ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امتحان زمان کنونی: 09-24-2025, 08:58 PM |
|||||||
|
امتحان
|
05-26-2012, 07:39 PM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: امتحان
آره بابا بنشينيد درستونو بخونيد.
منم دارم يك سوالايي طرح مي كنم كه دانشجوها كيف كنن.... ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-26-2012, 08:01 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
(05-26-2012 07:39 PM)m_sh نوشته شده توسط: آره بابا بنشينيد درستونو بخونيد. ![]() ![]() ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-26-2012, 08:28 PM
ارسال: #43
|
|||
|
|||
آقاي شموسي اونوقت اين شمع و گلا چيه و اين آقايون شمع و گل به دست كين؟؟؟
![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-26-2012, 09:57 PM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
دلم به حال دانشجوهایی میسوزه که قراره سئوالات سخت رو ببینند
درکشون میکنم ![]() ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
05-26-2012, 11:17 PM
ارسال: #45
|
|||
|
|||
الان سوالات بچه هاي معرفي به استاد برنامه سازي سيستم(اسمبلي پيشرفته) را نوشتم انقدر سخته كه خودم دلم براشون سوخت از 22 نمره براشون حساب كردم.
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-26-2012, 11:30 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
![]() ![]() ولی واسشون خوبه بیخودی مدرک نمیگیرن کلی باید واسش زحمت بکشن و درس بخونن مرسی از احساس مسئولیتت عزیزم کاش همه استادها مثل شما بودن دلسوز و با فکر
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-26-2012, 11:39 PM
ارسال: #47
|
|||
|
|||
من اصولا امتحان ها را سخت مي گيرم تا بچه ها ياد بگيرن و خودشون هم مي دونن من هميشه باهاشون عملي كار مي كنم و آنچه را كه در بازار كار مفيد هست بهشون ياد مي دم ولي وقت نمره دادن راحت مي گيرم.
هفته پيش بچه هاي پيام نور امتحان گرفتم ازشون چفدر بچه هاي نازنيني بودن خيلي امتحان سختي بود ولي همشون بالاي 5 شدند و در نهايت من به همشون 6 دادم (در پيام نور 6 نمره دست استاد است) روز آخر يادم نمي ره بچه ها با گريه از من جدا شدند واقعا دانشجوهاي پيگير و دوست داشتني بودند. ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-27-2012, 12:18 AM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
از کجا فهمیدید پیام نوری هستیم D:
در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
05-27-2012, 12:32 AM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
آخه اصولا بچه هاي پيام نور هستن كه درسشون را انقدر پيگيري مي كنن و كارهاي عملي هم زياد دارن و مث شما خوش ذوق هستن
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-27-2012, 12:47 AM
ارسال: #50
|
|||
|
|||
سلام دوستان.
ورود نا مبارک من را دوباره ببخشید. فقط خانم MARYAR استاد گرامی سوالی از شما دارم: آیا فکر میکنید با این همه سخت گیری دانشجوهاتون وقت میکنن ایده پردازی کنن،پرورشش بدن،چند تا همایش برن تا یاد بگیرن از کجا شروع کنن مثل همایش خودمون،اجرایش کنند و در نهایت کمی اوضاع اقتصاد بهتر بشه؟ آیا وحی منزل براتون اومده و واقعا فکر میکنید چیزی از این بهتر براشون وجود نداره؟ ولی بازم شانس آوردن که شما خودتون تو بازار هستین و از نزدیک میبینید اما اون بیچاره هایی که استادشون به سخت گیری شماست ولی تو بازار هم نیست چکار میکنن. ببخشید ها شرمنده با عرض معذرت اگه ناراحت نمیشید باید جسارت کنم و بگم که فکر میکنم بی ادبیه ولی دارید کارمند پرورش میدید احتمالا. بازم شرمنده از جسارتم. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پسرها و تقلب در امتحان | mohammadshamosi | 9 | 2,412 |
06-14-2012 12:01 PM آخرین ارسال: omid-shamoosi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان