ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کلک خیال انگیز
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: Alireza_Kh
آخرین ارسال: Alireza_Kh
پاسخ: 212
بازدید: 33066

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امیتازات : 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلک خیال انگیز
03-23-2012, 10:11 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-23-2012 10:12 PM، توسط Alireza_Kh.)
ارسال: #91
RE: کلک خیال انگیز
آنچه انسان را به سوی خوشبختی سوق می دهد، چهارچوب های متعادل ساز بیرونی نیست. بلکه شیوه نگرش و تفکر انسان از تعادل بخشی به اشیاء و مفاهیم ادراک شده است.

تا به حال توجه کرده ای، گاهی سوالی سمج مدتها در ذهن ات پرسه می زند و هر اتفاق کوچکی آن را برایت پر رنگتر می سازد. به طوری که خواب نیمه شبهایت را پریشان می کند. مثل ریسمان دور سرت می پیچد و اتاق فکرت را از کار می اندازد.

و تو آشفته از این پرسه زدنهای بیهوده ، نه تنها به جواب نمی رسی، بلکه سوالهای بیشتری ذهن ات را احاطه می کند. وقتی به اندازه کافی ذهن ات را درگیر کرد یک حادثه به ظاهر بی معنی پرده ای را از جلوی چشمانت کنار می زند و تو آنقدر ساده و روان به جواب می رسی که ذهن ات قدرت تفکر را از دست می دهد. فقط تماشا می کنی! هیچ کلمه ای برای توصیف مشادهده هایت نمی یابی.

مدتها بود که سوالی این چنین ذهن ام رادرگیر کرده بود. نه خودم که خیلی ها این سوال آویزان ذهن شان شده بود: چرا آدمی باید مدام در حال تنش باشد و هر لحظه را با ترس و نا امنی سپری سازد؟؟؟

می خواستم به طریق خودم به این سوال جواب دهم. آدمهای زیادی را می دیدم که از زندگی شکایت دارند و از بودن خود ناراضی و نا خشنودند. برای یافتن پاسخ مدام اندیشه ام را می کاویدم و از دالانی به دالان دیگر، در هزار توی اندیشه ام همه چیز مهر سوال خورده بود.

تا اینکه یک روز برای برنامه ای به همراه دوستانم به یک روستا سفر کردیم و صحنه ای که آنجا دیدم چشمانم را به خیلی از واقعیتها گشود. بدون اینکه بخواهم به مکانی پا گذاشتم که چند زن روستایی در حال پختن نان محلی بودند.

تماشای زنی که مشغول در آوردن آرد از کیسه بر سرسفره سفید و بزرگی صحنه شگفت انگیزی بود که مرا به درگاه هستی برد. کارگاه زندگی، هیچ ساختاری آسان وراحت نیست. این تفکر مرا یاد خودم انداخت.

مثل خمیری که زیر دست زن نانوا گرد می شد و ورز می گرفت و پهن میشد. خود را زیر دستان قدرتمند زندگی درحال کوبیده شدن دیدم. آرد با دستان توانای زن الک شد و پاک گشت و داخل تشت بزرگی قرار گرفت و با آب نمک مخلوط شد. وجود من همراه آرد در کارگاه هستی با مشکلات واتفاقات زندگی آمیخته شد.

زن بی خبر از اندیشه من، خمیر را می کوبید و ورز می داد و تن من زیر دستان قوی پنجه زندگی درد می گرفت و فشرده می شد. چشمان مشتاق من هر حرکت دست او را با کنجکاوی می نگریست که چگونه با مهارت تمام خمیر را چونه چونه گرد نمود ودر کنار هم ردیف کرد. نگاهم به چونه ها بود. حالا به ظاهر کار تمام شده بود و همه چیز آرام گرفته. چونه ها کنارهم ردیف خوابیده بودند.

اما زن نانوا فکر دیگری داشت. تیر و تخته را زیر دستش محکم کرد تا آنها را برای پختن آماده کند. شاید اگر چونه ها روح داشتند و می دانستند که از این به بعد چه در انتظارشان هست از زیر دست زن فرار می کردند.

اما انسان نمی داند در گذر از لحظه ها، زندگی چه در آستین دارد.

چونه ها یکی یکی زیر دست فرز و چابک زن پهن و پهن تر به نازکی پوست پیاز گردید. هر بار خمیر زیر دست زن به دور تیر حلقه میشد و روی تخته پهن می گردید من صدای ناله ام را زیر دستان توانای زندگی می شنیدم.

اما نمی داستم چرا؟؟؟ چرا اینگونه مشت می خورم و دور خود می چرخم.؟؟؟

وقتی خمیر به اندازه کافی پهن شد و شکل دلخواه زن را به خود گرفت تازه اول جلز ولز آن روی تابه داغ شده بر روی آتش شعله ور بود. آخرین مرحله از پخت نان و سخت ترین مرحله آزمون آدمی در کوره زندگی...

نگاهم به نان در حال پخت بود و فکرم به وجود خودم که چگونه این دردها را بی خبر از آنچه در حال وقوع است تحمل می کنم. برای چه این همه درد ورنج را تحمل می کنم؟؟؟ دیدگانم دوخته به آتش گداخته بود که بوی نان پخته وبرشته مشامم را نوازش کرد و دهانم را آب انداخت. تازه دروازه های ذهنم باز شد و فکرم مثل فرفره می چرخید و تند وتند جواب سوالهایم رادر برابر دیدگان به تصویر می کشید.

حالا می دیدم که بیهوده نیستم. لذت بودنم چنان تصاویر ناب و قشنگی جلوی دیدگانم ترسیم می کرد که تمام لحظه های تلخ و درد آور زندگیم رنگ باخته بودند.

حالا که زیبا و آراسته به فضائل انسانی بالاتر از همه چیز ایستاده بودم. و خدا اشرف مخلوقاتم نام نهاده بود. با خلق من به خود احسنت می گفت. حالا همه چیز رنگ دیگر داشت. حالا خدا ناظر من بود. تمام لحظه هایم با قدرت او و با اراده او سپری می شد. پس چرا باید نگران می شدم؟ من در ملکوت خدا بودم. او خود مواظب همه چیز بود. پس این همه ترس و ناامنی چگونه در من ریشه کرده است! کجای زندگی دست خدارا رها کردم؟ کجا یادم رفته که زندگی از آن اوست و من فقط نماینده اویم؟؟؟

تکه ای نان گرم و خوشبو را روی زبانم نهادم و نفسم را حبس کردم تا لذت بودنم را در ان لحظه ناب به خاطر بسپارم. تا یادم بماند اگر چرایی بودنم را بدانم با چگونگی بودنم با لذت کنار خواهم آمد.

آن دستی که بذررا در دل خاک قرار دادو بعد آن را از خرمن چید و برکت سفره مردمانش کرد، می دانست چکار می کند.

شاید اگر من هم چون برچسب به اشیاء وحادثه ها نچسبم و از کاهی کوهی نسازم. اندیشه ام را فرصتی باشد تابفهمد که هراتفاقی چیزی را به ما می آموزد که از راه دیگر آموختن اش میسر نیست.

شاید آنچه را می خواهم نداشته باشم ولی خداوند تمام آنچه را نیاز دارم به من عطا می کند. دوستی می گفت "به وقت مشکلات گاهی باید سکوت کرد، شاید خدا حرفی برای گفتن داشته باشد."

حالا می دانم که امنیت و خوشبختی از آن کسی است که نگاه او به حوادث برتر از آن باشد که حوادث بر او غلبه کند. آنچه انسان را ناامن وعاصی می کند، نه اشیاء و حوادث و پدیده های ترسناک که بینش و اندیشه های ناامن و ناتوان اوست که توان کافی برای معنا دار کردن آنها را ندارد.

یادمان باشد آن نی که روحمان را تسکین می دهد، همان چوبی است که درونش را با کارد خراشیده اند.
بدرود عزیزانم...

♥♥♥
[تصویر: 420584_378722742157818_304403516256408_1...2465_n.jpg]

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-24-2012, 09:10 PM
ارسال: #92
زندگی بسیار کوتاه است.
خطر کن، پای میز قمار زندگی بنشین!
چه می توانی از دست بدهی؟
با دستانی خالی آمدیم، با دستانی خالی هم خواهیم رفت.
چیزی برای از دست دادن وجود ندارد.
فقط کمی وقت برای بازیگوشی،
برای زمزمه آوازی دل انگیز باقی است،
و زمان از دست رفته است.
هر لحظه بسی گرانبهاست

شكوفا شو! درها و پنجره هاي خود را از هم بگشا. بگذار باد و باران و آفتاب به درون آيند. بگذار مردم بر تو وارد شوند و تو بر آنها مهمان شوي. اين تنها راه است تا از راز شگفت انگيز زندگي آگاه شوي.

♥♥♥
[تصویر: 417050_315732918489260_162398263822727_8...3000_n.jpg]

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
03-25-2012, 10:21 PM
ارسال: #93
به دنبال خدا نگرد
خدا در بیابان های خالی از انسان نیست
خدا در جاده های تنهای بی انتها نیست
به دنبالش نگرد

خدا در نگاه منتظر کسی است که به دنبال خبری از توست
خدا در قلبی است که برای تو می تپد
خدا در لبخندی است که با نگاه مهربان تو جانی دوباره می گیرد

خدا آنجاست
در جمع عزیزترینهایت
خدا در دستی است که به یاری می گیری
در قلبی است که شاد می کنی
در لبخندی است که به لب می نشانی
خدا در بتکده و مسجد نیست
گشتنت زمان را هدر می دهد
خدا در عطر خوش نان است
خدا در جشن و سروری است که به پا می کنی
خدا را در کوچه پس کوچه های درویشی و دور از انسان ها جست و جو مکن
خدا آنجا نیست

او جایی است که همه شادند
و جایی است که قلب شکسته ای نمانده
در نگاه پرافتخار مادری است به فرزندش
در نگاه عاشقانه زنی است به همسرش
باید از فرصت های کوتاه زندگی جاودانگی را جست

[تصویر: 560283_324027100993175_162398263822727_8...12_n11.jpg]

03-27-2012, 12:28 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-27-2012 12:31 AM، توسط Alireza_Kh.)
ارسال: #94
دوست خوبم وقتی با کوچکترین مشکلی دنیا جلو چشمت تیره و تار میشه، وقتی به کمترین تلنگری همه چیز برات بی ارزش میشه، دیگه داشته هات رو یادت می ره، تمام نعماتی که خدا بهت داده فراموش می کنی بازم بدون که تنها نیستی. داشته هایت را به یاد آور. آری تو تنها نیستی زمانی که به تو خیانت می کنند، زمانی که تو را تنها می گذارند، وقتی که فکر می کنی حقت پایمال شده. باز هم تنها نیستی. آری تو تنها نیستی... تو تنها نیستی تا وقتی برای بودن معنایی هست تا وقتی کبوتر امید روی بام هستی بغ بغو کنان در پروازه.

تو تنها نیستی وقتی همه کوچه ها به نظر بن بست میرسند باز کوچه ای هست که رو به وسعت دریا و ابی بیکران اسمون ها برای تو گشوده شود.
تو تنها نیستی در تیره ترین شب ها حتی اگه نگاهت در تاریکی گم بشه حتی ستاره ای هست که برای تو می درخشه و سوسو میزنه.
تو تنها نیستی دستان بسیاری مثل دستان تو در حال نیایشاند و خدا را روز وشب صدا می زنند و برای ارزوها به دل نسشته شون دعا می کنند چشمان زیادی به معجزه دوخته شده و برای اجابت دعاشون به انتظار نشسته اند

تو تنها نیستی وقتی که همیشه تو دلت حس کنی که خدایی داری و هواتا داره .
خوب نگاه کن تو جزیی از این دنیا هستی اگه شکایت کنی اگه نومید بشی احساس تنهایی می کنی به خودت جرات بده و با واقعیت ها روبرو شو به خودت جرات بده با توکل به خدا زندگی کن.

رابطه عاشقانه با خودت برقرار کن و به خودت اعتماد کن خودت را باور کن.
بعد به خودت بگو حالا چه چیزهایی را میتونم با محبت و عشق تغییر بدم و بتونم به آرزوهام برسم برای وصول به آرزو هات تو نیاز به ایمان و باور قلبی داری باور کنی که تو یه انسانی حتی اگه ندونی چرا انسان شدی و به این دنیا اومدی.
اگه خودت را باور کنی می بینی که هیچ چیز نا ممکن نیست حتی درمان دردی که درمان نداره.
حالا بلند شو تلاش کن و امید داشته باش تو خالق زندگی خودت هستی تا زمانی که زنده ای و نفس میکشی زندگی کن.
تو می تونی مطمئن باش.
خدا با توست
♥♥♥
[تصویر: 529189_397604890269603_304403516256408_1...5125_n.jpg]

03-27-2012, 10:23 PM
ارسال: #95
سه چيز در زندگي هيچگاه باز نمي گردند:
زمان، کلمات و موقعيت ها.

سه چيز در زندگي هيچگاه نبايد از دست بروند:
آرامش، اميد و صداقت.

سه چيز در زندگي هيچگاه قطعي نيستند:
رؤيا ها، موفقيت و شانس.

سه چيز در زندگي از با ارزش ترين ها هستند:
عشق، اعتماد به نفس و دوستان.

سه چيز در زندگي يک انسان را مي سازند:
تلاش، اخلاص و موفقيت.

سه چيز در زندگي يک انسان را نابود مي کنند:
تعصب, غرور و خشم

[تصویر: 529189_324703010925584_162398263822727_8...940_n1.jpg]

03-28-2012, 12:39 AM
ارسال: #96
زلال که باشی, سنگهای کف رودخانه ات را میبینند.
بر میدارند و نشانه میروند, درست به سوی خودت ..!
اما نه ...!
سنگ از آب میگذرد بدون خراشی بر چهره آب ... پس نترس و زلال بمان ....
آری زلال باشید و مهربان ...
♥♥♥

[تصویر: 420620_315280865201132_162398263822727_8...0224_n.jpg]

03-28-2012, 09:46 PM
ارسال: #97
گاهی وقتها ...
باید درانتظار بود.
فقط انتظار...
شتابی نداشت.
خواهشی نداشت.
و چیزی نخواست.
کسی که انتظار می کشد اعتمادی بزرگ دارد.
برای کسی که انتظار می کشد حادثه ها مهم نیستند.
اگر انتظار تو صادقانه و بی الایش باشد کشتی تو نیز روزی خواهد آمد و تو را به نیستان وجودت، به ریشه هایت، به عشق، به خنده و به رقص خواهد برد.
هر دانه ای باید یک چیز را بیاموزد؛ انتظار فرارسیدن فصل بهار را.
دانه چاره ای جز این ندارد.
دانه نمی تواند آمدن بهار را جلو بیندازد.
بهار خود خواهد آمد
اگر دانه برای آمدن بهارحرص بزند، حرص او، او را بسته نگه می دارد و بهار می آید و می رود بی آنکه به خانه ی او وارد شده باشد.
دانه در هنگامه ی سبز بهار، فقط باید گشوده، پذیرا و منتظر باشد. در اعماق جان دانه، یک چیز بدیهی ست؛ بهار می آید.
زیرا دانه همه گل ها و شکوفه ها و باغ را در مرکز وجود خویش دیده است.

دانه به آمدن بهار و به گل شدن و شکوفایی خویش ایمان دارد ...

[تصویر: 417139_316304135098805_162398263822727_8...653_n1.jpg]

03-28-2012, 11:14 PM
ارسال: #98
رقص آرام

آیا تا به حال به کودکان نگریسته اید
در حالیکه به بازی "چرخ چرخ" مشغولند؟
و یا به صدای باران گوش فرا داده اید،
آن زمان که قطراتش به زمین برخورد می کند؟
تا بحال بدنبال پروانه ای دویده اید، آن زمان که نامنظم و بی هدف به چپ و راست پرواز می کند؟
یا به خورشید رنگ پریده خیره گشته اید، آن زمان که در مغرب فرو می رود؟
کمی آرام تر حرکت کنید
اینقدر تند و سریع به رقص درنیایید
زمان کوتاه است
موسیقی بزودی پایان خواهد یافت
آیا روزها را شتابان پشت سر می گذارید؟
آنگاه که از کسی می پرسید حالت چطور است،
آیا پاسخ سوال خود را می شنوید؟
هنگامی که روز به پایان می رسد
آیا در رختخواب خود دراز می کشید
و اجازه می دهید که صدها کار ناتمام بیهوده و روزمره
در کله شما رژه روند؟
سرعت خود را کم کنید. کم تر شتاب کنید.
اینقدر تند و سریع به رقص در نیایید.
زمان کوتاه است.
موسیقی دیری نخواهد پائید
آیا تا بحال به کودک خود گفته اید،
"فردا این کار را خواهیم کرد"
و آنچنان شتابان بوده اید
که نتوانید غم او را در چشمانش ببینید؟
تا بحال آیا بدون تاثری
اجازه داده اید دوستی ای به پایان رسد،
فقط بدان سبب که هرگز وقت کافی ندارید؟
آیا هرگز به کسی تلفن زده اید فقط به این خاطر که به او بگویید: دوست من، سلام؟
حال کمی سرعت خود را کم کنید. کمتر شتاب کنید.
اینقدر تند وسریع به رقص درنیایید.
زمان کوتاه است.
موسیقی دیری نخواهد پایید.
آن زمان که برای رسیدن به مکانی چنان شتابان می دوید،
نیمی از لذت راه را بر خود حرام می کنید.
آنگاه که روز خود را با نگرانی و عجله بسر می رسانید،
گویی هدیه ای را ناگشوده به کناری می نهید..
زندگی که یک مسابقه دو نیست!
کمی آرام گیرید
به موسیقی گوش بسپارید،
پیش از آنکه آوای آن به پایان رسد..
♥♥♥
[تصویر: 423941_315188901876995_162398263822727_8...412_n1.jpg]

03-29-2012, 02:52 PM
ارسال: #99
>>>>>>>شکست های معروف
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>از دفتر روزنامه ای که در آن مشغول به کار بود اخراج شد چرا که رئیسش فکر میکرد تخیل خلاقیت و ایده های خوب ندارد
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>والت دیزنی: موسس شهر بازی دیزنی لند و شرکت والت دیزنی (آفریننده میکی موس سفید برفی و..) برنده 22 جایزه اسکار
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>________________________________________________________
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>پس از جدایی از همسر از دست دادن شغل و مرگ مادرش کتابی نوشت که دوازده بار توسط انتشارات مختلف رد شد
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>جی کی رولینگ نویسنده سری کتابهای هری پاتر : پردرآمد ترین نویسنده تاریخ و برنده عنوان "تاثیر گذار ترین زن بریتانیا"
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>_______________________________________________________
>>>>>>>>>معلم مدرسه اش به او گفته بود که زیادی ... است و هیچ چیز یاد نخواهد گرفت
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>توماس ادیسون دارنده امتیاز 2500 اختراع که مهم ترین آنها لامپ الکتریکی است
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> ______________________________________________________
>>>>>>>>>توسط کمپانی سازنده موسیقی رد شدند چرا که کمپانی از صدا و موسیقی با گیتار آنها خوشش نیامد
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>گروه بیتلز: تاثیر گذار ترین گروه موسیقی قرن بیستم با فروش جهانی تا 1 میلیارد نسخه از آثار
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> _______________________________________________________
>>>>>>>>>تا سن چهار سالگی قادر به حرف زدن اطرافیان او را "فردی غیر اجتماعی با رویاهای ...انه" میشناختند
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>آلبرت انیشتن نظریه پرداز نسبیت و برنده جایزه نوبل فیزیک
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> ______________________________________________
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>در کودکی مورد سو استفاده جنسی قرار گرفت و بعد ها شلغش را به عنوان گزارشگر تلویزیون از دست داد چرا که او را مناسب تلویزیون نمیداستند
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>اپرا وینفری مجری برنامه تلویزیونی اپرا که به مدت 25 سال در 145 کشور مختلف پخش شد
>>>>>>>>>اولین بیلیونر سیاه پوست جهان
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>_______________________________________________________
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>از تیم بسکتبال دبیرستانش اخراج شد و به قول خودش بارها و پشت سر هم شکست خورد
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>مایکل جردن بسکتبالیست حرفه ای سابق و معروف با عنوان بهترین بسکتبالیستی که تا به حال بوده است نگذارید هیچ چیز و هیچ کس جلوی شما را برای رسیدن به موفقیت بگیرد
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>هیچ وقت نگران شکست ها ی فرزندان خود نباشید ، چراکه همان شکست شاید ، رهگشای موفقیت و درخشش او باشد .
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>هیچ گاه بار مسئو لیت کسی را به دوش نکشید .
>>>>>>>>> جلوی تحقیر شدن او را نگیرید .
>>>>>>>>> آسیب های او را به جان نخرید .
>>>>>>>>>بگذارید تا همین فشارها موجب شکوفایی او شوند .
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>دانه ای که سعی دارد خود را از دل خاک به بیرون بکشد را ، از خاک در نیاورید .
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>پیله پروانه ای که خود را با سختی از درون به بیرون می کشد را ، پاره نکنید .
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>پوسته تخم مرغی که جوجه ای سعی دارد آن را بشکافد و بیرون بیاید ، نشکنید .
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>چرا که شما دریچه های خروج از عالم تاریک و تنگ و رنج آور را به روی آن ها خراب می کنید و مانع پیش روی آن ها در مسیر رشدشان می شوید .
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>گاه تنها تماشا کردن این صحنه ها کافی است .
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>بر خودخواهی های خود غلبه کنیم
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>بر حس مالکیت خود
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>بر طمع خود
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>بر زیاده خواهی ها
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>و
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>عواطف آسیب رسان خود
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>مسلط شویم
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>و دریچه های خیر را به روی همگان بگشاییم .
>>>>>
>>>>>

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
03-29-2012, 09:35 PM
ارسال: #100
یه موقع هایی تو زندگی.......... نه امیدی هست و نه شوقی برای فردا.
یه موقع هایی تو زندگی.......... توان حرکت کردن از ما سلب میشه.
یه موقع هایی تو زندگی.......... فقط میخوای بخوابی تا درد بیهودگی را فراموش کنی.
یه موقع هایی تو زندگی.......... احساس میکنی دست از پا درازتر شدی.
یه موقع هایی تو زندگی.......... احساس میکنی که دیگه قدرت و ابهت گذشته رو نداری.
یه موقع هایی تو زندگی.......... یادت میاد گذشته ها چقدر چالاک و سریع بودی اما حالا................ آره زندگی همینه! تلخی و تاریکی و تنهایی هم توی زندگی هست.
این ها مثل زمستون میمونند، زمستون هم جزء طبیعته.
بدون زمستون بهار معنا نداره.
پس یادت باشه........ توی لحظات زمستونی، بهار رو به خاطر داشته باشی.
همونجوری که خاطره بهار در ذهن درخت جاری است.
آری زمستان رفتنی است بهار آمدنی است و فردا روز دیگری است.

♥♥♥
[تصویر: 428984_316322085097010_162398263822727_8...269_n1.jpg]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  4 روش شگفت انگیز برای آرام کردن ذهن.... mallarme 1 1,267 06-08-2013 11:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS