ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی زمان کنونی: 09-25-2025, 07:51 PM |
|||||||
|
کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
|
03-29-2012, 10:54 PM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
بازم باید این جمله رو گفت که :
یک برنامه بلند مدت و هدف دار در جهت نابودی ایران داره ریخته میشه حواسها جمع باشه آقا ما موشک می فرستیم هوا بعد میایم پراید تولید می کنیم برا کشتن هم میهنامون . قیمت 3 میلیونیش رو هم میدیم 10تومان برای خالی کردن جیب اونا . رشد علمیمون رو 20 % افزایش میدیم بعد میایم ارزش پولیمون رو 50درصد کاهش می دیم . آده دم خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عباس رو . این تناقض های بالا نشونه چیه؟ . این میگه مردم برا مسئولین کم اهمیت ترین چیزن و اونا فقط می خوان بگن که ما تونستیم ایران رو بالا ببریم کاری که کسای دیگه نتونستن بکنن ( تو داخل هر چی شد شد حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
03-29-2012, 10:56 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
ممنون از همه دوستان که صادقانه و منطقی نظرات خود را ارسال میکنند.
اما لطفا بیشتر بر روی راه حل ها تمرکز کنید تا بحث بی نتیجه نماند. تشکر ![]() |
|||
03-30-2012, 12:30 AM
ارسال: #43
|
|||
|
|||
(03-29-2012 10:54 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: بازم باید این جمله رو گفت که : پس من یه سوال ازتون دارم : به نظرتون باید تولید همین پراید رو هم تعطیل کنیم و در کارخونه رو ببنیدیم یا سعی کنیم مرحله به محله کیفیتشو ببریم بالا ؟ متاسفانه توقع ما خیلی بالا رفته و خودمونو خیلی تحویل میگیریم . بابا ما عکس این پراید رو هم نمیتونستیم بکشیم چه برسه تولید کنیم . کجای کاری شما ... ما 400 ساله از دنیا عقب موندیم . اون زمانی که در غرب 100 ها هزار تانک و هواپیما برای جنگ جهانی ساخته بودن ما یه سه چرخه هم نمیتونستیم بسازیم ...!! شما از کدوم صنعت بومی توقع داری که واست مرسدس بسازه . همینشم که هست با هزار بدبختی به اینجا رسیده . فکر میکنید کشورای پیشرفته قوربون صدقه ما میرن که بیان طرح های صنعتی شونو دو دستی بدن ما ...!! اگه با اونا باشه میخان ایران فقط نفت صادر کنه و بجای پول کالای اونها رو وارد کنه ( یاد سرگذشت تولید کننده بیک در ایران افتادم که میگفت وقتی به آقای بیک گفتم که میخام در ایران بیک تولید کنم با عصبانیت خودکارشو زد به زمین و گفت تمام مواد اولیه از شماست بعد میخایین تولید رو هم خودتون انجام بدین !!) ما خون دلها خورده ایم ... خون دلها خورده ایم .... لالا لالا لالا لایی حرف من فقط اینه که به جای مقصر دونستن دیگران به خودمون بیاییم واز خودمون شروع کنیم . من خودم به شخصه هر وقت که تونستم ارزه و جربزه خودم رو نشون بدم میام و درباره دیگری قضاوت میکنم ... |
|||
03-30-2012, 01:04 AM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
اين بحث داره به حاشيه كشييده ميشه و يكجور جواب دادن به سخنان ديگر كاربرها
متاسفانه بدليل بعضي مسايل نظير تحريم ومسايل امنيتي بعضي از دستاوردهاي ايران بروز نميشه... اين كار هم باعث دلسرد شدن ايراني ها به دانشمندان وهم باعث حفظ اسرار ايران ميشه مثلا. همه جريان هواپيما بدون سرنشين جاسوسي امريكا رو شنيدن...... يك چيزي كه نه ايراني ها ونه امريكايي ها درموردش صحبت نكردن....... دانشي بود كه تونست اين كار روبكنه........چيز بسيار بزرگي بود اين دستاورد.......كساني كه اشنايي به رايانه والكترونيك وفناوري ساخت اين پرنده دارند راحتر ميفهمند ...... يا گروه آشيانه........برترين گروه هك جهان هست...... ولي بخاطر مسايل ايران.....مخفيانه ودرسايه حركت ميكنه تو زمان فعاليتش.........درجواب تحريم امريكا در سال اول........ سايت پنتاگون وناسا وسيا رو هك كرد........ كه در زمان خودش شد بمب خبري جهان سايبري يا الان گروهي ناشناس به نام ارتش سايبري ايران داره فعاليت ميكنه بحث انرژي هستي وبومي سازيش هم كه جداست......... وپيشرفت هاي بسياري داشتيم........ درمورد پرورش نخبه هم كه كارمون عالي هست.......چون هنوز بالاترين كشور در خصوص صادرات نخبه به خارج داريم((( همون فرار مغز ها)) درخصوص نفت وفراورده هاي نفتي درخصوص معادن تجارت نظام بانكداري كشاورزي و........ تو همه كارها پيشرفت هاي داشتيم...دريكي بسيار زياد ودر بعضي موارد لاك پشتي ولي مشكل ايران بنظر من تو چند مورد هست: 1- قانون ها بسيار قديمي هستند وبايد حتما بازنگري وبروز رساني بشه 2- بحث رشوه دادن ورشوه گرفتن در ادارت جاهاي حساس.نظير بانك ها..دارايي...استاندارها...ناظرين 3- بحث پارتي بازي وعدم استفاده از نيروهاي لايق برسركار 4-يكجور غرور كاذب در بين مسولين تو يك مقاله در خصوص پيشرفت كشور ژاپن خوندم ژاپن از فناوري مهندسي معكوس براي پيشرفت اوليه خودش استفاده ميكنه تا محصولي در غرب توليد مي شد....سريع يك نمونه رو تهيه ميكرد... وبعد از فناري معكوس....با دستكاري واضافه ويا حذف كردن بعضي خاصيت هاش يك محصول جديد وبهتر توليد ميكرد...... درخصوص فناوري هسته اي. زمان رياست جمهوري خاتمي.... كشور فرانسه حاضر بود با 3 ميليارد دلار(( نرخ روز براي نيروگاه هستي 1ميليارد دلار بود)) براي ايران كل چرخه رو حاضر كنه اگر ايران اون زمان اين سفارش رو قبول ميكرد.. وبعد با صرف 1 تا2 ميليارد دلار دانشمندانش رو براي نسل هاي بد اشنا مي كرد كل خرجي كه ميكرد نزديك به 5 ميليارد دلار ميشد نه الان اينهمه دقدقه جهاني داشت تا الان خرجي كه ايران براي فناوري هسته اي كرده نزديك به 10 ميليارد دلار... ((تو كل اين سال ها بوده)) بنظر من براي پيشرفت ايران بايد حتما از كار ژاپن پيروي كنيم يك نكته ديگر هم هست كشور چين((( بايد لقب خداي مهندسي معكوس رو بهش داد)) تايلند...مالزي....هند... اين ها هم در فناوري معكوس نقش دارند.... ولي مثل ژاپن عمل نكردن.....ژاپن از دانش دانشمندانش هم استفاده كرد....ولي كشورهاي فوق فقط مهندسي معكوس مي كنند ودانش خودشون رو اصلا بهش اضافه نمي كنند ازهمه عزيزان تقاضا دارم........ با اشنا ها... اقتصاد دان ها... بازاري هاي دانا...حسابدارها...سياست مدار ها..... وكساني كه ميتواند نظري بدن براي اين بحث....كمك بخواين وبه بچه هاي انجمن انتقال بدين...... اينطوري به يك هدف مشخص ميرسيم مرسي از لطف همه |
|||
03-30-2012, 04:15 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-30-2012 04:16 PM، توسط hasan-f.)
ارسال: #45
|
|||
|
|||
آقای goldmen عزیز فقط میتونم بگم پستتون عالی بود . خیلی استفاده کردم .
|
|||
03-30-2012, 04:58 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
(03-30-2012 04:15 PM)hasan-f نوشته شده توسط: آقای goldmen عزیز فقط میتونم بگم پستتون عالی بود . خیلی استفاده کردم .خواهش میکنم |
|||
03-30-2012, 06:22 PM
ارسال: #47
|
|||
|
|||
حسن آقا دوست من ببین ما اینجاییم چون می خوایم ببینیم اول کی هستیم؟, چی هستیم, می خوایم چی کار کنیم؟, باید چی کار کنیم؟
دوست من یک جا گفتم اگر ما تعصب رو بذاریم کنار همه چی حله, دوست من در ابتدای همین قرن یعنی 90 سال پیش ما چی بودیم؟, ایرانی که 2500 سال پیش قدرتی بود برای خودش چه بلایی سرش اومد؟, به نظرم سال 1296 تا 98 بود که کشور قحطی اومد, مردم در این دو سال کلی بدبختی و زجر کشیدن, نه اینکه مثلن خشکسالی بیاد, بلکه عوامل دست به دست هم داده بودن تا ما به روز سیاه بشینیم, شما فکر کن جوری قحطی اومد که جمعیت 20 میلیونی ما شد 11 میلیون یعنی چیزی حدود 9 میلیون تقریبن نصف جمعیت ایران از بین رفتن, سال 55 بود که جمعیت ما دوباره شد همون بیست میلیون, انگلیس ها از جنوب, روس ها از شمال, کشور رو نفله کردن, جوری شده بود که تا جایی تونستن چپاول کردن بقیه محصولات هم سربازا نابودشون کردن, سخن رو کوتاه کنم, بعد از اینکه قاجاریه رفت, پهلوی اومد, رضا ش ا ه چی کار کرد؟, به ایرانی هویت داد, بانک درست کرد, رادیو, دانشگاه, راه آهن, جاده و دستاوردهای دیگر, اون هم در عرض 15 سال, ایرونی جون گرفت, اما الان چی میگن؟, یعنی همون تعصب, زنها حق رای نداشتن, سال 42 حق رای بهشون دادن, عده ای مخالفت کردن, همون تعصب, نمونه هاش زیاده, هم مثبت هم منفی؟, کشور داشت جون میگرفت زدن تو سرش همه چی تغییر کرد, همین جنگی که دو ساله میتونست تموم بشه شد هشت سال, چرا؟, نمیخوام از گذشته حرف بزنم, بلکه میخوام بگم همیشه باید حواسمون جمع باشه, یعنی همیشه باید خودمون به خودمون کمک کنیم نه اینکه هر طرفی باد اومد همون طرف ما هم بریم, اما الان چی دقیقن همونه, احمد آقا دقیق گفتن ما تو همه چی پیشرفت داشتیم, یعنی باید همینجوری باشه, یه زمانی کارگرای کره ای می اومدن ایران, می خواست پیکان ما رو بزنه, برای اینکه مسافرت هوایی برن می اومدن ایران, آرزوشون بود شهری پیشرفته مثل تهران داشته باشن, حرفم مصداق تنها به کره نیست, همین نیروگاه بوشهر, نیروگاهی که سال 55 قرار بود آلمان ها بسازن, با هزینه هنگفت دادن روس و با کلی منت بسازه, آیا ارزش داره؟, آیا ارزش داره به بهانه دستیابی به این انرژی این همه چپ و راست فشار بیارن؟, اگه ما الان پراید داریم و کلی کارخونه و دستاوردهای دیگه از همین سرمایه ای است که داریم, یعنی راحت می شه ایران رو دوباره سرپا کرد و کشور رو دوباره به اوج قدرت رسوند, اگه ما همین تعصب رو بذاریم کنار و یکه تازی رو فراموش کنیم, آیا به نظرتون نمیشه در همین چیزهایی که اینقدر هر روز شعارشون میدن خیلی راحت دست یافت؟, باور کنید می شه, همین که هر روز شعار مرگ مرگ میدن, یعنی اون کشوره که شده اژدهای هفت سر که د ش م ن خونخوار اینا شده, با اسلام مشکل داره و می خواد سر به تن اینا نباشه, در صورتی که اینچنین نیست, یعنی خیلی راحت می شه تجزیه و تحلیلش کرد که اون چه کار به ما داره, در حالی که با همسایگان ما روابط خوبی دارد حالا به هر دلیلی, اینکه ما نخوایم پیشرفت کنیم تا اینکه نذارن فرسنگ ها فاصله دارد, چرا ایران باید همه متخصصان و تحصیلکرده هاش باید به کشورهای غربی خدمت کنن, در صورتی که میتونستن اینجا باشن و برای پیشرفت ایران کوشش کنن؟, اینکه ما انتقاد رو قبول نداشته باشیم خیلی بده و هر کی لب باز کنه بشه ..., خیلی بده, دوست من ایران یک کشور بسیار بزرگیه, یعنی سرمایه هاش اونو بزرگ کرده, فرهنگش موقعیتش مردمش تمدنش, همینه که در طول قرنها نذاشتن سرپا بایسته, که اگه غیر از این بود الان ما ..., حرف زیاده حسن آقا باور کنید تا صبح روز بعد حرف دارم برای زدن اما..., اما کلام آخر یک بار دیگر ایرانی باید بدون هیچ گونه وابستگی به هیچ چیزی, پاک و عاری از هر نوع گرایش دور هم بنشینند و به فردا بیندیشد, میتوانیم اکنون بسیار عالی باشیم و عالی تر شویم. پیروز و موفق باشید ایران سربلند ایرانی سرافراز پاینده ایران همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
03-30-2012, 06:30 PM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
علیرضا خان ماهم اینجا بدون هیچ گونه تعصب....وابسته به گرایش وگروه...... وباکلی دیدگاه مختلف دور هم جمع شدیم تا راهکار بدیم برای پیشرفت وقدرتمند تر شدن ایران زیبا.........
شروع کنید پیشنهاد شما چیه؟ |
|||
03-30-2012, 08:10 PM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
اولین پیشنهاد من اینه که بیشتر جوانهای ایران فکر استخدام رو از سرشون بیرون کنن و کاری رو شروع کنن که در اون استعداد . علاقه و امکانات جزعی دارن .
|
|||
03-30-2012, 09:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-30-2012 09:15 PM، توسط hasan-f.)
ارسال: #50
|
|||
|
|||
آیا جهان با جنگ جهانی سومی به نام جنگ نفت مواجه هست؟
آمارهای رسمی نشان از آن دارد که نفت انگلیس تا پنج سال آینده و نفت آمریکا تا ده سال آینده تمام می شود. به جدول زیر نگاه کنید: ![]() تاریخ پایان ذخایر نفت جهان به زودی در خارج از خلیج فارس سر می رسد و درحقیقت طی ده سال آینده تمام صنعت جهان متکی به نفت و گازخلیج فارس خواهد شد. ولی این مساله نه تنها ازهمین الان احساس می شود بلکه شروع هم شده است. طی ده سال آینده نفت هفت کشور جهان به مرور کاهش می یابد به طوری که تولید نفت جهان را با کاهشی برابر بیست و سه میلیون بشکه نفت در روز مواجه خواهد کرد و این هفت کشور بزرگ جهان که نفتشان بزودی تمام می شود، در جدول زیر مشخص شده اند. ![]() لذا جهان صنعتی غرب به ویژه آمریکا و انگلیس باید برای جایگزینی آن فکری بکنند. چند راه حل وجود دارد: 1-راه حل جایگزینی انرژی های دیگر به جای نفت مطالعات و پژوهشها نشان می دهد که طی ده سال آینده که نفت کشورهای مورد نظر تمام می شود هیچ نوع انرژی جایگزین برای آن وجود ندارد. تنها انرژی جایگزین گاز طبیعی است که آن هم درمنطقه خلیج فارس و روسیه وجود دارد. که با بالارفتن مصرف روسیه گاز آنها بیشتر در داخل کشورشان مصرف خواهد شد و لذا تنها منطقه ای که گاز طبیعی فراوان دارد که می تواند جایگزین نفت شود همین منطقه خلیج فارس خواهد بود و قدرتهای جهانی که بیشترین سهم صنایع جهان را در اختیار دارند به خلیج فارس وابسته خواهند بود ، بنابراین نبض جهان طی ده سال آینده در خلیج فارس خواهد زد که این موضوع فرصتها و تهدیداتی را برای خلیج فارس در بر خواهد داشت.بستگی به رفتار قدرتهای بین الملل منطقه خلیج فارس حوادثی را شاهد خواهد بود. ![]() 2-راه حل استعماری اگر خوی استعماری غرب دوباره تحریک شود به سوی راه اندازی یک جنگ نفت خواهند رفت. متاسفانه علائمی که درمنطقه دیده می شود حکایت ازاین راهکار دارد. درگیری در بحرین و تحریم ایران و برخورد با سوریه وپیاده کردن نیرو درسرزمین لیبی شروع این جنگ نفتی جدید با شیوه های دمکراتی منش انهم ازنوع اوبامایی ان است.آمریکا اگر بخواهد به سبک نئومحافظه کاران و آقای بوش وارد سرزمینها منطقه شود توانایی نظامی واقتصادی لازم را ندارد. باید ازدیگران بهره برداری کند. مثلا از مردم ناراضی بهره برداری کند و یا بیداری اسلامی را درجهت منافع خود مصادره کند و یا ازعربستان در اشغال بحرین و یا از ترکیه دراشغال سوریه استفاده نماید . با این روشها چند فایده مهم را می برد: 1- کمبود نیروی نظامی خودرا جبران می کند. 2- از اتهام مستقیم دوری می جوید. 3-ازتلفات انسانی مشابه عراق وافغانستان پرهیز می کند. آخرین بخش این سناریو سرنگونی دولت اسلامگرای ترکیه وپایان دادن به خاندان ال سعود در عربستان است . متاسفانه دوستان ما در عربستان وترکیه متوجه نقشه اروپا وامریکا نیستند. ودر دام آنها گرفتار شده اند. 3- راه حل دموکراتیک و انسانی غرب وقدرتهای بین المللی منطقه را به حال خود رها کنند کشورهای بزرگ منطقه به خصوص ایران وترکیه وعربستان ومصر مشابه پیشگامی فرانسه والمان درتشکیل اتحادیه اروپا با بقیه کشورها دیگر منطقه یک اتحادیه اسلامی درمنطقه بوجود اورند. این کشورها برنامه ای تحت عنوان صلح وتوسعه وعدالت به ابادانی وپیشرفت منطقه بپردازند وبه تمامی درگیریها خاتمه دهند. مردمسالاری را به صورت مسالمت امیز درکشورهایشان پیاده کنند وازکشتار مردم خود بپرهیزند وبرصدور نفت وگاز هم نظارت کنند. که با قیمت عادلانه به تمام دنیا وبراساس قواعد بازار مبادله شود. ![]() این راهکار به نفع تمام دنیا ازجمله ملتهای امریکا واروپا هم خواهد بود. البته این کا رمی تواند به یک نهضت بینالمللی تحت عنوان نفت وصلح هم تبدیل شود. (03-30-2012 06:22 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: حسن آقا دوست من ببین ما اینجاییم چون می خوایم ببینیم اول کی هستیم؟, چی هستیم, می خوایم چی کار کنیم؟, باید چی کار کنیم؟ باز هم معتقدید که به انرژی هسته ای نیازی نداریم ...؟؟!!!! |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
تجربیات کارآفرین ها برای موفقیت در کسب و کار | aliashraf94 | 7 | 1,939 |
03-14-2018 09:46 PM آخرین ارسال: mttm |
پست سریع به ایران | mahdi6940 | 1 | 538 |
06-21-2016 12:07 PM آخرین ارسال: majidghaffari |
|
بررسی مشکلات خدمات پس از فروش چرخ خیاطی و لوازم تولید پوشاک درخواست برای ثبت نظر | MaHdi-Z | 0 | 610 |
12-08-2015 09:13 PM آخرین ارسال: MaHdi-Z |
|
#کارافرینی به سبک ایرانی#برای بچه های انجمن | ebrahim.ev | 1 | 747 |
09-10-2015 11:03 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
پول درآوردن راحته ولی به چه قیمتی ؟ | جبرئیل | 4 | 1,228 |
04-30-2015 02:25 PM آخرین ارسال: جبرئیل |
|
هشدار جدی برای جونان جویای کار! فریب nuheights را نخورید | odise | 9 | 3,711 |
05-10-2014 04:53 PM آخرین ارسال: مهتاب |
|
تزلزل فکری... | mohammadshamosi | 4 | 945 |
10-17-2013 09:18 AM آخرین ارسال: goldmen |
|
هفت نکته برای شروع یک سرمایه گذاری موفق | karafarin | 0 | 1,089 |
03-17-2013 08:08 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
برای شما دوست عزیزی که به تازگی عضو شده اید ... | m-jalalvand | 2 | 1,126 |
03-05-2013 12:34 PM آخرین ارسال: m-jalalvand |
|
به نظرتون مرحله دوم هدفمندی یارانه ها چجوری اجرا بشه بهتره؟ | somaye92 | 1 | 470 |
03-04-2013 02:16 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
![]() |
مشكلات امروز ايران نسبت به كشورهاي ديگر جهان چيست | mardanblog | 14 | 2,380 |
02-23-2013 06:08 PM آخرین ارسال: saeed.abdollahi |
آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ | صابری | 12 | 3,775 |
02-12-2013 01:48 AM آخرین ارسال: حمید سیدی زاده |
|
تا چه اندازه به مباحث تفکر مثبت اعتقاد دارید؟ | jahanagahi | 10 | 2,584 |
10-16-2012 02:47 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
آیا عوامل رسیدن به هدف راز است ؟ | jahanagahi | 22 | 3,201 |