ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
"حول حالنا" زمان کنونی: 09-25-2025, 09:46 PM |
|||||||
|
"حول حالنا"
|
08-07-2013, 12:52 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: حالم بده
وقتي حالم بده
سر هر چي باشه از خودم،از مردم،از وضع بد بازار خلاصه از همه چي شاكيم ميام انجمن يه سر به تاپيكا ميزنم تاپيكاي اقاي قربانيان را ميخونم فول انرژي ميشم باز ميرم سركارم پي زندگيم اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
08-07-2013, 08:47 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2013 08:48 AM، توسط بابایی.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
"مهمترین درسی که گرفتم این بود که به مسیر رسیدن به اهداف بیشتر توجه کنم و لذت ببرم." استاد قربانیان
این خیلی عالیه که آدم بدونه در مسیره و نباید یکجا توقف کنه یه روز ما داشتیم می رفتیم شمال دوستام هی میگفتن سرعتت خیلی کمه همه دارن ازمون جلو میزنند. منم از عمد سرعتم باز کم کردم. هر نیم ساعت یک ساعت یکبار هم به هر بهونه ای وای میستادم میگفتم بیاید پایین اولش فقط غرولند کردن بعد از شمال تصمیم گرفتیم بریم سرعین اردبیل جاتون خالی حالا اینبار اونا پیشنهاد میدادند از مسیر سفر لذت ببریم. مثلا یه جا پرتغال کوهی بود گفتند وایسا بخریم. یه جا بلال کبابی درست میکردند میگفتند وایسا... یه جا اصلا از جاده خارج شدیم رفتیم تو یه کوره راه به یه رودخونه رسیدیم چهار پنج ساعت توقف کردیم... استاد درست میگه نباید فقط به مقصد فکر کنیم... بالاخره می رسیم ولی آیا وقتی رسیدیم حالمون خوبه؟؟؟ این مهمه... ما وقتی ازون سفر برگشتیم دیگه این سعادت همسفری رو نداشتیم.. و هممون هم خوشحالیم سفر خوبی داشتیم.... بعضی فرصتها فقط یکبار در خونه آدمو میزنه ... حالمون واقعا خوب بود... ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
08-07-2013, 02:06 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
آیا ماشین مدل بالا حال آدمو خوب میکنه؟
آیا کمد پر از لوازم آرایشی یا لباس های جورواجور آدمو خوشحال میکنه؟ بارها عزیزان این انجمن پرسیدند ما نمیدونیم چه هدفی رو برای خودمون قرار بدیم. این یک واقعیته ؟ خیلی ها نمی دونند چی میخوان... ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
08-07-2013, 03:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2013 07:41 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(08-07-2013 02:06 PM)بابایی نوشته شده توسط: آیا ماشین مدل بالا حال آدمو خوب میکنه؟بله ماشین مدل بالاو.......میتواند انسان را خوشحال کندبشرطی که : در خانواده و در بین اطرافیان خود , بتوانید انرزی مثبت پخش کنید. خیلی خلاصه عرض کردم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-07-2013, 09:20 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(08-07-2013 12:52 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط: وقتي حالم بده شما خود بمب انرژی مثبت هستید. در چند بار ملاقاتی که در اصفهان با شمای عزیز داشتم این را حس کردم , ضمن اینکه خیلی از عزیزان انجمن شیفته رفتار و گفتار شما شده بودند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-07-2013, 10:22 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
دلیل همه اینا یه چیز هست اسم اون هم ناشکری هست
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
08-19-2013, 08:47 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-19-2013 08:49 AM، توسط بابایی.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
امیدوارم حال همه خوب باشه
وقتی با ماشین داریم راه میریم دوست داریم سریع به مقصد برسیم وقتی داریم پیاده راه میریم تند میریم تا زود برسیم وقتی صبح بلند میشیم تند تند حاضر میشیم تا به کارهای روزانه برسیم این همه عجله؟؟؟؟ به کجا چنین شتابان؟ مثل معروفی میگه از تو حرکت از خدا برکت آیا با تند حرکت کردن برکت بیشتری میاد به زندگیمون؟ به نظرم بشر با سرعت داره به ایستگاه آخر میرسه ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
08-19-2013, 08:58 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
يه سؤال جالب دارم: چجوري قبلنا كه 10 نفره تو يه اتاق ميخوابيدن، بچه ها انقد چشم و گوش بسته بار ميومدن؟!
الان بچه 10-12 ساله جلد دوم جزوه تنظيم خانواده رو تدريس ميكنه! ![]() نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
08-20-2013, 12:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-20-2013 12:40 PM، توسط بابایی.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
ارتباطات باعث شده رقابت آدمها با هم زیاد بشه
سرعت ورود اطلاعات به ذهن از همان کودکی میلیونها برابر شده است. الان حتی میشه حرم امام رضا رو مجازی زیارت کرد به زودی شاید کافی باشد که شما انگشت خود را روی فضای فیزیکی پیرامون خود کلیک کنید و آنجه از اطلاعات میخواهید به دست آورید (پروفسور لطفی زاده) هر آنچه از بهشت تعریف کرده اند در دنیا جاری خواهد شد اما باز حال بشر خوب نیست. درون بشر کرم خورده رضایت وجود ندارد. بشر با طبیعت وجودی خود و پیرامونش هماهنگ نیست. به نظر شما اتوبان چالوس خوب است؟ حتما خوب است چون ما سریع می رسیم به شمال ما همه چیز را خراب میکنیم تا به هدفمان برسیم. وقتی چند بار رفتیم سریع رسیدیم میگیم خوب بعدش؟ استفان کاوی میگه (کتاب 7 عادت مردمان موثر) که انسان های موثر آب و هوای کنار ساحل را در دل خود دارند مهم نیست که بیرون بارون بیاد یا برف. اونها تو دلشون این آب و هوا رو دارند و هرگز از وضعیت غیر مترقبه آب و هوا ناراضی نمیشن این همون تعبیری است که میگم آدمها راضی نیستند. چون در بیرون خود دنبال خوشبختی اند. ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
09-24-2013, 09:27 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-24-2013 09:28 AM، توسط بابایی.)
ارسال: #20
|
|||
|
|||
امیدوارم حال هر کسی اگه بده خوب بشه
اگه خوبه عالی بشه اگه عالیه عالیتر بشه دوستی میگفت اگه انگشت اشاره رو به سمت کسی می گیری و میگی تقصیر تو بوود که این بلا سرمون اومد دقت کن ببین سه تا انگشت دیگه جمع شده تو مشتت و یواشیکی دارن میگن تقصیر خودمون بود. اینو گفتم که بگم خیلی از مشکلات از کم تدبیری خودمون پیش می آد و نباید فضای زندگی رو با تشنج خود ساخته به هم بریزیم. با آرامش و تفکر درست همه چیز عاقبت خیر خواهد شد. تو قرآن داریم: چه بسا از چیزی بدتان می آید و خوب است برای شما و چه بسا از چیزی خوشتان می آید و بد است برای شما. پس به خود متعالش بسپریم و آروم زندگی کنیم. خوش و خرم و شاد باشید. ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: