ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امتحان زمان کنونی: 09-24-2025, 08:50 PM |
|||||||
|
امتحان
|
05-26-2012, 01:08 AM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: امتحان
"دانشگاه با یه مشت استاد از خود راضی که فکر میکنن نجیب زادن""
دستتون درد نكنه ديگه به نظر من هر كس راه و روش خودش را براي موفقيت داره يكي مي شه بوعلي سينا يكي مي شه استيو جابز من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-26-2012, 01:27 AM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
عجب
جالب تر داره مي شود اقا مسعود اينقدر بگفته شما نظام آموزشي بدرد نخور هست ودرس خواندن به درد نخور تر ميشه بپرسم ازكي ميتواني بخواني وبنويسي؟ كي بهت ياد داده؟ چطور ميتواني طرح توجيهي بنويسي؟ كي بهت ياد داده؟ چطور ياد داده؟ اقاي فورد كه مثال زدي ميداني يكي از بهترين ميكانيك ها بود؟ کتاب معروف رابرت کیوساکی رو چطور خواندي؟ درس خواندن اين نيست كه بري يكجا وقت رو بزاري بشيني x و y ياد بگيري درس خواندن فهميدن موضوعات هست فهميدن ميشه درس خواندن حسابي بادرس خواندن شد پدر عل فيزيك ايران انيشتن تا اخرين لحظه عمرش از ادبيات تنفر داشت ولي فيزيك بسيار خوبي داشت يكي از ضعف هاي انيشتن اين بود كه رياضيات بلد نبود وزن اولش تمام كارهاي رياضيات روبراش انجام ميداد ببني چند نفر توكل تاريخ با درس خواندن به موفقيت رسيدن چند نفر بدون درس خواندن بيل گيتس درس خواندن رو ترك كرد تا ماكرو سافت رو تاسيس كند ولي بعدش كه تاسيس كرد بازهم رفت سراغ درس ومدرك گرفت موسان گوگل هم درس رو ترك كردن ولي بازم بعدش رفتن سراغ درس موسس سوني هم كه يك رفته گر بود بازم رفت مدرك تحصيليش رو گرفت نويسنده هري پاتر هم كه رفته گر خيابون بود از ادبيات سر رشته داشت فورد كه مثال زدي از كي ها استفاده مي كرد؟ از متخصصان..... متخصص از كجا پيدا كنيم؟ وقتي كسي درس نخواندن؟ يك ضعف نيست كه براي هر كار ابتداييت از متخصص بپرسي؟ اگر فورد خودش سررشته اكادمي از طراحي ماشين داشت زودتر به موفقيت نمي رسيد؟ موسس فراري خودش طراح ماشين هاي اوليه بود ونسل هاي اوليه رو خودش از ريزترين قسمت ها طراحي ميكرد اينها همه برميگرده به درس خواندن صلاح ملك خويش خسروان داد شما نرو وقت رو به تلافت نزار سركلاس درس تا حالت بهم نخوره و استاد هاي ازخود راضي كه فكر ميكنند نجيب زاده اند رو نبين براي 25% هم كه بالاتر از كسي بشي درس نخون ناپلوني نمره بگير همش ولي خدا يك چيز ميدانسته كه گفته كساني كه عالم ازدنيا بروند جزو گروه قرار ميگرند كه ميتوانند مردم را شفاعت كنند يا گفته ذكات علم آموختن آن به ديگران است ازادي به انتخاب وتصميم گيري براي زندگي خودت آقا مسعود |
|||
05-26-2012, 01:33 AM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
قصد جسارت نداشتم.
چون متن طولانی میشد فقط گفتم بلا نسبت دوستان وگرنه پدر خودم هم استاد دانشگاه هست و من هرروز میبینم که چجوری داره آب میشه و زجر میکشه. ولی من دلم از دست استاد های خودم پره. شما هم اگه جای من بودید از این بد تر به اونا میگفتین. من مکانیک خودرو میخونم درس ترمو دینامیک رو استادمون چون رشته ی خودش پالایشگاه هست تو زمینه پالایشگاه میگه در حالی که مبحث حرارت درس ما کاملا جداست و هیچ ربطی تقریبا ندارن به هم. حالا ما با این درسهای مسخره قراره مهندس بیایم بیرون و یه شاگرد مکانیک از استاد ما بیشتر میفهمه. حالا متوجه میشید که اگه ما پژوی 1800ccرو به 2000cc تبدیل کنیم چرا آتیش میگیره؟ نمیدونم شایدم چون دانشگامون سطح پایینه اینطوریه.ولی همین رو بگم که حالم از خوندن درسهای تعیین شده بهم میخوره.درسایی که نه توش خلاقیت بکار رفته،نه جذابیت داره و نه... یکی از استاد هامون مکانیک تاسیسات(لوله کشی)خونده:هم به ما سوخت رسانی(درسی فوق العاده حساس)درس میده هم اصول سرپرستس هم کارآفرینی عمومی. به نظر من هر كس راه و روش خودش را براي موفقيت داره يكي مي شه بوعلي سينا يكي مي شه استيو جابز دقیقا منم همین نظر رو دارم اما شما خودتون و بقیه به دلایل واهی و فقط بخاطر اینکه علاقه ی خودتون بوده خوندن درس رو مفید و در واقع ضروری توصیف کردید. بازهم ،بازهم مثل اینکه تند رفتم و عده ای از دستم رنجیدن احتمالا پس طبق معموا پوزش. بزارید به حساب اینکه یه بچه با کلی ایده و آرزو هستم و به این شیوه جلوی پیشرفتم رو گرفتن. معذرت میخوام.قصد توهین و جسارت نداشتم. |
|||
05-26-2012, 01:37 AM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
اين نگرش هاي متفاوت به يادگيري دليل بر اين نمي شه كه نظر يكي را محترم و نظر ديگران را "واهي " بناميد.
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-26-2012, 01:52 AM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
البته همه میدونیم که درس خوندن با علم ویا حتی مطالعه خیلی تفاوت داره...مگه نه.
اینکه دیگه فکر میکنم از بدیهیاته آقا احمد. فوردی که میگی یا بقیه کارآفرین بودن.کارآفرینی رو هم دارن درس میدن ولی چه مزخرف..... تا حالا نگاهی به کتاب درسی هاش کردی. طرح توجیهی و بقیه ی اوامرتون هم علمه نه درس. راه های کسب علم زیاده ولی راه خوندن درس تو مدرسه و دانشگاه هست. ندیدی میخوان تند صحبت کنن میگن درس و دانشگاه هیچوقت نمیگن علم و دانشگاه. حسابی هم عالم هرچند از راه درس وارد شد ولی چند نفر درس خونده حسابی شدن؟؟؟ اونایی هم که گفتی دوباره درس خوندن:بیل گیتس و بقیه هم حتما یه چیزی دیدن که دوباره رفتن ولی خب شاید هم هیچ چی حوصله شون سر رفته برگشتن. به هر حال نه من به اون موقعیت رسیدم ونه احساس میکنم که شما به اون شرایط رسیده باشی که الان از اون موقع حرف میزنی. اما در مورد انشتین: چرا انشتین با اینکه از ادبیات متنفر بود مجبور بود لااقل تا یه زمانی اونرو بخونه؟؟؟ چون اسیر درس بود نه عاشق علم. اما وقتی که رفت سراغ علم فیزیک تازه شد عالم... انیشتن یا حسابی تو کدوم دانشگاه درس خوندن که شدن پدر بخش از علوم خاص و از زمان خودشون جلوتر بودن. میخوای برات آدم بیارم که از نظر بعضی از علوم سرآمد خیلی ها باشه اما پون مدرک نداره هیچ استفاده ی دانشگاهی و... ای نتونه از علمش بکنه؟ فکر میکنی اگه انیشتین و یا حسابی الان دوباره متولد میشدن با همون رو حیه ی علم دوستی نه درس دوستی الان دوباره میرفتن مدرسه یا میتونستن از اینترنت و کتابهای مطالعه ی آزاد اطلاعات مورد نیازشون رو کسب کنن.؟ از متخصصینی گفتی که اگه نبودن کارآفرین و صنعتی نبود. از کارآفرینهایی میگم که اگه نبودن دانشمندان نه عالمان گشنه میخوابیدن و شرمنده ی زن و بچه شون میشدن. |
|||
05-26-2012, 01:58 AM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
پسر همسايه امون هم فني وحرفه اي ميكانيك خواند
كارداني شهيد منتظري مشهد الان هم كارشناسي غير انتفاعي مشهد عاشق ميكانيك هست وقتي هنرستان داشت ميخواند ماشين پدرش كه پيكان بود چشم بسته باز وبسته ميكرد وقتي كارداني رو گرفت دقيق حرف شما رو ميزد ميگفت تو دانشگاه براي مدل ازمايشگاهي گيربكس ژيان روبراشون باز وبسته ميكردن واونا انتظار داشتن خودشون گيربكس نوه ژيان زانتيا رو ياد بگيرين ولي چون علاقه به رشته اش داشت خودش بصورت ازاد شروع كرد به يادگيري الان بسيار ازهم دانشگاهي هاش بيشتر ميدونه براي كارهاي عملي تو نمايندگي هاي تعميرات وبخش هاي مختلف نظير سي دي ها مجلات تخصصي درسته نظام اموزشي مشكل دارد ولي بهانه خوبي هست براي كساني كه نميخواند درس بخوانند وياد بگيرن توهيچ نظام اموزشي در جهان اموزش تاسيس شركت اپل داده نشد ولي استيو جابز اين شركت ابر پيشرفته موفق رو تاسيس كرد اونم بجاي اوردن بهانه هاي مختلف فقط دست به كار شد وشروع كرد براي رسيدن به خواسته اش تلاش كردن |
|||
05-26-2012, 02:09 AM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
دوست عزیز دقیقا حرف منم همینه اما اونی که همسایتون رفت دنبالش علم بود و شد عالم.
حرف دوستمون آقا محمد هم همین بود از دانشگاه خسته شدن نه از علم وگرنه من خودم ملاقات کوتاهی با ایشون داشتم ایشون تو زمینه ی خودشون کاملا عالم هستن. اما حوصله ی درس خوندن ندارن.منم از درس بدم میاد نه از علم.و از نظام آموزشی انتقاد کردم نه از ذات تحصیل. اما شما دوستان از حرفهاتون بر میومد که از خود دانشگاه و درسهای اونجا دفع میکنید.یا شاید هم من اینجور برداشت کردم. |
|||
05-26-2012, 08:31 AM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
فکر نکنم ما دست کسی رو گرفتیم بردیم نشوندیم به زور سر کلاس همه ما فقط نظرمونو گفتیم کسی دوست نداره درس بخونه خوب نخونه به ما چه آدم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-26-2012, 05:56 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
چهار دانشجو شب امتحان به جای درس خواندن به مهمونی وخوش گذرونی رفته بودند و هيچ آمادگی امتحانشون رو نداشتند.
روز امتحان به فکر چاره افتادند وحقه ای سوارکردند به اين صورت که سر و رو شون رو کثيف کردند ومقداری هم با پاره کردن لباس هاشون در ظاهرشون تغييراتی بوجود آوردند. سپس عزم رفتن به دانشگاه نمودندويک راست به پيش استاد رفتند. مسئله رو با استاد اينطور مطرح کردند: که ديشب به يک مراسم عروسی خارج ازشهر رفته بودندو در راه برگشت از شانس بد يکی از لاستيک های ماشين پنچرميشه و اونا با هزار زحمت و هل دادن ماشين به يه جايی رسوندنش واين بوده که به آمادگی لازم برای امتحان نرسيدند کلی از اينها اصرار و از استاد انکار، آخر سر قرار ميشه سه روز ديگه يک امتحان اختصاصی برای اين 4 نفرازطرف استاد برگزار بشه، آنها هم بشکن زنان از اين موفقيت بزرگ، سه روز تمام به درس خوندن مشغول ميشن و روز امتحان با اعتماد به نفس بالا به اتاق استاد ميرن تا اعلام آمادگی خودشون رو ابراز کنند استاد عنوان مي کنه بدليل خاص بودن و خارج از نوبت بودن اين امتحان بايد هر کدوم از دانشجوها توی يک کلاس بنشينند و امتحان بدن که آنها به خاطر داشتن وقت کافی وآمادگی لازم باکمال ميل قبول مي کنند. امتحان حاوی دو سوال و بارم بندی از نمره بيست بود: 1 ) نام و نام خانوادگی؟ 2 نمره 2 ) کدام لاستيک پنچر شده بود؟ 18 نمره الف) لاستيک سمت راست جلو ب) لاستيک سمت چپ جلو ج) لاستيک سمت راست عقب د) لاستيك سمت چپ عقب من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-26-2012, 06:34 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
عجب تاپیکی شد D:
ما منظورمون یه شوخی بودا ، عجب انتقادهایی شد D: بابا برید درستون رو بخونید ، پس فردا امتحان داریم D: در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پسرها و تقلب در امتحان | mohammadshamosi | 9 | 2,412 |
06-14-2012 12:01 PM آخرین ارسال: omid-shamoosi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان