ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تعريف ميلياردر
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:26 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: zaghian
آخرین ارسال: اميد مير
پاسخ: 4
بازدید: 1650

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعريف ميلياردر
08-20-2011, 11:51 AM
ارسال: #1
تعريف ميلياردر
Winkمي خوام موضوع اين انجمن را با تفکرات خودم آغاز کنم ولي اگر دوستان با من موافق يا مخالف بودند حتما اعلام کنند خوشحال ميشم. اين تبادل نظر ميتونه به همه در رسيدن به موفقيت کمک کنه.
و اما خودم: به نظر من اگر انسان بتونه خودشو در موقعيت مورد نظرش تجسم کنه نيمه بيشتر راهو رفته چون اين موضوع بهش کمک ميکنه تا بتونه حالات و رفتارهاي مثلا يک انسان ميلياردر رو لمس کنه. وقتي انسان تونست اين کارو بکنه به نوعي به خودش تلقين ميکنه که واقعا اون موقعيت را تسخير کرده. براي توضيح بيشتر فرض کنيد امروز از خونه رفتيد بيرون و يک دست کت و شلوار شيک و اتو کشيده به تن کرديد. آيا حاضريد مثل مابقي روزها رفتار کنيد و تو خيابون راه بريد و با آدمهاي ديگه مثل روزهاي قبل معاشرت کنيد؟
مطمئنا به طرز قابل ملاحظه اي رفتارون مثل يک آدم شيک پوش و متشخص ميشه و حتي حاضر نيستيد براي برداشتن پول، از روي زمين به راحتي خم بشيد چون فکر تصورات بقيه رو در مورد خودتون و لباساتو ميکنيد و حاضر نيستيد تو اون لباس دست به انجام هر کاري بزنيد. حاضر نيستيد لبه باغچه خونه مردم يا کنار ديوار تو خيابون تکيه بدي( حتي براي لحظه اي استراحت). فکر ميکنيد مردم جواب سلام شما رو چجوري ميدند. و اگر از اونها خواسته اي داشته باشيد چجوري براتون برآورده ميکنند؟ حالا فرض کنيد بجاي پوشيدن کت شلوار از يک شلوار جين رنگ و رو رفته با يک تي شرت کهنه و قديمي استفاده کردين. حالا چه حالي دارين؟ چجوري تو خيابون راه ميريد و با مردم ارتباط برقرار ميکنين. و حتي بقيه آدمها با شما چجوري برخورد ميکنن و رو شما حساب باز ميکنند؟
پس قبول داريد که اگر در هر لباسي در بيايد رفتار اون شخصيت و به خودتون ميگيريد. حالا از اين موضوع استفاده ميکنم و ميگم اگر ميخواي ميلياردر بشي حتما بايد مثل يه ميلياردر فکر کني. پس تو بگو يه ميلياردر چه شکلي ؟چه لباسي ميپوشه؟ تو چه ماشيني ميشينه؟ خونش چند متره و کجاست؟ چند تا بچه داره؟ شغلش چيه؟هر روز صبح که از خواب پا ميشه چه احساسي نسبت به زندگي داره؟ و . . . . . .
دوستان عزيز بيايد کمک کنيد به خودمون و اين سوالها رو از نگاه خودمون و يک انسان ميلياردر بدون هيچ تعارفي اينجا بنويسيم.Rolleyes

[تصویر: we0ndl4mjgczf7oxggk.jpg]
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-12-2011, 12:28 PM
ارسال: #2
RE: تعريف ميلياردر
(08-20-2011 11:51 AM)zaghian نوشته شده توسط:  Winkمي خوام موضوع اين انجمن را با تفکرات خودم آغاز کنم ولي اگر دوستان با من موافق يا مخالف بودند حتما اعلام کنند خوشحال ميشم. اين تبادل نظر ميتونه به همه در رسيدن به موفقيت کمک کنه.
و اما خودم: به نظر من اگر انسان بتونه خودشو در موقعيت مورد نظرش تجسم کنه نيمه بيشتر راهو رفته چون اين موضوع بهش کمک ميکنه تا بتونه حالات و رفتارهاي مثلا يک انسان ميلياردر رو لمس کنه. وقتي انسان تونست اين کارو بکنه به نوعي به خودش تلقين ميکنه که واقعا اون موقعيت را تسخير کرده. براي توضيح بيشتر فرض کنيد امروز از خونه رفتيد بيرون و يک دست کت و شلوار شيک و اتو کشيده به تن کرديد. آيا حاضريد مثل مابقي روزها رفتار کنيد و تو خيابون راه بريد و با آدمهاي ديگه مثل روزهاي قبل معاشرت کنيد؟
مطمئنا به طرز قابل ملاحظه اي رفتارون مثل يک آدم شيک پوش و متشخص ميشه و حتي حاضر نيستيد براي برداشتن پول، از روي زمين به راحتي خم بشيد چون فکر تصورات بقيه رو در مورد خودتون و لباساتو ميکنيد و حاضر نيستيد تو اون لباس دست به انجام هر کاري بزنيد. حاضر نيستيد لبه باغچه خونه مردم يا کنار ديوار تو خيابون تکيه بدي( حتي براي لحظه اي استراحت). فکر ميکنيد مردم جواب سلام شما رو چجوري ميدند. و اگر از اونها خواسته اي داشته باشيد چجوري براتون برآورده ميکنند؟ حالا فرض کنيد بجاي پوشيدن کت شلوار از يک شلوار جين رنگ و رو رفته با يک تي شرت کهنه و قديمي استفاده کردين. حالا چه حالي دارين؟ چجوري تو خيابون راه ميريد و با مردم ارتباط برقرار ميکنين. و حتي بقيه آدمها با شما چجوري برخورد ميکنن و رو شما حساب باز ميکنند؟
پس قبول داريد که اگر در هر لباسي در بيايد رفتار اون شخصيت و به خودتون ميگيريد. حالا از اين موضوع استفاده ميکنم و ميگم اگر ميخواي ميلياردر بشي حتما بايد مثل يه ميلياردر فکر کني. پس تو بگو يه ميلياردر چه شکلي ؟چه لباسي ميپوشه؟ تو چه ماشيني ميشينه؟ خونش چند متره و کجاست؟ چند تا بچه داره؟ شغلش چيه؟هر روز صبح که از خواب پا ميشه چه احساسي نسبت به زندگي داره؟ و . . . . . .
دوستان عزيز بيايد کمک کنيد به خودمون و اين سوالها رو از نگاه خودمون و يک انسان ميلياردر بدون هيچ تعارفي اينجا بنويسيم.Rolleyes

يك مسئله رو شما اشتباه ميكند.......

يكي از شاگردان انيشتن بهش گفت..استاد چرا هيچ موقع لباستو عوض نميكني....انيشتن گفت تو اين شهر همه منو ميشناسند.... نياز نيست لباسو عوض كنم..... چندوقت بعد تو يك شهر ديگه مهماني شد واون شاگردم با انيشتن هم دعوت بود....اونجا ازش پرسيدن كه استاد بازچرا لباستو عوض نكردي.... انيشتن گفتن.... اينجا كسي منو نميشناسه پس مهم نيست...

اينو گفتم براي انكه....
شما تصور ميكني...تخيل ميكني...بعد به واقعيت ميروسني تصور وتخيل رو.... ولي به اين معنا نيست كه لباس شيك پوشيدي شخصيتو عوض كني.... وقت كارهاي خاص ميكني....نه ارتباطت با انسان ها رو تغيير بدي.......هرچقدر هم معروف وثروتمند باشي به اين معنا نيست كه خودت خاك باغچه رو عوض نكني...به ديوار تكيه ندي.....چون اين شخصيت توست...اين سرشت توست.... كسي موفق ميشه كه حتي از اب خوردنش هم لذت ببره... حتي نفس كه ميكشه احساس كنه موفق هست وبه ارزوهاش ميرسه....پولدار شايد بشي ولي دچار مشكلات رواني ميشي....انوقت بايد تموم پولتو خرج كني تا باز سلامتي تو بدست بياري.....

اگر نتونستم درست منظورمو برسونم شرمنده

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-12-2011, 01:24 PM
ارسال: #3
(08-20-2011 11:51 AM)zaghian نوشته شده توسط:  Winkمي خوام موضوع اين انجمن را با تفکرات خودم آغاز کنم ولي اگر دوستان با من موافق يا مخالف بودند حتما اعلام کنند خوشحال ميشم. اين تبادل نظر ميتونه به همه در رسيدن به موفقيت کمک کنه.

به به .... مبحث جالبي مطرح شد !
ببين گلم ، وقتي من ميلياردر بشم ، با كسايي كه مثل خودم ميلياردر هستن و يا از من ميلياردر تر هستند ، با حالتي سنگين و گرفته برخورد ميكنم ، يعني گرون ترين لباس هام و گرونترن ماشين هام و ... رو برميدارم و جلشون پز ميدم !
طرز فكر ميلياردري من بهم ميگه كه اين كار هم روي اون ها رو كم كردي و هم فرصتي پيش اوردي تا روت حساب كنند !
ولي شخصيت من عوض نشده !‌ساعت 5 ميليوني باعث نميشه من تا لنگ ظهر نخوابم Big Grin يا ماشين 300 ميليوني مانع اون نميشه كه من نرم با دوستام تو يه جاي به نسبت ارزون غذا بخورم ، يا خونه ي چند ميلياردي رابطه ي من رو با دوستان فقيرتر از خودم ( شايد ميليونر ، كسي كه 1 ميليون تومن از تو كمتر داشته باشه فقر تر از توئه )‌ قطع نميكنه !‌
من ميلياردر هيچوقت فخر به زير دستمام نميفروشم !‌ چون اونها تو دنياي من نيستند ، شايد يكي كه منو ميشناسه و وضع ماليش مثل منه تهمت بزنه و بگه از راه فلان 500 ميليون داده ماشين ولي مطمئن باشيد اولين سوالي كه كسي كه از من فقير تره ميپرسه اينه : از كجا اورده !
اون ها تو دنياي فكري ميلياردر ها نيستند !
اين يك نكته ، نكته ي بعد در مورد راه يك شبه هست .
اگه من ، شما و همه ميلياردر ها يه شبه ثروت مند ميشدن ، خب ، بي جنبه بازي در مياوردن ! يعني اگه خداي فروتني هم بياد يه شبه ميلياردر شه ، جو ميگيردش ! ولي اگه زحمت بكشي و كم كم ميلياردر شي ، زحمت رو ميبيني نه پول رو ! بخاطر همين ديگه خودت رو گم نمي كني چون به پول عادت كردي ! و مسلما اون موقع ميشي يكي مثل اقاي فلاني كه بي ام و 750 سوار ميشه ، ولي به يه مورچه كمك ميكنه ، به يه خانواده ي فقير كمك ميكنه و دانشگاه هم ميسازه تا شايد يكي از خودش ثروتمند تر بياد و كسب علم كنه و شايد روزي خدمت كنه !
اين يه تفاوت مهم بود !‌

[تصویر: start.gif]

06-25-2012, 11:34 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-25-2012 11:38 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #4
سلام نظر شخصي من :

من به شخصه هيچ وقت رو خود پول متمركز نميشم يا بهتر بگم من رو اهدافم متمركز ميشم مثله ماشين مسافرت خونه بهتر گسترش كارم به شخصه روي پول متمركز نشيد چون ادم بيشتر احساس نياز ميكنه مهم نيست عدد حساب بانكي تون 1ميليارد باشه مهم اينه چه جور ي از پول استفاده ميكنه !
ميتوني ازش به عنوان پز دادن استفاده كني يا ابزار لذت من هميشه رو چيزي كه ميخوام تمركز ميكنم نه رو عدد پول

جسارت منو ببخشيد.
اين حرفا از كتايب كايد نوشته جو ويتالي ميزنم كه شده اعتقادات من Smile
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  يک ميلیاردر را کاملا تعريف کنيد با تمام جزئيات! کامیار کاظمی 27 5,805 02-13-2015 02:58 PM
آخرین ارسال: aliiagh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS