ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 04:51 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
04-08-2014, 01:55 PM
ارسال: #1131
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
|
|||
04-08-2014, 03:12 PM
ارسال: #1132
|
|||
|
|||
منطق ریاضی چی میگه؟؟؟
. . . . . . . میگه که هر مسأله ای که دیدی داره آسون حل میشه، بدون راه حلت اشتباهه ! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
04-08-2014, 05:42 PM
ارسال: #1133
|
|||
|
|||
ﮐﺸﯿﺪﻥ ﺗﺮﻣﺰ ﺩﺳﺘﯽ ﻗﺒﻞ ﺩﻋﻮﺍ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ
. . . . . . . . . . . . . ﻗﺪﺭﺗﯽ ﺑﻪ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﻓﻨﻮﻥ ﻣﻌﺒﺪ ﺷﺎﺋﻮﻟﯿﻦ ﺩﺭ ﭼﯿﻦ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﻗﺪﺭﺗﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﻩ .!!! ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
04-11-2014, 11:19 AM
ارسال: #1134
|
|||
|
|||
|
|||
04-11-2014, 01:33 PM
ارسال: #1135
|
|||
|
|||
ﺧﺎﻧﻮﻣﻪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺗﻮﻱ ﺗﺎﮐﺴﻲ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻳﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﺯد ﺯﻳﺮ ﮔﺮﻳﻪ،
ﮔﻔﺘﻢ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻣﺸﮑﻠﻲ ﭘﻴﺶ ﺍﻭﻣﺪﻩ؟ . . . . . . . . . ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﻴﮕﻪ : ﺑﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺑﻬﻢ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﮐﺮﺩ ﻫﻢ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﻡ ! ﭼﻨﺎﻥ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺻﺪﺍﻗﺘﺶ قرار گرفتم ﮐﻪ ﺗﺎ ﺧﻮﻧﻪ اشک میریختم :| ![]() |
|||
04-12-2014, 11:46 AM
ارسال: #1136
|
|||
|
|||
فامیل دور:آقای مجری یه چیزی بگم اصن باورتون نشه، من بچه بودم...
آقا مجری: خُب؟ فامیل دور: باورتون شد؟! آقای مجری: بله باورم شد! فامیل دور: چی جوری شما باورتون شد آقای مجری؟! من خودم باورم نمیشه! ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
04-12-2014, 07:50 PM
ارسال: #1137
|
|||
|
|||
يك مهندس رفت كلانترى تا براى همسر گم شده اش فرم پر كنه !
مهندس : زنم رفته خريد ولى هنوز برنگشته خونه ! پليس : قدش چقدره ؟ مهندس : تا حالا دقت نكردم ! پليس : لاغره ؟ چاقه ؟ مهندس : يك كم شايد لاغر يا چاق !؟ پليس : رنگ چشمهاش ؟ مهندس : دقيقاً نمي دونم !؟ پليس : رنگ موهاش ؟ مهندس : والا هى رنگ مي كنه !! پليس : چى پوشيده بود ؟ مهندس : پيراهن !؟ …يا مانتو !؟ … نمي دونم !! پليس : با ماشين رفته بود ؟ مهندس : بله پليس : اسم ، رنگ و شماره ماشين ؟ مهندس : يك AUDI مشكى A8 . با موتور V6, حجم 3000 سوپرشارژ با333 اسب بخار قدرت و دور موتور و تيپ ترونيك هشت سرعته اتوماتيك با قابليت تبديل به مد دستى و تمام چراغهاش فول LED با ديود هاى تنظيم نور براى تمام فانكشنهاش و……يك خراش خيلى كوچولو هم روى در جلويى سمت شاگرد…(مهندس به اينجا كه رسيد زد زير گريه !!…) پليس ![]() ما ماشينتون رو براتون پيدا مي كنيم !!! |
|||
04-14-2014, 01:54 PM
ارسال: #1138
|
|||
|
|||
همتونو دوست داریم ایرانیهای عزیزممممممممممم
|
|||
04-14-2014, 02:28 PM
ارسال: #1139
|
|||
|
|||
(04-12-2014 07:50 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط: يك مهندس رفت كلانترى تا براى همسر گم شده اش فرم پر كنه ! ای ول ![]() ![]() ![]() ![]() طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طراح انواع مخازن آب و فاضلاب طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران [/u] احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب داخل آن اتفاق مے افتد . آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام |
|||
04-17-2014, 03:25 PM
ارسال: #1140
|
|||
|
|||
از دوستی پرسیدم چه خبر ؟
پاسخ داد : یواش یواش داریم از شرایط بخور و نمیر به شرایط نخور و بمیر تغییر وضعیت میدیم. کرایه تاکسی داره به سمتی میره که دیگه صرف نمیکنه بریم سر کار. مجازات دزدی در ایران : دزدی کوچک: اعدام. دزدی متوسط : زندان. دزدی میلیاردی: آزاد، همراه با تور کاناداا بچه که بودم از تاریکی می ترسیدم، الان وقتی قبض برق میاد، از روشنایی میترسم . منطق دوحالت داره : یا حق با منه، یا تو نمی فهمی که حق با منه! دیشب تو پمپ بنزین یه معجزه دیدم. یارو نزدیک پنج لیتر و نیم تو یه ظرف چهار لیتری بنزین زد وقتی هم به مسئول پمپ بنزین گفت. یارو گفت احتمالا دبه ت خرابه ! به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,734 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,271 |
امروز 04:51 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان