ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مزون
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: taraneh_shab4280
آخرین ارسال: taraneh_shab4280
پاسخ: 7
بازدید: 1365

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مزون
10-13-2013, 03:55 PM
ارسال: #1
مزون
سلم و خسته نباشید به دوستان گرامی .
من ترانه هستم 27 سالمه مهندسی صنایع تحلیل سیستم خوندم و 2 ساله تو یه کارخونه کار میکنم حقوقم ماهی 550 و بیمه هستم و ساعت کاریم از 8 تا 4:30 هستش
راستش کار کارمندی اصلا با روحیه م جور نیست اصلا به نظرم ارزش نداره آدم کل روز سر کار باشه نهایتا سالی 8 میلیون تومن درآمد داشته باشه!!!!! جدیدا به سرم زده بیرون بیام و مزون لباس عروس بزنم به نظرم درآمد خیلی خوبه داره یه لباس عروس 500-600 واسشون تموم میشه و شونصد بار به همون قیمت اجاره ش میدن! نظرتون چیه؟ شما تو اطرافیانتون کسی رو میشناسین که مزون داشته باشه؟ درآمدش چطوره؟

تا آخر سال 92 بیشتر به کارمندی ادامه نمیدم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-13-2013, 05:01 PM
ارسال: #2
RE: مزون
(10-13-2013 03:55 PM)taraneh_shab4280 نوشته شده توسط:  سلم و خسته نباشید به دوستان گرامی .
من ترانه هستم 27 سالمه مهندسی صنایع تحلیل سیستم خوندم و 2 ساله تو یه کارخونه کار میکنم حقوقم ماهی 550 و بیمه هستم و ساعت کاریم از 8 تا 4:30 هستش
راستش کار کارمندی اصلا با روحیه م جور نیست اصلا به نظرم ارزش نداره آدم کل روز سر کار باشه نهایتا سالی 8 میلیون تومن درآمد داشته باشه!!!!! جدیدا به سرم زده بیرون بیام و مزون لباس عروس بزنم به نظرم درآمد خیلی خوبه داره یه لباس عروس 500-600 واسشون تموم میشه و شونصد بار به همون قیمت اجاره ش میدن! نظرتون چیه؟ شما تو اطرافیانتون کسی رو میشناسین که مزون داشته باشه؟ درآمدش چطوره؟

خوشحالم که بی خیال کارمندی شدید. اتفاقا خوب جایی اومدین تبریک میگم بهتون. مطمئنم با پیشنهادات دوستان انگیزه بیشتری پیدا خواهید کرد...
در ضمن در نظر داشته باشید کار مزون فصلی ست و باید تنوع زیادی داشته باشید که نیازمند سرمایه نسبتا بالاست.
موفق باشید10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
10-13-2013, 05:07 PM
ارسال: #3
سلام کار آزاد از اسمش معلومه آزاد هست و قرار نیست سر ماه یه حقوقی بهتون بدن .بستگی به تلاش خود آدم و تواناییش داره. امیدوارم موفق باشید .

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-13-2013, 07:14 PM
ارسال: #4
يكي از اشناهاي ما هست با وجود اينكه شوهرش ادم پولداريه و واقعاً وضع ماليشون خوبه ولي چندين ساله توي خونه لباس ميفروشه و مزون برگزار ميكنه ، لباسا رو خودش از تركيه مياره و مشتري خاص خودشم دارم ( چون قيمت لباساش بالاست ) خيلي هستند كه اينكارو انجام ميدن و همه هم راضي هستن.

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
10-13-2013, 10:37 PM
ارسال: #5
منطق حکم می کنه پل های پشت سرتون را خراب نکنید
اول کار همزمان با کسب تجربه بعد از کارتون به این کار بپردازید
بعد از اینکه با چم و خم کار آشنا شدید ، اون موقع هست که می توانید کار اصلیتون را کم یا به طور کامل قطع کنید

ضمنا لباس عروس میز و صندلی نیست که به قول شما شونصد بار بدن کرایه
مطابق با بدن عروس هر بار تغییراتی توی لباس داده می شه و اندازه اش می کنند
بعد از هر بار استفاده که خشکشویی مخصوص داره ، معمولا سیم ها را در میارن و ... که هزینه کمی هم نداره

دوما همانطور که دوستان گفتند تنوع بالایی هم باید داشته باشید + مکان خوب برای پرو و دکور

اما به شرط جذب مشتری در کل کار بسیار خوب و پر سودی هست

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
10-13-2013, 10:58 PM
ارسال: #6
به نظر من یه چند ماهی برین توی یک مزون لباس عروس فروشندگی کنید. اگه زرنگ باشین هم درآمدتون رو دارید هم می تونید با اصول کار آشنا بشین. تو این جور کارها سلیقه مردم منطقه خیلی شرطه. به علاوه تو هر کاری روابط حرف اول رو میزنه. وقتی برید چند ماهی کار کنید می تونید با افرادی که تو این زمینه هستند رابطه صمیمی پیدا کنید و این رابطه بعدها که بخواید مستقل کار کنید خیلی کمکتون می کنه. اگه مزون زدید حتما بیاید اینجا تجربیاتتون رو بگید, آخه یکی از هدفای من اینه که مزون لباس عروس و مجلسی داشته باشم10_003

هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را
10-14-2013, 10:40 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-14-2013 10:44 AM، توسط taraneh_shab4280.)
ارسال: #7
درسته نباید آدم پلهای پشت سرش رو خراب کنه ولی کار کارمندی اونم از ساعت 8 صبح تا 5عصر وقتی برای آدم باقی نمیزاره که یه کار جدید شروع کنه . بعضی مواقع لازمه که بعضی پل ها رو پشت سر خراب کرد تا دیگه حتی وسوسه نشد به پشت سر هم نگاه کرد . پشت سر اگه جای خوبی بود هیچ وقت ترکش نمیکردی پس همون بهتر که دیگه به اون نقطه برنگردی!
خیلی فکر خوبیه که یه مدت تو یه مزون فروشنده شم ولی مطمئنا فروشنده های مزون باید دیپلم خیاطی داشته باشن یا حداقل با خیاطی آشنا باشن که متاسفانه من حتی بلد نیستم چرخ خیاطی رو روشن کنم
البته قصد دارم دنبال دیپلم خیاطی برم چون فکر میکنم برای مزون زدن احتیاج باشه

تا آخر سال 92 بیشتر به کارمندی ادامه نمیدم...
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS