ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
رنگ آمیزی تخم مرغ زمان کنونی: 09-26-2025, 12:14 AM |
|||||||
|
رنگ آمیزی تخم مرغ
|
01-19-2014, 11:46 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-19-2014 11:59 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: رنگ آمیزی تخم مرغ
(01-18-2014 09:36 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: استاد کیه ، کوچیک بچه هام ، می ری رنگ ماشین فروشی یا رنگ فروشی ها ، یک اسپری آلمانی هست به اسم دوپلی کالر ، رنگ طلایی اش را می گیری ، میاری می پاشی روش ، قیمتش 8 9 تومنه و نیاز به تخصص خاصی هم نداره ، باهاش رنگ را خراب زدن هنر می خواد ، چون هر کاری بکنی نه شره می زنه و نه کار خراب می شه ، دقیقا برعکس اسپری های رنگ ایرانی ، عالی می شه ، با کیفیت همین عکس شماره پنجمی (طلایی) خواهش میکنم ، نفرمایید این حرفا چیه آقا مهدی عزیز بالاخره شما چن تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردید ![]() بازم ممنون از توضیحات خوب و جالبتون ![]() اگر اینکارو بکنید که خیلی عالی میشه. مطمئنا با تجربه و اطلاعات بالایی که دارید محصول بسیار خوب و پرفروشی خواهد شد... ![]() باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
01-19-2014, 11:54 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(01-19-2014 01:24 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: متاسفانه كشور ما انقدر كه مردم ان تشنه كار و پول در اوردن هستند كه اگر يك حركت امسال انجام شود سال بعد 10 تاي ان را با مدل هاي مختلف شاهد هستيم. بله متاسفانه کپی کاری جایگاه ویژه ای در ایران داره! (حالا نمیدونم ما هم کپی کاریم یا نه؟!! ![]() منظورتون اینه که مثلا تخم مرغ رنگی رو بصورت تکی نفروشیم ؟ و بجاش پک کامل هفت سین درست کنیم که تخم مرغ هم جزوش باشه ؟ درست متوجه شدم ؟ ![]() باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
01-19-2014, 01:24 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
ببنيد به نظرم بعد از توليد يك محصول كه خوب و موردنياز باشد بحث فروش اون خيلي مهم هست.
الان خود شما به چه صورت در نظر داريد كه اين محصولات رو كه توليد كرديد به فروش برسانيد؟؟؟ در نمايشگاه بصورت باز كه روي يك ظرفي ريخته باشيد و افراد انتخاب كنند؟؟ داخل يك بسته تزئيني؟؟؟ داخل بسته هفت سين؟ به چه صورت روي اين موارد هم فكر كنيد كسي ميتونه موفق تر باشه كه از اول تا اخر يك برنامه رو حداقل برنامه ريزي اوليه داشته باشد. ضمن اينكه ميزان ريسك خطر مسائل ديگر رو كاري نداريم گرچه بحث تاپيك چيز ديگري هست و اگر بخواهيم بحث فروش رو شروع كنيم بحث اصلي ناپديد خواهد شد . كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-19-2014, 02:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-19-2014 02:36 PM، توسط hamid.h.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(01-19-2014 01:24 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: ببنيد به نظرم بعد از توليد يك محصول كه خوب و موردنياز باشد بحث فروش اون خيلي مهم هست. بله به این موارد هم تا حدودی فکر کردم خوشبختانه. ممنون که یادآوری کردید فعلا بیشتر بسته بندی تخم مرغ رنگی به صورت آیتم شماره 8 مد نظرم هست که در لینکی که ابتدای تاپیک گذاشتم میتونید ببینید ( اینجا هم میزارم!) http://www.eshghentezar.com/%D8%A7%D9%86...%B3%DB%8C/ خوشحال میشم لطف کنید و نظرتونو بگید ممنون ![]() باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
01-19-2014, 02:42 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
با سلام
ممنون از لینکی ک گذاشتین خیلی جالب و قشنگ بود بنظر من اگه روی تخم مرغ نقاشی هنرمندانه و حرفه ای انجام بشه قشنگتره و مشتری بیشتری خواهد داشت اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
01-19-2014, 03:30 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
نظرم اين هست كه از ظرف طريقي شكل استفاده كنند تا پلاستيك به اين شكل(معمولا در فروش نمك دادن يا محصولات كوچك ديگر به جاي كارتون از اين بسته بندي بخاطر مشاهده شدن داخل جعبه استفاده ميشود.)
ميتونيد هر دو تخم مرغ رو داخل اين ظرف مربعي يا مستطيلي بذاريد و با يك تزئين زيبا كه حال ميتواند ربان باشد يا گل /.... براي فروش بذاريد. البته ايده ديگه اين ميتونه باشه كه دوتا پايه تخم مرغ شكلي زيرش بذاريد و اين تخم مرغ هارو روي اونها داخل جعبه قرار بديد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-19-2014, 03:50 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
زیبا بود.ممنون
در دنیای من همه چیز عالی ست |
|||
01-19-2014, 05:36 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(01-19-2014 03:30 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: نظرم اين هست كه از ظرف طريقي شكل استفاده كنند تا پلاستيك به اين شكل(معمولا در فروش نمك دادن يا محصولات كوچك ديگر به جاي كارتون از اين بسته بندي بخاطر مشاهده شدن داخل جعبه استفاده ميشود.) واقعا عذر میخوام آقای ایده عزیز متوجه منظورتون نشدم! اینکه داخل بسته بندی دیده بشه رو متوجه شدم ولی .... با چه ظرفی ؟ باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
01-19-2014, 05:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-19-2014 05:55 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
![]() ![]() اين عبارت رو در گوگل جستجو كنيد و تصاوير رو مشاهده كنيد(متاسفانه كندي شديد سرعت دارم نميتونم تصاوير بيشتري قرار بدم ) جعبه های بسته بندی پلی استایرن از کارت های شفاف من به اينا ميگم جعبه هاي طلقي - حالا اسم روش ساخت هاي تخصصي و ... رو فكر ميكنم اقا مهدي 1 بيشتر در اين زمينه اطلاع داشته باشند كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-19-2014, 07:30 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(01-19-2014 05:52 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: بله متوجه شدم ولی بنظرتون اگه بخوام ازین بسته بندی ها استفاده بکنم + هزینه تخم مرغ + هزینه طرح روی پوست تخم مرغ، قیمت تمام شده نهایی بالا نمیره ؟ خودتون بهتر میدونید اگه قیمتتمام شده بره بالا فروش خیلی میاد پایین! ![]() باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان