ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سخته ولی ممکنه
زمان کنونی: 09-23-2025, 02:44 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mahdi450
آخرین ارسال: mahdi450
پاسخ: 22
بازدید: 4652

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخته ولی ممکنه
08-13-2014, 12:38 PM
ارسال: #11
RE: سخته ولی ممکنه
مخلص آقا روح الله هم هستیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-13-2014, 01:00 PM
ارسال: #12
پیغام چک کنید

به فکر گذشته نباش چون گذشته و استرس آینده رو نداشته باش که هنوز نیومده پس در حال باش و لذت ببر از زندگی
08-13-2014, 02:12 PM
ارسال: #13
دوس عزیز جز اینکه ایول دارین47b20s047b20s047b20s047b20s047b20s047b20s047b20s0 چیزی نمیتونم بگم

امیدوارم سعودتون همینچنان با سرعت و قدرت تمام ادامه داشته باشه

شاد و ثروتمند باشید10_004

چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد
من نه آنم كه زبوني كشم از چرخ فلك
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-13-2014, 02:36 PM
ارسال: #14
نمی دونم چرا ولی تمام پست هام رو پاک کردن
عرضم به حضورتون که الان در پله ششم میلیاردر شدنم
کم مونده تا آخرش
08-13-2014, 02:44 PM
ارسال: #15
سلامت باشی علی آقای گل
برای تو هم موفقیت و ثروت آرزو می کنم داداش
08-13-2014, 02:55 PM
ارسال: #16
الان در حال حاضر عطر های جیبی اسمارت کار می کنم و لوازم آرایش
سود خوبی داره مخصوصا اگر منصف باشی
08-19-2014, 10:41 AM
ارسال: #17
سلام به همه دوستای خوبم

امیدوارم این پستم رو دیگه پاک نکنن

گزارش کاری می دم تا روند پیشرفت من رو بفهمید
مرحله اول
تقریبا سه هفته پیش من با پنج هزار تومان و خرید دو عدد عطر و فروش اونا به خانوادم تونستم مرحله اول رو طی کنم
مرحله دوم
بعد همین عمل رو تکرار کردم و پول رو به بیست هزار تومان رسوندم
مرحله سوم
با بیست هزار تومان 9 عدد عطر با شیشه های شکیل در سه رایحه خریدم و به دوستم که مغازه سوپر مارکت داره فروختم هر کدوم رو 2200 خریدم و 5100 فروختم به این ترتیب سرمایه من به 46100 رسید.
مرحله چهارم
در این مرحله با 46 هزار تومان پول و دو ساعت چونه زدن و وعده خرید بیشتر دادن یک پک 18 تایی از عطرهای جیبی خریدم که تونستم با فروش تکی به دوستان و مغازه دارها سرمایم رو به 62000 تبدیل کنم و باز با همین روش اما این بار با خرید 24 عدد و با همین ترفند فروش کوچک سرمایه اندک من به 96 هزار تومان رسید
مرحله پنجم
با خرید سه پک عطر به ارزش 92 هزار تومان و فروششون به صورت عمده به یک مغازه دار به سرمایه 124 هزار تومانی دست پیدا کردم و با خرید و فروش سه پک دیگر به یک مغازه دار دیگر سرمایه من به 172 هزار تومان رسید که با پول مانده شد 184 هزار تومان
مرحله ششم و هفتم
از همین طریق با یک دوستی آشنا شدم که در زمینه کار لوازم آرایش بود مقدار کمی از او جنس تهیه کردم و باز هم عطر خریدم
کل هزینه خرید این بار من 174 هزار تومان بود که توانستم با بازاریابی این محصولات همه را با قیمت 240 هزار تومان فروختم و باز با خرید و بازار یابی این محصولات به دلیل اینکه قیمت مناسبی می دادم فروش زیادی کردم به طوری که بعضی مغازه دارها تلفن می زدند و باز سفارش می دادند.به این ترتیب در عرض یک هفته یا کمتر به سرمایه 640 دست پیدا کردم.

مرحله هشتم
در این مرحله با یک شرکت داخلی یک محصول گیاهی رو قرارداد انحصاری بستم جهت پخش استان تهران امیدوارم که مثل همیشه دعای مادرم و دست پدرم و یاری خدا موفقم کنه
08-30-2014, 02:06 PM
ارسال: #18
بچه های عزیز کسی نیست بدونه لوازم آرایش با قیمت خوب رو (دست اول)ازکی بگیرم که خودم پخش کنم؟
ضمنا از جوان های مستعد و خوب دعوت می کنم که بیان برای بازاریابی پیش ما که انشاالله بتونیم با هم به میلیاردر شدن نزدیک بشیم
08-30-2014, 02:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-30-2014 02:16 PM، توسط Radmanesh.)
ارسال: #19
من هم یک تشکر به آقای حق شناس بدهکارم بخاطر خوش قولی و اخلاق خوبشون، ادکلن های ایشون خوب و با قیمت مناسبی بودن و من هم تونستم حدود 90 عدد ازشون بخرم و به همکاران بفروشم
من هم یک تشکر به آقای حق شناس بدهکارم بخاطر خوش قولی و اخلاق خوبشون، ادکلن های ایشون خوب و با قیمت مناسبی بودن و من هم تونستم حدود 90 عدد ازشون بخرم و به همکاران بفروشم

.تهیه و پخش لایسنس ، نرم افزار و آنتی ویروس اورجینال.
..مایکروسافت ، ادوبی ، ای ست ، کسپراسکی ، نورتون..
........................... به قیمت همکار ...........................
08-30-2014, 02:32 PM
ارسال: #20
این وظیفه اول فروشنده است آقای رادمنش
شما هم به بنده لطف دارید.
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS