ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

فروش کلیه
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:41 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 13
بازدید: 2835

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امیتازات : 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فروش کلیه
11-27-2010, 01:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-27-2010 01:27 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #1
فروش کلیه
بد ترین راه پول درآوردن از طری آسیب رسانده به خود است که فروش کلیه یکی از این روش هاست که حمایت دولتی (پرداخت یک میلیون ) نیز می شود.من با اهدای کلیه به نیازمندان صحبت نمیکنم از اینکه یک انسان سالم و اشرف مخلوقات به این کار دست بزند مخالف هستم.
واقعا هیچ راه کسب درآمدی برای یک جوان 26 ساله وجود ندارد؟
البته من دوستی دارم که برای فرار از سربازی این کار را انجام داد که بسیار تاسف انگیز است.
این هم بخش هایی از مقاله فروش کلیه در ایران :

25 ساله‌ها بيشترين فروشندگان كليه

مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي ايران اوايل سال گذشته بيشترين اهداكنندگان كليه در كشور را افراد 25 تا 26 ساله معرفي كرد كه در قبال دريافت پول، اقدام به فروش كليه خود به بيماران نيازمند مي‌كردند.

به گفته قاسمي، نتايج بررسي‌ها بيانگر اين است در حالي كه 70 درصد مشكلات مربوط به بيماري‌هاي كليوي در كشور در سنين 20 تا 44 سال رخ مي‌دهد، اما در مقابل، بيش از 50 درصد اهداكنندگان كليه در رده سني 25 تا 26 سال قرار دارند.

بيماران نيازمند كليه معمولا يك تا 4 ماه در انتظار هديه‌دهنده هستند و اين در حالي است كه بيش از 95 درصد كليه‌هاي اهدايي به صورت فروش كليه انجام مي‌شود.

نكته جالب اين‌ كه گويا بحث گران شدن قيمت خريد و فروش كليه آن زمان نيز مطرح بوده زيرا مديرعامل انجمن حمايت از بيماران كليوي در خلال سخنان خود شايعات مطرح شده مبني بر گران شدن قيمت فروش كليه را نيز رد كرده و گفته است: در حال حاضر آنچه به عنوان هزينه بستري و مراقبت‌هاي بعد از عمل پيوند به اهداكننده كليه پرداخت مي‌شود، حداكثر 5 ميليون تومان است. به گفته قاسمي، آنچه در حال حاضر به اهداكننده كليه آن هم براي هزينه‌هاي بستري و مراقبت‌هاي بعد از عمل پرداخت مي‌شود، حداكثر 5 ميليون تومان است كه يك ميليون آن را دولت و 4 ميليون مابقي را دريافت‌كننده كليه پرداخت مي‌كند.

كليه فروشي ميان زوج‌ها و دانشجويان

«حميد هستم. 26 ساله. گروه خوني (ب مثبت). مشكلات زيادي دارم كه شايد بتوانم با فروش كليه‌ام حلش كنم. قيمت پايه 10 ميليون تومان. منتظر اعلام پيشنهادهاتون هستم.»

اين جملات كه بيشتر تداعي‌كننده آگهي‌هاي مزايده است در يك وبلاگ شخصي منتشر شده كه نويسنده آن از ميان صدها نفري كه سالانه به دليل فقر مالي و از طرق مختلف، كليه خود را مي‌فروشند، اين راه را براي فروش كليه خود آن هم به بالاترين قيمت پيشنهادي انتخاب كرده است. بررسي‌ها نشان مي‌دهد مشكلات مالي مهم‌ترين عاملي است كه فروشندگان كليه را مجبور به اين كار مي‌كند. اين در حالي است كه رئيس انجمن حمايت از بيماران كليوي چندي پيش با پرده برداشتن از واقعيتي تلخ مشكلات اقتصادي را عامل اصلي زوجين مراجعه‌كننده به اين انجمن براي فروش كليه خود عنوان كرده بود. قاسمي با اشاره به مواردي از مراجعات زوجين، دانشجويان و... براي اهداي كليه، مشكلات مالي را دليل اصلي آنها براي اين تصميم عنوان كرده و گفته بود: متاسفانه افرادي كه مشكلات مالي دارند، به جاي اين كه اهداي كليه را اولويت آخرشان قرار دهند، ابتدا تصميم به انجام اين كار مي‌گيرند.
منبع : جام جم آنلاین (پوران محمدي - ‌ گروه جامعه )

فروش اینترنتی کلیه Huh:
http://sina-j.fotopages.com/?entry=600328
وبلاگ فروش کلیه : Exclamation
http://foroshekollie.persianblog.ir/

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-28-2010, 11:26 AM
ارسال: #2
RE: فروش کلیه
هر کس به اندازه عقلی که دارد فکری که دارد و زحمتی که می کشد پول درمی آورد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-03-2011, 12:35 PM
ارسال: #3
چه ارتباطي با اهداف انجمن دارد؟ مرسي.

Coolغيرممكن، وجود ندارد.Cool
08-03-2011, 01:04 PM
ارسال: #4
(08-03-2011 12:35 PM)faramarz نوشته شده توسط:  چه ارتباطي با اهداف انجمن دارد؟ مرسي.

از نظر اطلاعات عمومی این مطلب خوب بود. راههائی است که اکثرا شنا خت در رابطه با توانائیهای خود ندارند و دست به اینکار می زنند , هوشیار می شوند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-03-2011, 03:08 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-03-2011 03:22 PM، توسط madar.)
ارسال: #5
در قسمت عبرت نامه بود آقای فرامرز
چقدر تاسف بار بود مطالب لینکها

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
08-03-2011, 06:39 PM
ارسال: #6
(08-03-2011 12:35 PM)faramarz نوشته شده توسط:  چه ارتباطي با اهداف انجمن دارد؟ مرسي.

اقا فرامرز لطفا این پست ها را بصورت پشت سرهم قرار ندهید تاکنون به عنوان مختلف دلیل را توضیح داده ام!
ایده و فکری پشت این کار بوده که تاکنون جواب داده و بسیاری از کاربران سایت جذب این بخش ها می شوند.
در ضمن این تایپیکها کلمات کلیدی انجمن را برای ایندکس شدن توسط گوگل بالا می برد و به همین علت حذف نخواهند شد.
این هم هم یک راه است برای پول درآوردن اما به هر قیمتی!
برای همین در بخش "راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه)" قرار گرفته است.

08-07-2011, 01:59 AM
ارسال: #7
تصور کنید روزی میخواید کلیتون رو بفروشید ! یعنی اخرین راهیه که واقعا اون موقع دارید دارید ! نه اینکه با مامانتون قهر کنید کلیتون رو بزارید واسه فروش ! دلیلش چی میتونه باشه ؟
من دلیلم فقط و فقط و فقط خونوادمه ! حاضرم واسه سلامتیشون هرکاری کنم ( سلامتی ، نه اسایششون ! )

[تصویر: start.gif]

08-08-2011, 02:34 PM
ارسال: #8
راستي في يه كليه الانه چنده؟

ميشه جفت جفت فروخت؟ درآمدش بيشتره.

Coolغيرممكن، وجود ندارد.Cool
08-08-2011, 02:48 PM
ارسال: #9
(08-08-2011 02:34 PM)faramarz نوشته شده توسط:  راستي في يه كليه الانه چنده؟

ميشه جفت جفت فروخت؟ درآمدش بيشتره.

زنگ تفریح:
آقا کلیه جفتی چند؟

SmileSmileSmile

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-08-2011, 10:11 PM
ارسال: #10
بسته به نوع گروه خونی و سن کلیه دهنده و عوامل دیگر دارد و متوسط آن ده میلیون است!(بخاطر نوع کارم در بیمارستان های تهران با این نوع کسب درآمد زیاد برخورد داشته ام!)

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS