ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست زمان کنونی: 09-23-2025, 05:02 PM |
|||||||
|
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
|
09-06-2012, 10:26 PM
ارسال: #81
|
|||
|
|||
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
سلام دوستان با امید به لطف و عنایت خدا و همت دوستان ما داریم این کار رو استارت میزنیم در تهران فقط مشکل زمینه که هنوز پیدا نشده و هدف هم ازین کار فقط کسب درآمد نیست چون بیشترین سود رو میخوایم به کشور و کشاورزی اون اختصاص بدیم و مدیریت پسماندها که به این صورت هم کار تولید کردیم و هم درآمد و هم به کشور و مردمی که حتی درآینده هستن زمین های حاصل خیزتر و کشاورزی پایدارتر و مرغوبتری رو میدیم امیدوارم تمام دوستان از راهنمایی های خودشون مارو محروم نکنن
یا علی در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
09-06-2012, 11:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-07-2012 12:28 AM، توسط بهنام ذوالفقارزاده.)
ارسال: #82
|
|||
|
|||
(09-06-2012 10:26 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: سلام دوستان با امید به لطف و عنایت خدا و همت دوستان ما داریم این کار رو استارت میزنیم در تهران فقط مشکل زمینه که هنوز پیدا نشده و هدف هم ازین کار فقط کسب درآمد نیست چون بیشترین سود رو میخوایم به کشور و کشاورزی اون اختصاص بدیم و مدیریت پسماندها که به این صورت هم کار تولید کردیم و هم درآمد و هم به کشور و مردمی که حتی درآینده هستن زمین های حاصل خیزتر و کشاورزی پایدارتر و مرغوبتری رو میدیم امیدوارم تمام دوستان از راهنمایی های خودشون مارو محروم نکنن دوست عزیز انشالله موفق باشید و روزی با شنیدن خبر موفقیتتون مسرور شویم؛ یه سوال داشتم از محضرتون: درمورد مجوز شروع کار آیا باید با جهاد کشاورزی هماهنگ کنیم؟ و اینکه درمورد اخذ وام برای فعالیت در این رشته، باید چیکار کرد؟ ممنون خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
09-07-2012, 03:28 PM
ارسال: #83
|
|||
|
|||
برای دریافت مجوز، مدتی است که این وظیفه به نظام مهندسی استان سپرده شده است.البته شرکت هایی در شهرهای مختلف به عنوان راه ارتباطی با شازمان نظام مهندسی فعالیت میکنند. (در استان گیلان که اینگونه است)
من مطالب این تایپیک رو به طور کامل خوندم اما ... خواهشن دوستانی که در ابتدا از سایرین راهنمایی میخوان، بعد از شروع به فعالیت نیز بیان و بقیه دوستان رو راهنمایی کنن (نشر دانش) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اقای دهقان با سلام؛ فرمودید کرم هایتان نابود شدند، دلیلش چی بود ؟ چه عواملی در این مشکل نقش داشته ؟ مراحل راه اندازی فارم را مختصرا توضیح میدهید ؟ |
|||
09-07-2012, 04:31 PM
ارسال: #84
|
|||
|
|||
(09-06-2012 11:37 PM)behnam67 نوشته شده توسط:(09-06-2012 10:26 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: سلام دوستان با امید به لطف و عنایت خدا و همت دوستان ما داریم این کار رو استارت میزنیم در تهران فقط مشکل زمینه که هنوز پیدا نشده و هدف هم ازین کار فقط کسب درآمد نیست چون بیشترین سود رو میخوایم به کشور و کشاورزی اون اختصاص بدیم و مدیریت پسماندها که به این صورت هم کار تولید کردیم و هم درآمد و هم به کشور و مردمی که حتی درآینده هستن زمین های حاصل خیزتر و کشاورزی پایدارتر و مرغوبتری رو میدیم امیدوارم تمام دوستان از راهنمایی های خودشون مارو محروم نکنن با سلام ان شاء الله در مورد کار ما از طریق طرح وزارت تعاون داریم اقدام میکنیم که در نوبت اول تشکیل تعاونی مطرح بوده برای ما در مورد مابقی مجوزها هم بعد از تشکیل شرکت اقدام میشه در وهله اول ما باید کارهای اداری رو تموم کنیم تا اونجا که میشه و تامین زمین مورد نیاز برای این کار در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
10-04-2012, 10:34 PM
ارسال: #85
|
|||
|
|||
سلام دوستان من اطلاعات کافی در مورد این کار و تولید ورمی کمپوست دارم خوشحال میشم بتونم کمک کنم میتونید به این آدرس سوالات خودتون رو بفرستید.مرسی
r.pourakbar@gmail.com |
|||
10-05-2012, 12:50 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2012 12:57 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #86
|
|||
|
|||
(08-03-2012 07:57 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: دوستان محترم این اطلاعات جناب آقای سلجوقی را چطوری و از کجا می شه تهیه کرد هنوز سوال پابرجاست . از دوستان انجمن کسی دسترسی به این اطلاعات داره (10-04-2012 10:34 PM)مهندس جوان نوشته شده توسط: سلام دوستان من اطلاعات کافی در مورد این کار و تولید ورمی کمپوست دارم خوشحال میشم بتونم کمک کنم میتونید به این آدرس سوالات خودتون رو بفرستید.مرسی با درود به عنوان اولین سوال من نوعی می خوام برم کرم بخرم به چند جا مراجعه می کنم همه فقط از جنس خودشون تعریف و همکاران را می کوبند قیمت هم کاری نداریم ، الحمدلله نرخ نداره و هر کی هر چی زورش برسه می فروشه می خوام شما لطف بفرمایید بگید . یک کرم خوب را چطوری شناسایی کنم 1- آیا نژاد ها و گونه هایی که در ایران هستند متفاوتند ؟ 2- اگه بله کدام نژاد بهتره و طرز شناسایی اون نوع به چه شکل هست (خواص ظاهری و ... ) 3- آیا انتقال کرم از یک شهر به شهر دیگه با اب و هوای متفاوت کار صحیحی است 4- روش انتقال به چه شکل باشه بهتره (نحوه بسته بندی و حمل ) تغییرات دمایی و رطوبتی در مسیر و از این دست . 5- آیا کرم ها سن و سال دارند و یا در هم هستند ، چطور شناسایی کنیم و کدام برای شروع تولید بهترند 6- آیا در زمستان کرم ها فعالیت می کنند یا نیاز به فضای سرپوشیده و تامین گرما هستند با تشکر به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
10-05-2012, 12:57 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2012 01:03 AM، توسط thebigsatan.)
ارسال: #87
|
|||
|
|||
سلام دوستان اگر اینجا کسی مایل بود در این کار شرکت کنه یا سرمایه گذاری کنه در تهران خبر بده تا با هم و کنار هم شروع کنیم ما میخوایم این کار رو ان شا الله استارت بزنیم و به دنبال زمینیم هرکسی از دوستان شخصا خواست یا راهی بلد بود برای کمک اعلام کنه ممنون میشیم اگر جایی هم وامی سراغ داشتید که دوره خواب به قول معروف داشته باشه بگید ممنون
(10-05-2012 12:50 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:(08-03-2012 07:57 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: دوستان محترم این اطلاعات جناب آقای سلجوقی را چطوری و از کجا می شه تهیه کرد با سلام من خودم شخصا ازشون اطلاعات گرفتم ولی واقعا سرشون شلوغه و کمک زیادی در برپایی و اجرایی کردن کار نمیتونن بکنن این کرم اسمش ایزینا فوتیداست که برای این کار استفاده میشه و این نژاد مد نظر هستش در مورد قیمت هم از 11 تومن تا 40-50 هزار تومن هستش که از خودشون پرسیدم برای چی انقد اختلاف هست گفتند مثلا تعداد کرمی که به ازاری کیلو موجوده مهمه و بالغ بودنشون و اینکه مخلوط نشده باشن با کرم های بی ارزش و زنده باشن و این چیزها کرمها در دمایی بین 15 تا 25 فکر میکنم رنج کاریشونه و نباید از این خارج بشن و بنابر این باید در زمان سرما و گرما ازشون مراقبت بشه که گلخونه ای بودن کار خوبه براش و ph مناسب براشون و میزان رطوبتی که باید باشه و هوا بین اونها که زیاد گرم نشه تا به قول خودشون بپزن در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
10-05-2012, 01:08 AM
ارسال: #88
|
|||
|
|||
صرفا جهت اطلاع
من بدنبال این کار در گیلان بودم و نتیجه ای که گرفتم : تولید کننده ای رو در شهرستان پیدا کردم که حاضر شد محصول خودش رو در اختیارم قرار بده (رایگان) و من به اسم خودم بفروشم.حتی این اجازه رو بهم داد که به مشتری بگم این محصول خودمه و مشتری رو به مزرعه تولیدی ببرم. بنده خدا در کل از فروش این محصول (بدلیل علاقه شدید کشاورز به کود شیمیایی)نا امید شده بود صرفا جهت اطلاع |
|||
10-05-2012, 01:09 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2012 01:12 AM، توسط thebigsatan.)
ارسال: #89
|
|||
|
|||
(02-13-2012 11:34 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: خبرهایی میرسد که یکی دیگر از دوستان دیگر انجمن در اطراف تهران نیز در حال بررسی شرایط برای این کار است. سلام دوست عزیز چطور میشه از کمک های اعضای سایت برای شروع به کار استفاده کرد یا اینکه چطور میشه از دوستان پرسید برای تامین مالی چه کمک هایی میشه گرفت و حتی بیان باهم شروع کنیم به کار و یا وامی بشه از جایی گرفت اگر کمک کنی ممنون میشم ازت در ضمن ما میخوایم در اطراف تهران این کار رو انجام بدیم اگر کسی زمینی ام سراغ داشت بگه ممنون (10-05-2012 01:08 AM)ast0300 نوشته شده توسط: صرفا جهت اطلاع اولا بگم که در صورت فروش فله قیمت در حدود 300 تا 500 تومنه رنجش ولی اگه بشه کیلویی فروخت بین 500 تا 7500 میشه فروخت به بازار و اون تولید کننده به نفعش بوده دوست من ![]() در ضمن نمیدونم این کار برای کی بوده ولی الان به دلایلی ![]() در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
10-05-2012, 12:14 PM
ارسال: #90
|
|||
|
|||
این تولید کننده تامین کننده اصلی کود (شیمیایی و آلی) در شهرستانِ و خودش نتونست این محصول رو جا بندازه واسه همین این پیشنهاد رو کرده
چیزی که من گفتم برای کمتر از یک ماه پیش بده (شهریور 1391) |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی | mmmjjj | 35 | 7,658 |
11-08-2013 01:35 PM آخرین ارسال: mmmjjj |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان