ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سرمایه شروع فروشگاه اینترنتی زمان کنونی: 09-25-2025, 06:58 PM |
|||||||
|
سرمایه شروع فروشگاه اینترنتی
|
08-25-2012, 09:18 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2012 09:31 AM، توسط SHAYAN.IRANI.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: سرمایه شروع فروشگاه اینترنتی
راستش من متوجه نشدم.این که میگید با وردپرس کار کنید و فروشگاه ساز و.... . منظورتون اینه که باید برنامه نویسی بلد باشم؟...من بلد نیستم خب.فقط یه زمانی بلاگفا وبلاگ داشتم کدهای html رو دستکاری میکردم یه قالب واسه خودم درست میکردم
![]() فرض کنید من http://www.name.com رو خریدم.الان باید دقیقا چی کار کنم؟باید برنامه فروشگاه ساز رو روش نصب کنم؟روی سایت چه طور میشه یه برنامه رو نصب کرد؟!....بعد ورودیش کجاست؟...مثل بلاگفا که میریم توی خود سایت بلاگفا و وارد میشیم و مطلب جدید وارد میکنیم.مثلا من خواستم یک مطلب یا محصول جدید وارد کنم باید چی کار کنم دقیقا؟ متاسفانه من سواد برنامه نویسیم فقط در سطح همون وبلاگ های بلاگفاست....اصلا متوجه نمیشم این قسمت هاش رو که می فرمایید با وردپرس کار کن و... درست میگید باید خوب تحقیق کنم.راستش تاپیک رو زدم اصلا فکرش رو نمیکردم کسی جواب بده. از هم مزاحمتون میشم. |
|||
08-25-2012, 10:53 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2012 10:58 AM، توسط Nuruzzaad.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز
به نظر من برای شروع سراغ فروشگاه ساز های گرون قیمت مثل همین payware نری بهتره سایت bizna.ir فروشگاه رایگان ارائه می کنه و فقط در قبال اتصال دامنه و درگاه پرداخت بانکی برای فروشگاه مبلغی ناچیزی رو دریافت می کنه من خودم دارم باهاش کار می کنم و به شخصه خیلی راضی هستم ازش در مورد سرویس خرید پستی بگم که اگه بتونی به صورت نقدی مبلغ و دریافت کنی از خریدار بهتره برای اینکه من زمانی که سرویس خرید پستی داشتم خیلی زیاد برگشتی داشتم بیشتر این برگشتی ها هم برای خریدارانی بود که قبل از ارسال محصول باهاشون تماس گرفته بودم و تایید ارسال رو گرفته بودم ازشون ولی با این حال برگشت می خورد و این به خاطر کمکاری شرکت پست بود که محصول رو به موقع نمی رسوند به دست خریدار و خریدار هم محصول رو نمی گرفت به هرحال چون فرهنگ پرداخت آنلاین هنوز بین خریداران ایرانی جا نیافتاده و اعتماد نمی کنن می تونی برای تشویق خریدار که به صورت آنلاین مبلغش رو پرداخت کنه پیشنهاد هدیه یا ارسال رایگان رو بدی و بیشتر ترغیبش کنی به پرداخت آنلاین در مورد مجوز هم من رفتم سراغش و فکر می کنم یکی از گزینه هاش داشتن مکان تجاری برای فعالیت بود در موردش می تونی اینجا http://enamad.ir/Laws.aspx اطلاعات بیشتری کسب کنی موفق باشی |
|||
08-25-2012, 10:58 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
نیازی به داشتن مکان تجاری نیست
می تونید از منزل هم اقدام کنید ، ولی می بایست آدرس کامل منزل + شماره تلفن ثابت رو نیز درج کنید مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
08-25-2012, 11:36 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
این هم بد نیست
http://www.*****.ir/ هر چه دانایی، پرسان باش |
|||
08-25-2012, 03:29 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
همه دو صفحه را خواندم امدم جواب بدهم ديدم دوستان جواب هاي كامل و خوبي دادند و ديگر هيچ جوابي نياز نيست
مخصوصا محمد جان عزيز |
|||
08-25-2012, 03:37 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
ممنونم از دوستانی که توی تاپیک شرکت کردن و دوست خوبمون رو راهنمایی کردن.
ببین کل سیستم بلاگفا هم یه مدیریت محتوی یا cms هستش. وردپرس هم یک cms هستش. دیدی روی بلاگفا میشد قالب فروشگاهی زد، قالب مذهبی زد و قالبهای دیگه ؟؟. وردپرس هم مثل همونه کسی برای بلاگفا قالب خاص و اختصاصی میخواست چیکار میکرد ؟ سرچ میکرد اگر پیدا نمیکرد به یکی که اینکاره بود سفارش میداد. دامین که گرفتی هاست هم میگیری. بعد دامین و هاست رو ست میکنی. یعنی یه جورایی میچسبونیشون بهم که وقتی دامینتو باز کردن اطلاعات از هاست فراخوانی بشه. بعد هم مثل ورود به وبلاگ بلاگفا اینم جای مخصوص داره واسه لوگین شدن به مدیریت. اونشو نگران نباش. راحته. برای درگاه هم دوباره دوستان اشاره کردن باید بگم که. جواز کسب میخواد یا اجاره نامه و سند یه خونه که تازه منظور اینه توی خونه کار میکنم و سند باید به نامت باشه یا اجاره نامه باید به نامت باشه. موارد دیگه ای هم هست. مثلا سایتهایی هست که به جای وبلاگ به اعضاش فروشگاه میده ولی خب فرقش اینه قدرت مانور کمتره روشون. یعنی قدرت اختصاصی سازیش کمتره. بهینه سازیشونم چون به صورت پیشفرض تعیین شده نمیشه انتظار بالایی ازشون داشت. سوالی بود در خدمتم ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
08-25-2012, 07:48 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
آهان الان فهمیدم.پس وقتی دامین و هاست گرفتم یه جایی هست که بشه لوگین کرد.بعد مثل بلاگفا لوگین میکنم.بعد یه قسمتی هم داره مثل "ویرایش قالب بلاگفا"که هرکسی میخواست قالبش رو عوض کنه میرفت کدهای قبلی رو پاک میکرد و کدهای جدید میذاشت جاش.
حالا اینجا هم این فروشگاه سازها یک کد هست که کپی میکنی و جای مخصوص خودش پیس میکنی و این طوری یک فروشگاه ساز روش نصب شده. بعد هم به مرور محصولات رو اضافه میکنی. درست متوجه شدم یا نه؟ |
|||
08-25-2012, 08:25 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
خب من به شکل ساده شده برات توضیح دادم
قضیه سایت یکم فرق میکنه. پنل خود هاست رو میشه تشبیه کرد به هارد کامپیوتر که میتونی واردش بشی به درایو مورد نظر بری. فایل کپی کنی و نصب کنی و غیره. این هاست یک فضا هست که روش هرچی بخوای نصب میکنی. حالا وردپرس خودش یه برنامست و فروشگاه سازها خودشون برنامه های مخصوص خودش. به این برنامه های تحت نت اصولا اسکریپت میگن. حالا هر کدوم از اینا رو که انتخاب کنی ( فروشگاه سازها یا وردپرس یا غیره ) باید نصب کنی داخل هاست که خب آموزشهاش موجوده و کار زیادی نداره. بعد که نصب کردی بعد یه پنل مدیریت هم برای مدیریت سایتت خواهی داشت که از اونجا میتونی قالب تعویض کنی و پست بزاری و خلاصه خود سایت رو مدیریت کنی. البته مثل وبلاگ به راحتی کپی و پاست کردن نیست. مثلا فروشگاه سازها قالبهای خاص خودشون رو دارن که طراحشون طراحی کرده و وردپرسم همینطور. اینطوریه ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
08-26-2012, 02:12 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
ممنون محمد جان
من الان اطلاعاتم از صفر رسید به 80 ![]() این تاپیک به نظرم واسه هرکسی که بوقه بوق!! باشه تو این زمینه(مثل دیروز من) خیلی عالیه. اما الان اطلاعات رو دارم ولی پراکنده هست من تاجاییش که به نظر درسته میگم بعد هرجاش اولویتش اشتباه بود بفرمایید که اشتباست متشکر. اول باید برم یک دامین بخرم و هاست.دامین com باید بخرم دیگه؟....خوب پس دامین دات کام تقریبا 25 تومن این حدوداست بعد بیام و یک فروشگاه ساز شیک و قشنگ پیدا کنم که به درد کالایی که میخوام عرضه کنم بخوره....وقتی پیدا کردم میرفتم فروشگاه ساز رو میخرم و نصب میکنم روی هاست. بعدش باید برم دنبال خرید جنس.واسه شروع میرم 20 تا میخرم.این 20 تا کافیه فعلا؟.....باید به نظرت بلند شم برم بندر و گناوه و....؟....توی شهر خودمون فکر نکنم داشته باشند.....اینجاش خیلی مهمه ولی اصلا هیچ اطلاعی ندارم....از دوستان هست کسی راهنمایی کنم که باید چه طور بخرم و از کجا بخرم و عمده فروش رو کجا پیدا کنم و اینا؟...محمد جان شما اطلاعی دارید؟ بعد 20 تا به قیمت عمده که بهم میدن دیگه درسته؟ بعد که جنس هم جور شد باید شروع کنم به بازاریابی و تبلیغات و فروشش.که تا قبل از این مرحله مقدماتش بوده و از اینجا به بعدش درآمدزایی شروع میشه به امید خدا. درست گفتم داداش؟....ممنون رفیق |
|||
08-26-2012, 02:49 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
تاپیک خیلی به درد بخوریه و ارزش مهم شدن رو هم داره چون اطلاعات زیاید داخلش در مورد شروع فروشگاه موجوده.
خوشحالم که اطلاعات من و دوستان دیگه به شما کمک کرده. ببین. دامین بایدی توی کارش نیست IR هم میتونی بخری. زیاد فرقی نمیکنه دیگه. قبلا بود فرق میکردن یکم از نظر اعتبار ولی همین الان 60-70 درصد سایتهای من iR هستن. واسه شروع به جیبت نگاه میکنی و شروع میکنی. 20 تا رو راستش فکر نمیکنم عمده حساب کنن. شما گفتی محصول خاص میخوام بفروشم دیگه. اگر محصول خاصتو من داشته باشم که من قبل از شما شروع کردم. من فکر کردم محصول مد نظرت دم دستت هست و آشنایی کامل داری روش. میتونی اول کار از جایی نزدیک خودت که میدونی خوبه قیمتاش بگیری. بعد کار بالا گرفت تعداد بالا بری از بندر اینا بیاری. بله درسته بقیش حواست باشه. مقدمات باید انتخابات درست باشه بازاریابی هم باید با دقت بالا انجام بگیره و توی سایتهای مناسب تبلیغ بشه. موفق باشی ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نیازمند مشاوره در زمینه تاسیس فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ************ | iranvps | 1 | 575 |
04-06-2018 07:53 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
پردرآمدترین کسب و کارهای اینترنتی با کمترین سرمایه | fekreabi | 0 | 1,070 |
06-20-2017 05:21 PM آخرین ارسال: fekreabi |
|
ایده ی شما برای تبلیغات فروشگاه اینترنتی تخفیفدار ویژه ی مشهد | soheyl_ir89 | 3 | 1,564 |
03-26-2017 07:56 PM آخرین ارسال: solmazgoli |
|
7 گام ضروری برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی | javiid | 0 | 1,135 |
03-03-2017 01:59 AM آخرین ارسال: javiid |
|
فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار | khademian | 3 | 1,464 |
02-15-2017 12:31 AM آخرین ارسال: Divaru telegram@ |
|
ایجاد کسب و کار اینترنتی | hadis.d | 2 | 1,086 |
02-14-2017 11:34 PM آخرین ارسال: Divaru telegram@ |
|
فروش ایده فروشگاه اینترنتی کاملا جدید | miss.nazari | 11 | 6,111 |