ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امتحان زمان کنونی: 09-24-2025, 08:00 PM |
|||||||
|
امتحان
|
05-25-2012, 02:40 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: امتحان | |||
05-25-2012, 10:13 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
RE: امتحان
زمانی که دانشجو بودم اوج کارم هم بود صبح ساعت 3 بیدار میشدم درس میخوندم 7 میرفتم سرکار تا 10 شب بعد یه استراحت کوچیک دوباره درس تا 1شب بعد میخوابیدم دوباره 3 بیدار میشدم هفته ای سه روز هم میرفتم دانشگاه اون روزا بعدش میرفتم سر کار مجبور بودم تا 12ر شرکت بمونم تا به کارام برسم
حیفه الان که وقت دارید استفاده کنید درس بخونید
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-25-2012, 11:21 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
خانوم صدفی الان مدرک به دردتون خورده؟خدایی؟
|
|||
05-25-2012, 11:23 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
آقاي محمدزضا من مدركم را گرفتم و خداييش مدركم و درسي كه خوندم بدردم خورده
اينا همش بهانه ست.. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-25-2012, 11:34 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
خوب مریم خانوم شما استاد هستید و دارید تدریس میکنید.
من الان تو خانواده ایی بزرگ شدم که پدر و مادرم استاد دانشگاه خواهرم قبل از بچه دار شدن هم مثل پدر و مادرم. اینو میخوام بگم اونها استعداد داشتن و از همین راهم پولدار شدن چون کارشونو دوست داشتن ولی من چون به درس علاقه ندارم و درس نمیخونم عقب میفتم نا امید میشم.به جای 4 ساله 5.5 ساله تموم میشه درسم یعنی 5 سال عقب افتادم علاقه خیلی مهم.من به تجارت علاق داشتم رفتم تو این کار. ولی بابام میگه یا تا دکترا بخون یا ول کن...... خوب من چی بگم ..... چه بحث و دعواهایی تو خونه که ما نداشتیم سر یه لیسانس که بقالیه سر کوچه هم داره علاقه علاقه علاقه مثل این میمونه که من از دختری خوشم بیاد مهربون باشه ولی چون یه دختر دیگه مامانم انتخاب کرده که پول داره با اون ازدواج کنم.این معلومه که جواب نمیده |
|||
05-25-2012, 11:40 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
خوب مي رفتيد همون تجارت را به شكل آكادميك مي خونديد كه هم پدرتون را خوشحال مي كرديد هم خودتون به علائقتون مي رسيديد
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-25-2012, 11:42 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
RE: امتحان | |||
05-26-2012, 12:21 AM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(05-25-2012 11:34 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: خوب مریم خانوم شما استاد هستید و دارید تدریس میکنید. پس اينجور درس خواندن تنها گرفتن مدرك نيست آقا محمد رضا اوليش اگاهي با يك علم ودانش هست وبالابردن سطح سواد وفهم وشعور انسان ها مثال معروف كه ببين طرف مدرك داره يا درك دوميش بحث اجتماعي هست رفتي همان خواستگاري ازت پرسيدن مدركت چي هست ميگي ديپلم يا كارشناسي يابالاتر؟ كار اقتصادي انجام ميدي شركا يا مشتريهات بهتر با يك دپيلمه كنار ميان يا كارشناسي يا بالاتر؟ بچه دار ميشي چند سال ديگه بچه اش پيش دوستاش بگه بابام ديپلمه هست؟ سوم: اقتصاد اينقدر بزرگ هست ورشته هاي تحصيلي اكادميك دارد كه حتي نميتواني تصورش كني وهرجي بخواني باز هم كم هست برو دكتري اقتصاد بگير دكتر مديريت دكتر تجارت چهارم: براي كسي كاري نكن وقتي خودت باورت اين هست كه درس خواندن بدرد نميخوره ديگر هيچ هرچي هركي سخن بگه باز به گوشت نميره وحرف خودت رو ميزني پس تا وقتي به اين نتيجه نرسيدي كه درس خواندن سود دارد برات همينطور در تنفر از درس خواندن هستي پنجم: هرچي سنت پايين تر باشد براي درس خواندن هم زودتر يادميگيري هم بيشتر علاقه مند مي شوي كاري نكن كه وقتي به خودت امدي سني براي درس خواندن نداشته باشي بيشتر فكر كن براي آيندت چون به زودي از تجارت واقتصاد هم خسته ميشوي |
|||
05-26-2012, 12:44 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-26-2012 12:50 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #29
|
|||
|
|||
(05-25-2012 11:42 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:(05-25-2012 11:40 PM)m_sh نوشته شده توسط: خوب مي رفتيد همون تجارت را به شكل آكادميك مي خونديد كه هم پدرتون را خوشحال مي كرديد هم خودتون به علائقتون مي رسيديد جناب آقای محمد رضا تا قبل عید که کارو کاسبی خودمو راه ننداخته بودم کار مربوط به رشتم بود یعنی 11-12 سال تو رشته خودم فعالیت کردم منم منظورم اینه که کسانی که علاقه دارن درسشونو سر وقت بخونن عقب نیفتن اگر هم کسی علاقه نداره بهتره نخونه به خدا چه فایده ای داره آخه لیسانس یا فوق یا دکترا رو میخواد آدم قاب کنه مگه فقط باید علاقه داشته باشه به درس خوندن ولی از نظر من اگر آدم میخواد رفتگر هم بشه درست خونده و تحصیلکرده باشه بهتره از هر لحاظ (جناب گلد من همه موضوع رو شکافتن) بازم نظر عزیزان مهترم و قابل احترامه ![]() ![]() به خدا با اون شرایط سخت که درس خوندم ولی الان میگم خوش اون روزا کاش اون موقع بود
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-26-2012, 01:03 AM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
دوستان عزیز.سلام.
فرمایش همتون متین ولی فکر میکنم دارید یه جورایی با تعصب به درس خوندن قضاوت میکنید. من از وقتی که کتاب معروف رابرت کیوساکی رو خوندم دیگه دست و دلم به درس نمیره. الانم اگه میخونم فقط برای اینه که سربازی یه درجه ای داشته باشم و قبلش هم فرصتی که زندگیم رو جمع و جور کنم. و گرنه باور نمیکنید وقتی میشینم سر کلاس درس بی ادبیه حالت تهوع بهم دست میده. وقتی میبینم استادها با چه عشقی دارن درس میدن خندم میگیره.معلوم نیست که اولین بار کی این سیستم مزخرف درس خوندن رو پیاده کرده ولی هرکی بوده آتیش به قبرش بباره. ما رو الاف یه مشت مزخرف ایکس ایگرگ کرده تمام دنیا دارن میرن جلو ما تازه تو بهترین زمان عمرمون که شخصیتمون داره شکل میگیره یا باید بریم سربازی نظامی بشیم بزنن تو سرمون که چی ارتش چرا نداره و این مزخرفات یا باید بریم دانشگاه با یه مشت استاد از خود راضی که فکر میکنن نجیب زادن بلا نسبت تمامی دوستان... یه مشت معمولا بچه ننه که تمام عمرشون رو سر 25 صدم نمره ی بیشتر میزارن بعد با یه دک و پزی میان بیرون تا دو تا مورد کاری تازه اونم اگه باشه میبینن مثل چی میمونن تو ...(دانشجو ها ی اونجوری رو منظورم بود...) من میرم سر کلاس میگم استاد من درسات رو نمیفهمم در عوض یه طرح تولیدی توپ دارم که اشتغال زایه و ... سرمایشم جور شده ولی وقت رسیدگی بهش ندارم تو هوام رو داشته باش جبران میکنم.میگه حق بقیه ضایع میشه که دیگه ایندفعه قاطی کردم جلوی بچه ها بهش گفتم باشه ولی من کارم رو میکنم بعد تو بیا دنبالم شاید استخدامت کردم. بقول بقال موفق محلمون با مدرک فوق دیپلم که 15"20 درس خوندیم فقط جدول ضرب به دردمون خورد. دوستان فراموش کردین ما راهی که فکر میکنیم درسته رو انجام میدیم به حرف مردم کاری نداریم؟ اینم دلیل شد که تو اجتماع یا مجلس خواستگاری از مدرک میپرسن؟خب بپرسن.ما بهترین راه رو انتخاب کردیم. جا داره یه داستان زیبا از هنری فورد رو نقل کنم: یه روزنامه زرد ((((((مثل آسیا ی خودمون)))))) نوشته بود که فورد آدم بی سواد و نادونیه. فورد ازش شکایت کرد تودادگاه قاضی بهش گفت ثابت کن سواد داری: گفت آقای قاضی من تو دفتر یه میز مخصوص دارم که روش به اندازه ی علم هایی که نیاز دارم دکمه نصبه هرکدوم مربوط به یه متخصص. هروقت سوالی داشتم دکمه مخصوص رو میزنم تا متخصص مربوطه بیاد و خیلی خلاصه و کاربردی جوابم رو بده.من اگه میخواستم وقتم رو سر این مسخره بازیها از دست بدم (درس) الان صنعت آمریکا این نبود. و طبیعتا پیروز شد. اما جریان اینه.تحصیلکرده ها برای کار آفرین ها کار میکنند. شاگرد آخرها کارآفرین میشن(با احتساب استثنا) و شاگرد اولها کارمند اونا. حالا برید بیست بگیرید. اگه طولانی شد ،اگه به کسی توهین شد یا اگه احساس کردید با افکارتون سازگار نیست یا تند رفتم خب طبق روال پوزش. از دخالت بیجا هم پوزش.ولی جای خودم رو خالی دیدم. ممنون. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پسرها و تقلب در امتحان | mohammadshamosi | 9 | 2,411 |
06-14-2012 12:01 PM آخرین ارسال: omid-shamoosi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: