ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه..... زمان کنونی: 09-24-2025, 04:03 AM |
|||||||
|
همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
|
11-30-2012, 11:47 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: همه باید مرسدس بنزِ آخرین مدل سوار بشن مگه اینکه.....
سبحان جان تو ایران که توربو اس هست.
کلا هر ماشینی رو مشکی دودی دوست دارم. البته لازم به ذکر هست من عاشق پورشه هستم.حتی بوگاتی هم نمیخوام سوار شم. سبحان جان آنقدر پول دار خواهم و خواهیم شد که فکر فروختنش نباشم حتما . عکس هاش همه جا هست . گوشیم دیوار اتاق استایل ماشین با بی ام دبلیو و جگوار تفاوت داره. بنز هم دوست دارم SLK 55 AMG |
|||
11-30-2012, 11:50 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
من عاشق هیوندا i30 ام....2013 اش.رنگ مسی قهوه ای. ایشالله بهش میرسممممم....!!!
|
|||
11-30-2012, 11:52 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
من ماشین دوست نمیدارم.....چون اصلا رانندگی دوست نمیدارم...........
![]() من راننده دوست میدارم..... ![]() خودش جذب کنه ماشین مورد علاقه شو!! بعد من استخدامش میکنم.... ![]() ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
12-01-2012, 12:02 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(11-30-2012 11:47 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: سبحان جان تو ایران که توربو اس هست. درکت میکنم ، منم بنز رو با هیچ ماشینی عوض نمیکنم . نه تو ایران فقط نمونه ی معمولی 6 سیلندر 300 اسب بخاری ، 4s که نمونه 8 سلیندر دو دیفرانسیل به قدرت 400 اسبه و تورو 500 اسب بخاری وارد شده . یه دونه GTS هم وارد شده که قرمز رنگه . البته برخی منابع غیر رسمی میگن ربع خودرو های پورشه برای خاورمیانه به ایران وارد شده . SLK 55 AMG هم خوبه ، ولی به قول اقای Suppiah ، مدیر فروش نمایندگی مرکزی بی ام و مالزی ، SLK و Z4 و کیمن چون فقط دوتا صندلی دارن نمیشه باهاشون مسافرکشی کرد ![]() ![]() |
|||
12-01-2012, 12:09 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(11-30-2012 11:47 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: سبحان جان تو ایران که توربو اس هست. آفرین، به این میگن طرز تفکری که جا افتاده. دوست عزیز عرشیا، مغز شما در مرحلههای بالائیی از بلوغه راه پولدرشدنه چون اصلا به اینکه بخوام با اون ماشین بعدا چیکار کنم فکر نمیکنی...خودتو همچین موفق میدونی که برات فرقی نمیکنه وقت ماشینو بخری میتونی خوب بفروشی یا نه، فقط به اونچه که میخوایی فکر میکنی، اون چی که خوشحال ات میکنه اون رنگ اون مدل هر چی هر چی که خوشحالت میکنه... - مقصود از شروعِ این تاپیک (ورای اینکه راجب ماشین حرف بزنیم. ...... ![]() ۱- ببینیم و بفهمیم که خودمون کجایی خط بلوغه فکری راه پولدار شدنیم (نمیدونم این جمله آبی معنی خودشو میرسونه یا نه). ۲- وقتی فهمیدیم کجایی خطیم، خودمون را در دم صحیح کنیم، ببینیم چطوری میتونیم برگردونیم دیدمون را به اتفاقت (مسلن ماشین خریدن) -------دیدِ قدیمی ما به ماجرا هایی زندگی برا آدمِ جدیدی که ما میایم بشیم بدرد نمیخوره ---((هضم این موضوع برا من ۳ ماهم بیشتر طول کشید ..تازه هنوزم باید خودم و کنترل کنم که به روش قبلیم به ماجرا هایی زندگی نگا نکنم، کارِ بسیار سختیه- دقیقا بر ضد بیشتر چیزهایی هستش که ما باش یک عمری بزرگ شدیم )) ........ما باید به همه چیزِ زندگی با نگاه و دیدِ یه آدم جدید نگا کنیم ....................................یه آدم پولدار با اعتماد به نفسِ بالا ....................................اون آدمی که میخوایم بشیم (در آینده نزدیک) ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-01-2012, 12:14 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
من هم مدتهای زیادی به مازراتی گرنتوریسمو s فکر میکردم و الان مدتی هست که دارم زمینه هاشو فراهم میکنم و توی سال آینده میلادی میخرمش ! البته اگه ماشین تکی نمونه تا اون موقع حتما استون مارتین میگیرم ! اونم فقط مشکی
Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
12-01-2012, 12:18 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-01-2012 12:22 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(12-01-2012 12:02 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:(11-30-2012 11:47 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: سبحان جان تو ایران که توربو اس هست. هم چین بلند خندیدم که بقلیام تو افیس هی میگن بگو چی بود ماهم بخندیدم ![]() ![]() ...ولی میدونم که هرچی هم بگم که نمیفهمن .. ![]() (12-01-2012 12:14 AM)Haavin نوشته شده توسط: من هم مدتهای زیادی به مازراتی گرنتوریسمو s فکر میکردم و الان مدتی هست که دارم زمینه هاشو فراهم میکنم و توی سال آینده میلادی میخرمش ! البته اگه ماشین تکی نمونه تا اون موقع حتما استون مارتین میگیرم ! اونم فقط مشکی عجب!!!! ماشینه جیمز باند، یادم باشه اومدم با هم چایی بخوریم سویچو بگیرم یه دوری با ماشینت بزنم. عقدهای نشم. خوب یادت باشه یه عکس واسمون بذاری تو این تاپیک با مسیح قشنگت. عکسها دارن زیاد میشن تو این تاپیک، خدا کنه از آقای ادمین خطا نگیریم ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-01-2012, 12:28 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(11-30-2012 11:52 PM)mallarme نوشته شده توسط: من ماشین دوست نمیدارم.....چون اصلا رانندگی دوست نمیدارم........... آفرین، این هم خودش یه نو آرزوه، ایشالا که بش برسید ، بهترین نوع راننده رو میگم، یادتون نره یه عکس هم با راننده (میتونه ماشینم تو عکس باشه یا نباشه فرقی نمیکنه) برامون بذرید . الهی بزودی به همه آرزوهاتون برسید ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- خدایا شکرت هر چی ازت خواستم بم دادی |
|||
12-01-2012, 12:29 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(12-01-2012 12:14 AM)Haavin نوشته شده توسط: من هم مدتهای زیادی به مازراتی گرنتوریسمو s فکر میکردم و الان مدتی هست که دارم زمینه هاشو فراهم میکنم و توی سال آینده میلادی میخرمش ! البته اگه ماشین تکی نمونه تا اون موقع حتما استون مارتین میگیرم ! اونم فقط مشکی از خدا و کائنات براتون Aston Martin V12 Vantage Roadster و یا مدل سال معادل طلب میکنم . اما مراقب باشید ، در آلمان محدودیت سرعت نیست ! این ماشین 250 هزار دلاری هم 305 تا رو پر میکنه ! یه وقت نکوبیدش اینور اونور ![]() ![]() |
|||
12-01-2012, 12:31 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-01-2012 12:35 AM، توسط Haavin.)
ارسال: #20
|
|||
|
|||
حتما !!ماشین که قابل شما رو نداره.. اونم دور دور توی اتوبان های Free speed آلمان !!!
اون روز اگه تا چند وقت قبل رویا بود دیگه تبدیل شده به واقعیت شیرین قرییب الوقوع!! (12-01-2012 12:29 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:ممنون سبحان جان ! این لطفت رو با دعوت به یه مسابقه و یه شام حسابی جبران میکنم(12-01-2012 12:14 AM)Haavin نوشته شده توسط: من هم مدتهای زیادی به مازراتی گرنتوریسمو s فکر میکردم و الان مدتی هست که دارم زمینه هاشو فراهم میکنم و توی سال آینده میلادی میخرمش ! البته اگه ماشین تکی نمونه تا اون موقع حتما استون مارتین میگیرم ! اونم فقط مشکی ![]() Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چقدر خوبه ياد بگيريم كه ......( لطفا همه شركت كنند ) | اقاي ايـــده | 43 | 9,773 |
03-25-2013 12:02 AM آخرین ارسال: دکتر شکراله پور |
|
من از همه عذرخواهی میکنم ... | m-jalalvand | 5 | 1,514 |
12-12-2012 09:19 AM آخرین ارسال: سهیل |
|
خواهشی از همه دوستان دارم لطفا توجه کنید | صدفی | 8 | 2,337 |
09-13-2012 09:57 AM آخرین ارسال: madar |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان