ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطیفه ها زمان کنونی: 09-24-2025, 03:56 AM |
|||||||
|
لطیفه ها
|
07-16-2013, 12:45 PM
ارسال: #401
|
|||
|
|||
RE: لطیفه ها
در یک تشییع جنازه یه نفر از ملا نصر الدین میپرسه:ملا ! اگه جلوی تابوت مشایعت کنی خوبه یا عقب تابوت؟!! نصر الدین میگه : مهم نیست جلو باشی یا عقب تابوت مهم اینه که داخـــل تابوت نباشی!!!!!! برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود. ((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی |
|||
07-17-2013, 08:01 PM
ارسال: #402
|
|||
|
|||
غضنفر ماه رمضون میره خونه دوستش می خوابه
دوستش بهش میگه سحر صدات کنم؟؟ غضنفر می گه نه همون غضنفر صدام کنی بهتره ![]() ![]() کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
07-18-2013, 10:31 AM
ارسال: #403
|
|||
|
|||
پشه نشسته بود، اومدم بزنمش فرارکرد
حتما قیافه من یادش مونده شب بیچارم میکنه !!! ![]() *** بچه که بودیم وقتی روزه نمیگرفتیم، مادرمون از زلوبیا بامیه افطار محروممون میکرد. از همون بچگی تحریم رو تجربه کردیم ما !!! *** امید وارم اون قدر فرهنگ سازی بشه که تا آدامس رو از جیبیت در آوردی همه نگن به ما هم بده ![]() *** اون بچه مردمی که همیشه پدر مادراتون ازش تعریف میکنن و بهتون سرکوفتشونو میزنن،منم! حلااااااال کنید ![]() *** میگن مستحبه اذان که تموم شد افطار کنید... والا اذان که تموم میشه ما داریم سفره رو جمع میکنیم :| *** چند روز بود من نبودم ببخشید ...!!! همسایمون مسافرت رفته بود مودمش رو خاموش کرده بود ...!!! *** یکی از دغدغه های بچگیم این بود که میرفتم دستشویی نمیدونستم کدوم طرفی باید بشینم… !!!:| *** مزدور چیست (کیست) ؟ نوعی موز هست که در مناطق دور یافت میشود !!! *** سطح معلومات فنیم در حدیه كه وقتى یه چیزى خراب میشه فكر مى كنم كه از اول نداشتمش ![]() Love who loves you, because they fell your love...Love who hates you, because they need your love |
|||
07-20-2013, 11:15 PM
ارسال: #404
|
|||
|
|||
اول راهنمایی بودم با تاکسی میرفتم مدرسه. یه بار طبق معمول سوار شده بودم و بعد طی مسافتی همه پیاده شدنو و من تنها موندم .خلاصه رسیدم به مقصد و گفتم آقا پیاده میشم اما این داداشمون وای نستاد. دورانم که دوران خفاش شب بود گفتم دیگه جوانمرگ شدم خلاصه شروع کردم به داد و بیداد اما فایده نداشت من هم دیدم دیگه راهی نموده با کیفم گذاشتم تو کله بنده خدا !!!! همچین که فرمون از دستش در رفت ماشین افتاد تو جوب منم خوشحال از نجات پیدا کردن دیدم که برگشته و نمیتونه حرف بزنه اما با دست داره کاغذ رو داشبوردشو نشون میده که نوشته بود: مسافر محترم من ناشنوا هستم لطفا محل پیاده شدن خود را با دست به بنده اعلام نمایید!!
![]() |
|||
07-20-2013, 11:16 PM
ارسال: #405
|
|||
|
|||
ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﯾﻪ ﮐﺎﺭﺕ ﺷﺎﺭﮊ ﺑﺨﺮ ﻭﺍﺳﻢ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﯾﻬﻮ ﺁﻧﺘﻦ ﮔﻮﺷﯿﺶ ﺭﻓﺖ ﻣﻦ ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻔﺘﻢ ﺍﻟﻮﻭ ﺍﻟﻮﻭ… ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻔﺖ: ﻫﯽ ﺍﻟﻮﻭ ﺍﻟﻮﻭ ﻧﮑﻦ ﺍﺻﻼ ﺻﺪﺍﺕ ﻧﻤﯿﺎﺩ :| من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-20-2013, 11:19 PM
ارسال: #406
|
|||
|
|||
مامور شهرداری بشم و یه کیف پر از پول پیدا کنم ( ترجیحا دلار )
همون موقع یه دخدر خیلی خوشگل برسه با 180 قد با موهای بلند مشکی بم پیشنهاد بده بیا پولا رو برداریم با هم بریم عشقو حال منم بگم no way من یه تار موی دخدر همسادمو به 100 تای مثه تو نمیدم بعدم سریع برم در خونه ( ) دخدر همسادمون صداش بزنم اونم با همون دامن چین چینش ( عاشق این دامن چین چینشم ) بیاد دم در بپره سوار دوچرخم بریم با هم تو افق همه پولا رو خرج کنیم چیه ؟ ؛ همش که نباید فانتزی آموزنده باشه ! والا ! یه بار شانس در خونه ما رو زده اگه گذاشتید شما ها در ضمن داخل پرانتز اسم دخدر همسادمونو حدس بزنید من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-20-2013, 11:22 PM
ارسال: #407
|
|||
|
|||
از دیگر خصوصیات یک ایرانی ،
. . . . . . . . . . . .اظهار نظر در تمامی زمینه هایی است که بالله هیچ تخصصی در آنها ندارد من ازدرون تو حرف میزنم
|||
07-20-2013, 11:29 PM
ارسال: #408
|
|||
|
|||
میگن تو جهنم ترتیب روزا اینجوریه:
شنبه عصر جمعه عصر جمعه شب امتحان ... عصر سیزده بدر 31 شهریور عصر جمعه :| من ازدرون تو حرف میزنم
|||
07-20-2013, 11:32 PM
ارسال: #409
|
|||
|
|||
یعنی حجم فکری که قبل خواب تو کله من میاد اگه وسط روز میومد روزی ۲ یا شاید ۳ تا اختراع رو تو کارنامم داشتم
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
07-20-2013, 11:42 PM
ارسال: #410
|
|||
|
|||
ﭘﺸﻪ ﻫﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻻﻣﭗ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﺑﺸﻪ ﺩﻭﺭ ﭼﯽ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﺸﺪﻥ؟
ﺧﺐ ﺑﺮﻥ !!ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با گرانترین ها جهان آشنا شويد | صدفی | 4 | 1,737 |
01-06-2014 03:52 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
|
لطیفه ها و نکات طنز | 0 | 2,273 |
امروز 03:56 AM آخرین ارسال: |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان