ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
روشهایی مفید جهت کاهش هزینه های زندگی زمان کنونی: 09-26-2025, 01:56 AM |
|||||||
|
روشهایی مفید جهت کاهش هزینه های زندگی
|
07-23-2011, 10:19 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: اگر زياد خريد ميكنيد، بخوانيد!
(07-23-2011 07:05 PM)ana.jooon نوشته شده توسط: من فکر میکنم اگر خرید نکنم افسرده میشم اصلا نمیتونم یه مهمونی که دعوت میشم با یه لباس تکراری برم اعتماد ه نفسم کم میشه تصور کنید که با همان لباس های قدیمی در مهمانی ها ظاهر می شود و عکس العمل اطرافیان خیلی خوب است و فقط به شما توجه می کنند نه لباس شما!هر شب قبل از خواب این تمرین را تکرار کنید مطمئن باشید در یک هفته به نتایج خوبی می رسید.لطفا نتیجه را در انجمن اعلام بفرمائید. ![]() |
|||
08-08-2011, 06:52 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
راهی جالب برای کاهش هزینه ها(ابتکار خودم)
شاید شما هم تابحال دقت داشتید که چاپ 12 عدد عکس 4*3 را عکاسی حدودا 5000 تومان می گیرد. خب شاید این هزینه زیادی برای داشتن 12 عدد عکس باشد.
ایده ی جدید من در این زمینه : شما به عکاسی رفته و برای اولین بار عکستان را می اندازید و چاپ می کنید سپس به شما شماره می دهند تا برای مراجعات بعدی بدون عکس انداختن مجدد عکستان را برایتان چاپ کنند. خب شما پس از عکس انداختن به همراه خود یک فلش مموری داشته باشید و از عکاس بخواهید تا عکستان را با همان کیفیت برایتان داخل فلش مموری بریزد سپس همان عکس را در برنامه فتوشاپ یا ورد در یک صفحه A4 بچینید که حدودا 30 عدد می شود سپس آن را به یک مغازه چاپ دجیتال ببرید تا برایتا بر روی کاغذ دیجیتال پرینت بگیرند که دقیقا همان کیفیت می شود که هزینه ی پرینت این کاغذ A4 برروی کاغذ گلاسه می شود 1500 تومان. ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی شما 12 عدد عکس را 5000 تومان پول می دادید ولی حالا 30 عدد عکس را با همان کیفیت 1500 تومان پول می دهید آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
08-08-2011, 08:06 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
RE: راهی جالب برای کاهش هزینه ها(ابتکار خودم)
مهدی جان عالی بود.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-08-2011, 09:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2011 09:40 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
مهدی جان ، خودت میدونی چی میخوام بگم .... خیلی دوست دارم ، دستتم درد نکنه !
اما روش من ! روشی که میخوام بگم ، علاوه بر اینکه 10-20 سال به عمرتون اضافه میکنه ، با طبیعت اشتیتون میده ، باعث میشه با عصبانیت قهر کنید ، همیشه لبخند رو لب هاتون میاره ، سیستم بیناییتون و شنواییتون رو قوی میکنه ، باعث میشه قشنگ تنفس کنید و در نهایت سالی 7-8 میلیون تومن هم در هزینه هاتون صرفه جویی میکنه ! شاید فهمیده باشید روشم چیه ، یا خیلی کنجکاو باشید که این معجون طلایی چیه ! تو سه کلمه خلاصه میشه : گیاه خوار شید . جا خوردید ؟ کوبیده و برگ و دیزی و کله پاچه از جلو چشماتون رد شد و بعد یهو یه تابلو دیدید که نوشته بودگوشت خوردن ممنوع ؟ درسته ؟ منم اول اینجوری بودم ولو وقتی چند خط بالا رو دوباره مرور کردم و با ذهینیت میلیاردری بهش نگاه کردم دیدم چه جالبه ! شاید بعضا معتاد شده باشید به گوشت و بگید نمیتونید ترکش کنید ! حالا یه راهی بهتون میگم که خودمم وسط هاشم و خوب جواب داده ! ببینید در هفته ما 21 وعده استاندارد باید غذا بخوریم ، 7 تا صبحونه و 7 تا ناهار و 7 تا هم شام ! صبحونه رو که وارد نمیشم ، من خودم صبحونه اکثرا کره محلی و عسل طبیعی و پنیر لقیوان میخورم ! با یه لیوان شیر ! چون منبع انرژی تو صبحونه هست ! اصلا اگه بخوایم به حرف ابوسینا که گفت هرکی بیشتر از یه وعده غذا بخوره جز چارپایان حساب میشه رو در نظر بگیریم ، من صبحونه رو جز تنها وعده انتخاب میکنم ، چون هم کم حجمه ، هم ارزونه و هم ادم رو زود سیر میکنه ! برسیم به شام و ناهار ! معمولا خونواده های ایرانی شام رو سبک میخورن ! اکثر خونواده ها اینجورین ! پس ما هر 7 وعده شام رو سبک در نظر میگیریم ( یعنی برنج و گوشت و مرغ و ماهی و بویژه غذای خانمان سوز ابگوشت رو ازش خط میزنیم و سعی میکنیم غذا های سنتی تر مثل اش ها و سوپ های قدیمی رو بخوریم ) پس الان 7 وعده ی ضد طبیعت و ضد سلامتی موند ! منظورم ناهاره ! خب گیاه خوار شدن 8 ماه تا 1 سال زمان میخواد ! اگه بخواین تو 1 ماه گیاه خوار شید ، استخوناتون به شدت درد میگیره ، دو طرف شکم احساس میکنید داره بهم میچسبه ، سردرد میگیرید و تازه این ها بعد از مشکل اصلی یعنی هوسه ! پس ما یه سال وقت میذاریم واسه گوشت خوار شن ! ما این یه سال رو به یه دو ماه یه سه ماه و یه 6 ماه تبدیل میکنیم ! تو دوماه اول ، هر هفته سه وعده گوشت میخوریم از 7 وعده ! البت میتونیم بذاریم شام یا ناهار ! منظور من این بود از گفته های بالا که فقط هفت وعده ی اساسی داریم ! ولی اگه گذاشتیم شام باید ناهار رو کم حجم و ساده بخوریم .تو این سه وعده یه وعده ماهی یه وعده گوشت و یه وعده مرغ استفاده کنید ! تو اون 4 وعده به هیچ وجه گوشت موشت نمیخورید ! یا از غذاهای سننتی استفاده میکنید ( مثل میرزا قاسمی و ترشه تره و ...) یا از غذا هایی که در ادامه لینکشون رو میدم و همچنین پیتزا های سبزی جات ! دو ماه تموم شد ، مرسیم به سه ماه ! تو این سه ماه باید هفته ای فقط و فقط یه وعده غذا بخورید که به نظر من اگه بتونید تمام وعده ها رو ماهی بخورید خیلی بهتره ولی اگه نشد یه ماه مرغ یه ماه گوشت و یه ماه ماه استفاده کنید ! تا الان 6 ماهه که بدنتون تونستنه کنترل کنه خودش رو و هوستون به شدت کاسته شده ! حالا 2 تا 6 ماه مونده ! الان شما ماهی فقط باید یه وعده غذاهایه گوشتی استفاده کنید ! فقط و فقط یه وعده ! فکرم نکنم دیگه دلتونم بخواد بخورید بخاطر همین 2 تا 6 ماه وقت دارید ! بعدش دیگه اصلا لب به گوشت نزنید . نکات : از سویا استفاده کنید تو غذا های گوشتی پیتزای سبزی جات خیلی خوبه ! استفاده کنید . از بوکین پودره چیه طعم مرغ میده میده تو 6 ماه دوم استفاده کنید ولی هواستون باشه هوس رو انگولک نکنه ! میوه خیلی بخورید ! واقعا خوبه و اما در مورد غذا های گیاهی : من چند تا لینک میدم ، ولی بهتره در درجه ی اول غذا های اصیل ایرانی رو استفاده کنید ، در درجه دوم اگه بلد نیستید از کتب اموزشی بیرون استفاده کنید و در درجه سوم از فست فود های گیاهی استفاده کنید . http://www.iranhall.com/health/coocking/...9%87%D9%8A http://www.irspca.com/forum/thread-34.html و اما این سایت جالب : http://www.akairan.com/ashpazi/vegetables/ با تشکر ، دکتر سبحان ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
08-08-2011, 10:08 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
سبحان جان این فست فود گیاهی هم ایده خوبی استا!
![]() |
|||
08-08-2011, 10:23 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(08-08-2011 06:52 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: شاید شما هم تابحال دقت داشتید که چاپ 12 عدد عکس 4*3 را عکاسی حدودا 5000 تومان می گیرد. خب شاید این هزینه زیادی برای داشتن 12 عدد عکس باشد. من نمیدانم چرا هرچه به ذهنم میرسد آقا مهدی پستش را همان روز میگذارد ![]() اما میتوان یک عکس را اسکن گرفت و با فتوشاپ آن را مرتب کرد. ![]() |
|||
08-08-2011, 10:57 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(08-08-2011 10:23 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [quote='atreeeshgh' pid='4021' dateline='1312813354'] اگر شما بگویید برای کنکور میخواهم ولی با کیفیت بالا حتما بهتان می دهند آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
08-08-2011, 11:28 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(08-08-2011 10:57 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:(08-08-2011 10:23 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [quote='atreeeshgh' pid='4021' dateline='1312813354'] زمستون بری بگی واسه کنکور میخوام ! جالب میشه ! ولی من هم دوربین خوب دارم و هم چاپگر خوب ! فقط واسه عکس های مهم مثل عکس پاسپورت میرم عکاسی ![]() |
|||
08-08-2011, 11:32 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(08-08-2011 10:08 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سبحان جان این فست فود گیاهی هم ایده خوبی استا! تولید فست فوت گیاهی برای افرادی که گیاهخوار هستند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-08-2011, 11:38 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(08-08-2011 11:32 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(08-08-2011 10:08 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سبحان جان این فست فود گیاهی هم ایده خوبی استا! تو ایران فکر نکنم جواب بده ! ولی میتونیم تولید کنیم و به صورت منجمد بفروشیم ! ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه های پس انداز کدامند؟ | manali | 20 | 6,151 |
12-03-2018 02:33 PM آخرین ارسال: ehsan_info |
|
صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد | iranboy | 7 | 2,598 |
07-18-2015 09:36 PM آخرین ارسال: odise |
|
هزینه های زندگی | 123456 | 9 | 3,992 |
07-18-2015 12:09 AM آخرین ارسال: مهدی نجیب زادگان |
|
کاهش هزینه های زندگی بر اساس تجارب اعضای محترم | mamo | 7 | 2,397 |
11-15-2014 06:34 PM آخرین ارسال: maral 777 |
|
« چند توصیه برای تلفنهای همراهی که در آب میافتند » | soltan_sal | 0 | 1,025 |
01-21-2013 09:04 AM آخرین ارسال: soltan_sal |
|
روشهای مناسب برای شستن شلوار جین | mallarme | 1 | 2,122 |