ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
میز لپ تاپ زمان کنونی: 09-24-2025, 04:07 AM |
|||||||
|
میز لپ تاپ
|
02-18-2015, 09:53 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
میز لپ تاپ
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده یک نوع میز لپ تاپ ساختم و حالا می خوام تو بازار اون رو به فروش برسونم در این زمینه من رو راهنمایی کنید پیشا پیش از راهنمایی های شما عزیزان بسیار سپاسگزارم |
|||
02-18-2015, 01:14 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-18-2015 01:15 PM، توسط دهدار.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: میز لپ تاپ
سلام
دوست عزیز توضیحات بیشتری راجع به محصول نمیتونید بگید؟تعداد ساخته شده؟طرح هست یا اجرایی شده؟ ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
02-18-2015, 01:20 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
هر تعدادی که بخواهید میتونم تولید کنم
به مرحله اجرا رسیده و چند نمونه از کار تولید کردم در واقع در مراحل اولیه کار پس از تولید هستم(تزریق به بازار) |
|||
02-18-2015, 01:32 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
میز لپ تاپ منظورتون چیه؟ کول پد؟ میز با جای موس و ... عکس ، قیمت... .تهیه و پخش لایسنس ، نرم افزار و آنتی ویروس اورجینال. ..مایکروسافت ، ادوبی ، ای ست ، کسپراسکی ، نورتون.. ........................... به قیمت همکار ........................... |
|||
02-18-2015, 02:02 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
این میز چند منظورس
میز لپ تاپ-میز تحریر-میز نقشه کشی(قرار دادن تخته نقشه کشی روی میز) و دهها موارد دیگر در رابطه با قیمت فقط در صورتی که خریدار واقعی هستید می تونم خدمتتون حضوری برسم ضمنا کوول پد هم نداره چون سطح میز صاف هست و هیچ مانعی نیست که جلوی دریچه های خروج گرمای لپ تاپ رو بگیره و به دلیل موارد مصرف دیگر این میز از کول پد استفاده نکردم |
|||
02-18-2015, 07:19 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
خب عکسهای کارهاتون رو ببرید بورس فروش این میزها (مثلا توی تهران حسن آباد) و بازاریابی کنید
|
|||
02-18-2015, 09:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-18-2015 10:17 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
شما الان از دوستان کمک خواستید یا دارید تبلیغات میکنید؟؟؟؟؟؟؟
تاپیک تا اخر شب بسته خواهد شد. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
02-18-2015, 09:45 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
آقا هدفت چیه؟ کمک یا تبلیغات؟
خدار و شکر اکثر قریب به اتفاق بچه های انجمن آدمای خوبی هستن و کار خودشون رو دارن(دزد نیستن) |
|||
02-19-2015, 12:39 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
من متوجه نشدم!
امیدوارم طرحتون مشابه "برند میزدیواری" نباشه.اون که نیست؟ |
|||
02-19-2015, 08:46 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
با عرض پوزش در تاخیر در جواب دادن سوال شما عزیزان
اما من همان اول هدف رو مشخص کردم هدفم کمک هستش ضمنا اون دوست عزیزی که گفتن بچه های انجمن دزد نیستن بنده همچین برداشت غلطی نداشتم و نخواهم داشت طرح بنده مشابه میز دیواری نیست از دوستان خواهش مندم برای این که بحث زیاد تبلیغاتی نشه اگر لطف کنید و منت سر بنده بگذارید در این خصوص راهنمایی کنید از چند روش میتونم به بازار هدفم برسم سپاس بیکران |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان