ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
فیلم ایرانی برنده جایزه گلدنگلوب شد! زمان کنونی: 09-24-2025, 04:10 AM |
|||||||
|
فیلم ایرانی برنده جایزه گلدنگلوب شد!
|
01-16-2012, 09:55 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-16-2012 09:56 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
فیلم ایرانی برنده جایزه گلدنگلوب شد!
از بزرگترین افتخارهای سینمای ایران در یک قرن گذشته اتفاق افتاد: اصغر فرهادی جایزه بهترین فیلم خارجی گلدن گلاب 2011 را گرفت/متن کامل گفتهها را در "کافه سینما" بخوانید و فایل صوتی را بشنوید: مردم دوست داشتنی من
کافه سینما همزمان با لحظه دریافت جایزه منتشر میکند: اصغر فرهادی که جایزه بهترین فیلم خارجی گلدن گلوب را از مدونا دریافت کرد در صحبت های کوتاهی گفت: «از سونی پیکچرز تشکر می کنم و مایکل بارکر قبلا هم گفتم ظاهرا شما جدایی را بیشتر از من دوست دارید(خنده حضار) وقتی روی سن می آمدم داشتم فکر می کردم چی بگویم. پدرمٰ مادرم همسر مهربانم دخترانم عوامل فیلم عوامل فوق العاده و دوست داشتنی فیلمم ولی می خواهم یک چیزی راجع به مردمم بگویمم. مردمی که فوق العاده دوست داشتنی هستند.» ![]() ![]() |
|||
01-16-2012, 12:38 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: فیلم ایرانی برنده جایزه گلدنگلوب شد!
واقعا فيلمش حرف نداشت
شايد به نظر مظمون فيلم خيلي عادي و روزمره بياد اما بازي فوق العاده طبيعي شون آدم را 2 ساعتي توي اون فضا مي بره به صورت كامل من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-16-2012, 02:35 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سر نهار داشتیم با خانواده در رابطه با این فیلم و هنرپیشگانش صحبت میکردیم. افتخار بزرگی است این جایزه .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-16-2012, 06:58 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
واقعاً عالی بود . اما توی مملکت ما ارزش گذاری ها وارونه شده
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
01-16-2012, 08:15 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
به نظر من هم يك شاهكار هنري بود
اينجا ايران است با تمام مشكلات البته همراه با فرصت هايش ![]() |
|||
01-16-2012, 09:23 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
باید شاکر این باشیم در دوره ای زندگی میکنیم که جدایی نادر از سیمین ساخته شده
وقتی این فیلم رو دیدم با دیدن پدر نادر بلافاصله پدر بزرگ خودم رو میدیدم که آلزایمر داشت صحبت نمیکرد و باید مثل نادر حموم میبردیمش. صحنه خود زنی شهاب حسینی رو هم خیلی دوست دارم و ب نظرم اوج هنر حسینی هستش |
|||
01-16-2012, 09:41 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
من این موفقیت رو صمیمانه تبریک می گویم.
همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
01-17-2012, 12:12 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-17-2012 12:14 AM، توسط arash67.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
این موفقیت رو به همه تبریک میگم واقعا تا چند سال پیش کی فکر می کرد یه فیلم ایرونی بتونه این جایزه رو بگیره اون هم در شرایطی که خیلی از سینماها رو به تعطیل شدنهستن درود به تلاش اصغر فرهادی
متاسفانه در سیما به این موفقیت پرداخته نشد |
|||
01-17-2012, 12:59 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
آفرین بر فرهادی که دل مردم ایران رو شاد کرد.
یا حرفی نزنید یا اگر حرفی زدید تا پای جان پای حرفتان باشید(هیتلر) |
|||
01-17-2012, 01:35 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
محمد اطبایی کارشناس امور پخش جهانی فیلم معتقد است اصغر فرهادی با جوایزی که برای فیلمش دریافت کرده مرزهای سینمای ما و خانه اش را به کل جهان وسعت بخشیده است.
فرهادی صبح روز دوشنبه ۲۶ دی ماه با فیلم «جدایی نادر از سیمین» موفق شد برای نخستین بار جایزه گلدن گلوب را در بخش آثار خارجی برای سینمای ایران به ارمغان آورد. متن یادداشت اطبایی به این شرح است: «من هم مثل بسیاری ایرانی ها، حس و حال عجیبی از جایزه گلدن گلوب «جدایی نادر از سیمین» دارم. هم خوشحالم و مفتخر و هم غمگین و نگران! از آن احساسات متناقضی که فکر کنم فقط خاص ما ایرانی ها باشد و بس! اصغر فرهادی این روزها تنها پیام آور شادی و غرور برای ما شده است. فیلمش در کمتر از یک سال در ۵۷ جشنواره حضور داشته و ۴۰ جایزه بین المللی گرفته. هنوز در انتظار روز اعلام جوایز پنج جایزه دیگر هم هستیم و البته چهارم بهمن ماه، روز اعلام نامزدهای اسکار. بیش از ۳۰ نشریه و سایت معتبر در جهان، فیلم را در فهرست برترین های سال خود قرار داده اند. فیلم «جدایی…» تاکنون در ۲۲ کشور به نمایش عمومی درآمده و ۹.۴ میلیون دلار فروش داشته است. در ایران هم در مجموع ۲۶ جایزه از جشنواره های فجر و شهر و نیز جشن منتقدان و جشن سینما دریافت کرده و فروشی بیش از ۳.۳ میلیارد تومان در سراسر کشور داشته است. خواندن پیام تبریک نخست وزیر ایالت کویینزلند استرالیا (حامی جایزه سینمای آسیاپاسیفیک) در اولین ساعات پس از جایزه گلدن گلوب و سکوت مسئولان ایرانی، حس خوبی ایجاد می کند. چرا همه نباید خوشحال باشیم؟ اصغر فرهادی مرزهای سینمای ما و خانه اش را به کل جهان وسعت بخشیده.» من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خدمت آموزشی من تمام شد | MohamadMJ | 13 | 3,831 |
10-31-2014 08:48 PM آخرین ارسال: MohamadMJ |
|
جایزه اسکار برای جدایی نادر از سیمین | dara | 15 | 4,244 |
06-09-2013 07:37 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
واقعیاتی درباره جایزه نوبل | arash67 | 0 | 822 |
03-10-2012 12:48 AM آخرین ارسال: arash67 |