ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

به کمک نیاز دارم
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:47 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: goldokhtar
آخرین ارسال: goldokhtar
پاسخ: 30
بازدید: 7167

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به کمک نیاز دارم
10-20-2013, 10:11 PM
ارسال: #21
RE: به کمک نیاز دارم
(10-18-2013 11:34 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  یه کار دیگه هم میشه انجام بدید. گفتین خدمات کامپیوتری زیاد شده اما کافیه شما یه کوچولو متفاوت باشید.
این برنامه نویسی که دارید یاد میگیرین خیلی عالی هست و اگه پشتکار داشته باشین بدون شک در آینده خیلی خوب می تونین ازش درآمد کسب کنید البته به شرطی که حرفه ای یاد بگیرین و همیشه بروز باشید.
در مورد خدمات کامپیوتری:
شما یه خدمات کامپیوتری می زنین کارای تایپ و تحقیق و ... رو هم انجام میدین. اگه بتونین چند سیستم بزارین و کافی نت هم باشه که عالی میشه. حالا در کنار کارای معمول طراحی سایت و ارسال پیامک تبلیغاتی یا حتی فروش پنل پیامک رو انجام بدین با تلاش موفق میشین. کافیه برای بقیه با وردپرس یا جوملا سایت طراحی کنید اونم با قیمت پایین مثلا 50 هزار تومان که مشتری داشته باشه. وردپرس هم اگه بلد نیستین یاد گرفتنش کمتر از یه هفته کار داره. و در کنار این خدمات می تونین کارت شارژ رو هم بفروشین. به اسم خدمات کامپیوتری و کارهای مختلفی که میشه توش انجام داد.
ممنون از توضیحات شما.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-04-2013, 05:25 PM
ارسال: #22
نظرتون در مورد توليدي لباس چطور هست؟؟؟؟
اجاره يك فضا - خريد چند چرخ صنعتي دوخت و شروع كار
علاقمند هستيد يا خير

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-04-2013, 09:17 PM
ارسال: #23
(11-04-2013 05:25 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  نظرتون در مورد توليدي لباس چطور هست؟؟؟؟
اجاره يك فضا - خريد چند چرخ صنعتي دوخت و شروع كار
علاقمند هستيد يا خير

سلام
ممنون از شما بابت وقتی که برای پاسخگوی میگذارید
متاسفانه به خیاطی و لباس فروشی علاقه ندارم

باید ذکر کنم یک انباری و یک واحد مسکونی نیمه خالی هم علاوه بر سرمایه م در اختیار دارم

بیشتر ترجیح میدم اول سراغ مشاغل خدماتی برم بعد مشاعل تولیدی.
11-04-2013, 10:00 PM
ارسال: #24
نميخواهم ناراحت تون كنم اما من ادم ركي هستم. لطفا به اين سوالات جواب بديد.
براي شما چه چيزي مهم هست؟؟
كسب درامد؟؟
شان كاري؟؟
كار فني خاص؟؟

يا هرچيزي ديگه
لطفا يك تعريف دقيقي از علاقه و ديدگاه خودتان رو به كسب و كار برام بگيد.

11-05-2013, 01:10 AM
ارسال: #25
(11-04-2013 10:00 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  نميخواهم ناراحت تون كنم اما من ادم ركي هستم. لطفا به اين سوالات جواب بديد.
براي شما چه چيزي مهم هست؟؟
كسب درامد؟؟
شان كاري؟؟
يا هرچيزي ديگه
لطفا يك تعريف دقيقي از علاقه و ديدگاه خودتان رو به كسب و كار برام بگيد.

سلام
برای جواب سوالتون مجبورم توضیحات مفصل بدم بدم ببخشید که طولانی میشه.درباره سوالتون باید عرض کنم که قبلا هم در پست اولم گفتم من برخلاف اکتر دوستان که دنبال شغل با در آمد بالا هستن
دنبال درآمد نیستم
به جنبه مالی شغل فکر نمیکنم بلکه شان کاری و رهای از بیکاری و پوچی برام مهمه

اولین علاقه مندی من مربوط به رشته م میشه که داشتن کارگاه یا کارخونه تولید مواد شیمیای هست که در حال حاضر اصلا مقدور نیست چون سرمایه و امکانات بالای میخواد
دومین علاقه مندی من داشتن دفاتر خدمات پستی یا ثبت اسناد هست که اون هم موانع مجوز و غیره هست

سومین علاقه مندیم در رابطه با خ،دمات کامپیوتر و نت و چاپ و طراحی هست که این هم قابل انجام نیست

و بعد از این سه مورد ترجیح میدم کارم خدماتی باشه
پیشنهاد شما درباره تولید پوشاک را ذکر کردم علاقه ندارم چون خواهرم تولیدی لباس زنانه داره و من از نزدیک با مشکلاتش آشنا هستم .هر روز یک مدل مد میشه و از همه بدتر دایم فقط با چک ازشو،ن خرید میکنن.و دردسرهای وصول چک
من دختری هستم که کسی نیست که کمکم کنه باید خودم مسیولیت همه کارها را قبول کنم و نمیخوام با کارهاای تولیدی خودمو درگیر چک کنم

و شان کاری هم برام مهمه
نمیخوام برم فروشندگی انجام بدم اگرم بخوام شاگرد بگیرم حقوقش برام صرف نمیکنه
.
و مثلا دوستان پیشنهاد دادن که دفاتر خدمات کامپىوتر راه اندازى کنم اما براى این شغل باىد مغازه در جای خوب کرایه کناسم که چودم مکان دارم ترجیح مىدم از مکان خودم استفاده کنم و جاى را کرایه نکنم. و مکانی که من دارم مسکونى هست در طبقه سوم و براى دفتر کامپیوتر مناسب نیست

همه ى بخش هاى سایتم خوندم
من الان نیاز به لیستی از مشاغل خدماتی دارم تا بتونم با توجه به امکانات و شرایط انتخاب کنم
11-05-2013, 03:31 AM
ارسال: #26
ممنون از پاسخ شما
فعاليت هاي كه به ذهنم ميرسه
نمايندگي بيمه
نمايندگي فروش و بازاريابي محصولات شركت ها
شركت كاريابي
شركت خدمات نظافتي
طراحي دكوراسيون
پليس+10

يك سري كارهاي ديگه هم هست خوب نيازمند دانش فني يا درسي هست كه بكار شما نمياد.

البته اينها در مواردي هست كه واحد شما تجاري باشد. در غير اين صورت بايد مكان مناسب رو تهيه كنيد.

توصيه ميكنم به جاي نشستن و فكر كردن بدين صورت بلند بشويد و با چشمان باز به سطح شهر بريد. مواردي را كه وجود دارند را در ذهن بخاطر بسپاريد و ببنيد چه چيزي كم هست. سپس در صورت علاقمند بودند و نبودن مشكلي اجرايي كنيد.

اما اين مسئله كه برخي كارها موانع دارد و نميشود.بايد تا جايي كه امكان دارد دنبال رفع موانع بود و اگر امكان پذير نبود. به سمت كار ديگري رفت.

11-05-2013, 02:45 PM
ارسال: #27
سلام
یه جورایی همشهری هستیم. دنبال این ایده باشین:

دفتر خدمات سمپاشی
باغات
منازل
کارخانجات

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
11-05-2013, 06:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-05-2013 06:38 PM، توسط goldokhtar.)
ارسال: #28
(11-05-2013 03:31 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  ممنون از پاسخ شما
فعاليت هاي كه به ذهنم ميرسه
نمايندگي بيمه
نمايندگي فروش و بازاريابي محصولات شركت ها
شركت كاريابي
شركت خدمات نظافتي
طراحي دكوراسيون
پليس+10

يك سري كارهاي ديگه هم هست خوب نيازمند دانش فني يا درسي هست كه بكار شما نمياد.

البته اينها در مواردي هست كه واحد شما تجاري باشد. در غير اين صورت بايد مكان مناسب رو تهيه كنيد.

توصيه ميكنم به جاي نشستن و فكر كردن بدين صورت بلند بشويد و با چشمان باز به سطح شهر بريد. مواردي را كه وجود دارند را در ذهن بخاطر بسپاريد و ببنيد چه چيزي كم هست. سپس در صورت علاقمند بودند و نبودن مشكلي اجرايي كنيد.

اما اين مسئله كه برخي كارها موانع دارد و نميشود.بايد تا جايي كه امكان دارد دنبال رفع موانع بود و اگر امكان پذير نبود. به سمت كار ديگري رفت.

ممنون از پیشنهادهای خوبتون
مثلادرباره پلیس
10 قبلا به فکر بودم و منتظرم که فراخوان اعلام کنن
در مورد اینکه فرمودین بعضی خدمات نیاز به دانش فنی داره .آیا حتمانیاز به مدرک تحصیلی دارن؟ اگه بتونم دوره هاشون را در کلاسهای فنی حرفه ای بگذرونم شاید بشه بهش فکر کرد
یا اگه هزینش بالا نشه افرادی را با این دانش فنی به صورت پورسانتی استخدام کنم

متاسفانه واحد موقعیت مسکونی هست و تجاری نیست

من اولویت اولم مشاغل خدماتی هست اما اگه مشاغل تولیدی مد نظرتون هست که به امکانات و شرایط من بخونه حتما ذکر کنید شاید واقعا بتونم روی بازار فروشش مانور بدم

نظرتون درباره کارهای پخش چیه؟
یا فرمودید نمایندگی .مثلا نمایندگی چه جور شرکتهایی؟

ممنون از اینکه کامل و با حوصله پاسخ میدین
(11-05-2013 02:45 PM)بابایی نوشته شده توسط:  سلام
یه جورایی همشهری هستیم. دنبال این ایده باشین:

دفتر خدمات سمپاشی
باغات
منازل
کارخانجات

شلام میتونم بپرسم شما برای اطراف ساوه هستین؟ شهر صنعتی کاوه ؟ زرند؟

ممنون از نظرتون به نظرم جالب هست اما من هیج اطلاعاتی در این زمینه ندارم
11-05-2013, 07:56 PM
ارسال: #29
خواهش ميكنم.خوشحالم ميشم به افراد مختلف كمك كنم.

در مورد كارهاي فني - مثلا اموزشگاه تخصصي تعميرات موبايل- يا تعميرات كامپيوتر - تعميرات تلويزيون و يا ديگر دستگاه هاي پخش مانند دي و دي و غيره

الان فردي رو ميشناسم كه براي اموزش تعمييرات تي وي ميگن يك دوره رفته امريكا اموزش ديده اين برا ده سال پيش بود. از ان زمان كه يادم هست يك تعميراتي بزرگ لوازم صوتي و تصويري داره.

هر روزم كه يك محصول جديد مانند همين دستگاه هاي مبدل كه اومدن خيلي زود نمايندگي رسيدگي به مشكلات دستگاه رو گرفت.
كارش هم هميشه زياد و شلوغ هست.

ميتونيد با اجاره محل مسكوني يا فروش اون محل تجاري رو اجاره يا رهن يا خريد كنيد.

ببنيد يك مطلبي رو ميام بصورت خصوصي براتون ميكم در مورد توليدي.

اما در مورد پخش و نمايندگي. برخي شركت ها هستند كه در خارج كشور يا در شهرهاي ديگر داراي كارخانه و كاراگاه هستند. اين شركت ها براي اينكار راحت تر كار كنند. ميان با شركت هاي پخش همكاري ميكند.

شركت پخش داراي يك دفتر (ميتونه يك مغازه يا يك دفتر كوچيك باشه) و يك انبار هست. افراد ديگر رو هم كه فراخوان ميدن و ميان خودشان. مثلا بازارياب يا شخصي با ماشين نيسان براي كار در شركت پخش

نيازمند اين نيستند كه خودتان ماشين داشته باشيد

وقتي قرارداد همكاري رو با اون شركت يا شركت ها بستيد. افراد بازارياب در سطح شهر ميرند و سفارش ميگيرن.جنس رو از كاراخانه سفارش ميديد .ميارن ميذاريد تو انبار. بعدش بر حسب مسير جنس رو به بازارياب همكار راننده اش تحويل ميديد. اونا هم ميرن براي پخش.

تا انجايي كه ميدونم دو نوع پخش داريم .يكي مواد غذايي كه شامل بيسكويت كيك - مواد شوينده وووو و ديگري پخش دارو

اين وسط انواع اقسام پخش ديگر هم هست كه بصورت تكي كار ميكند. كه بيشتر خود كاراخانه يا كارگاه افرادي رو استخدام ميكند براي اينكار.در شهر خودشان بخصوص

مثل پخش نان - بستني - سوسيس كالباس و ...

تو كار پخش ميتونيد در كنار اينكه با شركت هاي مختلف همكار ميكنيد خودتان هم از ساير شركت هاي ديگه محصولاتي رو بطور مستقيم خريداري كنيد و بذاريد تو محصولات ديگرتان(محصولاتي كه با شركت اونا بطور مستقيم كار نميكنيد)

البته برخي شركت ها هم كه تنها به يك نفر نمايندگي پخش ميدن.

11-05-2013, 09:47 PM
ارسال: #30
(11-05-2013 07:56 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  خواهش ميكنم.خوشحالم ميشم به افراد مختلف كمك كنم.

در مورد كارهاي فني - مثلا اموزشگاه تخصصي تعميرات موبايل- يا تعميرات كامپيوتر - تعميرات تلويزيون و يا ديگر دستگاه هاي پخش مانند دي و دي و غيره

الان فردي رو ميشناسم كه براي اموزش تعمييرات تي وي ميگن يك دوره رفته امريكا اموزش ديده اين برا ده سال پيش بود. از ان زمان كه يادم هست يك تعميراتي بزرگ لوازم صوتي و تصويري داره.

هر روزم كه يك محصول جديد مانند همين دستگاه هاي مبدل كه اومدن خيلي زود نمايندگي رسيدگي به مشكلات دستگاه رو گرفت.
كارش هم هميشه زياد و شلوغ هست.

ميتونيد با اجاره محل مسكوني يا فروش اون محل تجاري رو اجاره يا رهن يا خريد كنيد.

ببنيد يك مطلبي رو ميام بصورت خصوصي براتون ميكم در مورد توليدي.

اما در مورد پخش و نمايندگي. برخي شركت ها هستند كه در خارج كشور يا در شهرهاي ديگر داراي كارخانه و كاراگاه هستند. اين شركت ها براي اينكار راحت تر كار كنند. ميان با شركت هاي پخش همكاري ميكند.

شركت پخش داراي يك دفتر (ميتونه يك مغازه يا يك دفتر كوچيك باشه) و يك انبار هست. افراد ديگر رو هم كه فراخوان ميدن و ميان خودشان. مثلا بازارياب يا شخصي با ماشين نيسان براي كار در شركت پخش

نيازمند اين نيستند كه خودتان ماشين داشته باشيد

وقتي قرارداد همكاري رو با اون شركت يا شركت ها بستيد. افراد بازارياب در سطح شهر ميرند و سفارش ميگيرن.جنس رو از كاراخانه سفارش ميديد .ميارن ميذاريد تو انبار. بعدش بر حسب مسير جنس رو به بازارياب همكار راننده اش تحويل ميديد. اونا هم ميرن براي پخش.

تا انجايي كه ميدونم دو نوع پخش داريم .يكي مواد غذايي كه شامل بيسكويت كيك - مواد شوينده وووو و ديگري پخش دارو

اين وسط انواع اقسام پخش ديگر هم هست كه بصورت تكي كار ميكند. كه بيشتر خود كاراخانه يا كارگاه افرادي رو استخدام ميكند براي اينكار.در شهر خودشان بخصوص

مثل پخش نان - بستني - سوسيس كالباس و ...

تو كار پخش ميتونيد در كنار اينكه با شركت هاي مختلف همكار ميكنيد خودتان هم از ساير شركت هاي ديگه محصولاتي رو بطور مستقيم خريداري كنيد و بذاريد تو محصولات ديگرتان(محصولاتي كه با شركت اونا بطور مستقيم كار نميكنيد)

البته برخي شركت ها هم كه تنها به يك نفر نمايندگي پخش ميدن.

ممنون از راهنماییهاتون
متاسفانه اجازه رهن یا کرایه واحدو ندارم چون مقداری وسیله هست و فقط میتونم ازش استفاده کنم
باز هم میگم اولویت اولم استفاده از این واحده اما اگه بدونم شغلی که میخوام راه بندارم مطمین باشم که کرایه مغازمو در میاره این ریسکو میکنم
مثلا کرایه مغازه در یه خیابون خوب حدودا 2ملیون تا 7 میلیون هست

یا مشاغلی را انتخاب کنم که نیاز نباشه که حتما محل کارش محل پر رفت و آمد باشه
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق Mohamadrt98 2 2,025 06-18-2020 12:55 PM
آخرین ارسال: oscarmaster
  به نظرتون بهترین کار برای یک خانم خانه دار که بتونه تو خونه انجام بده چیه؟ negar2 3 1,646 02-06-2020 05:46 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  لطفا کمک کنید،نیاز فوری،راه اندازی مغازه فروش لباس زنانه MissA 2 1,462 08-15-2019 08:32 AM
آخرین ارسال: AUSTIN
  به نظرتون دوخت سیسمونی روبالشی سرویس اشپزخونه تو خونه و فروشش شدنیه؟ negar2 1 691 06-27-2019 12:23 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
  راهنمایی برای فردی که تازه به ایران اومده و میخواد کسب و کاری داشته باشه علیرضا ظینسون 1 1,260 09-29-2018 12:08 PM
آخرین ارسال: mojtaba007
  راه اندازی خط بازیافت لاستیک فرسوده به گازوئیل spoofoy 1 1,383 08-16-2018 01:16 AM
آخرین ارسال: nimagholizadeh
  **** پخش به سوپر مارکت ها ***** hamidirche2 16 6,430 06-23-2018 01:56 PM
آخرین ارسال: mahdir938
Lightbulb کمک در فروش عمده محصول ساخت خودم در تهران masoudmom 0 757 05-21-2018 04:35 PM
آخرین ارسال: masoudmom
  نیاز به کمک و مشاوره برای باز کردن مغازه arman66 7 6,689 12-24-2017 10:41 PM
آخرین ارسال: علی عزت نژاد
  نیاز مبرم به وام 1.5 میلیاردی nehzat 0 651 09-14-2017 12:47 AM
آخرین ارسال: nehzat
  حتما نیاز دارید با من آشنا بشید! معلول پر درامد! mahan99 29 5,954 09-03-2017 08:51 PM
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
  بلا تکلیفم کمک کنید mohsn326 5 1,549 08-19-2017 10:10 PM
آخرین ارسال: mohsn326
  درامدی به وسعت ایران ehsan1395 2 766 08-13-2017 09:16 AM
آخرین ارسال: ehsan1395
  لطفا کمک کنین ممنون esteran 0 480 06-25-2017 08:38 PM
آخرین ارسال: esteran
  به نظراتتون خیلی نیاز دارم ممنون esteran 4 1,199 06-13-2017 01:22 PM
آخرین ارسال: tiktaks
Thumbs Down هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... Fela.Want 161 27,859 06-12-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: Fela.Want
  من شغل اینترنتی با درامد مناسب دارم اما دنبال محل کار می گردم... PARTOTELECOM 1 1,220 04-13-2017 10:48 PM
آخرین ارسال: امیر Amir
  قصد خرید مغازه 14 متری دارم ss_gg600 0 1,127 02-27-2017 04:35 PM
آخرین ارسال: ss_gg600
  نیاز به سرمایه گذار rahim-edison 1 1,672 01-04-2017 11:24 PM
آخرین ارسال: معتمدی
  کمک و مشاوره برای راه اندازی سوپر مارکت royalmilad 6 4,742 01-03-2017 08:36 PM
آخرین ارسال: nshahriar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS