ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پ مثل پول م مثل ميلياردر زمان کنونی: 09-23-2025, 09:00 PM |
|||||||
|
پ مثل پول م مثل ميلياردر
|
12-17-2011, 01:31 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-17-2011 01:40 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
پ مثل پول م مثل ميلياردر
شب از نيمه گذشته است بيشتر ميلياردرهاي محترم به خوابي عميق فرو رفته اند من دهها جلد كتاب در زمينه ثروتمند شدن دور خود جمع كرده ام و دارم نت برداري ميكنم گاهي سرم را بلند ميكنم و نگاهي به صفحه كامپيوتر مياندازم چيزي تايپ ميكنم و دوباره برميگردم سراغ كتابها تا شايد به نكته اي جديد بربخورم و قفلي رو بازكنم انگار دنبال معجزه ام يا گمشده اي كه در لابلاي كتابها و يا سايتها دارم دنبالش ميگردم همسرم از اتاق ديگه صداي اعتراضش بلند ميشود رضا كامپيوترتو خاموش كن صداي كيبردت نميذاره بخوابم مگه فردا صبح نميخواي بري سركار؟ جواب ميدم (چشم الان تموم ميشه) اما تموم شدني دركارنيست تازه اولشه !بالاجبار كامپيوترو خاموش ميكنم كتابهارو گوشه اي پرتاب ميكنم اما هنوز پراز سوالم و آتشي كه دروجودم زبانه ميكشد شعري به ذهنم خطور ميكند يادگاري از يك دوست از سالهاي دور"كوه درتوست فرهاد اينت شيرينكاري تيشه را باريشه بسياربگذار بيستون بي ستون نماند!" چراغ را خاموش و با خود زمرمه ميكنم:
"هنگام تنگدستي در عيش كوش و مستي/كاين كيمياي هستي قارون كند گدارا" ادامه دارد... تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
12-17-2011, 01:51 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: پ مثل پول م مثل ميلياردر
آقا رضا خیلی قشنگ لحظاتتونو توصیف کردید.شما واقعا یک تجلی گر حرفه ای لحظات هستید.امیدوارم که در کنار خانواده به رویاهای رنگیتون برسید.
آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
12-17-2011, 10:29 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-17-2011 10:33 AM، توسط shahram......32.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
انگار دنبال معجزه ام يا گمشده اي كه در لابلاي كتابها و يا سايتها دارم دنبالش ميگردم.........
گمشده تو وجود خودمونه و داريم جاي ديگه دنبالش ميگرديم/درسته كه خوندن كتاب خوبه ولي اگه كارهاي اجرايي نكنيم همش بي فايدس..... كتاب ها و افرادو مشاور ممكنه راه درستو نشونمون بدن ولي تا وقتي ما قدم اولو تو اون مسير برنداريم به جايي نميرسيم عيب بزرگ ما اينه كه همش براي موفقيت دنبال چيزاي عجيب غريب ميگرديم...سمينارها/همايش ها/كتاب/فيلم/مشاور..سراغ همه چي ميريم بجز خودمون.. همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
12-17-2011, 01:46 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
آقا رضای عزیز
همه اونایی که میخوان روزی ثروتمند بشن همیشه دنبال رازهای این راه هستند منم مثل تو کلی کتاب در این زمینه دارم و همیشه بین اونها دنبال حرفهایی هستم که تاثیر مثبت در زندگی و کارم داشته باشن موفق باشی دوست عزیز |
|||
12-17-2011, 02:04 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
15 سال قبل هم چنین لحظاتی را تجربه کردم.به یکباره متوجه شدم که خیلی مطالب را یاد گرفته ام و ضمنا صرفا مطالعه نمی تواند مشکل من را حل کند.داشته هایم را به ذهنم سپردم و کتابها را در کتابخانه قرار دادم و 2جلد آنرا جدا کردم (راز شادزیستن و تجسم خلاق. البته من این مطلب را بارها و بارها نوشتم و حتی در جلسات حضوری در موردش صحبت کردم) به هرحال این دوجلد کتاب و انجام تمریناتش من را بسوی آرامش و آسایش کشاند.
در رابطه با هر موضوعی به مقدار کافی مطالعه کرده و سپس آن موضوع را رها کنید و مطالب دسته بندی شده آنرا بارها و بارها مطالعه نمائید.خواندن یک کتاب و پی گیری موضوعات آن از خواندن هزاران کتاب در آن زمینه مفیدتر است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-17-2011, 07:50 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
آفرين بر قلم شيواي شما آقاي قهرماني
شما قطعا راز موفقيت را كشف خواهيد كرد و پيروزي در نزديكي شماست كافيست بخواهيد ... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-18-2011, 01:13 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-18-2011 01:22 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
يكروز ديگر هم به تاريخ پيوست اما من هنوز مثل ديوانه ها سرم را اينور و اونور تكون ميدم و مثل اسب عصاري دور خودم ميچرخم ديگه از دست خودم حالم بهم ميخوره هرچقدر دور ميزنم بازم ميرسم سرجاي اولم !كتاب رز گمشده را برميدارم و با بيحوصلگي تمام چند سطري ميخونم با خودم ميگم من اگه بخوام ميتونم مثل ايشون و حتي بهتر از ايشون بنويسم ولي چرا نمي نويسم واقعا چرا ؟شايدها مثل لشگر سلم و تور به ذهنم هجوم ميارند نه نميشه شايد نتوني جمعش كني احتملا نميتوني مجوز نشر بگيري نميتوني با ناشر قرارداد ببندي اگه كتابت فروش نره آبروت پيش دوست و آشنا ميره و هزار اما و اگر ديگر نه اينطوري نميشه بايد دلمو بزنم به دريا و شروع كنم اما از كجا؟ از همينجا از همين حالا ولي حالا كه نميشه ديروقته بايد بري بخوابي تا صبح خواب نموني فردارو كه از دستت نگرفته اند فرداهم روز خداست و بازهم همه چيز به فردا و فرداهاي ديگر موكول ميشود فردايي كه شايد ديگر خيلي دير شده باشد
ادامه دارد... تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
12-27-2011, 12:47 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
مدتيست بعلت افت شديد فشار خون ازين مغازه به اون مغازه ببخشيد ازين مطب به اون مطب در رفت و آمدم و نميتونم مانند سابق در خدمت عزيزان باشم حالا ميفهمم كه سلامتي چه نعمت ذيقيمتي بوده كه ماقدرش رو نميدانستيم آري سلامتي و تندرستي موهبت خدادادي بسيار نفيس و گرانسنگي به شمار ميرود كه هيچ معادل ريالي نميشه براش معين كرد پس براي شما ثروت نوام با سلامت آرزو ميكنم كه ثروت و مكنت بدون تندرستي پشيزي نمي ارزد از همتون طلب حليت ميكنم برايم دعا كنيد%
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
12-27-2011, 12:55 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(12-27-2011 12:47 AM)pulaki نوشته شده توسط: مدتيست بعلت افت شديد فشار خون ازين مغازه به اون مغازه ببخشيد ازين مطب به اون مطب در رفت و آمدم و نميتونم مانند سابق در خدمت عزيزان باشم حالا ميفهمم كه سلامتي چه نعمت ذيقيمتي بوده كه ماقدرش رو نميدانستيم آري سلامتي و تندرستي موهبت خدادادي بسيار نفيس و گرانسنگي به شمار ميرود كه هيچ معادل ريالي نميشه براش معين كرد پس براي شما ثروت نوام با سلامت آرزو ميكنم كه ثروت و مكنت بدون تندرستي پشيزي نمي ارزد از همتون طلب حليت ميكنم برايم دعا كنيد% امیدواریم همیشه شاد و سلامت باشید و سایه تان همیشه بالای سر خانواده بزرگوارتان باشد. بله، به نکته بسیار ظریفی اشاره کردید. به واقع سلامتی یکی از بزرگترین دارایی های انسان است. ممنو از یادآوری خوبتان. ![]() |
|||
12-27-2011, 01:04 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
برادر پولكي بسيار نگرانتان شديم. انشاله زودتر سلامتي حاصل شود. ما را از حال خود بي خبر نگذاريد
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان