ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سرمایه گذاری در انجمن
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:11 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ناصر صادقی
آخرین ارسال: درناز
پاسخ: 41
بازدید: 11843

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرمایه گذاری در انجمن
12-24-2011, 10:14 PM
ارسال: #11
RE: سرمایه گذاری در انجمن
سلام
با توجه به طرح هاي جديدي كه دولت محترم در سالهاي اخير داشتن در بيشتر مناطق شاهد مهاجرت معكوس هستيم و در برخي نرخ مهاجرت صفر شده.
احياي قنوات-اجراي طرح هاي هادي روستاها-خريد تضميني محصولات كشاورزان توسط دولت-اختصاص يارانه به بخش كشاورزي و...و علاوه بر اينها بيكاري و افزايش هزينه هاي زندگي در شهر ها هم در اين امر دخيل بوده اند.
محصولات شهر بنده كه فكر مي كنم در فصل برداشت قيمت پائيني دارند خربزه و زعفران هستش .كه من با سزمايه گذاري در بخش بسته بندي زعفران موافقم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-24-2011, 11:47 PM
ارسال: #12
در رابط با این مسئله تایپیکی زده خواهد شد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-25-2011, 12:46 PM
ارسال: #13
دوستان عزیز
تبریز علاوه براینکه خودش بازار خوبی برای محصولات سایر نقاط ایرا ن هست از نظر مواد غذایی وشکلات نظیرآیدین آناتا شیرین عسل پشمک حاج عبدالله نخود ولپه آذرشهر وسایر موارد میتونه برای سایر استانها محصول بفرسته
12-25-2011, 06:33 PM
ارسال: #14
در ایران مردن یکسال می دوند و کار می کنند. یک عید مانده و شور و شوق مردم برای این عید . از کاسب های قدیمی بپرسی به شما می گویند اوضاع در نیمه دوم سال بهتر است تا نیمه اول . من می گویم به خاطر عید است . مردم مسافرت می روند ، خانه تکانی می کنند و خیلی از کار های دیگر . پتانسیل این بازار خیلی بالاست شاید به اندازه کل ماههای سال ، با برنامه ریزی دقیق می شود برداشت خوبی داشت .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-25-2011, 09:34 PM
ارسال: #15
(12-25-2011 12:46 PM)mosafere55 نوشته شده توسط:  دوستان عزیز
تبریز علاوه براینکه خودش بازار خوبی برای محصولات سایر نقاط ایرا ن هست از نظر مواد غذایی وشکلات نظیرآیدین آناتا شیرین عسل پشمک حاج عبدالله نخود ولپه آذرشهر وسایر موارد میتونه برای سایر استانها محصول بفرسته

دوست عزیز لطف می کنی یه قیمت نخود و لپه برای من بگیری قیمت عمدشو میخوام دست شما درد نکنه.
من میخوام رو این مقوله پیگیری کنم.

ممنون میشم

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
12-25-2011, 09:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-25-2011 10:01 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #16
محصول استان ما بيشتر عسل و سيب زميني هستش و آبگرمهايي كه خواص درماني دارند مخصوصا شهر توريستي سرعين كه در تعطيلات عيد و تابستان پذيراي ميليوني مسافران داخلي و خارجي ميباشد وارزش سرمايه گذاري ميلياردي در صنعت گردشگري رو داره البته به اينها دشت زرخيز مغان مناظر طبيعي اطراف و اماكن و ابنيه تاريخي شهر اردبيل و شهرستانهاي تابعه
را هم ميشه اضافه كرد بازارچه هاي مشترك مرزي با جمهوري آذربايجان و گمرك بيله سوار هم جاي خود دارد
(12-25-2011 12:46 PM)mosafere55 نوشته شده توسط:  دوستان عزیز
آقاي لطفي عزيز شيريني جات اريس و نوقا قرابيه مخصوص و آجيل تواضع رو از قلم انداختيد البته كوفته تبريزي و تاوا كبابي تنوري تبريز هم شهرت جهاني داره

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
12-25-2011, 11:06 PM
ارسال: #17
بهترین سرمایه گذاری در زمینه توریسم به نظر من .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
02-24-2012, 05:05 AM
ارسال: #18
پتانسیل مازندران علی الخصوص شهرمون برنج درجه یک صادراتی (که تو جهان نامبر وانه) و ماهی( اعم از ماهی زنده و ماهی شور) هست

امیدوارم بزرگان و لیدرهای این انجمن بعد از مشاهده پتانسیل بازار استانهای ذکر شده و جمع بندی طرحی برای استفاده از این محصولات بازارهای استانی بعمل بیارن ....
و باز هم امیدوارم یه فرد باتجربه و این کاره پیدا شه تا از پتانسیل موجود بهره برداری کنه و ما رو به حرکت به سمت بازاریابی محصولات استانی وادار کنه
الان خیلیا اومدن پتانسیل شهراشونو قید کردن و تمام . باور بفرمائید که این مواقع اگه رهبری باشه که وقت بزاره و تو بازار نفوذ داشته باشه میتونه عامل یه سود چند جانبه باشه و گرنه خیلیا مثل منه نوعی از نظر شناخت و نفوذ در بازار رهرو هستن نه رهبر ویکی میخوایم که دستمونو بگیره و تا آهسته گام در بازار بزاریم .
البته این قضییه ایی که گفتم با داستان ماهی دادن یا ماهیگیری یاد دادن پر توفیر داره .
و در آخر از دید منه حقیر بعضی از این تایپیکها (البته تاکید میکنم بعضی از این تایپیکها) به همین دلیل ساده و نبود چنین عنصر کلیدی یه روز شروع میشه و خیلی زود عمرش به پایان میرسه (البته بسته نمیشه)..
"یک ناظر و مدیر تیزبین و پر نفوذ در بازار"

چه بهتر که آدم تنشو بفروشه ولی مغزشو به جانی نفروشه ....

maradona =======> Fery Farrokhzad
02-24-2012, 10:21 AM
ارسال: #19
دوست خوبم مانند افرادی که شروع کردند شما هم باید شروع کنید و اگر کمکی لازم بود ما دریغ نخواهیم کرد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-24-2012, 11:34 AM
ارسال: #20
ببین داداش گلم تو این تاپیک این محصولات معرفی شده شما باید خودت پتانسیل رو ایجاد کنی تا بتونی شروع کنی
خود من حدود 2 ماه پیش بود که با کمی گردش تو بازار عدس کانادایی پیدا کردم که کیلو 1700 می گفت(که همون موقع قیمت تو بازار 1850 بود)
همونجا 1 تن خریدم.سریع آوردم تو محلمون با قیمت کیلو 1900 فروختم به عمده فروش.
آیا تو این زمینه کسی منو رهبری کرد.نه...من خودم زرنگ بودم و با کمی تحقیق تونستم این کاررو انجام بدم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  انجمن های استانی، قدرت جدید اقتصادی در ایران سعید یوسفی 29 10,375 05-26-2013 04:47 AM
آخرین ارسال: تنگسیر
  جذب بازاریاب جهت آگهی انجمن و فعال شدن صندوق کامیار کاظمی 8 3,243 01-24-2013 05:43 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  کاندید صندوق انجمن کامیار کاظمی 7 2,876 04-09-2012 02:08 AM
آخرین ارسال: اميرعلي
  مهم - بسیار مهم .افتتاح صندوق انجمن jahanagahi 30 8,368 03-02-2012 10:32 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  صندوق انجمن 3ObHaN 44 11,767 10-31-2011 06:20 AM
آخرین ارسال: ناصر صادقی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS