ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تغییر رتبه کاربری زمان کنونی: 09-23-2025, 03:12 PM |
|||||||
|
تغییر رتبه کاربری
|
04-03-2012, 07:41 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: تغییر رتبه کاربری
سلام
من عضو جدید این سایت هستم ومثل سایر عزیزان سرشناس نیستم ولی منم به نوبه خودم تبریک میگم وامیدوارم منم بتونم مثل این عزیزان تلاش مفیدی داشته باشم |
|||
04-14-2012, 01:49 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
سلام ؛ بنده هم به نوبه خود وظيفه ام مي دانم كه از ته دل به اين دو بزرگوار به خاطر اين موفقيت تبريك عرض نمو و آرزوي توفيق بيشتر براي شان بنمايم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ آبي كه برآسود زمينش بخورد زود دريا شود آن رود كه پيوسته روان است ادمهاي اندك نيازهاي اندك دارند و انسانهاي بزرگ نيازهاي بزرگ . (( دكتر شريعتي )) برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود. ((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی |
|||
04-14-2012, 03:32 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
با سلام.منم به نوبه خودم به این دو دوست عزیزم تبریک میگم.و امیدوارم که بتونیم نهایت استفاده رو از این عزیزان در جهت پیشبرد هر چه بیشتر اهداف این انجمن ببریم.موفق و پیروز باشید.
کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
04-14-2012, 03:49 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
چقدر زیباست این تبریکها. چقدر زیبا است این محبت ها.نشانه ای است از رفاقت و دوستی و صمیمیت و محبت .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-21-2012, 10:14 AM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
منم به نوبه خودم به این 2 دوست تبریک میگم
پاینده باشید
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
04-21-2012, 02:35 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
منم تبریک میگم..............
فقط یه سوالم داشتم من چطوری میتونم نام کاربری ام رو عوض کنم-منظورم محمد61 هست(تو کنترل پانل رفتم و ویرایش -ولی گزینه تغییر نام کاربری رو نداشت؟ اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
04-21-2012, 02:50 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
(04-21-2012 02:35 PM)محمــد61 نوشته شده توسط: منم تبریک میگم.............. محمد جان لطفا نام کاربری جدید را برایم پیغام خصوصی بگذارید تا تغییر انجام گیرد. تشکر ![]() |
|||
04-21-2012, 03:18 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
من بسیار بسیار تبریک می گم.
به امید چشم اندازهای موفقیت بیشتر شما. حقیقتا من اصلا بلد نیستم با انجمن کار کنم. نه این انجمن نه بقیه! آخه از کجا باید ببینم همه اطلاعات امروز، همه اطلاعات دیروز و ... فقط چندتا نشون میده. فکر کنم خیلی بی استعداد هستم! یا خیلی راحت طلب! حتی در کلاس درس از نوشتن بدم می اومد. همه رو تایپ می کردم. الانم از تایپ کردن خسته میشم. کاش این دستگاه ها بدرستی کار می کرد و هر چی می گفتم رو تایپ می کرد. خیلی خیلی خوب بود. خصوصا سر کلاس وای ... هیچ کاری نشد، ندارد. |
|||
04-21-2012, 05:34 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
دوست عزیز از فیلم های تاپیک زیر می توانید استفاده ببرید :
forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2267 برای دیدن ارسال ها نیز می توانید در زیر نام خود در بالای انجمن بر "مشاهده ارسال های جدید | مشاهده ارسال های امروز " کلیک کنید. ارسال هایی که ندیده اید پر رنگ(بولد) است و مابقی که بازدید داشته اید کم رنگ است. ![]() |
|||
07-18-2012, 01:15 AM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
باسلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به تلاش های خوب احمدآقا(goldmen) در راهنمایی و مشاوره به اعضای انجمن و علاقه زیاد ایشان، رتبه ایشان به درجه "استاد" تغییر یافت. با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر ایشان ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
درخواست تغییر نام کاربری | مــجــیــנ | 87 | 13,116 |
05-21-2016 09:54 PM آخرین ارسال: K4Z3M |
|
عناوین کاربری در انجمن | کامیار کاظمی | 11 | 4,573 |
10-09-2012 10:13 PM آخرین ارسال: zoofanoon |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان