ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:49 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 31
بازدید: 7588

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
09-27-2014, 04:34 PM
ارسال: #11
RE: مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
‏دکتر علیرضا آزمندیان

تکنولوژی فکر چيست و چگونه زندگی شما را متحول می‌كند؟
تکنولوژی فکر يک سيستم جديد خودشکوفايی و خودمديريتی است.
تکنولوژی فکر روشی زيبا برای هدايت و برنامه‌ريزي ضمير ناخودآگاه انسان است تا به کمک آن باورهای زيبا و روحية عالی در انسان ساخته شود تا انسان از رهگذر داشتن باورهای درست و اعتماد به نفس و احساس شخصيت و نيز كسب روحيه‌ای عالی و با نشاط، بتواند انديشه‌های بزرگی را در ذهن خود خلق کند و با اقدام و تلاش و داشتن انگيزه و عشق، به خلق دستاوردهای موفقيت آميز در زندگی خود اقدام نمايد. به شما مسافر مسير کمال و سعادت در زندگی توصيه می‌کنيم که با تکنولوژی فکر آشنا شويد و با بهره‌گيري از منابع مختلف، از جمله بسته‌های آموزشی و يا کلاس های حضوری که توسط جناب آقای دکتر عليرضا آزمنديان، استاد دانشگاه‌هاي آمريكا و بنيانگذار تکنولوژی فکر در ايران، ارائه می‌شود آشنا شويد و در زندگی خود، خانواده و سازمان خود شكوه و موفقيت بيافرينيد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-28-2014, 11:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-28-2014 11:24 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #12
اصل بیست و هشتم
عدم مقایسه خود با دیگران
یکی از آفات مهم اعتماد به نفس ، مقایسه خود با دیگران و تحقیر و تخریب بنای شخصیت خود است . انسانی که خود را باور دارد ، خود را محور می بیند و برای خود اعتبار و عزت قایل است .

هنگامی که کسی خود را با دیگری مقایسه می کند و می گوید خوشا به حالش ، ضمیر ناخودآگاه او که هیچ گونه قضاوتی نمی تواند بکند این گونه می انگارد که واقعا این آدم کسی نیست و دیگران هستند که از او بهتر هستند و بهتر از او عمل می کنند و بدینسان بنای باورها تخریب می شود و اعتماد به نفس این انسان کاهش می یابد . یک دانشجوی موفق تکنولوژی فکر که این مکانیزم و سیستم را می داند ، هرگز خودش را باکسی مقایسه نمی کند بلکه همواره نگاه خود را به آینده های زیبایش که طراحی کرده و خلق خواهد کرد معطوف می دارد و همواره با خود می گوید : خوشا به حال من شش ماه دیگر ،! خوشا به حال خودم در یک سال دیگر و خلاصه خوشا به حال خودم در چند سال دیگر که به تمام موفقیت های عالی زندگیم رسیده ام و به عنوان یک انسان خوشبخت و عادتمند در عرصه جهان ابراز وجود می کنم و لذت می برم . هنگامی که شما خود را با آینده های خود مقایسه می کنید ضمیر ناخودآگاه شما عالی ترین روحیه و باور را در شما می سازد و اعتماد به نفس شما را عالی می کند . بنابراین ای بنده شایسته خدا که اینک این سطور را می خوانی ! بدان که خدای رحمان با شخصیت زیبایی که به تو داده است و تو را قایم
مقام خویش نامیده است از تو می خواهد که هیچ گاه فکر نکنی که این دیگران هستند که می توانند ، بلکه این تویی که می توانی با برنامه ریزی و طراحی آینده زیبایت ، موفقیت های مختلفی را در همه زمینه ها به دست آوری . خود را باور کن تا دنیا تو را باور کند و بدان آنچه را که تو باور کنی در دنیای واقعیت ها می بینی نه این که حتما باید ببینی تا باور کنی !! باور کنید تا ببینید .
من خود را با فرداهای خود مقایسه می کنم.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-29-2014, 10:41 PM
ارسال: #13
اصل 26
مدیریت زمان
انسان هایی که از اعتماد به نفس خوبی برخوردار هستند معمولا عنان اسب تیزرو زمان وو عمر خود را در دست می گیرند و او را خوب هدایت و مدیریت می کنند . انسان هایی که وقت خود را بیهوده تلف می کنند همواره احساس عقب ماندگی کرده و به اعتماد به نفس خود لطمه وارد می کنند .
انسان های منظم وقت و زمان خود را به خوبی مدیریت می کنند .
شما چگونه با زمان و عمر خود مواجه هستید ؟
آیا زمان خود را به درستی مدیریت می کنید ؟

شما به عنوان دانشجوی موفق تکنولوژی فکر شب هنگام سر بر بالین نمی گذارید مگر این که دقیقا تعیین کرده باشید که 24 ساعت آینده خود را چگونه خواهید گذراند .
بعضی از انسان ها از گذراندن وقت گران قدر خود که در هر لحظه اش می توانند موفقیتی به دست آورند ، غافل اند . انسان هشیاری مثل شما مرتب مراقب زمان و عمر خود است و آن را به درستی مدیریت می کند .
شما باید برای 24 ساعت از زندگی خود برنامه ریزی کنید . هفته ها و ماه ها و سال های خود را به درستی زمان بندی کنید . مراقب دزدهای زمان خود باشید . تلفن های بی محتوا و مکالمات طولانی بی حاصل دزدهای زمان شما هستند .ملاقات های طولانی بدون برنامه دزدهای زمان گران قدر شما هستند . مراقب زمان و عمر خود باشید و از این که ان را زیبا و بر اساس برنامه مدیریت می کنید لذت ببرید و دنیایی از اعتماد به نفس را در خود ایجاد کنید.
عمرت طولانی و زمانت پر حاصل باد.
من وقت و زمان خود را مدیریت می کنم

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-29-2014, 10:43 PM
ارسال: #14

ذهن خود را با افکار سازنده، مثبت و بزرگ پر کنید. به نگرانیها و ترسهای خود انرژی ندهید. آنها فایده ای برای شما ندارند و شما را از اهدافتان دور می سازند.از گذشته درس بگیرید، تجربه بیاندوزید اما در آن فرو نروید. شما به عنوان یک انسان موفق باید بتوانید ذهن خود را کنترل کنید. اگر بتوانید با کنترل ذهن، فقط به اهداف خود فکر کنید، مطمئن باشید که به هدف خود خواهید رسید.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-02-2014, 08:04 PM
ارسال: #15
اصل چهارم
خودیابی ( من کیستم )
شما خواننده عزیز به عنوانیک انسان موفق تکنولوژی فکری ، انسانی هستید که بر اساس اصل خودهشیاری مرتباَ در هر لحظه به خود و ضمیر ناخودآگاه خود توجه دارید و حضورتان را در جهان هستی مورد ارزیابی و کنترل قرار می دهید . لذا شما مرتباَ از خود سوال می کنید که من کیستم ؟
پاسخ این سوال نه تنها در سیستم خودآگاهتان شما را به فکر وا می دارد و شخصیت خود را مورد ارزیابی و اصلاح قرار می دهید ، بلکه در ضمیر ناخودآگاه شما این سوال به عنوان یک سیگنال مهم ورودی باعث می شود تا تمام فایل ها و پرونده های مثبت شخصیتی شما مورد نگاه و ارزیابی قرارگیرد و پاسخ این سوال به دست آیدتا باورهای جدید در نظام باورهای شما شکل گیرد .شما با این سوالی که مرتبا از خود می کنید باعث می شوید خود زیبای درونتان را بهتر پیدا کنید و آن شخصیت زیبایی که مورد نظر شماست در وجودتان شکل بگیرد . به طور مثال وقتی از خود و ضمیر ناخودآگاهتان سوال می کنید که من کیستم ؟ ضمیر ناخودآگاه شما به دنبال جستجوهای کامپیوتری در پروندهی شخصی شما در جواب ، این گونه باور می سازد که مثلاَ تو شجاعی ، تو زیبایی ، تو توانمندی ، تو مهربانی ، تو عاشقی ، تو انسان آرامی هستی و بدین ترتیب نفس چنین سوال هایی در شما ایجاد اعتماد به نفس می کند .
من انسان زیبای دیگری شده ام .

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-02-2014, 11:33 PM
ارسال: #16
من کیستممممم؟؟؟؟

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-03-2014, 12:32 AM
ارسال: #17
این تایپیک واقعا عالیه با تشکر از استاد قربانیان عزیز
دوستان حتما کتاب استاد آزمندیان رو تهیه و مطالعه کنین
فایل های صوتی سخنرانی هاشون هم موجوده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-03-2014, 04:12 PM
ارسال: #18
از گذشته درس بگیریم.
از حال لذت ببریم.
برای آینده برنامه ریزی کنیم.
(((قربانیان)))

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-03-2014, 08:46 PM
ارسال: #19
اصل امروز عدم مقایسه خود با دیگران است . امروز توجه خود را بر روی این اصل بگذارید و به هیچ عنوان خود را با دیگران مقایسه نکنید .

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-05-2014, 08:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2014 08:29 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #20
اصل سوم
تغییر در الگوها و ایجاد نشانه
این اصل عامل تضمین اجرای اصل دوم اعتماد به نفس است . زیرا انسان ها فراموش کارند و امکان دارد آن گونه که قرار است شما در هر لحظه به خود و ضمیر ناخودآگاه خود توجه و اشراف داشته باشید و هر لحظه به خود بگویید که آری من انسان زیبای دیگری شده ام را فراموش کنید و ضمیر ناخودآگاه شما که هر لحظه منتظر دریافت سیگنال های زیبا و مثبت است تا باورهای جدید را در شما بسازد ، او را تغذیه نکنید و به امان خدا بگذارید و هیچ گونه اندیشه و توجه سازنده به خود نکنید و در نهایت روند این تحول لحظه به لحظه را متوقف کنید . برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد و هشیاری لحظه به لحظه شما مرتب به شما گوشزد شود از این اصل استفاده می کنیم ، یعنی در دنیای خود نشانه هایی تعبیه می کنیم که این نشانه ها هر لحظه به م فریاد یاد آوری بزند که آری تو دیگر انسان سابق نیستی و تو انسان زیبای دیگری شده ای . مثلا اگر یکی از الگوهای شما این است که شما معمولا ساعت خود را به دست چپ خود می بندید ، در همین لحظه لطفا ساعت خود را از دست چپ خود باز کنید و به دست راست خود ببندید و بقیه این کتاب را در شرایطی بخوانید که همواره ساعت بر دست راست شماست . می توانید دکوراسیون منزل خود را تغییر دهید. باورهایی از این جمله : انسانی با هزاران ویژگی عالی ، انسانی در دنیایی از اعتماد به نفس و خود باوری ، انسانی با هزاران اندیشه خلاق و روحیه ساز و ..
من سزاوار بهترین ها هستم

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF alicpu 12 8,061 08-06-2013 05:14 AM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  منتخبي از مهمترين مباحث اصول و فنون مذاكره بيلا بالا 0 1,830 11-11-2012 02:04 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  بزرگان مدیریت جهان : دکتر جوران jahanagahi 3 2,380 09-06-2011 01:10 AM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS