ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... زمان کنونی: 09-23-2025, 11:25 PM |
|||||||
|
سلام من هم می خوام میلیاردر بشم...
|
11-29-2010, 10:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-13-2014 12:32 PM، توسط کتایون کاظمی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام من هم می خوام میلیاردر بشم...
خانواده متوسط از نظر مالی- ازقیافه ام راضی ام-از رشته تحصیلی وشغلم راضیم-از وضعیت مالیم ناراضی هستم-می خواهم پولدار شوم-وسواسی وسختگیر در تصمیم گیری-سمج وپی گیر تا اتمام کار-بیش از حدمسئولیت پذیر-مغرور- مرتب ومنظم-پرانرژی
وضعم چطوره؟آیا شبیه میلیاردرها هستم؟ ![]() ![]() ![]() نام کاربری گذشته: melina |
|||
11-30-2010, 10:57 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم...
به نظر من هر آدمی با هر شغل و تحصیلات و یا هر قیافه و... می تواند میلیاردر شود و شما هم می شوید
|
|||
12-01-2010, 02:53 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(11-29-2010 10:22 PM)melina نوشته شده توسط: خانواده متوسط از نظر مالی- ازقیافه ام راضی ام-از رشته تحصیلی وشغلم راضیم-از وضعیت مالیم ناراضی هستم-می خواهم پولدار شوم-وسواسی وسختگیر در تصمیم گیری-شایدگاهی خسیس-غرغرو-تپل که خیلی خوشم نمی اد-سمج وپی گیر تا اتمام کار-بیش از حدمسئولیت پذیر-مغرور- عصبی-مرتب ومنظم-پرانرژی - melinaجان دوست میلیاردر من از اینکه گام اول را اینطور دقیق ومصمم برداشتی متشکرم ........بسیار خوب بود.......اما بیشتر به خودت فکر کن......کمی تحلیلی تر بنویس.به عنوان مثال منظورت از مغرور چیست؟ مغرور در پذیرش اشتباهات خود؟مغرور به توانمدیها ومهرتهای فردی؟مغرور در براوردن خواسته های نابجا یا بجای اطرافیان؟..........؟مغرور از نظر مثبت وبالا برنده یا در جهت منفی ؟انچه خودت ودرونت در اولین فکر به ذهنت خطور می کند پاسخ است........ به پاسخ سایر پستها نیز سر بزن بیشتر ذهنت را باز می کند........منتظر پاسخت هستم.......... قدم اول تو عالی است...... دوست موفقم به خاطر اینکه تصمیم گرفتی تا میلیاردر شوی بهت تبریک می گم وبه وجودت افتخار می کنم....... ![]() |
|||
12-01-2010, 03:58 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
با سلام
من امروز در انجمن شما دوستان بزرگوارم عضو شدم چون نام اين انجمن برايم جالب و در راستاي روحياتم بود و به نظر بنده بايد كاري در جهت بالا بردن اطلاعات و استفاده از تجربيات هم براي كمك به هم در جهت رسيدن به اهدافمان نماييم و پيشنهاد مي كنم دنبال افرادي باشيم كه از هيچ به همه چيز رسده و از آنها بخواهيم در اين انجمن عضو ئ به بيان تحربياتشان بپردازند. با تشكر |
|||
12-01-2010, 04:50 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(12-01-2010 03:58 PM)EMANOIL نوشته شده توسط: با سلام emanoilعزیز دوست میلیاردر من از اینکه با ما همگام شدی و با اعضای این انجمن هدف والا و مشترکی دارید خوشحالم ....ما در این انجمن با همراهی شما پله پله مسیر را آغاز کرده و ادامه می دهیم و در جهت دستیابی به اهدافمان در آینده نزدیک و پس از طی مراحل اولیه و شکل گیری و انسجام پایه کار جلسات و اردوهای علمی وتبادل اطلاعات و نیز نشست با بزرگان ومیلیاردرهای ایرانی را در برنامه های خود خواهیم داشت ......اهداف بزرگ عزم قوی و منسجم به همراه برنامه ریزی صحیح را می طلبد..... با ما باشید......:shy: دوست موفقم به خاطر اینکه تصمیم گرفتی تا میلیاردر شوی بهت تبریک می گم وبه وجودت افتخار می کنم....... ![]() |
|||
12-01-2010, 05:24 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(12-01-2010 04:50 PM)دکتر روانشناس نوشته شده توسط:(12-01-2010 03:58 PM)EMANOIL نوشته شده توسط: با سلام |
|||
12-02-2010, 01:10 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
مرسی-فکرکنم متوجه شدم پس تکمیل میکنم: خانواده متوسط از نظر مالی- ازقیافه ام راضی ام-از رشته تحصیلی وشغلم راضیم-از وضعیت مالیم ناراضی هستم-25ساله -می خواهم پولدار شوم-وسواسی وسختگیر در تصمیم گیری که بیشتر شبیه دودلی است تا دقت!-شایدگاهی خسیس-غرغرودر مواقعی که به خواسته ام نرسم-تپل که خیلی خوشم نمی اد-سمج وپی گیردرجهت مثبت اما گاهی زیادی!و در کاری که به من برنمی گردد دخالت میکنم- اصرار دراتمام کار-بیش از حدمسئولیت پذیر-مغروردر جهت مثبت به طوری که اصلاحاضرنیستم کاری بی ربط بر خلاف تخصص خود انجام دهم- سریع عصبی می شوم-مرتب ومنظم هستم-پرانرژی -
مثبت-عجول-بسیارخوش برخورد با افراد- ![]() ![]() نام کاربری گذشته: melina |
|||
12-05-2010, 12:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2010 12:47 PM، توسط modirjavan.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
با درود
ملیاردرهای گرامی بنده را هم در جمع گرم و صیمیمی خود بپذیرید . برای همه آرزوی موفقیت می کنم و دوست دارم که درکنار هم و با تلاش از این فروم یک فرم تخصصی و بدرد بخور بسازیم تا جایی برای پیشرفت یکایک ما باشد (12-02-2010 01:10 PM)melina نوشته شده توسط: مرسی-فکرکنم متوجه شدم پس تکمیل میکنم: خانواده متوسط از نظر مالی- ازقیافه ام راضی ام-از رشته تحصیلی وشغلم راضیم-از وضعیت مالیم ناراضی هستم-25ساله -می خواهم پولدار شوم-وسواسی وسختگیر در تصمیم گیری که بیشتر شبیه دودلی است تا دقت!-شایدگاهی خسیس-غرغرودر مواقعی که به خواسته ام نرسم-تپل که خیلی خوشم نمی اد-سمج وپی گیردرجهت مثبت اما گاهی زیادی!و در کاری که به من برنمی گردد دخالت میکنم- اصرار دراتمام کار-بیش از حدمسئولیت پذیر-مغروردر جهت مثبت به طوری که اصلاحاضرنیستم کاری بی ربط بر خلاف تخصص خود انجام دهم- سریع عصبی می شوم-مرتب ومنظم هستم-پرانرژی - خدا رو شکر اعتماد بنفسی بالایی دارید . . . یکم هم به ما غرض می دههید ..... ![]() من هر وقت کسی با اعتماد بنفس خوب رو می بینم لذت می برم به نظر من اولین قدم برای موفقیت داشتن اعتماد بنفس زیاد است . که گویا شما اولین قدم رو خوب برداشته اید به جمع ملیاردر های آینده خوش آمدید . تنها راهی که می توانید کارهای بزرگ انجام بدهید این است که آنچه انجام می دهید را دوست بدارید . http://www.modirjavan.blogfa.com |
|||
12-05-2010, 05:16 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
melina جان شغلت چیه که راضی هستی؟
حتی می دانی که این شغل شمارا از نظر مالی تامین نمی کند و باز راضی هستی؟ |
|||
12-05-2010, 08:41 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
میلیاردرهای جوان من هم از این فروم بسیار راضیم چون باعث شده جرات بیشتری پیدا کنم و وتی اینجا می ام خیلی راحتم وفکر می کنم می تونم خودم باشم !و با ذهن بازتر وبدون نگرانی در مورد ارزوهام(که دست یافتنی اند....)حرف بزنم....
123456عزیز رشته تحصیلی برق است وشغلم هم دراین زمینه است......شغلم وحوم من را تامین می کند اما هدفم که میلیاردرشدنه را دور میکنه.............کارکارمندی آب باریکه است و به قول مدیر سایت می خوام کارفرما باشم.............. ![]() ![]() نام کاربری گذشته: melina |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آنچه فقط در افراد خلاق دیده می شود........ | mallarme | 0 | 633 |
05-08-2013 08:29 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
7 اشتباه رایج از 7 میلیاردر | سهیل | 0 | 918 |
02-06-2013 02:26 PM آخرین ارسال: سهیل |
|
چرا من مثل استیوجابز نشدم؟ | کامیار کاظمی | 2 | 988 |
12-08-2012 07:02 PM آخرین ارسال: jahanagahi |