ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-23-2025, 10:47 PM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
07-21-2013, 01:33 AM
ارسال: #411
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
ﺑﻪ دختره ﻣﯿﮕﻢ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ !
ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﺮﺳﯽ ﺗﻮﻟﺪ ﺗﻮﺍﻡ ﻣﺒﺎﺭﮎ ! . . . . . . . . . . . . . . . . ﺑﻪ ﻫﺮﺣﺎﻝ دختره ﺩﯾﮕﻪ ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻢ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻧﻤﯿﺮﻩ |
|||
07-21-2013, 02:28 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-21-2013 02:31 AM، توسط Elixir.)
ارسال: #412
|
|||
|
|||
يکي از مشکلات دوران تحصيل اينه که وقتي گشنته نميتوني درس بخوني و وقتي سير ميشي هم باز نميتوني درس بخوني..
بدبختيش اينه که حد واسطم نداره هميشه يا سيري يا گرسنه.. امروز تو خيابون يکي گول ظاهرمو خورد.. . . . هيچي ديگه الان گول ظاهر ندارم من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
07-21-2013, 02:51 AM
ارسال: #413
|
|||
|
|||
یه روز یه جوونه بد بختی بود که بیمه نامش 9 روز پیش تموم شده بود! بعد امروز تصادف کرد و ماشینش له شد! تازه مقصرم شد.
1 ماهه دیگه هم عروسیشه! یه هزار تومنی هم نداره! حالا اون مونده و ماشین له خودش و خسارت اون طرف و بیمه نداشته ماشینش. هه هه هه هه هه هه فروش کاملترین پنل اس ام اس کشور پویا پنل ارزانترین تعرفه طراحی سایت در ایران
به همراه 90 قالب طراحی شده برای اولین بار در ایران مروا وب |
|||
07-21-2013, 10:33 AM
ارسال: #414
|
|||
|
|||
(07-20-2013 11:19 PM)MARYAR نوشته شده توسط: مامور شهرداری بشم و یه کیف پر از پول پیدا کنم ( ترجیحا دلار )اقدس حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
07-21-2013, 02:57 PM
ارسال: #415
|
|||
|
|||
شب خواب دیدم بابام با کاپشن وسط سونا نشسته
. . . . . . . . . . . . . از یکی پرسیدم جریان چیه؟! گفت این عذاب اون روزاییه که بابات کولر رو وسط چله تابستون خاموش میکرد من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-21-2013, 02:58 PM
ارسال: #416
|
|||
|
|||
برنامه امشبم اینه که نصفه شب برم یه لگد بزنم به درختای جلو پنجره
این گنجیشکا بدخواب شن، صب خواب بمونن مام یکم بیشتر بخوابیم :| من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-21-2013, 03:00 PM
ارسال: #417
|
|||
|
|||
اعتماد کردن به پسرا تو این دنیا مثل فتح کردن قله اوِرِست با دمپایی ابری میمونه !
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
ارسال: #418
|
|||
|
|||
ﭘﺴـــــــــــــــــﺮﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﻥ
. . . . . ... . . . . . . . . . . ﻭ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﯼ؛ ﻋﺰﺭﺍﯾﯿﻠﯿﺎﻥ ﻭ ﺍﺑﻠﯿﺴﯿﺎﻥ ﺗﻘﺴﯿﻢﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
ارسال: #419
|
|||
|
|||
ﻫﺮ ﻭﺥ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻣﯿﺮﻡ ﺳﺮ ﭘﯿﺎﻧﻮﻡ...
ﺑﻌﺪﺵ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﭘﯿﺎﻧﻮ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻡ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ با ناخونام ﺿﺮﺏ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ..... من ازدرون تو حرف میزنم
|||
07-21-2013, 03:02 PM
ارسال: #420
|
|||
|
|||
اعتراف می کنم بچه که بودم وقتی فیلم می دیدم، همش با خودم می گفتم چرا هرکی از جلو تیر می خوره، از پشت می افته؟ یعنی روی سمتی که تیر خورده نمی افته. با خودم می گفتم لابد نمی خوان بیشتر تیر بره تو تنشون و دردشون بگیره دیگه.
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,735 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,272 |
امروز 10:47 PM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان