ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
یادش بخیر ... زمان کنونی: 09-23-2025, 05:21 PM |
|||||||
|
یادش بخیر ...
|
06-13-2012, 12:11 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-13-2012 12:12 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #61
|
|||
|
|||
RE: یادش بخیر ...
یادتونه وقتی بچه بودیم چقدر نوار قصه دوست داشتیم
این آهنگ ها رو گوش کنید ببینید یادتون میاد؟کیا باهاش خاطره دارن؟ این آهنگ بهترین آهنگ زندگیمه که تا الان شنیدم خاطراتی باهاش دارم که ناگفتنی است اول نوارشو داشتم بعد فیلمش اومد سینما من 10 بار رفتم این فیلمو دیدم الانم آهنگشو دارم هروقت دلتنگ قدیما و بابام میشم گوش میکنم یادش بخیر دانلودش کنید نوار قصه
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-13-2012, 11:34 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-13-2012 11:53 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #62
|
|||
|
|||
این دو تا خواهر یادتونه؟؟؟؟؟؟ لالـــــــــه و لادنــــ ........دو تا خواهری که یه عمر قلباشون کناره هم میزد..........و وقتی خواستن از هم جدا بشن قلــبــاشون طاقت نیاوردو چشم از جهان بستن....و خیلی راحت از یاده ما رفتن......
![]()
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-13-2012, 03:09 PM
ارسال: #63
|
|||
|
|||
بازیگر زن بربادرفته درگذشت
آن راترفورد دوشنبه غروب در خانه خود در بورلی هیلز به خاطر عوارض ناشی از بیماری قلبی درگذشت. او ۹۴ ساله بود. کرد. بربادرفته به گزارش خبرآنلاین، او در نوجوانی در «بربادرفته» (۱۹۳۹) نقش خواهر کوچک اسکارلت اوهارا (با بازی ویویان لی) را بازی کرد. راترفورد یکی از آخرین بازیگران در قید حیات این فیلم محبوب به کارگردانی ویکتور فلمینگ بود. اولیویا دو هاویلند که در «بربادرفته» نقش ملانی همیلتن را بازی کرد، اول ژوئیه ۹۶ ساله میشود. ![]() راترفورد در دهههای ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ در سری فیلمهای پرطرفدار «اندی هاردی» نقش پالی بندیکت دوست همیشه وفادار میکی رونی را بازی کرد. او سال ۱۹۳۸ در فیلم «سرود کریسمس» که هنوز در ایام تعطیلات از شبکههای تلویزیونی آمریکا پخش میشود، نقش روح کریسمس گذشته را بازی کرد. راترفورد سال ۱۹۴۷ در فیلم «زندگی مخفی والتر میتی» روبروی دنی کی مقابل دوربین رفت و یکسال بعد در «ماجراهای دون ژوان» با بازی ارول فلین نقشآفرینی کرد. او در دوران کاری خود در بیش از ۶۰ فیلم بازی کرد که بیشتر آنها مربوط به دوران قراردادش با استودیو مترو گلدوین مهیر در دهه ۱۹۳۰ و اوایل دهه ۱۹۴۰ بود. آن راترفوردراترفورد قرار بود سال ۱۹۹۷ در «تایتانیک» نقش شخصیت رز را بازی کند، اما این نقش در نهایت به گلوریا استیوارت رسید و یک نامزدی اسکار برای او به همراه داشت. آن راترفورد با نام مری سیسیلیا رامونه در دوم نوامبر ۱۹۱۷ در ونکوور به دنیا آمد. پدرش جان راترفورد ستاره اپرا و مادرش یک بازیگر بود. خانواده راترفورد وقتی آن کوچک بود به سان فرانسیسکو و بعد لس آنجلس نقل مکان کرد و آن اولین بار سال ۱۹۲۵ در یک نمایش روی صحنه رفت. او در نوجوانی در رادیو مشغول کار شد. راترفورد سال ۱۹۳۵ با بازی در چهار فیلم فعالیت سینمایی خود را آغاز کرد و یکسال بعد در فیلم «The Lonely Trail» با جان وین همبازی شد. او در ۱۷ سالگی با مترو گلدوین مهیر قرارداد امضا کرد و در ۱۳ فیلم «اندی هاردی» در کنار رونی نقشآفرینی کرد. از دیگر فیلمهای مهم او میتوان به «قلبهای انسانی» (۱۹۳۸)، «غرور و تعصب» (۱۹۴۰)، «همسران ارکستر» (۱۹۴۲)، «جنایت در تماشاخانه» (۱۹۴۶) و «آنها تنها اربابان خود را میکشند» (۱۹۷۲) اشاره کرد. راترفورد آخرین بار سال ۱۹۷۶ در فیلم «سگی که هالیوود را نجات داد» بازی کرد. ![]() درباره حضور راترفورد در فیلم «بربادرفته» گفته میشود دیوید اُ سلزنیک تهیهکننده معروف او را برای بازی در «بربادرفته» انتخاب کرد، اما راترفورد ابتدا نتوانست نقش کارین را بپذیرد، چرا که تحت قرارداد مترو گلدوین مهیر بود. لوییس بی. مهیر رئیس استودیو با این توجیه که این نقش اصلا اهمیت ندارد، قصد داشت از طرف راترفورد آن را رد کند. راترفورد سال ۲۰۱۰ در یک مصاحبه گفت به رمان مارگارت میچل خیلی علاقه داشت و برای به دست آوردن نقش کارین آن قدر گریه کرد که مهیر بالاخره راضی شد او در «بربادرفته» بازی کند. راترفورد در ۱۹۸۹ همراه ۹ بازمانده دیگر این فیلم در آتلانتا در جشن ۵۰ سالگی فیلم شرکت کرد. ![]()
|
|||
06-26-2012, 11:33 PM
ارسال: #64
|
|||
|
|||
![]() آسانسور
|
|||
06-27-2012, 08:46 AM
ارسال: #65
|
|||
|
|||
یکی از حسرت های بچگیم خون دماغ شدن بود ! خیلی حس و ژست باکلاسی بود . . .
همه بهت توجه می کردن در حد شهید زنده ! همیشه آنچیزی اتفاق می افتد که منتظرش هستید…… |
|||
06-27-2012, 03:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-27-2012 03:45 PM، توسط سعید محمدی.)
ارسال: #66
|
|||
|
|||
یادش بخیر
می خواهم چند تا عکس بزارم اینجا راهنمایی می کنید چگونه؟ |
|||
08-13-2012, 12:29 AM
ارسال: #67
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آسانسور
|
|||
09-25-2012, 02:39 PM
ارسال: #68
|
|||
|
|||
یادش بخیر
تا کلاس دوم دبستان که با داداش بزرگترمون توی یک مدرسه بودیم ( حدودا 19 سال پیش) وقتی که زنگ تفریح میخورد میومدیم کنار پرچم مدرسه و بیسکوییت باغ وحشی مینو میخوردیم چقدر شیرین و خوش مزه بود مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
09-27-2012, 10:56 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-27-2012 10:59 AM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #69
|
|||
|
|||
کتاب فارسی 70 سال پیش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
10-07-2012, 04:16 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-07-2012 06:56 PM، توسط M3HDI.)
ارسال: #70
|
|||
|
|||
(06-03-2012 07:25 PM)m_sh نوشته شده توسط: دلم لک زده واسه دوچرخه سواري تو پس کوچه هاي بچگي. واسه دوويدن دنباله توپ دو لايه و خستگي. خیلی زیبا بود من که واقعا دلم تنگ شد ، متشکرم بچه ها میدونید الان دارم به چه آهنگی گوش میدم اینجا براتون آپلود کردم ، خواستید فیلم اصلی آهنگ و فیلم برنامه رو هم میزارم آهنگ برنامه دیدنیها دانلود کنید باز هم متشکرم مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان