ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 08:17 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
03-28-2014, 11:22 PM
ارسال: #1121
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
میدونی کجاست که خیلی میسوزی؟...........اونجایی که میری تو یه سایتی ثبت نام کنی،اسم کشورها رو هی بالا پایین میکنی، میبینی گینه بیسائو، افغانستان، سومالیو پالائو و جزایر کوک و... هست، ایران نیست !
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-28-2014, 11:27 PM
ارسال: #1122
|
|||
|
|||
پیام بازرگانی جدید شرکت مخابراتی ایران بووووووق :
دختره مادرش مرده داره زار زار گریه میکنه. باباش میگه :دخترم چرا اینقدر گریه میکنی ؟ دختر : دلم برای مامان تنگ شده بابا :-( بابا : پاشو برو تلفن رو بردار بیار با مادر صحبت کنیم ! دختر : مگه میشه بابا ؟؟ :-o بابا : اره دخترم ایران بووووووووق حتی تو برزخ هم آنتن میده ! :-) ایران بووووووق حامی اول خالی کردن جیب مردم در کشور ! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-28-2014, 11:28 PM
ارسال: #1123
|
|||
|
|||
ﺍﯾﻦ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﺳﺖ
ﯾﻪ ﺍﺳﻤﺲ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻀﻤﻮﻥ ” ﺳﻼﻡﺷﻤﺎﺭﻩ ﺍﺕ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﯾﻪ ﺗﮏ ﺑﺰﻥ ﺷﻤﺎﺭﺕ ﺭﻭ ﺳﯿﻮ ﮐﻨﻢ “ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻭ ﺑﺮﺍ ﻧﺼﻒ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﺨﺎﻃﺒﺎﯼ ﺩﻓﺘﺮﭼﻪ ﺗﻠﻔﻨﻢ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺍﻻﻥ ۹۷ ﺗﺎ ﻣﯿﺴﮑﺎﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ |-: ﯾﻨﯽ ﺁﯼ ﮐﯽ ﯾﻮﯼ ﻣﻮﺯ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮﻩ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-29-2014, 09:50 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-29-2014 09:53 AM، توسط mfatemi64.)
ارسال: #1124
|
|||
|
|||
سال نوی تمام عزیزان مبارک
طوری با اجیل دیگران رفتار کنید که دوس دارید با اجیل شما رفتار کنن ![]() هوا یه جوری شده یکی با بافتنی و شال گردن و کلاه میاد بیرون یکی با تیشرت و دمپایی لا انگشتی :| هر2 نفر هم رضایت کامل دارن ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- میخوام از پای اینترنت پاشم ... اما پاشدنم نمیاد :| خدایا خودت منو از پای اینترنت بپاشون ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- هـروقت دنبال باباتون گشتینُ پیداش نکردین , موبایلش رو هـم جواب نداد ؛ برین خیابون یه سیگــار روشن کنین , اونوقـت خودش صــــــــاف میـــآد جلوتــون می ایستـه:| ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مامانم داشت آشپزی میکرد، رفتم ناخونک بزنم بایه خشم عجیبی گفت: این روغن و میریزم رو صورتتا! ینی20 سال جلبک پرورش داده بود، اینجوری رفتار نمیکرد باهاش:| Love who loves you, because they fell your love...Love who hates you, because they need your love |
|||
03-29-2014, 12:09 PM
ارسال: #1125
|
|||
|
|||
لیست فیلمهای سینمایی ایام نوروز اعلام شد:
او یک پراید سوار بود بوی خوب پسته بابا با گوشت گُریخت رویای سفر در عید جدال مهمانان بر سر آجیل بخاطر 500 تومان عیدیه بیشتر گریز از میزبانی مرغ ترکیه ای یا مرغ تایلندی من ازدرون تو حرف میزنم
|||
04-01-2014, 12:37 PM
ارسال: #1126
|
|||
|
|||
اگه خارجی ها "دروغ اول آوریل" دارن، واسه اینه که بقیه روزا را راست میگن ، به جاش ماها باید "راست سیزده فروردین" رو راه بندازیم تا با همه چیمون جور در بیاد ...
|
|||
04-01-2014, 12:58 PM
ارسال: #1127
|
|||
|
|||
بابا چيه هي ميگيم لاين داري؟
وايبر داري؟ تانگو داري؟ گوشي من فقط چراغ قوه داره.هر كي ميخواد شب بياد بالا پشت بوم به هم علامت بدیم |
|||
04-01-2014, 04:52 PM
ارسال: #1128
|
|||
|
|||
یه موز خریدم، دونه ای ۷۰۰تومن!
اگه وزن پوستش رو ضربدر۷۰۰ تومن کنیم و تقسیم بر وزن کل موز کنیم، قیمت پوستش میشه ۲۷۵ تومن!. هیچی دیگه، پوستش رو هم خوردم |
|||
04-06-2014, 02:53 PM
ارسال: #1129
|
|||
|
|||
|
|||
04-06-2014, 05:13 PM
ارسال: #1130
|
|||
|
|||
آقا دیروز به مخاطب خاصم اس دادم!
من: شلام عزیزززم شطولی عشلم خوفی ی ی ی ؟؟ مخاطب خاص: شلام خوفم شوکولم من: دالی چیتال میتال میتونی !؟ مخاطب خاص: من باباشم عشلت لفته خَلید ، گوشیشو جا گذاشته :| هیچی دیگه : دم به دم بر همه دم بر گل رخسار محمد صلواااااااااااااااااااااااااااات ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,735 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 08:17 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان