ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کلاهبرداری شده ازم.. زمان کنونی: 09-23-2025, 07:51 PM |
|||||||
|
کلاهبرداری شده ازم..
|
04-11-2015, 02:32 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
کلاهبرداری شده ازم..
سلام
من کارم تولید وپخش ذغال پسته است چند ماه پیش یه فردی از تهران سفارش بار داد دو دفه اول پول نقد داد اما دفه های بعدی بار گرفت چک داد اما پاس نشدن الانم جواب نمیده .تازه متوجه شدم از چند تا هم صنفی های منم همین شگردو روشون بکار برده حدود 18 میلیون پول ازش میخوام کسی رو دارین منو راهنمایی کنه باید چکار کنم . چون من کرمانم نمیتونم هی بیام تهران برگردم از هر آنچه که دارید احساس رضایت کنید و همیشه قدردان نعمت های خداوند سبحان باشید. 09391299586 |
|||
04-12-2015, 01:06 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: کلاهبرداری شده ازم..
سلام همشهری
انشا الله مشکلت حل بشه ، سعی کن اگه جواب داد ، با خوبی پولت رو ازش بگیری اگه میبینی جواب نمیده ، به نظرم بهتر از یک وکیل مشورت بگیری من تو این موارد خیلی اطلاعی ندارم ، ولی شنیدم از طریق دادگاه بخوای اقدام کنی طول میکشه تا به نتیجه برسی. از طریق ثبت و اسناد هم میتونی اقدام کنی که خیلی زودتر به جواب میرسی در خدمتت هستیم خدایا بخاطر نعمتهائی که بمن داده ای همیشه تو را شاکرم. دیـــــروز سپری شده ، امــــروز را دوست دارم و از فـــردای خود نمی هراسم ( ویلیام آلن هوایت) |
|||
04-12-2015, 01:17 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز
حتما با یه وکیل صحبت کن. حتما حتما حتما پیگیری کن. طراحی فروشگاه اینترنتی | سئو فروشگاه اینترنتی هدف: کارآفرینی صنایع دستی انسانهای بزرگ، همه ابعاد زندگیشون بزرگـــــه |
|||
04-12-2015, 01:54 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
وقتی طرف اینجوری کلاه برداری فکر بعدشو میکنه که نتونی پیداش کنی
جلبش رو بگیر و خودت بیوفت دنبالش پیداش کن دادگاه و وکیل هیچکس کاری نمیکنه |
|||
04-12-2015, 10:33 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز ..
من سر پسته اینجوری شدم حکم جلب دارم .. دو سال زندان هم برای طرف گرفتم ولی فایده نداره ... اگه ادرسی ازش نداری به جایی نمیرسی و از راه دادگاهی قطعی چند سالی درگیری . قوانین جوری چیده شده که همه چیز به نفع کلاهبردارا است ... فقط اگه کسی داری چک رو بده دست شر خر .. نصفش هم گیرت بیاد خوبه .. در غیر این صورت به چشم یه تجربه نگاه کن .. البته مثبت که حواست تو حساب جمع باشن (نه منفی که کلاهبرداری یاد بگیری ![]() |
|||
04-12-2015, 09:26 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
قانون و قاضی و محکمه و... خودتی و بس!
|
|||
04-13-2015, 10:55 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
ممنون از راهنمایی بچه ها
دامادمون دوستی توی تهران داشت رفت دنبالش اما یارو ترسوندش گفت اگه یه بار دیگه اینجا پیدات شه جوری میکشمت کسی نتونه پیدات کنه.. از هر آنچه که دارید احساس رضایت کنید و همیشه قدردان نعمت های خداوند سبحان باشید. 09391299586 |
|||
04-13-2015, 11:00 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(04-12-2015 10:33 AM)davaran نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ..جالبه منم سال 88 1.5 تن پسته اکبری دادم به یه خرم ابادی همین اتفاق برام افتاد هنوزم درگیر دادگام نتونستم حقمو ازش بگیرم.پسته کیلویی 8000 تومن دادمش الان همون شده کیلویی 40 تومن.. به این نتیجه رسیدم اگهی دادن اینترنتی خیلی وقتا کلاهبردارا میان برای خرید جلو.. از هر آنچه که دارید احساس رضایت کنید و همیشه قدردان نعمت های خداوند سبحان باشید. 09391299586 |
|||
04-13-2015, 11:41 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
بده دست شرخر ، این پول رفته الان بحث دیگه پول نیست همینجوریم بدی دست یکی فقط حالشو بگیره خودش عالیه
![]() |
|||
04-14-2015, 12:06 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
دوست خوبم من اصلا نمیخام سرزنشت کنم.ولی یه نکته ای رو لازم میدونم بگم....شما چجوری تو دوبار نقدی کار کردن مشتریت رو شناختی که سریع برداشتی اونم نه یکی دو میلیون 18 میلیون جنس رو چکی دادی بهش؟؟؟؟؟
به همین خاطره که طرف میبینه شما تازه کار هستید این طوری برخورد میکنه. عرف بازار تهران به این شکله که تا یک یا دو سال باید نقدی کار کنی بعد یکی دوسال با ترس و لرز میتونی حرف چک رو وسط بیاری.تازه اونم نه یه دفعه مبلغ درشت در حد 2 میلیون یا سه میلیون.اینطوری سوختی هم کمتر میشه. این دفعه برات تجربه شد ولی سعی کن از دفعات بعدی به این شکل کار کنی. و قتی داری جنست رو به این شکل میفروشی همیشه فکر نکن که چقدر از این فروش سود میمونه.فکر کن اگر طرف پولم رو خورد چقدر ضرر میکنم.اینطوری زودتر رشد خواهی کرد آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نیازمند راهنمایی همه ... شاید کمی تنبل شده ام ... | m-jalalvand | 6 | 1,970 |
07-21-2013 05:42 PM آخرین ارسال: m-jalalvand |
|
قابل توجه دوستانی که شرکت ثبت شده دارند (مهم) | karafarin | 0 | 1,069 |
07-19-2013 08:02 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ | سعید یوسفی | 21 | 2,737 |