ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
السلام عليک يا ابا صالح المهدی زمان کنونی: 09-24-2025, 03:37 AM |
|||||||
|
السلام عليک يا ابا صالح المهدی
|
05-08-2012, 12:34 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
|
|||
05-08-2012, 09:58 AM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
RE: اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
|
|||
05-08-2012, 10:11 AM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-08-2012, 02:22 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
چه عجب اخرش این تاپتیکوزدین.منوبخاطر اینکه توهمه ی پستهانوشته بودم برااقام مهدی(عج)دعا کنید
نام کاربریموحذف کردین ازانجمن اخراج کردین حالا............من تواین دنیاهیچی ندارم باور نمیکنید حتی صدهزار تومن پول .وضعیت جسمیمم که تعریفی نداره.ازاکثر ادمای کره زمینم متنفرم.حتی از پدرمادرم.امیدم تواین دنیا درحد0صفره تنهاامیدم فقط وفقط مهدیه همین.به امام زمان قسم اگه باورش نداشتم حتی 1ثانیه هم تو این دنیا زنده نمیموندممممممممممممممممممممممممم1ثانیه |
|||
05-08-2012, 02:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-08-2012 02:40 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(05-08-2012 02:22 PM)bmwz7 نوشته شده توسط: چه عجب اخرش این تاپتیکوزدین.منوبخاطر اینکه توهمه ی پستهانوشته بودم برااقام مهدی(عج)دعا کنیددوست عزيز رفتار و كار شما درست نبود. همه اعضا هم دين دارند و هم مسلمان هستند و الي اخر در مورد حذف نام كاربري بخاطر توجه نكردن به اخطارهاي كه گرفتيد بود و سيستم بطور خودكار اينكارو انجام ميدهد. شما بريد تو خيابان شلوغ پشت سرهم بگيد بر مهدي صلوات.بريد تو مسجد پشت سرهم بگيد صلوات.مردم يكبار تكرار ميكند دوبار تكرار ميكند اما در پايان شاكي ميشند چون هرچيزي يك حد متعارفي داره كه از اون حد خارج بشيد حتي پرستيدن خداوند هم كه باشد خود خدا هم قبول ندارند اينجور پرستيدن رو شما عاشق مهدي هستيد قبول اما اينكه بخواهيد در هر تاپيك اين موضوع را بيان كنيد و بيش از 5000 عضو به اون تاپيك كه در سال 90 ايجاد شده است بخاطر به روز رساني بازديد داشته باشند و با يك پيام تكراري رو به رو بشوند.به جاي صلوات هزار حرف ديگر ميگويند كه واقعا هم حق دارند. اما از نظر وضعيت پولي جسمي همه افراد بيشترشان در اينجا مثل شما هستند تفاوتي بين هيچ كس نيست چه از نظر جسمي چه روحي چه مادي. كسي كه عاشق مهدي باشه اين خصوصيات شمارو نداره. كدوم عاشقي نا اميد ميشه؟؟؟چه برسه كه شما ميگيد عاشق امام زمان هستيد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-08-2012, 02:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-08-2012 03:06 PM، توسط bmwz7.)
ارسال: #26
|
|||
|
|||
فک نکنید من اینارو میگم تا کسی دلش برام بسوزه.اصلاوابدا.90درصد مشکل من این ادمان.ای کاش اقامون زودتر بیادواین اشفتگیروپایان بده.بخدامن خیلی از ادمارو میشناسم که تا اسم مهدی میادناراحت میشن.باور کن وقتیکه اسم مهدی رومیشنوم کیف میکنم بخداکلی انرزی میگیرم
اصلاادما فراموش کردن براچی زنده ان براچی بدنیا امدن.فکنم هدف خداازافریدن ما این بوده که صب تا شب کار کنیم.دقیقی ای فکردن بخدا خیلی خوبه |
|||
05-08-2012, 03:09 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
(05-08-2012 02:58 PM)bmwz7 نوشته شده توسط: فک نکنید من اینارو میگم تا کسی دلش برام بسوزه.اصلاوابدا.90درصد مشکل من این ادمان.ای کاش اقامون زودتر بیادواین اشفتگیروپایان بده.بخدامن خیلی از ادمارو میشناسم که تا اسم مهدی میادناراحت میشن.باور کن وقتیکه اسم مهدی رومیشنوم کیف میکنم بخداکلی انرزی میگیرمدوست من اسلام ما دين ما قران ما ميگه عيسي به دين خودش موسي به دين خودش. هر فردي رو در قبر خودش ميذارند. ما كه نميتونيم به اين اون بگيم كه اينطور باشيد اونطور نباشيد. صلوات بفرستيد يا نفرسيتيد.دعا كنيد يا نكنيد. من نوعي اول بايد خودمو از همه نظر درست كنم تا بشم يكي از ياران مهدي وقتي من شدم يكي از يارانش انوقت افراد ديگر كه منو ببيند.اخلاق من.رفتار من.من كه يارش بشم با اين توصيفات پس مهدي ديگه چي هست؟؟؟؟ من نوعي نماينده مهدي روي زمين هستم.هر طور باشم افراد ديگر مهدي رو همينطوري كه من هستم با چند درجه بيشتر تصور خواهند كرد. هر وقت تونستم بعد حق اينو دارم بگم كه چرا ياران مهدي جمع نميشند تو اين چند ميليارد نفر تا اقامون ظهور كنه. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-08-2012, 03:19 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
نمیدونم شاید حق باشما باشه
ولی من اقامو دوس دارم.هر چیم توتوانمم هستش فرمودهاشوانجام میدم |
|||
05-08-2012, 03:25 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
(05-08-2012 03:19 PM)bmwz7 نوشته شده توسط: نمیدونم شاید حق باشما باشهپس شروع كنيد. فرمودهاي اقاي شما امام زمان شما كه امام زمان ماهم هست نا اميدي رو قبول نداره. بي احترامي به پدر مادر و مسائل ديگر رو قبول نداره(اين موضوع به خود شما مربوط هست- چون هميشه از بچگي شنيدم و ديدم يك دعاي خير پدر مادر ميتونه ادمو ببره به عرش يك نفرين و لعنت ميارت به فرش-اما بايد ديد عرش و فرش از نظر ما چي باشد) افرادي كه در انجمن هستند شايد حداقل از 10 نفر 3نفرشان در ابتدا نا اميد بودند.داراي قصد وام قرض و هزار مسئله ديگر بودند. با راهنمايي هاي كه اعضا كردند دوباره اميد شان رو بدست اوردند و به زندگي با ديد بهتري ادامه ميدن. شما هم مثل ديگر عزيزان موفق باشيد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-08-2012, 03:39 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
فرق من بیکار باادمی که کار داره میدونیدچیه.من صبح تا شب صدهزاربارخدا خدا میگم.ولی اون کسی که کار داره شاید 100بار.اینه فرقمون
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
روز جمعه و مناجات زیبای حضرت امیر (علیه السلام) | MARYAR | 2 | 1,501 |
05-03-2013 12:51 PM آخرین ارسال: MARYAR |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان