ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

جشواره نوروز 93
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:56 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: hesaab
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ: 26
بازدید: 4309

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 3.19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جشواره نوروز 93
01-12-2014, 10:58 PM
ارسال: #11
RE: جشواره نوروز 93
خیلی خوبه خوشحالم استقبال شده از تایپینگ لطفآ عزیزانی که اطلاعات کافی دارن یا قبلا تو این زمینه فعالیت داشتن کمک کنن!

----------------------------------------------

دوستش دارم...
بزرگیش را...
سکوتش را...
عظمتش را...
اُبهتش را...
تنهاییش را...
حکمتش را...
صبرش را...
و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن !
خدا را میگویم...

poshak_rim@ کانال تلگرام
-----------------------------------------------
zajr تغییر نام کاربری به hesaab
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-12-2014, 11:20 PM
ارسال: #12
(01-12-2014 09:47 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  ما سال قبل به کمک دوستان گروه مشهد تونستیم با فروش یکروزه آجیل به میلغ8 میلیون تومان به سود 1/5 میلیون تومانی دست یافتیم که چون تصمیم فوری بود ادامه دار نبود .

نظر امسال من اجاره غرفه در نمایشگاه از 15 اسفند و عرضه شیرینی خشک- آجیل - شکلات است

نظر شما چیست؟

خیلی عالیه ولی با توجه به فروشی که داشتی به نظر سرمایه زیادی میخواد نه؟

بعد از جشواره فروشش خیلی سخت میشه اونایی که میمونه!

راحل بدید دوستان10_004

دوستش دارم...
بزرگیش را...
سکوتش را...
عظمتش را...
اُبهتش را...
تنهاییش را...
حکمتش را...
صبرش را...
خدا را میگویم...

poshak_rim@ کانال تلگرام
01-13-2014, 01:06 AM
ارسال: #13
فروشگاه عرضه مستقیم کالا بهاره ، که توسط شهرداری ها و برخی شهرها در محل دائمی نمایشگاه های اون شهر برگزار می شه
زمانش در اسفند ماه هست و برای رزرو غرفه باید برید به همین محل هایی که گفتم ، برخی شهرها از یکسال قبل اجاره غرفه شروع می شه برخی یک ماه قبل باید سوال کنید

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-13-2014, 10:50 AM
ارسال: #14
(01-12-2014 09:58 PM)Tnia نوشته شده توسط:  آقای رضایی عزیز یکی از دوستان من مشهد هست و در زمینه مواد غذایی شکلات دست ساز خانگی فعالیت داره الان که دیدم از طریق پیامک بهش اطلاع دادم اما گفت این کار رو خونگی انجام میده و مجوز خاصی نداره. مطلب رو بهش گفتم و متاسفانه اطلاعی از این نمایشگاه نداشت بفرمایید
نمایشگاه کجا برگزار میشه؟
و آیا برای گرفتن غرفه نیاز به مجوز خاصی هست؟
عرضه این شکلات ها مجوز لازم نداره؟
از کی باید اقدام کنه ؟
ممنونم از لطفتون 10_004

تینا خانوم میشه لطفا یکم بیشتر در رابطه با کار دوستتون توضیح بدید
خیلی جالبه برام
چون خودم مدتی به اینکار فکر کرده بودم که اجراش کنم ولی متاسفانه فعلا شرایطش مهیا نشده ولی دوست دارم بدونم چطور کار میکنند ؟
چه محصولی تولید میکنند ؟ چه شکلیه ؟ کجا میفروشن ؟ ابزارشون چیه ؟ و ...
ممنون میشم البته اگه سکرت نیست A00 (13)

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
01-13-2014, 01:23 PM
ارسال: #15
نه بابا سکرت چیه؟ مگه فرمول کوکاکولاست؟ Yosef.gif
روزی دست خداست اگر قسمت باشه و یک نفر بخواد که میلیاردر بشه از فروختن آب لوله کشی هم میلیاردر میشه
دوست من شکلات رو به صورت فله تخته ای از مرکز پخش میگیره و با قالبهایی که بعضیش ممکنه خیلی ساده باشه شکلات های فرمیک درست میکنه
مثلا یکی از قالباش قالب طلقی صابونی تزئینی بود که خرید و تلق محافظ رو با دقت جدا کرده و تمیز کرده و ازش به عنوان قالب استفاده میکنه یا قالب های معمولی که برای شیرینی پزی تو لوازم قنادی ها فراوونه و خیلی هم ارزون قیمته
بعد از فرم دادن و شکل دادن به این شکلات ها اونها رو تو بسته بندی های پلاستیکی خوشگل میذاره و با روبان تزئین میکنه و میفروشه به سوپر مرکت ها و شیرینی فروشی ها
نمیگم درآمد خیلی بالایی داره اما به عنوان استارت بد نیست 5_004
اما بزرگترین مشکل مجوز و بهداشت و سرمایه اولیه هست تا تبدیل به کار بزرگتر و اصولی تر بشه.

آرام باش
توكل كن
تفكر كن
آستين ها را بالا بزن!
آنگاه دستان خداوند را ميبيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند
01-13-2014, 02:44 PM
ارسال: #16
(01-12-2014 09:58 PM)Tnia نوشته شده توسط:  آقای رضایی عزیز یکی از دوستان من مشهد هست و در زمینه مواد غذایی شکلات دست ساز خانگی فعالیت داره الان که دیدم از طریق پیامک بهش اطلاع دادم اما گفت این کار رو خونگی انجام میده و مجوز خاصی نداره. مطلب رو بهش گفتم و متاسفانه اطلاعی از این نمایشگاه نداشت بفرمایید
نمایشگاه کجا برگزار میشه؟
و آیا برای گرفتن غرفه نیاز به مجوز خاصی هست؟
عرضه این شکلات ها مجوز لازم نداره؟
از کی باید اقدام کنه ؟
ممنونم از لطفتون 10_004
با یکی از دوستانم در نمایشگاه بین المللی سوال کردم شرایط را گفتند :

ابتدا باید برای رزور مکان در همین روزهامراجعه شود به بلوار معلم - چهارراه دانشجو - اولین کوچه دفتر رزرو غرفه نمایشگاه

برای هر متر حدوداً 65000 تومان به بالا هزینه دارد و قسمتهای بهتر گرانتر است

چگونگی رزرو هم به این صورت است که شما باید یا جواز کسب داشته باشید و یا نماینده رسمی کارخانه و محصول مورد عرضه باشید و بعد از ارائه و واریز وجه تا مدت زمان مثلاً 20 روزه مصولاتی که می خواهید عرضه کنید را به آنها ارائه می کنید و آنها روی آنها از نظر بهداشتی بودن نظر می دهند و قیمت گذاری می کنند

و غرفه ها هم یکروز زودتر از زمان برپایی نمایشگاه تحویل داده می شود و شما غرفه را می چینید و مشتری ها می آیند .

معمولاً به خاطر حساسیت عرضه مواد غذایی هم بازرسین صنوف در نمایشگاه مستقر هستند و نظارت می کنند .

ولی انتها اینکه فروش بهاره اگر محصول خوب و تیم فروش خوبی داشته باشی سود آوری عالی دارد .

اینها چکیده مطالبی بود که پرسیدم .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
01-13-2014, 11:51 PM
ارسال: #17
آقای رضایی، استاد بزرگوارم
ممنونم از پاسخ کامل و جامع شما و زحمتی که کشیدید
متاسفانه دوستم نه برند داره نه مجوز خاصی، فکر نمیکنم بتونه از اماکن داشتن غرفه بهره مند بشه.
اگر میشد خیلی خوب بود. اما بازم بهش گفتم مراجعه کنه و صحبت کنه شاید راهی جلوی پاش گذاشتن. به هر حال از نشستن و دست روی دست گذاشتن بهتره 10_004

آرام باش
توكل كن
تفكر كن
آستين ها را بالا بزن!
01-14-2014, 01:02 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2014 01:03 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #18
اما بزرگترین مشکل مجوز و بهداشت و سرمایه اولیه هست تا تبدیل به کار بزرگتر و اصولی تر بشه.

فرمول کوکاکولا رو خوب اومدین25r30wi
ضمن تشکر از توضیحاتتون فکر نمیکنم برای اینکار احتیاج زیادی به مجوز بهداشت و ... داشته باشه...
البته دقیقا نمیدونم اندازه قالبهایی که دوستتون کار میکنن چقدر هست(اندازه نهایی محصول) ولی واسه اینجور چیزای کوچیک مثه شکلات مردم به مجوز بهداشت نگاه نمیکنن
احیانا دوستتون بخاطر نداشتن مجوز بهداشت و ... در فروش محصولش به سوپرمارکتها دچار مشکل شده؟یعنی منظورم اینه سوپرمارکتها برای خرید محصولش بهش گیر میدن و زود قبولش نمیکنن (ممنون میشم راهنمایی کنید)
10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
01-14-2014, 02:07 PM
ارسال: #19
تا جایی که من اطلاع داشتم مراکز بزرگ و هایپر مارکت ها و ... اصلا خرید نمیکردن چون حتما باید بارکد میداشت و بارکد هم نیازبه مجوز بهداشت و ...
بعضی سوپر مارکت ها هم میگفتن که اخیرا بهداشت مراجعه میکنه و تمامی محصولاتی که بدون بسته بندی معتبر داره فروش میره جمع آوری و پیگیری قضایی میکنه و فروشش برامون دردسر میشه.
برای قالب هم قالب ها معمولی هستند و در انواع سایز و شکل مختلف که همه جا موجوده. اسمش قالب سیلیکونی هست
من مراحلشو کلی میذارم تا دوستان بیشتر آشنا بشن
فرمولشم سخت نیست شکلات رو رنده میکنن و با بخار آب یا مایکروفر ذوب میکنن و کمی روغن مایع اضافه میکنن تا روان بشه بعد توی قالب میریزن و مدت کوتاهی زمان لازم داره تا در هوای معمولی اتاق خشک شه و تبدیل به شکلات بشه 5_004

[تصویر: 33594674706859820278_thumb.jpg]

[تصویر: 66937641631488163838_thumb.jpg]

[تصویر: 71115795151474675514_thumb.jpg]

[تصویر: 05609403382279323709_thumb.jpg]

امیدوارم به پاسخ مناسب برای سئوالتون رسیده باشین 10_004

آرام باش
توكل كن
تفكر كن
آستين ها را بالا بزن!
01-14-2014, 05:29 PM
ارسال: #20
(01-14-2014 02:07 PM)Tnia نوشته شده توسط:  تا جایی که من اطلاع داشتم مراکز بزرگ و هایپر مارکت ها و ... اصلا خرید نمیکردن چون حتما باید بارکد میداشت و بارکد هم نیازبه مجوز بهداشت و ...
بعضی سوپر مارکت ها هم میگفتن که اخیرا بهداشت مراجعه میکنه و تمامی محصولاتی که بدون بسته بندی معتبر داره فروش میره جمع آوری و پیگیری قضایی میکنه و فروشش برامون دردسر میشه.
برای قالب هم قالب ها معمولی هستند و در انواع سایز و شکل مختلف که همه جا موجوده. اسمش قالب سیلیکونی هست
من مراحلشو کلی میذارم تا دوستان بیشتر آشنا بشن
فرمولشم سخت نیست شکلات رو رنده میکنن و با بخار آب یا مایکروفر ذوب میکنن و کمی روغن مایع اضافه میکنن تا روان بشه بعد توی قالب میریزن و مدت کوتاهی زمان لازم داره تا در هوای معمولی اتاق خشک شه و تبدیل به شکلات بشه 5_004

[تصویر: 33594674706859820278_thumb.jpg]

[تصویر: 66937641631488163838_thumb.jpg]

[تصویر: 71115795151474675514_thumb.jpg]

[تصویر: 05609403382279323709_thumb.jpg]

امیدوارم به پاسخ مناسب برای سئوالتون رسیده باشین 10_004
منم کنجکاو شدم اگه میشه فرمول کامل و دقیق ساختش و از دوستتون بگیرید بزارید اینجا ما و دوستان استفاده کنیم!12_00210_004

دوستش دارم...
بزرگیش را...
سکوتش را...
عظمتش را...
اُبهتش را...
تنهاییش را...
حکمتش را...
صبرش را...
خدا را میگویم...

poshak_rim@ کانال تلگرام
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS