ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تغییر رتبه کاربری زمان کنونی: 09-24-2025, 04:09 AM |
|||||||
|
تغییر رتبه کاربری
|
07-29-2012, 02:48 PM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: تغییر رتبه کاربری
استااااااااااااد عزیز تبریک میگم.
آنقدر زمین خورده ام که بدانم برای برخواستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است. من به اعجاز درونم اعتقادی راسخ دارم. http://koohidar.blogfa.com |
|||
07-29-2012, 04:36 PM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
من هم تبریک میگم
همیشه آنچیزی اتفاق می افتد که منتظرش هستید…… |
|||
07-29-2012, 06:38 PM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
ممنون از لطف همه ی عزیزان
امیدوارم قدمی برای بهتر شدن انجمن و آموزش هایی درباره با تجارت بدهم و میخواهم در آینده ی نزدیک به آموزش رویه ی گمرک و ترخیض کالا که یک رشته ی بسیار پولساز هست بپردازم امیدوارم بتونم زحمات تک تک دوستان و علی الخصوص آقای کاظمی رو هر چند ناچیز جبران کنم |
|||
07-30-2012, 12:55 AM
ارسال: #54
|
|||
|
|||
تبريك ميگم خدمت دوستان عزيزم احمدآقا و محمدآقاي گل. اميدوارم بتوانيم از تجربيات باارزششان بيش ازپيش استفاده كنيم.از آقا كاميار هم بخاطر اين حركت خوب ممنونم.
آسانسور
|
|||
09-16-2012, 12:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-16-2012 12:54 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #55
|
|||
|
|||
باسلام
جناب قربانیان (jahanagahi) عزیز به علت زحمات زیادشان در راهنمایی و مشاوره اعضای انجمن و مطلع کردن اعضا از تجربیات بسیار ارزشمندشان در این مدت، به "استاد بزرگ" تغییر رتبه دادند. باتشکر از ایشان ![]() |
|||
09-16-2012, 01:04 AM
ارسال: #56
|
|||
|
|||
به عزیزانی که واقعا به حق رتبه دریافت کرده اند صمیمانه تبریک عرض میکنم.ادمین عزیز ضمن اداره انجمن در زمانهای مختلف چنان انرژِ ی مثبت به انجمن تزریق میکند که انجمن سراسر شور و اشتیاق برای یاد دهی و یادگیری می شود.
از عنوانی که بمن داده شده ممنونم و امیدوارم بتوانم بنحو احسن موثر باشم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-16-2012, 08:58 AM
ارسال: #57
|
|||
|
|||
آقاي قرباني جوان هميشگي انجمن تبريك ميگم بهتون
|
|||
09-16-2012, 09:16 AM
ارسال: #58
|
|||
|
|||
سلام به استاد بزرگ جناب قربانیان.
تبریکات بنده حقیر رو پذیرا باشید. واقعا با زحماتی که می کشید و و وقت و دقتی که برای راهنمایی ما صرف میکنید لایق این عنوان هستید. آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون را برای حضرتعالی دارم. ![]() امن ترین جای استخر قسمت کم عمق استخره [/b]
![]() ![]() |
|||
09-16-2012, 09:36 AM
ارسال: #59
|
|||
|
|||
من هم به جناب آقای قربانیان گرامی شادباش می گویم
امیدوارم کاربران انجمن ار تجربیات ارزشمند شما بیشتر بهره مند بشوند . عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
09-16-2012, 03:01 PM
ارسال: #60
|
|||
|
|||
از همه عزیزان ممنونم.امیدوارم بتوانم خدمتی انجام دهم.ضمنا بیشتر عزیزان برایم پیغام خصوصی فرستاده و می فرستند که البته من در جواب دادن کوتاهی نکرده ام .حتی زمانی هم که بعلت برنامه های کاری نمی توانستم به انجمن سر بزنم , برای جواب پیغام خصوصی عزیزان به انجمن مراجعه و جواب را ارسال کرده ام.تقاضا دارم سئوالات عمومی را در انجمن مطرح تا همه عزیزان درجریان جواب آن بوده و خود نیز راهنمائیهای خود را بنویسند.موفقتر باشید.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
درخواست تغییر نام کاربری | مــجــیــנ | 87 | 13,151 |
05-21-2016 09:54 PM آخرین ارسال: K4Z3M |
|
عناوین کاربری در انجمن | کامیار کاظمی | 11 | 4,579 |
10-09-2012 10:13 PM آخرین ارسال: zoofanoon |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان