ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:39 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: shahdix
پاسخ: 181
بازدید: 55993

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
02-06-2013, 05:35 PM
ارسال: #151
RE: !
(02-05-2013 10:46 PM)ast0300 نوشته شده توسط:  
(02-05-2013 02:54 PM)mehrshad_r نوشته شده توسط:  دقیقن به خاطر همین موضوعات و نبود جوال درست و حسابی من با 1 کیلو کرم شروع کردم
.
.
.
.

من دنبال 5 کیلو کرم میگردم.متاسفانه یا مقدار کم نمیفروشن یا قیمت رو خیلی بالا میگن
شما از کجا یک کیلو کرم رو برا شروع تهیه کردید ؟

برای من هم یک کیلو با کرایه حمل حدود 35 تومان تمام شد.
شما کدوم شهر هستید و 5کیلو رو چند قیمت دارید؟
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-06-2013, 09:45 PM
ارسال: #152
RE: !
(02-06-2013 05:35 PM)mehrshad_r نوشته شده توسط:  
(02-05-2013 10:46 PM)ast0300 نوشته شده توسط:  
(02-05-2013 02:54 PM)mehrshad_r نوشته شده توسط:  دقیقن به خاطر همین موضوعات و نبود جوال درست و حسابی من با 1 کیلو کرم شروع کردم
.
.
.
.

من دنبال 5 کیلو کرم میگردم.متاسفانه یا مقدار کم نمیفروشن یا قیمت رو خیلی بالا میگن
شما از کجا یک کیلو کرم رو برا شروع تهیه کردید ؟

برای من هم یک کیلو با کرایه حمل حدود 35 تومان تمام شد.
شما کدوم شهر هستید و 5کیلو رو چند قیمت دارید؟

من ساکن آستانه اشرفیه ام. قیمتی که فعلان دارم کیلو 25 تومانه که یکی از دوستان همین سایت بهم داده

مدیر سالن پرورش قارچ دکمه ای - ارائه مشاوره جهت راه اندازی فارم پرورش قارچ (با کمترین هزینه)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-08-2013, 02:57 PM
ارسال: #153
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
(02-05-2013 10:39 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(02-05-2013 10:24 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  من رشته ام برق هستش و با یه مهندس کامپیوتر و یه دانشجوی حسابدار میخواهیم بزنیم تویه کار ورمی کمپوست یا قارچ.
یکی میگه تویه دوره دو ماهه کرمها دو برابر میشوند و 50 درصد کود دامی رو تبدیل میکنند.
یکی میگه هفته ای 11 برابر میشوند!!!!!!!!!!!!!!! و سه برابر وزن خودشون غذا میخورند و کل کود رو تبدیل میکنند
یکی میگه زود مریض میشن.کافیه یه سوسک وارد محیطشون بشه.
یکی میگه اصلا مرگ و میر ندارند و حتی زیر خاکی که روش برف اومده هم زنده میمونن و فقط تحرکاتشون کم میشه.
یکی میگه به راحتی میشه کود رو بسته بندی کرد و خود کرم رو هم فریز کرد و دولت هم برای صادراتش حمایت میکنه.
یکی میگه فقط میشه داخل فروخت و دو تا برند معروف هستند که نمیذارند محصولات دیگه صادرات بشن
یکی میگه میشه به مرغداری ها کرم ها رو فروخت و یکی دیگه میگه خیلی گرونه و مرغداری نمیخره
یکی میگه اگه بگی کیلویی 300 کودش رو میفروشم رو هوا میزنن و یکی میگه کلی سبد ورمی کمپوست داره و باید پول حمل بده تا ببرن تویه بیابون خالیش کنند.

چه کسی درست میگه این وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(02-05-2013 03:38 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  صنعتی مشکلات خاص خودش رو داره.میخوام 100 تنی شروع کنم با نسبت 0.01 کرم.به صورت شرکتی و فقط برای صادرات.

خسته شدم از کارهای کوچیک.الان من یه مهندس برق متوسطم.یه طراح وب ساده ام.یه مشاور معمولی هستم.یه کارآفرین کوچیک هستم.دیگه نمیخوام با فرقون خرده سنگ جا به جا کنم.میخوام با دینامیت و ماشینهای غول آسا کوهها رو جا به جا کنم.
برام دعا کنید

پاسخ کامل پی ام شد

خوب پاسخ کامل رو همینجا میگذاشتین تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم Idea
02-09-2013, 12:14 AM
ارسال: #154
سلام دوستان، همین امروز من این تاپیک رو دیدم و مطالعه کردم
اول با کسب اجازه از مدیران و پیشکسوتان انجمن ،
دوم تبریک خدمت دوستانی که قدم پیش گذاشتند و وارد این صنعت شدند.
10_004

سوم اینکه خیلی مشتاق هستم که این کار رو انجام بدم پس به کمک شما قطعاً نیاز هست که از همین الان تشکر میکنم.
دوستان من میخوام کرم ها رو از کود حیوانی تغذیه کنم. تو روستامون امکانش هست. در نظر دارم برای اینکه با خم و چم این کار بیشتر آشنا بشم، اول در حدود یکی دوتا سبد رو امتحان کنم و اگه موفق شدم به صورت گسترده کار رو شرو کنم.
بنده در جایی زندگی میکنم که جز اقلیم آب و هوایی سرد محسوب میشه و یکمی برای جور کردن شرایط دمایی واسه این کوچولوهای عزیز مشکل دارم. Undecidedنه میتونم سبد هارو تو خونه نگهداری کنم، نه میتونم تو حیاط بزارم ( چون دما خیلی پایینه) از طرفی نه آنقدر سرمایه ندارم که محوطه ای حتی کوچک رو برای آنها پیدا کنم یا بسازم یا بخرم و گرم نگه دارم.
به نظر دوستان باید چیکار کرد؟
02-20-2013, 11:52 PM
ارسال: #155
سلام دوستان .
حدود 1-2 بار کل 16 صفحه رو مطالعه کردم . واقعا مفید بود ، ممنون از همتون . منم که مهندسی برقم رو گرفتم و بیکار هستم ... دو دلم که شروع کنم یا نه . چیزی که هست بحث فروش این کود بود که بعضی از دوستان رو دلسرد کرد و من هم به همین خاطر یه کم دو دل شدم منتها اگر با دید باز به این قضیه نگاه کنیم فقط از طریق تولید کود نمیشه سود داشت .

من پیش خودم فکر کردم به فرض الان با 50 کیلو کرم کار رو شروع کنم بعد از 1 سال فعالیت در صورتی که دوباره کرم نخرم مقدار کرمها به 500 کیلو اضافه میشه . شما اصلا حجم کودی که میشه با این تعداد کرم تهیه کرد و بی خیال بشید ... در این حالت روزانه حداقل 8 کیلو کرم تولید میشه که میشه حدود 200 مرغ تخم گذار رو تغذیه کامل کرد . البته این باز در حجم پایین هست . فرض کنید اگر با 500 کیلو کرم شروع کنید بعد از 1 سال میشه تغذیه 2000 مرغ رو تامین کرد . بعد از مدتی سود آوری خود این کرمها بیشتر کود تولیدیشون میشه ....

نظر دوستان با تجربه چیه ؟
04-08-2013, 02:57 PM
ارسال: #156
سلام
من یه بروشور از جهاد گرفتم که تمام مراحلو با عکس توضیح داده
اومدن یه جایگاه با سنگو سیمان درست کردن بعد روشو چادر برزنتی کشیدن!
درصورتیکه میگید تهویه باید زیاد باشه!!!!!!Huh
درضمن تو این روش چطو گرمای داخل بسترو زمستونا تأمین میکننExclamation
04-14-2013, 06:51 PM
ارسال: #157
[سلام دوستان عزیز

انشاا... روز به روز موفق تر باشین. قیمت کرم خاکی و بستر آن به شرح ذیل است و جنانچه دوستان تمایل داشته باشن ادرس تهیه آن را می دهم:
بستر کرم خاکی به میزان 20 کیلوگرم، 25000 تومان
غذای کرم خاکی (خاک برگ، کمپوست، قارچ و زائدات میوه): کیلویی 180 تومان
سبد پرورش کرم خاکی با کرم و غذا: 22000 تومان (توجه بعد از پرورش و تولید ورمی کمپوست هر سبد به میزان 30000 تومان خریداری می شود).
موفق باشین
(02-05-2013 10:39 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(02-05-2013 10:24 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  من رشته ام برق هستش و با یه مهندس کامپیوتر و یه دانشجوی حسابدار میخواهیم بزنیم تویه کار ورمی کمپوست یا قارچ.
یکی میگه تویه دوره دو ماهه کرمها دو برابر میشوند و 50 درصد کود دامی رو تبدیل میکنند.
یکی میگه هفته ای 11 برابر میشوند!!!!!!!!!!!!!!! و سه برابر وزن خودشون غذا میخورند و کل کود رو تبدیل میکنند
یکی میگه زود مریض میشن.کافیه یه سوسک وارد محیطشون بشه.
یکی میگه اصلا مرگ و میر ندارند و حتی زیر خاکی که روش برف اومده هم زنده میمونن و فقط تحرکاتشون کم میشه.
یکی میگه به راحتی میشه کود رو بسته بندی کرد و خود کرم رو هم فریز کرد و دولت هم برای صادراتش حمایت میکنه.
یکی میگه فقط میشه داخل فروخت و دو تا برند معروف هستند که نمیذارند محصولات دیگه صادرات بشن
یکی میگه میشه به مرغداری ها کرم ها رو فروخت و یکی دیگه میگه خیلی گرونه و مرغداری نمیخره
یکی میگه اگه بگی کیلویی 300 کودش رو میفروشم رو هوا میزنن و یکی میگه کلی سبد ورمی کمپوست داره و باید پول حمل بده تا ببرن تویه بیابون خالیش کنند.

چه کسی درست میگه این وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(02-05-2013 03:38 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  صنعتی مشکلات خاص خودش رو داره.میخوام 100 تنی شروع کنم با نسبت 0.01 کرم.به صورت شرکتی و فقط برای صادرات.

خسته شدم از کارهای کوچیک.الان من یه مهندس برق متوسطم.یه طراح وب ساده ام.یه مشاور معمولی هستم.یه کارآفرین کوچیک هستم.دیگه نمیخوام با فرقون خرده سنگ جا به جا کنم.میخوام با دینامیت و ماشینهای غول آسا کوهها رو جا به جا کنم.
برام دعا کنید

پاسخ کامل پی ام شد

خوب پاسخ کامل رو همینجا میگذاشتین تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم Idea
[/quote]

خدا با من است و مرا دوست دارد!
04-14-2013, 08:43 PM
ارسال: #158
(04-08-2013 02:57 PM)sara ma نوشته شده توسط:  سلام
من یه بروشور از جهاد گرفتم که تمام مراحلو با عکس توضیح داده
اومدن یه جایگاه با سنگو سیمان درست کردن بعد روشو چادر برزنتی کشیدن!
درصورتیکه میگید تهویه باید زیاد باشه!!!!!!Huh
درضمن تو این روش چطو گرمای داخل بسترو زمستونا تأمین میکننExclamation

سلام
میشه بر شور رو برام ارسال کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
04-15-2013, 12:42 PM
ارسال: #159
(04-14-2013 08:43 PM)REZA HAJISALIMI نوشته شده توسط:  [quote='sara ma' pid='83133' dateline='1365416879']

سلام
میشه بر شور رو برام ارسال کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
از جهاد کشاورزی شهرتون میتونین بگیرین
مطمئنا دارن
05-14-2013, 01:01 PM
ارسال: #160
سلام کسی میتونه یه بروشور به زبان فارسی از ورمی کمپوست برای من درست کنه؟ میخوام مطالبش خیلی کامل و جامع باشه
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی mmmjjj 35 7,639 11-08-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: mmmjjj

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS