ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تزلزل فکری...
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:48 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mohammadshamosi
آخرین ارسال: goldmen
پاسخ: 5
بازدید: 938

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تزلزل فکری...
10-16-2013, 09:24 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-16-2013 09:31 PM، توسط mohammadshamosi.)
ارسال: #1
تزلزل فکری...
بعضی مواقع و بر حسب یکسری شرایط موجود که گاهی خوشایند و گاهی ناخوشایند هستند انسان یکسری تصمیماتی میگیره که میتونه آسیب پذیر باشه!

به نظرم این تزلزل فکری ( یا وسواس فکری ) که به وجود میاد، دست و پای آدم رو میبنده، برای همین بهتره چاره ای اندیشه بشه که شدت آسیب پذیری رو به حداقل رسوند و به مرور از بین برد.

چند وقته این موضوع فکرم رو درگیر کرده، به یکسری نتیجه رسیدم ولی باز هم جای تامل داره! ممنون میشم از دوستان که نظراتشون رو اعلام کنند.

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-16-2013, 09:35 PM
ارسال: #2
RE: تزلزل فکری...
محمد عزیز :

آیا ریشه این تصمیمات در راه ایجاد هدف جدیده و یا از بی هدفی منتج می شه ؟

اگه هدف زندگی مشخص باشه تصمیمات اغلب بر پایه آگاهی و با ریسک پذیری مشخصی اعمال می شه و نتایج اون در ادامه اندازه گیری می شه .

اغلب تصمیمات غلط از روی احساسات گرفته می شه که باید با تدبیر رفع بشه .البته مشورت بسیار در این زمینه مفید است .

حالا بفرما ببینیم چه چیزی فکرتان را تا این حد مشغول کرده است ؟

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-16-2013, 09:40 PM
ارسال: #3
اعتماد به نفس خيلي تاثيرگذاره..
اما اقدام عمليي که بنظر من ميتونه به آدم توي شرايط بحراني کمک کنه که بهترين تصميم رو بگيره اينه که اين فرد توي زندگيش تجربه ي تصميم گيري درست و بابرنامه ويا حتي اصلا تجربه تصميم گيري رو داشته باشه..

اگه من ياد گرفتم براي هرکاري برنامه ريزي کنم و براي هر تصميمي فکر و بررسي داشته باشم حتما توي دوراهي هاي زندگي موفق عمل ميکنم..

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
10-16-2013, 10:45 PM
ارسال: #4
بعضی از تصمیمات هستند که فقط خود شخص می تواند برای حل آن اقدام کند.
شما می توانید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-17-2013, 09:18 AM
ارسال: #5
تزلزل فكري اسم درستش فكر آزاد هست

تزلزل تصميم بيشتر منظور شماست

فكر آزاد هست وهم درست وهم غلط رو نشان مي دهد
غير ازاين بود ما توانايي فكر كردن نداشتيم ومثل حيوانات كارهاي از ديگران ياد ميگرفتيم ويا تكرار ميكرديم

وقتي تو اين حالت قرار ميگيريم كه فكربيشتر براي ما دانسته هايي نمايان كرده وما يك چيزهاي جديد را داريم تجربه ميكنيم

اين موقع هست كه توانايي تصميم گيري ما پايين مي ايد

براي گذر ازاين مرحله بايد
از تجربه هاي مشابه بهره برد
دانش خود را نسبت به ان چيز جديد بيشتر كرد
از ديگران كمك گرفت
ريسك كرد

اين كار هم خوب هست هم بد
خوب به اين حالت كه هنوز فكرمان كار ميكند وتوانايي دست يابي به علوم جديد را دارد

بد به اين خاطر كه باعث پايين امدن اعتماد بنفس مي شود وروحيه رو خراب ميكند وبا تصميم اشتباه باعث دگرگوني در زندگي مي شود

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی mjdehghani 92 13,050 01-24-2013 02:39 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS