ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطفا راهنمایی کنید- همسر من... زمان کنونی: 09-24-2025, 04:02 PM |
|||||||
|
لطفا راهنمایی کنید- همسر من...
|
12-12-2011, 09:58 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2011 02:44 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
باسلام من خانم 33ساله هستم لیسانس برق ولی به رشته ی تحصیلی خودم علاقه ای ندارم اما به اینترنت علاقه ی زیادی دارم بزرگترین مانع پیشرفت من درندگی همسرم هست برای هرکاری که میخواهم مشغول شوم اونقدربهانه میگیره وسنگ میندازه که ناامیدمیشوم خیلی دوست داشتم دربازاربازار معاملات ارزی جهانی فعالیت داشته باشم ولی آموزش بازار معاملات ارزی جهانی درشهرمون وجودنداره ولی چون کاراینترنتی سودآورهست وهمسرم هم خیلی متوجه کارکردنم دراینترنت نمیشه فکرمیکنم بهترین کارهست ولی نمیدونم بایدچیکارکنم وازکجاشروع کنم اگه میتونیدراهنماییم کنیدممنون میشم
|
|||
12-12-2011, 10:08 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2011 02:46 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
لطفا راهنمایی کنید- همسر من...
پیام شما برای گرفتن نتیجه بهتر به تاپیکی جدید منتقل شد.
با اجازه نقل قول اشتباه در پست شما نیز مرتب و حذف شد. موفقتر باشید. ![]() |
|||
12-12-2011, 12:11 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
[quote='njavan' pid='13815' dateline='1323667707']
باسلام من خانم 33ساله هستم لیسانس برق ولی به رشته ی تحصیلی خودم علاقه ای ندارم اما به اینترنت علاقه ی زیادی دارم بزرگترین مانع پیشرفت من درندگی همسرم هست برای هرکاری که میخواهم مشغول شوم اونقدربهانه میگیره وسنگ میندازه که ناامیدمیشوم خیلی دوست داشتم دربازاربازار معاملات ارزی جهانی فعالیت داشته باشم ولی آموزش بازار معاملات ارزی جهانی درشهرمون وجودنداره ولی چون کاراینترنتی سودآورهست وهمسرم هم خیلی متوجه کارکردنم دراینترنت نمیشه فکرمیکنم بهترین کارهست ولی نمیدونم بایدچیکارکنم وازکجاشروع کنم اگه میتونیدراهنماییم کنیدممنون میشم [quote='نیک' pid='13391' dateline='1323172606'] سلام ودرود بشما.... اول از خودت بپرس چرا به رشته برق علاقه نداري؟ اگه علاقه نداري چرا ليسانشو گرفتي؟ كسي مجبورت كرد؟ كارش سخت هست؟ بازار كار نداره؟ وقتي اين دليل رو فهميدي ميتوني براي كارهاي ايندت بهتر تصميم بگيري.... چون وقتي ندوني دليل عدم علاقه به برق چيه هر كارديگه شايد برات زيبا باشه ولي وقتي وارد ميشي به اون كار با مشكلاتي كه براي رشته برق برات پيش امده برخورد ميكني ودلسرد ميشي دوم سعي كن با اون مردي كه شده همسرت زندگي كني...كاري رو مخفي نكن...يكروز برات خيلي سنگين تموم ميشه....زندگي عاشقانه داشتن خودش يك ثروت بزرگي هست كه كسي به اين زودي ها نميتونه بهش دست پيدا كنه.... شايد درصد ريسك پذيري همسرت پايين هست....شايد آشنايي كافي به اون كاري كه ميخواي انجام بدي نداره....پس اول سعي كن با معاملات كوچيك درصد ريسكش رو ببر بالا.....سعي كن قبل از انجام هر كاري اول اشنايي مقدماتي به شوهرت بدي وبعد اون كار رو انجام بدي....سعي كن طوري رفتار كني كه اعتمادشو بدست بياري تا هميشه پشت وپنا تو باشه.......راستي يك نكته....ببين چرا شوهرت مخالف ميكنه باتو؟؟؟ شايد ميترسه تو كاري انجام بدي وموفق بشي وديگه رابطه خوبي باهاش نداشته باشي ....شايد احساس ميكنه تو ازش پيشرفت كني اون تحقير بشه...اين زمينه ها رو هم درنظر بگير.... بحث سوم..... بورس ايران فكر كنم خيلي بهتر از بورس خارج باشه... خارج هم با سياست هاي كلي كشورها اشنايي كمتري داريم.... هم بخاطر تحريم بعضي موقع ها.براي جابجايي پول دچار مشكل ميشوم.... سايت زير معامالت مجازي بورس هست كه خود شركت بورس گذاشته.... http://irvex.ir/doLogin.action# اينم چند سايت براي تحليل بورس. http://www.sena.ir/stPage.aspx?pid=2 http://www.boursi.com/ http://www.bourse618.com/index.php?optio...e&Itemid=1 http://www.irwalid.blogfa.com/ توبازار از همه كمك بگير.... ولي نظر اخر رو خودت بدي...... موفق باشي |
|||
12-12-2011, 01:47 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: لطفا راهنمایی کنید- همسر من...
سلام
سری هم به سایت اقتصادی ایستگاه بزن اونجا میتونی هر روز سه تا آگهی رایگان بذاری اگه هنر خاصی داری یا محصول خاصی مثل بافتنی یا مربا یا هر چیز دیگه داری میتونی اونجا رایگان آگهی بذاری حتی اگه جواب هم نده چیزی از دست ندادی من از این سایت توی کارام خیلی استفاده میکنم طبیعی است که بعضی از آگهی ها اصلا جواب نمیدن و بعضی خیلی خوب جواب میدن هنوز که هنوزه با این که آگهی وام خودم رو تو این سایت بروز نمیکنم اما باز تماس دارم در این زمینه http://www.istgah.com موفق باشی |
|||
12-12-2011, 02:09 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
از ديد من نيازي نيست كه شما هر ايده اي براي كار داشته باشي حتما اون رو با همسرت مطرح كني.ميتوني شروع كني وقتي نتيجه گرفتي اون رو غافلگير كن(يعني كارت رو به قصد يادگيري شروع كن).وقتي به اين شكل پيش بري ديگه نيازي به مخفي كاري نداري كه استرسش هم تو رو اذيت كنه. هر زمان هم كه موقع كار چيزي ازت پرسيد بگو كه داري مطالعه ميكني.
|
|||
12-12-2011, 02:13 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
از ديد من ، بهترين كار اينه كه بشيني و با شوهرت حرف بزني ! بهش بگو ! دلايلت رو بگو ! حرف بزن باهاش ! اصرار كن ... ولي زور نكن . كاري كن كه تو ضمير نيمه هوشيارش هك بشه ! معمولا در مواقعي كه شادي بهش بگو ولي اعصابش رو ، شاديش رو خراب نكن . سعي كن تو ضمير نيمه هوشيارش دخيره شه كه تو بايد كار كني .
بعد بهش نشون بده ، فوايد كار كردن رو بهش بفهمون و .... ![]() |
|||
12-12-2011, 05:23 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(12-12-2011 09:58 AM)njavan نوشته شده توسط: باسلام من خانم 33ساله هستم لیسانس برق ولی به رشته ی تحصیلی خودم علاقه ای ندارم اما به اینترنت علاقه ی زیادی دارم بزرگترین مانع پیشرفت من درندگی همسرم هست برای هرکاری که میخواهم مشغول شوم اونقدربهانه میگیره وسنگ میندازه که ناامیدمیشوم خیلی دوست داشتم دربازاربازار معاملات ارزی جهانی فعالیت داشته باشم ولی آموزش بازار معاملات ارزی جهانی درشهرمون وجودنداره ولی چون کاراینترنتی سودآورهست وهمسرم هم خیلی متوجه کارکردنم دراینترنت نمیشه فکرمیکنم بهترین کارهست ولی نمیدونم بایدچیکارکنم وازکجاشروع کنم اگه میتونیدراهنماییم کنیدممنون میشم کار اینترنتی چه سودی دارد؟ چه کسی از نردیکان و دوستانت از اینترنت پولدار شده اند. چی از بازار معاملات خارجی میدانی؟ دوست داشتن تا انجام دادن (با اطلاعات کافی)خیلی فرق میکند. ضمنا رشته تحصیلی همسرت؟ شغل همسرت؟ آیا در رشته برق تا کنون فعالیتی داشته اید؟ چرا در رشته ای که تخصص داری و حتی میتوانی ارشد آنرا بخوانی و بعنوان استادیار مشغول کار بشوی را نادیده گرفته ای. آیا صرفا دوست داشتن ارزش اختلاف پیدا کردن با همسرتان را دارد؟ و هزاران سئوال دیگر. مسئله ای که شما عتوان کرده اید فقط با گفتگوی رود رو نتیجه می دهد. موفقتر باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-12-2011, 11:52 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
منم با نظر جناب قربانیان موافقم.
به نظرم بهترین سرمایه ی زندگی ، عشق و محبت و صداقت و یک دلی با همسر و شریک زندگی است . من خودم رویاها و اهداف بلندی دارم . ولی سعی می کنم اولا در انتخاب همسر ، این رو لحاظ کنم . ثانیا با همسرم به توافق برسم و اون رو در رویاهام سهیم کنم . وقتی زن و مرد ی که دارن با هم زندگی می کنن . توی همه چیز شریک باشن و با هم یه کاری رو شروع کنن ، انرژی فوق العاده ای آزاد میشه که قطعا پر از شادی و لذت و عشق خواهد بود . پس بهترین راه حل اینه که اولا سوالات اساسی از خودتون بپرسید : مثل سوال های جناب قربانیان . اینکه زندگی تون بیشتر براتون اهمیت داره . یا کار کردن تون . اینکه اصلا توی زندگی هدفی دارید ؟ به چه سمتی دارید حرکت می کنید ؟ برای ناخدایی که نمیدونه به کدوم سمت داره حرکت میکنه ، هر بادی بیاد ، باد مخالفه . دوما با همسرتون صحبت کنید و به یه نقطه مشترکی برسید . قطعا اون هم رویاها و اهدافی داره . البته این کار هم راه داره . هیچ وقت نباید چیزی رو به کسی تحمیل کنید مخصوصا شوهرتون . چون احساس خیلی بدی به مرد دست میده . خانم هایی که من توی زندگی ام دیدم . توانایی خارق العاده ای در مجاب کردن همسرشون داشتن . باید راهش رو یاد بگیرید . رگ خواب . من سن و سال چندانی ندارم ولی بر اساس تجربه ای که از زندگی به دست آوردم . 90 % مشکلات زن و شوهر = عدم توانایی در برقراری ارتباط با هم . به طور مثال فرض کنید . زن داره فارسی صحبت می کنه و شوهرش ژاپنی . بعید میدونم بتونن با هم کنار بیان . در آخر آرزوی موفقیت ، شادکامی و خوشبختی برای همه دارم . یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
12-12-2011, 11:58 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
عالی بود:
90 % مشکلات زن و شوهر = عدم توانایی در برقراری ارتباط با هم .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-13-2011, 10:13 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(12-12-2011 01:47 PM)mosafere55 نوشته شده توسط: سلام من با نظر آقای لطفی موافقم. شما از کارهای کوچک شروع کنید.وقتی شوهرتان ببینند شما دارید نتیجه میگیرید و بعضی جاها میتونین بهشون کمک کنین، احتمالاَ موافقت میکنن. ولی بازم اول باید یجوری از زیر زبونشون بیرون بکشین که چرا مخالف کار کردن شما هستند.؟ خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
هر چند وقت یکبار باید مبل پارچه ای را تمیز کنید؟ | mahyam | 0 | 355 |
10-20-2021 04:21 PM آخرین ارسال: mahyam |
|
من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم | m0hammad | 4 | 1,947 |
01-28-2018 04:44 AM آخرین ارسال: selflove |
|
راهنمایی برای راه اندازی تولیدی نایلون و نایلکس | amir_sky | 3 | 3,119 |
11-17-2017 01:46 AM آخرین ارسال: amir_sky |
|
دوستانی که در زمنیه بازاریابی تجربه دارن لطفا" راهنمایی بفرمایند . | javadse | 2 | 1,186 |
07-08-2017 04:00 PM آخرین ارسال: شایان21 |
|
راهنمایی برای راه اندازی مغازه ای که ماله خودمه | alefghaf | 1 | 1,254 |
01-12-2017 04:01 AM آخرین ارسال: alefghaf |
|
ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! | tondar12 | 22 | 10,522 |
11-19-2016 04:58 PM آخرین ارسال: alibahiraei |
|
راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان | IvIohammaD | 10 | 6,875 |
10-23-2016 01:02 AM آخرین ارسال: masoud_69 |
|
لطفا راهنمايي كنيد؟ | orginalove | 0 | 526 |
10-20-2016 01:50 PM آخرین ارسال: orginalove |
|
مشورت و راهنمایی در مورد کار کانون تبلیغاتی و بسته بندی؟ | sepehrplus | 2 | 959 |
09-28-2016 03:02 PM آخرین ارسال: habib tousi |
|
راهنمایی برای ادامه یا تغییر | le__o | 12 | 3,522 |
08-24-2016 07:44 AM آخرین ارسال: le__o |
|
مشکل بسسیار مهم من و کمک شما دوستان | 100 | 3 | 886 |
06-11-2016 10:37 AM آخرین ارسال: 100 |
|
تندخوانی و تاثیر آن ( لطفا تجربه هاتون رو بنویسید ) | TigNevesht | 7 | 1,839 |
04-07-2016 09:32 PM آخرین ارسال: TigNevesht |
|
![]() |
لطفا كمك كنيد | yasamandy | 3 | 1,119 |
01-09-2016 11:10 AM آخرین ارسال: فارس |
نظرسنجی:شما کدام شغل را میپسندید؟حتما شرکت کنید.مهم است | m_grate29 | 52 | 12,872 |
08-16-2015 12:45 AM آخرین ارسال: zy13 |
|
راهنمایی در رابطه با شروع مشاغل خانگی | Skp | 1 | 1,298 |
02-20-2015 09:05 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
آب در کوزه و من! | ashena_73 | 6 | 2,119 |
09-23-2014 10:36 AM آخرین ارسال: ashena_73 |
|
راهنمایی | padena | 0 | 637 |
08-11-2014 08:09 AM آخرین ارسال: padena |
|
برای سلامتی پدرم دعا کنید. | zinka | 31 | 5,945 |