که خیلی از چیزای دیگمون قابل مقایسه نیست، ولی بالاخره لک و لک داره حرکت می کنه. اما اینو هم در نظر بگیریم که سرمایه گذاری انچنانی روی وب نشده، خیلی ها حاضرند برای به برج تجاری 50 میلیارد سرمایه بذارند، اما اگه به طرف بگی یه تومن می گیرم برات سایت فروش واحدهای همین برج رو می زنم چشماش گرد می شه. پس چرا باید انتظار موفقیت تو وب داشته باشیم.
همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
12-09-2012, 10:10 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
سلام
ممنون از استارتر عزیز بابت شروع این تاپیک پربار دوست عزیز اقا سجاد شما فرمودین در حال حاظر فروش سی دی ها و نرم افزار های کمیاب رو بورس هست نظرتون در مورد فروش زیور آلات در نت چطور هست؟ در صورت مثبت بودن آیا بهتره هر نوع زیور آلاتی رو فروخت یا اینکه بهترین ها و زیباترین هاشون رو؟ ممنون موید باشید |
|||
12-09-2012, 11:08 AM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
(12-09-2012 10:10 AM)Nuruzzaad نوشته شده توسط: سلام سلام به نظر من زیور آلات باید تو مغازه و جلوی دید مشتری باشه تا مشتری اعتماد کنه و جنس را لمس کنه بعیده در نت مشتری داشته باشه! امسال سالی هست که به امید خدا حتماً به دوتا از آرزو هام می رسم. ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد | اقاي ايـــده | 13 | 3,563 |
09-13-2013 06:47 PM آخرین ارسال: hamid.h |
|
بهترین متن برای یک ایمیل تبلیغاتی فروشگاه | babaei | 2 | 3,708 |
04-18-2012 02:04 PM آخرین ارسال: mteam |
|
چگونه مانند يک سرمايهگذار فكر كنيد | mehdi098 | 1 | 1,211 |
09-28-2011 01:47 PM آخرین ارسال: jahanagahi |