ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

رنگ آمیزی تخم مرغ
زمان کنونی: 09-25-2025, 11:08 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hamid.h
آخرین ارسال: hamid.h
پاسخ: 22
بازدید: 4284

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رنگ آمیزی تخم مرغ
01-19-2014, 11:46 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-19-2014 11:59 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #11
RE: رنگ آمیزی تخم مرغ
(01-18-2014 09:36 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  استاد کیه ، کوچیک بچه هام ، می ری رنگ ماشین فروشی یا رنگ فروشی ها ، یک اسپری آلمانی هست به اسم دوپلی کالر ، رنگ طلایی اش را می گیری ، میاری می پاشی روش ، قیمتش 8 9 تومنه و نیاز به تخصص خاصی هم نداره ، باهاش رنگ را خراب زدن هنر می خواد ، چون هر کاری بکنی نه شره می زنه و نه کار خراب می شه ، دقیقا برعکس اسپری های رنگ ایرانی ، عالی می شه ، با کیفیت همین عکس شماره پنجمی (طلایی)

اون مطلب شماره 5 طبق گفته خودش نقاشی هست ، اون چیزی هم که تریا خانوم می فرمایند متاسفانه توی ایران این طرح ها نیست ، البته یک سری طرح موش و گربه و حاجی فیروز و .. 35 با این جنس هست با کیفیت خیلی پایین ، چند وقتی هست تو فکرش هستیم یک محصول اینجوری با طرح های عالی و با کیفت بزنیم ، شاید قسمت شد امسال عید دادیم تو بازار ، ضمنا در مورد سوالتون که به چه درد کشورهای دیگه می خوره ، تخم مرغ رنگی مختص ایران نیست کشورهای دیگه هم برای بعضی جشن هاشون تخم مرغ رنگ می کنند ، مثلا عید پاک مسیحیان ، یا جشن های چینی ها

خواهش میکنم ، نفرمایید این حرفا چیه آقا مهدی عزیز بالاخره شما چن تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردید 10_004
بازم ممنون از توضیحات خوب و جالبتون10_004
اگر اینکارو بکنید که خیلی عالی میشه. مطمئنا با تجربه و اطلاعات بالایی که دارید محصول بسیار خوب و پرفروشی خواهد شد...12_002

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-19-2014, 11:54 AM
ارسال: #12
(01-19-2014 01:24 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  متاسفانه كشور ما انقدر كه مردم ان تشنه كار و پول در اوردن هستند كه اگر يك حركت امسال انجام شود سال بعد 10 تاي ان را با مدل هاي مختلف شاهد هستيم.
در سال هاي اخير تنها محصولات سفره 8 سين بصورت جدا فروخته ميشد. اما يكبار بصورت محصولي كامل اومد بيرون از سال بعد چندتا چندتا. ادم ميمونه كدوم رو انتخاب كنه
روي ايده اي ارائه هم فكر كنيد. كه داخل پكي باشد يا طور ديگري. چون بطور حتم فروش تنهاي ان به نظرم موفقيت اميز نيست

بله متاسفانه کپی کاری جایگاه ویژه ای در ایران داره!
(حالا نمیدونم ما هم کپی کاریم یا نه؟!! Undecided)

منظورتون اینه که مثلا تخم مرغ رنگی رو بصورت تکی نفروشیم ؟ و بجاش پک کامل هفت سین درست کنیم که تخم مرغ هم جزوش باشه ؟
درست متوجه شدم ؟Huh

باران باش و ببار؛
01-19-2014, 01:24 PM
ارسال: #13
ببنيد به نظرم بعد از توليد يك محصول كه خوب و موردنياز باشد بحث فروش اون خيلي مهم هست.
الان خود شما به چه صورت در نظر داريد كه اين محصولات رو كه توليد كرديد به فروش برسانيد؟؟؟
در نمايشگاه بصورت باز كه روي يك ظرفي ريخته باشيد و افراد انتخاب كنند؟؟
داخل يك بسته تزئيني؟؟؟
داخل بسته هفت سين؟
به چه صورت
روي اين موارد هم فكر كنيد
كسي ميتونه موفق تر باشه كه از اول تا اخر يك برنامه رو حداقل برنامه ريزي اوليه داشته باشد. ضمن اينكه ميزان ريسك خطر مسائل ديگر رو كاري نداريم
گرچه بحث تاپيك چيز ديگري هست و اگر بخواهيم بحث فروش رو شروع كنيم بحث اصلي ناپديد خواهد شد .

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-19-2014, 02:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-19-2014 02:36 PM، توسط hamid.h.)
ارسال: #14
(01-19-2014 01:24 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  ببنيد به نظرم بعد از توليد يك محصول كه خوب و موردنياز باشد بحث فروش اون خيلي مهم هست.
الان خود شما به چه صورت در نظر داريد كه اين محصولات رو كه توليد كرديد به فروش برسانيد؟؟؟
در نمايشگاه بصورت باز كه روي يك ظرفي ريخته باشيد و افراد انتخاب كنند؟؟
داخل يك بسته تزئيني؟؟؟
داخل بسته هفت سين؟
به چه صورت
روي اين موارد هم فكر كنيد
كسي ميتونه موفق تر باشه كه از اول تا اخر يك برنامه رو حداقل برنامه ريزي اوليه داشته باشد. ضمن اينكه ميزان ريسك خطر مسائل ديگر رو كاري نداريم
گرچه بحث تاپيك چيز ديگري هست و اگر بخواهيم بحث فروش رو شروع كنيم بحث اصلي ناپديد خواهد شد .

بله به این موارد هم تا حدودی فکر کردم خوشبختانه. ممنون که یادآوری کردید
فعلا بیشتر بسته بندی تخم مرغ رنگی به صورت آیتم شماره 8 مد نظرم هست که در لینکی که ابتدای تاپیک گذاشتم میتونید ببینید ( اینجا هم میزارم!)
http://www.eshghentezar.com/%D8%A7%D9%86...%B3%DB%8C/
خوشحال میشم لطف کنید و نظرتونو بگید
ممنون10_004

باران باش و ببار؛
01-19-2014, 02:42 PM
ارسال: #15
با سلام

ممنون از لینکی ک گذاشتین خیلی جالب و قشنگ بود

بنظر من اگه روی تخم مرغ نقاشی هنرمندانه و حرفه ای انجام بشه قشنگتره و مشتری بیشتری خواهد داشت

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد

نگاهی به آیینه بیندازیدDodgyAngel
01-19-2014, 03:30 PM
ارسال: #16
نظرم اين هست كه از ظرف طريقي شكل استفاده كنند تا پلاستيك به اين شكل(معمولا در فروش نمك دادن يا محصولات كوچك ديگر به جاي كارتون از اين بسته بندي بخاطر مشاهده شدن داخل جعبه استفاده ميشود.)

ميتونيد هر دو تخم مرغ رو داخل اين ظرف مربعي يا مستطيلي بذاريد و با يك تزئين زيبا كه حال ميتواند ربان باشد يا گل /.... براي فروش بذاريد.

البته ايده ديگه اين ميتونه باشه كه دوتا پايه تخم مرغ شكلي زيرش بذاريد و اين تخم مرغ هارو روي اونها داخل جعبه قرار بديد.

01-19-2014, 03:50 PM
ارسال: #17
زیبا بود.ممنون

در دنیای من همه چیز عالی ست
01-19-2014, 05:36 PM
ارسال: #18
(01-19-2014 03:30 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  نظرم اين هست كه از ظرف طريقي شكل استفاده كنند تا پلاستيك به اين شكل(معمولا در فروش نمك دادن يا محصولات كوچك ديگر به جاي كارتون از اين بسته بندي بخاطر مشاهده شدن داخل جعبه استفاده ميشود.)

ميتونيد هر دو تخم مرغ رو داخل اين ظرف مربعي يا مستطيلي بذاريد و با يك تزئين زيبا كه حال ميتواند ربان باشد يا گل /.... براي فروش بذاريد.

البته ايده ديگه اين ميتونه باشه كه دوتا پايه تخم مرغ شكلي زيرش بذاريد و اين تخم مرغ هارو روي اونها داخل جعبه قرار بديد.

واقعا عذر میخوام آقای ایده عزیز متوجه منظورتون نشدم!
اینکه داخل بسته بندی دیده بشه رو متوجه شدم ولی ....
با چه ظرفی ؟

باران باش و ببار؛
01-19-2014, 05:52 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-19-2014 05:55 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #19
[تصویر: 2010-5-18-Date-10.jpg]

[تصویر: 2010-5-18-Date-11.jpg]

اين عبارت رو در گوگل جستجو كنيد و تصاوير رو مشاهده كنيد(متاسفانه كندي شديد سرعت دارم نميتونم تصاوير بيشتري قرار بدم )

جعبه های بسته بندی پلی استایرن از کارت های شفاف

من به اينا ميگم جعبه هاي طلقي - حالا اسم روش ساخت هاي تخصصي و ... رو فكر ميكنم اقا مهدي 1 بيشتر در اين زمينه اطلاع داشته باشند

01-19-2014, 07:30 PM
ارسال: #20
(01-19-2014 05:52 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  [تصویر: 2010-5-18-Date-10.jpg]

[تصویر: 2010-5-18-Date-11.jpg]

اين عبارت رو در گوگل جستجو كنيد و تصاوير رو مشاهده كنيد(متاسفانه كندي شديد سرعت دارم نميتونم تصاوير بيشتري قرار بدم )

جعبه های بسته بندی پلی استایرن از کارت های شفاف

من به اينا ميگم جعبه هاي طلقي - حالا اسم روش ساخت هاي تخصصي و ... رو فكر ميكنم اقا مهدي 1 بيشتر در اين زمينه اطلاع داشته باشند

بله متوجه شدم ولی بنظرتون اگه بخوام ازین بسته بندی ها استفاده بکنم + هزینه تخم مرغ + هزینه طرح روی پوست تخم مرغ، قیمت تمام شده نهایی بالا نمیره ؟
خودتون بهتر میدونید اگه قیمتتمام شده بره بالا فروش خیلی میاد پایین!Undecided

باران باش و ببار؛
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS