ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید زمان کنونی: 09-24-2025, 05:22 AM |
|||||||
|
تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
|
07-30-2014, 01:04 PM
ارسال: #1051
|
|||
|
|||
RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
ما در زندگی به هرانچه می خواهیم می توانیم برسیم
مشروط به این که هرچه بیشتر به دیگران کمک کنیم تا به آنچه می خواهند برسند. زیگ زیگلار ![]() خدایا متشکرم هرروز من بهتر از دیروز من است خدایا همیشه تو را سپاس میگویم |
|||
08-01-2014, 11:13 PM
ارسال: #1052
|
|||
|
|||
«ھر چیزی، مشابه خود را جذب میکند.»
این بدان علت است که سلولھای ھر موجود زنده ای توسط قانون جاذبه در کنار یکدیگر قرارگرفته اند که این روند درباره ی اشیاء نیز صادق است. در زندگیِ شما قانون برتفکر و احساساتتان حکومت میکند. چراکه آنھا نیز انرژی ھستند، پس ھرآنچه را که میاندیشید یا ھرچه را که احساس میکنید به سوی خود جذب میکنید. اگر میاندیشید «کارم را دوست ندارم»، «پول کافی به دست نیاورده ام»، «نمیتوانم شریک ایده آلم را بیابم»، «نمیتوانم قبضھایم را پرداخت کنم»، «او قدرمرا نمیداند»، «بچه ام مشکلآفرین است»، «با والدینم راحت نیستم»، «ھمسرم افتضاحه»،«ازدواج من به مشکل برخورده»، بیشتر آنھا را به سمت خود جذب میکنید، ولی اگر بیشتر به چیزھایی بیندیشید که از آنھا راضی و سپاسگزارید، مانند «کارم را دوست دارم»، «خانواده ام از من بسیار حمایت میکنند»، «من بھترین تعطیلات را داشتم»، «من امروز احساس فوقالعادهای داشتم» یا «تعطیلات بسیار زیبایی را در پیک نیک در کنار پسرم گذراندم»، شما مخلصانه و صادقانه قدرشناسی را احساس خواھید کرد، قانون جذب به شما میگوید که بیشتر از پیش مسائل و فرصتھا را به دست خواھید آورد. ھمانگونه که آھن به سوی آھنربا کشیده میشود، قدرشناسیِ شما نیز ھمچون آھنربا عمل میکند. ھرچه بیشتر قدرشناس باشید، فراوانی و موھبتھای بیشتری را به سوی خود جذب خواھید کرد. این یک قانون جھانی است! از کتاب معجزه شکرگزاری / راندابرن من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
08-02-2014, 12:41 PM
ارسال: #1053
|
|||
|
|||
همه چیز در سطح بسیار عالی در حال رخ دادن است.
ای انسان تو ماشین اثبات باورهایت هستی هرآنچه را که باور کنی آن را نشان میدهد خدایا متشکرم هرروز من بهتر از دیروز من است خدایا همیشه تو را سپاس میگویم |
|||
08-02-2014, 11:50 PM
ارسال: #1054
|
|||
|
|||
جک کنفیلد میگوید از کلمنت استون اموختم که هماره با خود بگویم : کارت را همین لحظه انجام بده..همین لحظه....همین اکنون....
این تصادفی نیست که اکنون نگاهت را بربایم و برای اندک ثانیه هایی به رقص بنشانم... این ساعت ، این لحظه تو باید می دیدی.. باید می دیدی .....اینها نشانه است....حرکت کن هموطنم.. افسار رگهایت را نهیب بزن...گذشته، گذشته.. .در هر شرایطی که هستی ...برخیز... دیروز میگفتی امروز..حرکت کن...باور کن موجهای اراده ات را که بر صخره های نا امیدیت سیلی میزند..باور کن اراده ات را..باور کن قدرتت را.. بازی ما فقط نود دقیقه است..به زودی تعویض میشویم... خوشا به من که دست تو پرواز هدیه میکند.... هدیه کن ! پرواز را با اوج گرفتنت در اوج آسمان من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
08-25-2014, 12:03 PM
ارسال: #1055
|
|||
|
|||
سلام گرم به همه دوستان پر انرژی
یکماهی است که در حال فعالیت مستمر روی چند پروژه تبلیغاتی هستم و اکثر دسترسی های من به نت قطع است .با اینحال جدای از خستگی فیزیکی ، انرژی های بیشماری را در کنار خود حس می کنم و امیدواری بی نظیری به اتفاقات عالی روزهای آینده دارم . همه دوستانی که نتوانسته ام در کنارشان حضور داشته باشم ،دوست دارم / پرانرژی باشید ............ هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
08-25-2014, 08:12 PM
ارسال: #1056
|
|||
|
|||
(08-25-2014 12:03 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: سلام گرم به همه دوستان پر انرژی سلاممممم سلامممم آقای رضایی خوبیددددد براتون کیلو کیلو انرژی بی شمار می فرستیمممممم از تهران شما موفق ترینید من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-24-2014, 06:13 PM
ارسال: #1057
|
|||
|
|||
سلاممممممممممممم بر همه میلیاردرهای گل و بلبل و سنبل
امروز یه عالمه انرژی و شادی تقدیم همه کلوپ انرژی هاااااااااا من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-24-2014, 06:45 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-24-2014 06:47 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1058
|
|||
|
|||
سلام دوستان
تصمیم گرفتم کارهای مهمی که میتونه توی جذب به همه کمک کنه رو براتون بذارم . البته این مطالبی رو که مینویسم مطالب کلیدی و بسیار مهمه که بعضی از اونارو حتما میدونید اولین و آخرین و مهمترین فوت کوزه گری در سیستم جذب (( شکرگذاری )) است . چنان انرژی بالایی داره که واقعا کن فیکون میکنه . فکر کنم همتون کتاب معروف معجزه شکرگذاری از راندا برن رو خونده باشید و با اصول اون اشنا هستید . همیشه صحبت از شکرگذاری برای خداوند گفته میشه ولی یه چیزو خیلی کم بهش پرداخته میشه و اون شکر گذاری از مخلوق خداونده . وقتی مادرت یا پدرت اینهمه زحمت میکشه آیا لایق شکرگذاری نیست ؟ حداقل سر سفره بعد از خوردن غذا یه تشکر ازشون بکنید به جای اینکه از غذا و چیزهای دیگه ایراد بگیرید . میدونی اینو کجا درک میکنی ؟ زمانی که خودت یه روز غذا درست کنی و همه شروع کنن به ایراد گرفتن و آخر سر هم با اخم از سر میز بلند بشن ! فکر کنم براتون پیش اومده باشه درسته ؟ حال اون موقع خودتو یادته ؟ این فقط یکبارش بود حالا ببین یه عمر به مادرت غر زدی و ایراد گرفتی و در آخر تشکر هم نکردی , اون مادر چه حالی باید داشته باشه ؟ بگذریم . پس گفتیم اول از خداوند تشکر میکنیم و بعد از مخلوق خدا , که پدر و مادر یک نمونه از مثال ما بود . یاد بگیریم از این به بعد هر کسی حتی کوچکترین کاری رو برامون انجام داد ازش تشکر کنیم اونوقت میبینیم که درهای رحمت الهی به رومون باز میشه . این از آدما ولی اشیاء چی ؟ فکر میکنید اونا شعور ندارند ؟ قبلا توی مباحث مختلف زیاد شنیدید که همه چیز از انرژی ساخته شده و انرژی حرکت میکنه و به سمت ساطع کننده اون میره . از گلها و گیاهان توی خونتون تشکر کنید که هم زیبایی به منزل شما دادند و هم انرژی مثبت و اکسیژن پس میدن . از همین کامپیوتر و گوشی همراهت که الان داری باهاش این مطلب رو میخونی هر روز تشکر کن که تورو با علم روز دنیا آشنا میکنه و کلی از کارای مهمتو باهاش انجام میدی . دیگه مثال نمیزنم تا خودتون تمام چیزایی که قابل تقدیر هستند رو پیدا کنید . دومین فوت کوزه گری : تصویر سازی ساطع کردن انرژی از طریق هزاران نفر توی تصویر سازی باید ابتکار عمل داشته باشید که بنده به روش خلاقانه این کارو انجام میدم و نتیجش حیرت آوره : توی آلفا که رفتید یه سالن بزرگ رو در نظر بگیرید شبیه جایی که خواننده ها کنسرت میذارن و ببینید که کلی آدم شاد توی این سالن روبروی سن ایستاده اند شما اون بالا هستید و اگه دوست داشتید یه میکروفن دستتون بگیرید حالا شما یکی از آرزوهاتونو بیان میکنید با صدای بلند و آخرش میگید خدایا سپاسگذارم و کل جمعیت با هم میگن خدایا سپاسگذارم سعی کنید حس کنید این جمعیت از درون خودتون به وجود آمده و چیزی جدا از خودتون نیست انگار سلولهای بدنت تبدیل به آدم شدن و دارن تورو تشویق میکنن اینطوری ارتباط عمیق تری باهاشون برقرار میکنی . بعد اونا خواسته تورو تکرار میکنن و همزمان تو با اونا میگی خدایا سپاسگذارم. سعی کن مثل همون شور و حالی که توی کنسرت هست و همه شاد هستند و میرقصند ایجاد کنی. این روش تاثیر عجیبی روی شما داره و شمارو به وجد میاره اینجاست که اون انرژی مورد نیاز کائنات تولید میشه یه انرژی بسیار قوی که از هزاران نفر مرتعش شده تصور کنید چه اتفاقی میوفته ؟ کائنات دیگه نمیتونه مقاومت کنه و سریعا انرژی های مرتعش شده از این چند هزار نفر رو تبدیل به معادل فیزیکی اون میکنه و شما رو به خواستتون میرسونه. اینکارو برای چند شب انجام بدید تا به اون باور و ایمان تحقق آرزو برسید و بعد رهاش کنید . دوستان این فوت های کوزه گری رو جدی بگیرید چون امتحان خودشونو پس دادند و حتما ذخیرشون کنید تا بعدا فراموش نکنید . من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-24-2014, 06:45 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-24-2014 06:48 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1059
|
|||
|
|||
فوت کوزه گری سوم : ضبط خواسته ها با صدای خودتان
همونطور که میدونید ضمیر ناخودگاه ما مثل یک بچه میمونه که باید یه سره همه چی رو بهش گوشزد کنی و یادش بدی و باز هم مثل بچه نمیتونه بد و خوب چیزی رو تشخیص بده فقط همون چیزی رو که بهش یاد میدی انجام میده . علاوه بر کارهای مختلفی که در مباحث مختلف ذکر کردیم برای شرطی کردن ضمیر ناخودآگاه , این روش خیلی خوب جواب میده که با صدای خودتون جملات تاکیدی رو ضبط کنید و در روز 2 یا 3 بار به اون گوش بدید خوبی این روش اینه که شما حتی توی خیابون یا داخل تاکسی هم به راحتی میتونید با هدفون بهش گوش کنید . هیچ صدایی دلنشین تر از صدای خود فرد نیست و چون ضمیرتان با این صدا کاملا آشناست به هیچ وجه مقاومت نمیکنه و هرچی بهش القا بشه با کمال میل قبول میکنه و انجامش میده . یادتون باشه قبل از انجام آلفا حتما یکبار بهش گوش کنید تا ضمیرتون اماده تر از قبل باشه . در این روش میتونید خواستتونو با جزیات کامل بیان کنید و جملات تاکیدی موثر رو در ادامش بیارید . پیشنهاد میکنم قبل از ضبط صدا حتما تمام چیزهایی رو که قراره بگید , روی کاغذ بنویسید تا موقع ضبط دچار تردید در گفتن کلمات نشید . حتی میتونید یه موزیک آرام بخش هم در پس زمینه صداتون قرار بدید. روشهای دیگه برای شرطی کردن ضمیر ناخودآگاه یکیش از طریق نوشتن خواسته ها است .سعی کنید حتما آرزوتونو روی کاغذ بنویسید این کار انرژی بالایی برای کائنات ساطع میکنه هم جملات تاکیدی و هم جزیات خواسته رو بنویسید و هرروز چند بار بهش نگاه کنید و سعی کنید شور و شوق بالایی هنگام خوندن اونا داشته باشید تا انرژی از احساسات شما ساطع شود . روش دیگر بلند گفتن یا در دل تکرار کردن جملات تاکیدی است که این کار هم انرژی خیلی خوبی رو از حسی که بوجود میارید ساطع میکنه . روش بعدی تمرکز و مراقبه روی خواسته است که در آخر به تصویر سازی ختم میشه و باید عرض کنم هیچ متدی مثل تصویر سازی قوی نیست در واقع وقتی تصویری از خواستتون رو خلق میکنید و از داشتنش لذت میبرید و شادید , کائنات به سرعت دست به عمل میزند و جای خالی خواسته شما رو پر میکنه . امیدوارم بتونید این روشها رو به خوبی به کار ببرید و به آرزوهای قشنگتون برسید من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-24-2014, 06:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-24-2014 06:49 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1060
|
|||
|
|||
فوت کوزه گری چهارم : برای خواستتون برنامه ریزی کنید
یکی از دلایلی که باعث جذب نشدن خواسته هامون میشه اینه که هیچ برنامه ای برای زمانی که به خواستمون رسیدیم نداریم . به طور مثال میگیم 300 میلیون پول میخوام و شروع میکنیم به تصویر سازی و جملات تاکیدی و همه تمرینات مخصوص جذب رو انجام میدیم , بعد مدت زیادی میگذره و میبینیم هیچ خبری نیست ! ولی غافل از این هستیم که ما جایگاهی برای خواستمون تعیین نکردیم . به قول قدیمیها میگن اول چاله رو بکن بعد مناره رو بدزد البته مثال خوبی نیست ولی برای درک بهتر موضوع اینو گفتم . خب باید چیکار کنیم ؟ برنامه ریزی چطوری ؟ یه قلم و کاغذ بردار یا توی همون دفترچه آرزوهات بنویس, اول خواستتو بنویس با جزئیات حالا زیرش بنویس میخوای با اون خواسته چیکار کنی ؟ اگه مثلا 300 میلیون رو به دست آوردی چه کارهایی باهاش انجام میدی ؟ مثلا یه کار و کاسبی راه میندازی یا یه خونه میخری یا هرچیزی که خودت میدونی . حالا میدونی جریانش چیه ؟ جریان اینه که شما اول فرکانس قوی خواستن رو به کائنات فرستادی بعد اومدی برای هدفت , هدف تعیین کردی در واقع موج فرکانس رو 2 برابر کردی دومرتبه با تصویر سازی این موج رو چندین برابر میکنی و توی تصویر سازی اون حس واقعی داشتن خواسته رو از خودت بروز میدی اینجاست که فرکانس شما با فرکانس کائنات همسو میشه و شما به خواستتون میرسید . شاد و پر جذب باشید من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
شانس بهتر است یا انرژی مثبت؟! | r2013.samadi | 1 | 728 |
01-07-2018 02:46 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
افکار هدفمند،مثبت اندیشی | minoo | 0 | 1,814 |
01-30-2014 01:57 PM آخرین ارسال: minoo |
|
معجزه تفکر مثبت | bagheria | 2 | 2,286 |
11-13-2013 01:38 AM آخرین ارسال: bagheria |
|
مثبت انديشي | MARYAR | 19 | 5,521 |
10-22-2013 09:13 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
کنترل ذهن به وسیله متد سیلوا و فواید آن در سلامت،کار و زندگی شخصی | sina3965 | 7 | 3,910 |
06-25-2013 10:47 AM آخرین ارسال: sina3965 |
|
تغییر عادت منفی به مثبت (از امروز مثبت باشیم) | صدفی | 4 | 2,394 |
05-26-2013 02:09 AM آخرین ارسال: keshavarz |
|
به نظر من که خوشبختی, نظر خودت چیست؟ | lhm-rostami | 1 | 679 |
05-09-2013 12:24 AM آخرین ارسال: MARYAR |
|
در ستایش باور و پشتکار: ۱۳ آدم مشهوری که از شکست نهراسیدند | amirabbas | 0 | 749 |
04-05-2013 11:08 AM آخرین ارسال: amirabbas |
|
زودتر از دیگران عمل کنید ! | mehdi098 | 2 | 906 |
10-15-2012 01:52 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
راههای دریافت انرژی مثبت | dara | 0 | 2,221 |
09-16-2012 11:52 AM آخرین ارسال: dara |
|
9 توصیه برای مثبتاندیشی در کسبوکار | صدفی | 0 | 1,449 |
07-17-2012 01:10 AM آخرین ارسال: صدفی |
|
چگونه انرژی مثبت پخش کنیم | صدفی | 0 | 1,356 |