ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بوی جوی مولیان زمان کنونی: 09-24-2025, 05:21 AM |
|||||||
|
بوی جوی مولیان
|
02-12-2012, 01:22 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2012 01:26 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: بوي جوي موليان
بازهم جاي خالي آقاي قربانيان مهربان و دوست داشتني پير مراد بچه هاي انجمن خيلي به چشم ميخوره من يكي كه خيلي دلتنگشونم اگه ايشون بودند كسي نميتونست بخاطر جانبداري از دوستشون مارو مورد عتاب و خطاب قرار بده و يا ديگري كه ازبرادر برام عزيزتره بيتفاوت از كنارمون رد بشه انگاري كه اصلا مارونميبينه!
دلداري ها و محبتهاي بي شائبه و پدرانه ايشان را هيچكس نميتونه جبران كنه الهي قربون مرام و معرفتشون برم كه هروقت ميبينمشون ياد و خاطره پدر مرحومم برام زنده ميشه كه هرچه خاك اون خدابيامرزه بقاي عمر اين استاد عزيزمون باشه آمين يا رب العالمين آن سفركرده كه صدقافله دل همره اوست/هركجا هست خدايا به سلامت دارش تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
02-12-2012, 01:06 PM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
سلام
جناب قربانیان این چند وقت دستشون به مراسم عقد تک پسرشون آقا داوود بند بود ![]() باز هم بهشون تبریک میگم ---------- پ . ن :آقای قربانیان جریان رو لو دادم رفت ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
02-12-2012, 02:23 PM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
منم امروز ظهر از زبان استاد عزیزم ، اقا کامیار شنیدم ! واقعا تبریک میگم ! مبارک باشه !
اقا کامیار ، باید کم کم پلتفرم انجمن رو به یک حالت چشن گونه تغییر بدید ! ![]() |
|||
02-12-2012, 09:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2012 09:56 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #54
|
|||
|
|||
jتبريك عرض ميكنم واقعا خوشحال شدم انشاالله عروسي همه دوستان مجرد را اينجا جشن بگيريم از جمله آقا مهدي آقا سبحان و بقيه كه وضعيت تاهلشونو نميدونم وگرنه مطمئنا حتي اگه هزار نفرم بودند اسم همشونو مينوشتم وگلچين نميكردم چون همه بچه هاي اينجا گلند انشالله كه عمرشون مثل گل نباشه ضمنا آقاي قربانيان شيريني ما يادتون نره شيريني عروسي خوردن داره
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
02-12-2012, 11:55 PM
ارسال: #55
|
|||
|
|||
با سلام و عرض ادب به ادمین عزیز و تک تک عزیزان انجمن.
در این چند روزه کار ساخت و ساز در شمال و عقد تنها پسرم داود بود که باعث شد متاسفانه چند روزی در خدمت شما عزیزان نباشم.باور کنید در این چند روزه لحظه ای از فکر شما عزیزان غافل نبودم.از تک تک شما ممنونم و برایتان سعادت و پیروزی آرزو میکنم.انشالله با خواندن تایپیکها و پستهای جدید شما عزیزان سعی میکنم از نظرات شما استفاده کنم. موفقتر باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-13-2012, 12:42 AM
ارسال: #56
|
|||
|
|||
جناب قربانيان عزيز تبريكات بنده را هم پذيرا باشيد.
آسانسور
|
|||
02-13-2012, 12:43 AM
ارسال: #57
|
|||
|
|||
(02-12-2012 01:22 AM)pulaki نوشته شده توسط: بازهم جاي خالي آقاي قربانيان مهربان و دوست داشتني پير مراد بچه هاي انجمن خيلي به چشم ميخوره من يكي كه خيلي دلتنگشونم اگه ايشون بودند كسي نميتونست بخاطر جانبداري از دوستشون مارو مورد عتاب و خطاب قرار بده و يا ديگري كه ازبرادر برام عزيزتره بيتفاوت از كنارمون رد بشه انگاري كه اصلا مارونميبينه!بینهایت ممنونم. ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-13-2012, 08:39 PM
ارسال: #58
|
|||
|
|||
مبارک باشه جناب قربانیان . انشاءالله اوقات همیشه به شادی باشه .
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
02-13-2012, 09:10 PM
ارسال: #59
|
|||
|
|||
ممنونم. از تک تک شما ممنونم. موفقتر باشید
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-31-2012, 03:26 PM
ارسال: #60
|
|||
|
|||
با سلام
جاي خاليه آقاي قربانيان و آقاي قهرماني خيلي احساس ميشود دوستاني كه از ايشان اطلاع دارند لطفا اطلاع رساني كنند. با تشكر آسانسور
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بوی کباب از صداوسیما میآید! | m-jalalvand | 0 | 485 |
11-24-2013 04:00 PM آخرین ارسال: m-jalalvand |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان