ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست زمان کنونی: 09-23-2025, 09:39 AM |
|||||||
|
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
|
12-11-2011, 12:22 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
چندی قبل در جلسه حضور 4 آذر جناب آقای سلجوقی بحثی را باعنوان کرم آشغال خور و تولید کود از زباله عنوان کردند . که به مبزان زیادی وسوسه انگیز بود .
شروع کار نسبتاً آسان نشان می داد . کرمی با قیمت وزنی 35 تا 55 هزار تومان ، مصرف روزانه سه برابر وزن خود آشغال و تولید 60% از آشغال مصرفی به کود واقعاً وسوسه انگیز . مطالبی که من اونا رو پیدا کردم . هر کرم بالغ 2/5 گرم . هر کرم بالغ روزانه 7 گرم آشغال می خورد . 4 گرم کود تولید می کند . مصرف کود در هر هکتار زمین تقریباً 12 % مضرف ود دامی است . خاصیت جلوگیری از رشد علف هرزاین کود که از شگفتیهاست. کرم ها باید در جایی مرطوب و تقریباً دور از نور مستقیم خورشید باشند . این کرم بومی اروپاست و آزاد بودن آن برای کرمهای بومی ضرر دارد و امکان حمله آیزینا به آنها وجود دارد . در ضمن در نگهداری آنها باید دقت نمود چون برای بعضیها حساسیت را هستند . بقیش رو شما بگین حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
12-11-2011, 01:13 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
نياز به زمين داريم ؟
![]() |
|||
12-11-2011, 06:20 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
فضای خیلی کمی می خواد.
البته اگه خارج شهر باشه بهتره ما تو یه روستایی زمین داریم . بلکه اونجا بشه . حتماً می شود
|||
12-12-2011, 01:25 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
منابع را برای عزیزانی که می خواهند این حرکت را شروع کنند لطفا بنویسید.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-12-2011, 01:54 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دوست عزيز
زباله طلاي كثيف هست......تو ايران بندرت رو زباله سرمايه گذاري كردن.....جاي پيشرفت بسيار داره حتي تا تبديل شدن به غول زباله ولي يك مشكل اساسي داره نظمي تو جمع آوريش نيست در هيج جاي ايران... شما تو جمع اوري زباله در شهرهاي كوچك وروستا ها بسيار مشكل دارين..... براي شروع اينكار اول بايد امار زباله هاي منطقه خودتون رو بدست بيارن... زباله هاي كه قابل بازيافت هستن.... نحوه جمع اوري تازه يك مكان دور از شهر يا مسكوني براي اينكه بو گندي با اب زباله توليد ميكنه كه سريع با مشكل بهداشتي برخورد ميكنيد.... سختي اوليه اش زياد هست ولي سود زيادي داره موفق باشين |
|||
12-12-2011, 02:45 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
دوست عزيز من اين كار را يكسال پيش شروع كردم البته به صورت تحقيقاتي وازمايشي.به نظر سود خوبي هم ميشه ازش دراورد ولي ي كار خيلي خيلي كثيفيه من هم به همين دليل ازش كناره گرفتم.اگه كثيفيش براتون مهم نيست شروع كنيد حتما موفق ميشيد.يكي ديگه از مشكلاتي كه داره بحث جا و مكانشه كه خدارا شكر من از اين مكانا زياد داشتم.و ي مشكل ديگه اي هم كه وجود داره جور كردن آشغال براي كرمهاست.ي پيشنهاد هم بهت ميكنم بيشتر رو چاق و چله كردن كرم ها مانور بده.بحث ورمي كمپوست يكم هنوز تو ايران جا نيفتاده وگرنه ميشد روش زياد مانور داد.اميدوارم كه موفق باشي
|
|||
12-12-2011, 09:18 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(12-12-2011 02:45 AM)mhe نوشته شده توسط: دوست عزيز من اين كار را يكسال پيش شروع كردم البته به صورت تحقيقاتي وازمايشي.به نظر سود خوبي هم ميشه ازش دراورد ولي ي كار خيلي خيلي كثيفيه من هم به همين دليل ازش كناره گرفتم.اگه كثيفيش براتون مهم نيست شروع كنيد حتما موفق ميشيد.يكي ديگه از مشكلاتي كه داره بحث جا و مكانشه كه خدارا شكر من از اين مكانا زياد داشتم.و ي مشكل ديگه اي هم كه وجود داره جور كردن آشغال براي كرمهاست.ي پيشنهاد هم بهت ميكنم بيشتر رو چاق و چله كردن كرم ها مانور بده.بحث ورمي كمپوست يكم هنوز تو ايران جا نيفتاده وگرنه ميشد روش زياد مانور داد.اميدوارم كه موفق باشي مهندس جان ميتونستي از اقاي سلجوقي كمك بگيريو كارتو ادامه بدي بقول اقاي قربانيان عزيز ما خوب شروع ميكنيم مشكل ما در تمام كردن كارهاست همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
12-12-2011, 12:38 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
دقیقا مشکل شخصی خود من تموم نکردن کارهای نیمه کارمه.نمیدونمم چطوری این عادت بد را ترک کنم
|
|||
12-12-2011, 01:40 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(12-12-2011 12:38 PM)mhe نوشته شده توسط: دقیقا مشکل شخصی خود من تموم نکردن کارهای نیمه کارمه.نمیدونمم چطوری این عادت بد را ترک کنم تموم نكنيد ادامه بدهيد ! ![]() |
|||
12-12-2011, 09:16 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
پول توی کار کثیفه
حتماً می شود
|||