ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
فیلم ایرانی برنده جایزه گلدنگلوب شد! زمان کنونی: 09-24-2025, 12:35 AM |
|||||||
|
فیلم ایرانی برنده جایزه گلدنگلوب شد!
|
02-02-2012, 12:46 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: فیلم ایرانی برنده جایزه گلدنگلوب شد!
(02-02-2012 12:13 PM)goldmen نوشته شده توسط:(02-01-2012 11:45 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: ببخشید من مداخله میکنم ! من گلدمن جان رو از ته دل دوست دارم و احترام خیلی خاصی برای نظراتشون ( به جز این یکی ) قائلم و میدونم از موفق ترین افراد حال و اینده ی ایرانه . امیدوارم نارحت نشن از فضولی من ! ارزش و باور های مردم رو خود مردم باید بنویسند ، عمل کنند و بهش پایبند باشند ! مردم یعنی یک جامعه ! هر جامعه ای میتونه ارزش ها و باور های خودش رو بنویسه ! و وقتی جماعتی بلا نسبت شما ابله برای دیگر جماعت ها ارزش و باور تعیین میکنند ، قضیه تغییر میکنه ! حکومت دیکتاتوری میشه و ..... نکته بعد ، سینمای ایرانی هیچی نداره جز یکسری دروغ های بزرگ و یک سری فیلم های چرت و چرت و بی مزه ! فیلمی مثل جدایی نادر از سیمین ، فقط یه کوچولو ، قوانین فیلم سازی رو رعایت کرده ! کار شاخی رو نکرده ، کار معمولی خودش رو کرده ! کاری که با اضافه شدن چند نکته ی کوچک از همین جامعه ای که ارزش و اعتقاداتش از پیش تعیین شده ! ![]() |
|||
02-02-2012, 02:30 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
من نمي دونم چرا ما ايراني ها اينطوري هستيم تو هر افتخاري به جاي ارج نهادن و سرشار از شادي شدن مي گرديم دنبال نكته بد و انحرافي قضيه تا اون افتخار را به ابتضال تبديل كنيم
واقعا من به وجود فرهادي ها و معتمد آريا ها افتخار مي كنم كه نام كشورم را از صفر به اوج مي رسونن با اينكه فقط از مردمشون بي حرمتي و... مي بينن من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-02-2012, 10:42 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
گلدمن عزیز
همان طور که در ابتدا خبر آمده این جایزه هر سال به یک بازیگر به خاطر تلاش در راستای ارتقاء حرفه سینما، حفظ ارزش های فرهنگی حرفه بازیگری و تعهد و حفظ حرمت روح هنر سینما تعلق می گیرد. فردی در راستای ارتقاء سینما و.... تلاش کرده و به او به خاطر تلاش و موفقیتش جایزه داده اند. حالا رفتار آن فرد برنده به خودش مربوط است مطمئنا آن فرد به اعتقادات و ارزشهای خود پایبند است و حاضر نیست به هر قیمتی آن جایزه را ببرد و اینکه ارزشهای او با قسمتی از افراد جامعه فرق می کند مسئله دیگریست. شما در ابتدا تصور که اعتقادات فرد با شما یکی است و حال که این مورد را دیده یا شنیده اید فکر کرده اید که او ارزشهایش را به جایزه فروخته است. بار دیگر به این گونه مسائل توجه کنید که آیا ارزشهای ایران همان بوده که شما فکر می کنید یا امروزه این ارزشها به شعار تبدیل شده اند و عده از افراد به خاطر مسائلی مجبورند به آن تن دهند. من به خانوم معتمد آریا به خاطر گرفتن جایزه تبریک می گم و از اینکه برای بهبود وضع سینما تلاش کردند تشکر می کنم |
|||
02-03-2012, 12:45 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
اکران فیلم «جدایی نادر از سیمین» به کارگردانی اصغر فرهادی از روز(جمعه ۹ دی، ۳۰ دسامبر) به صورت محدود در ایالات متحده آمریکا آغاز شد.
این فیلم که در سایت IMDB امتیاز ۸٫۶ از ۱۰ را داراست، امروز و همزمان با فیلم های «The Iron Lady: بانوی آهنی»، «Pariah:پریا» و «Newlyweds: تازه عروسها» اکران خود را در آمریکا شمالی آغاز کرد. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-03-2012, 12:47 AM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
کمپانی سونی پیکچرز کلاسیک به عنوان پخش کننده «جدایی نادر از سیمین» در آمریکا، این فیلم را در سه سینما در لس آنجلس و نیویورک اکران کرده است.
طبق قوانین آکادمی علوم و هنرهای سینمایی، فیلمهایی حق شرکت در رقابت اسکار را دارا هستند که تا نیمه شب ۳۱ دسامبر اکران عمومی شده و یک هفته بر روی پرده سینما باشند. «جدایی نادر از سیمین» در آمریکا با عنوان «یک جدایی» اکران و شناخته می شود و با درجه سنی pg-13 (دیدن فیلم توسط کودکان بالای ۱۳ سال) به روی پرده می رود. بودجه ساخت فیلم «جدایی نادر از سیمین» ۳۰۰۰۰۰ هزار دلار بوده است و در اولین اکران در ایران ۱ میلیون دلار فروش داشته است. این فیلم همچنین در فرانسه در ۱۰ جولای ۲۰۱۱ به نمایش در آمد و توانست ۵٫۰۰۵٫۵۸۶ دلار فروش کند. از بازیگران این فیلم درام می توان به پیمان معادی، لیلا حاتمی، ساره بیات، سارینا فرهادی، بابک کریمی، مریلا زارعی و شهاب حسینی اشاره کرد. «جدایی نادر از سینمن» فیلم تحسین شده بسیاری از جشنواره ها و منتقدان سراسر دنیا، در اسکار امسال به نمایندگی از کشورمان در بخش بهترین فیلم خارجی زبان با نمایندگان سایر کشورها به رقابت خواهد پرداخت. به گزارش سینمانگار، اسامی نامزدهای اسکار ۲۰۱۲ روز ۲۴ ژانویه(چهارم بهمن) اعلام خواهد شد. هشتاد و چهارمین مراسم جوایز آکادمی اسکار در ۲۶ فوریه ۲۰۱۲ در سالن کداک تیهتر لس آنجلس و با اجرای “بیلی کریستال” برگزار می شود. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-03-2012, 02:31 AM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
من از همه اعضا عذر خواهي ميكنم بخاطر اينكه چنين سخن گفتم........
ولي يك سخن رو از اين فرد كوچك اين مجموع بشنويد........ قضاوتش باخودتون هست وقتي ديدي همه دارند تشويقت مي كند.....قبل ازاينكه شاد بشي يا ناراحت..... اول فكر كن دارن بخاطر كار خوبت تشويقت ميكنند يا كار بدت...... بازم ببخشيد كه با سخن نسجيدم باعث ايجاد تفكري بدي شدم......... |
|||
02-06-2012, 01:17 AM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
رای گیری اسکار از 23 ژانویه شروع شده، لطفا برید به لینک زیر: http://movies.yahoo.com/feature/oscars/nominees/
برای A Separation (جدائی نادر از سیمین) دو جا باید رای بدین:یکی تو قسمت Foreign Language Film و یکی تو قسمت (Writing (Original Screenplay یعنی همون فیلم خارجی زبان و بهترین فیلمنامه؛ ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-06-2012, 02:58 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-06-2012 03:00 AM، توسط arash67.)
ارسال: #28
|
|||
|
|||
دوست عزیز اگر از روند انتخاب جایزه اسکار مطلع بودید این گونه برداشتی را نمی کردید
نگاه مردم خارجی به ایرانیان ناشی از مسائل دیگری است و من شخصا علاوه بر اینکه تاسف شدیدی بابت آن می خورم اما حس خشم و دشمنی نسبت به آنان در من ایجاد نمی شود. شما گفتید: ((بنا به گفته بسیاری از منتقدین سرشناس ایران فیلمنامه این فیلم حتی با استانداردهای داخلی هم مشکلات اساسی دارد ؟ )) در صورتی که این فیلم در جشنواره فجر هم جایزه برد و در خارج از ایران هم که خود اطلاع دارید. این فیلم با توجه به جایگاه آن یکی از مظلوم ترین فیلمها در ایران است زیرا اولا به خاطر مسائل سیاسی موفقیت آن نیز در صدا و سیما تقریبا بایکوت خبری شد و عجیبتر اینکه خیلی از خبرگزاری ها هم از این موفقیت به جای خوشحالی سعی در تخریب فیلم کردند.دوما چند نهاد فرهنگی از عوامل فیلم تقدیر کرد( مانند آنچه برای فیلم مختار رخ داد متوجه منظورم که هستید) نمی خواهم برای خودم و سایت مشکل درست کنم و سعی می کنم این بحثو ادامه ندم فقط خواهشا اگه از فیلم خوشتون نیومده فیلمو نقد کنین ( البته اینجا هم زیاد جای نقد فیلم نیست و تو انجمنهای فیلم بررسی بشه بهتره) چرا تخریب می کنین این فیلم از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مسابقه اسکار فرستاده شده حالا موفق شده چرا تخریب چرا دشمنی و کینه نظر سنجی ترکونده فعلا اولی 97درصد دومی 93 درصد با اختلاف فاحش فیلم جدایی اوله |
|||
02-06-2012, 12:58 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
آقاي آرش دقيقا منم به همين دليل پاسخ اين گونه تخريب هاي غير نقد گونه را بي پاسخ گذاشته ام. برخي ها هميشه از موفقيت ديگران ناراحت و سعي در تخريب غير اصولي او مي كنند. مهم اينه كه فرهادي و جدايي نادر از سيمين داره به قله هاي موفقيت مي رسه
اين دقيقا همون كاريه كه ما توي انجمنمون انجام داديم و بايد انجام بدهيم. شما ديديد كه برخي آدم ها اومدند از مطالب مورد نظرشون بهره بردند و وقتي موفقيت هاي سايت را ديدند و شروع به تخريب م و سايت كردند ولي ما گوش نكرديم و همچنان داريم پيش مي ريم. پس شما هم در راه موفقيت به طعنه ها و تخريب هاي ديگران توجه نكن و پيش برووووووووووووو من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-06-2012, 02:34 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
یکی از شرایط اصلی موفق شدن ، بلد باشی چطور کَر بشی ! نشنوی ! و ...
![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خدمت آموزشی من تمام شد | MohamadMJ | 13 | 3,820 |
10-31-2014 08:48 PM آخرین ارسال: MohamadMJ |
|
جایزه اسکار برای جدایی نادر از سیمین | dara | 15 | 4,238 |
06-09-2013 07:37 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
واقعیاتی درباره جایزه نوبل | arash67 | 0 | 822 |