ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟ زمان کنونی: 09-25-2025, 02:01 AM |
|||||||
|
سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
|
03-02-2014, 09:31 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: سال 92 چقدر پیشرفت کردیم ؟؟
سال 1392 برای من تجربه جدیدی از زندگی بود که من را یاد قبل از 50 سالگی انداخت.
یاد گرفتم که خود برنامه ریز کارهایم باشم و هم خودم مجری. حتما اگر زنده باشم در سال 1393 با ادمین عزیز تجربه های کاری با ارزشی را با شما عزیزانم در میان می گذاریم. عاشقانه کارهای خود را شروع و ادامه دهید. به خود متکی باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-02-2014, 09:58 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
یعنـــــــــــــــــــی اگه بگین امسال بد بود خودمو میکشم خخخ
![]() ![]() امسال میتونم بگم عالــــــــــــــــی بود به معنای واقعی کلمه ![]() تقریبا تمام اهدافم خط خورد . اونهایی هم که خط نخورد ، خوب داره پیش میره و در زمان بهتر و به بهترین نحو ایمان دارم عملی میشه . از نظر مالی ، امسال خیلی خوب بود . فقط بنا به برخی دلایل این یه ماه اخر برام بد بود . اهداف مالی من دو قسمت بود . یکش که زمستون پارسال به شکل یک ساله ریخته بودم که تا مهر ماه همشون عملی شد و در کمال ناباوری خط خوردند و دیگری که تقریبا اذر ماه ریختم . دومی یکم کند پیش میره اما خوبه . ولی تمام اهداف 6 ماه اولم خط خورده و از این بابت خدا رو شاکرم ![]() ![]() اما ، امسال خیلی چیزا یاد گرفتم . خیـــــــلــــــــــــــــی ها رو شناختم ![]() یعنی اگر امسال 500 میلیارد تومن هم در میاوردم ، با ارزش این چیزهایی که الان یاد گرفتم قابل مقایسه نبود ! واقعا تجربه خیلی خوبه ! امسال ، 2 موفقیت خیلی خیلی خیلی بزرگ رو بخوام نام ببرم : 1. برخی از دوستان این سایت نظیر مهندس کاظمی و همسرش ، خانم صدفی و اقا نسیم ، مهیار جوجو ، دایی جان ، اقای شهیدی عزیز ، ولک حمزه ، مینو و یه چند نفر دیگه ، از دوست صمیمی به برادران و خواهرانم تبدیل شدند . 2. بالاخره بعد 3 سال تلاش تونستم جذب و قانون رو بدون بازگشت و به شکل همیشگی رام کنم و بالاخره تونستم ازش استفاده کنم و 2-3 موفقیت پی در پی در عرض یک ماه اخیر بدست بیارم خخخ ![]() ![]() ![]() ![]() واس سال 93 من هدفی نریختم . بلکه اینبار برای سال 97 پلن ریختم و اهداف سال 97 رو کوچک کردم تا قسمتی رو بتونم سال بعد انجام بدم . ![]() |
|||
03-03-2014, 10:30 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
امیدوارم منم سال آینده مثل آقای سبحان از تمام موفقیت هایی که به دست آوردم سرمست باشم.
بهتون تبریک می گم |
|||
03-03-2014, 01:41 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-03-2014 01:42 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
امسال با تمام خوبی و بدی هایش رو به اتمام است
امید است که برای همه سال پر بار و خوبی بوده باشد جدا از اینکه سال 92 سال خوبی برای من از لحاظ عاطفی نبود چون چند عزیز نزدیکم رو از دست دادم ولی ار لحظ کاری و شغلی و اهدافی سال بسیار خوبی بود پله پرش من برای انجام کاری جدید به همراه دو دوست و خواهر و برادر غیر خونیم بود سالی بود که چهره آدمها رو شناختم و افراد دو رو و ریا کار و دروغ گو رو از زندگی خودم حذف کردم و به رابطه های دوستیم سر و سامان دادم سالی بود که دوستان جدید و همراهم رو بیشتر شناختم و صمیمی تر شدم سالی بود که شروع به خودشناسی پیشرفته کردم و شرع به برطرف کردن ایرادها و نقاظ ضعف خود کردم سالی بود که از لحاظ اجتماعی رشد خوبی داشتم سالی بود که کمک به همنوع خودم رو شروع کردم و از تغییر نگرش دوستانم لذت میبرم سالی بود که به یه سری از خطاها و اعتماد های بیجا خود پی بردم خدا رو شکر میکنم و یمان دارم سال 93 سال اتمام همه کارهای نیمه کاره من است و تمام زحماتم به نتیجه خواهر رسید
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
03-03-2014, 03:15 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
سلام
از سال 92 راضیم. اگر چه هزینه بسیاری پرداخت نمودم. قرار بود شب یلدا همه دوستان انجمنی رو به جشن میلیاردریمون دعوت کنیم. به دلایل شخصی میسر نشد. اما در این سال به گنجینه ای از درون رسیدم: معنی توکل رو تو این سال آموختم. معنی همدردی و همراهی رو تو این سال آموختم (به خصوص زمانی که به یکی از سرورامون در این انجمن زحمت میدادم و همینطور زمانی که یکی از دوستانم در خانواده اش دچار مشکل شد و پناهی جز من نداشت). معنی کنترل حساب های کارهای شراکتی رو با استخوانهایم درک نمودم. معنی یک روز زیبا رو وقتی که هیچ راهی نداری درک نمودم. معنی "فرزند صالح گلی از گلهای بهشت است" رو عاشقانه در سجده نمازم طلبیدم و دریافت کردم. معنی "خانواده از همه چیز مهمتر است" رو در اعماق غار تنهاییم درک نمودم. و بالاخره فهمیدم روزگاریست که من میلیاردری از درون شده ام و وابسته و اسیر پول نیستم. اگر چه تمام راههایم با پول طی خواهد شد. با پولی که در آن معنایی جز رضایت خدا نباشد انشالله. توانگری معنایی بسیار بزرگتر از پولداری است. پول بسیار خوب است با آن میتوان برای کودکان مدرسه و برای بیماران بیمارستان ساخت. با پول میتوان دنیایی از خوشی را آفرید. ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
03-03-2014, 10:29 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
کاش دوستان از نمونه های عینی موفقیت هاشون هم می نوشتند ..
|
|||
03-03-2014, 10:45 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(03-03-2014 10:29 PM)davaran نوشته شده توسط: کاش دوستان از نمونه های عینی موفقیت هاشون هم می نوشتند .. نمونه بزرگ عینی یکی از موفقیت های من اینه: که قبلا که تو روزنامه ها و کاریابی ها دنبال این بودم که یه کار پیدا کنم که 500بدن + بیمه (یعنی آرزوم بودها الان تو خیابون و اینترنت و اتوبوس و تاکسی دنبال اینم یه ایده کسب و کار پیدا کنم مثلا چند روز پیش تو اتوبوس یه ایده به ذهنم خورد میلیونی که دارم روش تحقیق میکنم خلاصه اینکه دیواره های ذهنی کاملا شکسته شده و طرز فکرم کاملا عوض شده اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
03-04-2014, 07:23 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
امیدوارم همه دوستان در سال 92 موفق بوده باشند
---- عرض کنم که امسال برای من سال خوبی بود و ... خوبیش از این جهت بود که سرمایم از 300.000 تومن به حدود 10.2 ملیون رسید(با خرید و فروش طلا که توش مهارت پیدا کردم و البته نزدیک 4 ملیون هم وام دارم ![]() ولی فاجعه دلخراشی در زندگیم رخ داد عموم که مثل پدرم عزیز بود, حدود 1ماه پیش تصادف کرد و ... ----- امیدوارم سال 93 برای همتون سال خوب و پر برکتی باشه |
|||
03-04-2014, 10:15 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-04-2015 02:20 PM، توسط بابایی.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(03-03-2014 10:29 PM)davaran نوشته شده توسط: کاش دوستان از نمونه های عینی موفقیت هاشون هم می نوشتند .. . خداروشکر ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
03-05-2014, 09:10 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
قبلا دوستان خیلی همکاری بیشتری میکردند ..
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
طراحی سایت در سال 2018 را چگونه تصور میکنید؟ | r2013.samadi | 0 | 405 |
07-29-2017 04:35 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
قیمت عادلانه ی زعفران چقدر است؟ | ؟؟؟ | 1 | 824 |
10-31-2015 07:28 PM آخرین ارسال: sorin |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان