ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اگر بمن اعتماد داری 6
زمان کنونی: 09-24-2025, 05:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 20
بازدید: 4280

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر بمن اعتماد داری 6
04-29-2014, 11:18 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-29-2014 11:18 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #11
RE: اگر بمن اعتماد داری 6
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد

اکنون در چه وضعیتی به سر می بریم
می خواهیم به چه هدفی برسیم
راه رسیدن به این هدف چیست

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-29-2014, 11:39 PM
ارسال: #12
سلام استاد
کار تجسم دقیقا چیه؟
مسیر رسیدن به هدف رو نشون میده یا رسیدن به هدف رو آسون میکنه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-30-2014, 01:57 PM
ارسال: #13
(04-29-2014 11:39 PM)and3839 نوشته شده توسط:  سلام استاد
کار تجسم دقیقا چیه؟

رسیدن به اهداف را آسانتر میکند.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
04-30-2014, 02:21 PM
ارسال: #14
در حال حاضر از نظر موقعیت مالی/شغلی/تحصیلی/اجتماعی/خانوادگی در چه وضعیتی هستم؟
از نظر مالی که خوم چیزی ندارم اگرم بخوام کاری کنم یا باید از پدر بگیرم یا وامی چیزی
از نظر شغلی هم دانشجو هستمو هرچی تلاش کردم کاری متناسب با درسم گیر بیاد نبود یا اگه بود بدون مزد بود و فقط تجربی بود
از نظر تحصیلی دانشجو عمرانم انشالله ساله دیگه تموم میشه
از نظر اجتماعی هم بد نیست
از نظر خانوادگی هم خانواده خوبی صمیمی دارم و رضایت کامل دارم
از چه امکاناتی برخوردارم؟(پول-مسکن-اتومبیل-مدرک-اعتبار اجتماعی-...)
من خودم از خودم که هیچی ولی یه ماشین زیره پام هست فقط همین
ارتباطات من در چه حد است؟(خانواده-دوستان-اساتید-مدیران...)
ارتباط با تمامیه دوستانم خوب و صمیمی هست و با اساتید و مدیران گرم و محترمانه با خانواده خیلی صمیمی و عالی
چه استعدادها و توانمندی هایی دارم؟
در مورد استعدادم دقیق هنوز نمیدوم اما میدونم ادم مسولیت پذیری هستم اگر کاری به عهده ام گذاشته شود تمام تلاشم رو انجام میدم تا بهترین شکل انجام بشه
خودم فکر میکنم علاقم تویه کاره ازاد باشه تا دولتی و پشت میز نشینی دقیقا نمیدونم
از چه تجاربی برخوردارم؟
تجربه کار با کامپیوتر تا حدود خوبی برخوردارم و اینکه به صورت تجربی سره ساختمون کار کردم البته تویه بخش لوازم و تجهیزات دندون پزشکی هم کمی کار کردم
و درنهایت به کجا می خواهم برسم.
چه کارهائی باید انجام دهم؟
در نهایت میخوام یه زندگی خوب و عالیو داشته باشم بدون دقدقه و نگرانی نمیگم میخوام بزرگترین برج ساز جهان بشم اما ادمی باشم که به عنوان یک انشان موفق ازم یاد بشه
حالا اقایه دکتر این پرونده ما چیکار باید بکنیم ما تو این تایپیکم شرکت کردیم

تنها امیدم خداست
06-11-2014, 03:18 PM
ارسال: #15
مالی: رو به رشد
شغلی: راکد
تحصیلی: لیسانس زیست شناسی
اجتماعی: خوب
خانوادگی: خیلی خوب
یه سرمایه حدودا 15 میلیونی که دادم به داداشم تا باهاش کار کنه و البته منم شریک سود و زیانش هستم .خداییش تا حالا همش سود بوده، گاهی بازار راکد بوده ولی ضرر نکرده(تو کار خرید و فروش آهنه).
ماشین هم که به قول دوستمون ماشین همسرم هست !
من حدود 14 ساله که مربی کامپیوتر هستم. وقتی دانشجو بودم مشغول این کار شدم.
در خانواده ارتباطم عالیه... از یه حد معمول به عالی رسیدم و واقعا تو خونه ارامش دارم
با دوستام هم همیشه روابط عالی داشتم و داریم
با مدیران هم رابطه م خوبه
کلا تو روابط خوبم
استعداد یادگیریم خوبه.
من سالها نرم افزارهای مختلف را تدریس کردم بدون این که کلاسی رفته باشم.کتاب می خریدم ، با کامپیوتر کار می کردم و چند روز بعد تدریس!
از چه تجاربی برخوردارم؟
تجربه تدریس
و تجربه زدن یک دفتر بیمه که البته موفق نشدیم و اصلا بیخیالش شدم
می خوام واسه خودم کار کنم. یه شرکت خصوصی. اما ایده ندارم!!!!!!
دلم می خواد یه کار افرین باشم. می خوام خواهرم را که حسابدار هست و کارش هم خیلی خوبه ولی مجبور به کار کردن با یه حقوق ناچیزه ، بیارم واسه خودم کار کنه.
دیگه نمی خوام حق التدریس باشم. نمی خوام برای دیگران کار کنم .
من به تواناییهام ایمان دارم.
و می دونم که موفق میشم
06-17-2014, 11:10 AM
ارسال: #16
(04-30-2014 01:57 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
کار تجسم دقیقا چیه؟

سلام استاد
چرا این تاپیک را ادامه نمی دهید؟؟؟!!UndecidedUndecided
ما بی صبرانه منتظریم
06-22-2014, 03:48 PM
ارسال: #17
مالی: خوب نیست.فعلا درآمدی ندارم
شغلی: در حال آموزش دیدن و تحقیق
تحصیلی: لیسانس برق
اجتماعی: خوب
خانوادگی: متوسط (مجردم)

فقط مدرک و اعتبار اجتماعی.بابام خیلی سرشناسه و اعتبار داره و منم بیشتر بخاطر اعتبار بابام اعتبار دارم

با خانواده زیاد خوب نیست. ولی با دوستان و اساتید خوبه

استعداد و علاقه زیاد من بیشتر تو زمینه الکترونیک و IT (فروش و تعمیر لپ تاپ و موبایل و تبلت) و الان دارم دوره تعمیرات سخت افزار رو میگذرونم.دوست دارم تو کارم با علم پیش برم .اگه شرایط مالی بذاره مطمئنم تو اینکار موفق میشم.فقط گیره پول واسه استارتم

از چه تجاربی برخوردارم؟
تجربه خوبی ندارم. چند ماه پیش با دوستم تصمیم گرفتیم یه کار سنگینی رو شروع کنیم.چند ماه در موردش تحقیق و بررسی کردیم ولی به خاطر سنگینی کار و فشار زیاد دوستم نا امید شد و دیگه قیدشو زد. منم دیگه نا امید و دلسرد و البته تنها شدم و قیدشو زدم. چون این کارو نمیشه تنهایی انجام داد.
06-22-2014, 04:11 PM
ارسال: #18
و درنهایت به کجا می خواهم برسم؟

در نهایت میخوام به آرزوهام و پیاده کردن ایده هایی که در سر دارم برسم.(رسیدن به هدف و موفقیت) من اگه به چیزی علاقه داشته باشم تا بهش نرسم ول کن نیستم.از بچگی به الکترونیک و دستاوردهای اون علاقه داشتم و همیشه این فکر تو سرمه که یه شرکت خیلی خوب تو این زمینه راه اندازی کنم. تا این فکرو پیاده نکنم آروم نمیشم هی رو مخم راه میره Smile

اول باید با عمل به توصیه های استاد عزیزم(آقای قربانیان) ذهنمو کامل آماده کنم که این کارو به خوبی دارم انجام میدم بعدش علم به کارم رو کامل کنم که اونم با تحقیق و مطالعه و آموزش دارم انجام میدم و بعد با توکل به خدا و با اعتماد به نفس زیاد کارم رو شروع کنم
06-22-2014, 11:35 PM
ارسال: #19
چقد زیباست سوالاتی که استاد عزیزمون در این تاپیک مطرح کردند ، منم میخوام به نوبه ی خودم در موفقیت خودم شراکتی داشته

باشم و این سوالات زندگی ساز را جواب دهم

از نظر موقعیت مالی در حال حاضر صفر تومانی هم ندارم و این را از اشتباهات و انتخابات گذشته خودم می دونم تنها حسنی که در

مدت 5 ماهه خدمتم داشتم این بود که در حالی که دریافتی من بسیار پایین بود ولی باز هم در صد بالایی رو کمک خرج خانواده ی

خودم بودم سرمایه ی آنچنانی نداشتم و حتی اگر داشته باشم هم به رخ کسی نمی کشم من به عنوان فرزند خونه وظیفه ای دارم و این

وظیفه و این دین پدر و مادر تا آخر عمر هم برای من تمام نمیشه
از نظر شغلی هم باید عرض کنم که در حال حاضر بیکار هستم و دوست دارم در زمینه ای که با عشق فعالیت می کنم مشغول باشم

علایق من به طراحی ، فتوشاپ ، کورل ، موسیقی ، عکاسی ، فیلمبرداری ، برنامه ی لاغری دادن ، مدیریت . البته پیشنهادی

برای فیلمبرداری داشتم که نیاز به دوربین فیلمبرداری قوی داشتم که در حال حاضر یک دوربین عکاسی دارم که عاشقشم و دنیایی

برام با ارزشه و کلی خاطره و کلی عکس و کلی خیابون گردی رو با این عزیز دل داشتم (پی کار هستم)
از نظر تحصیلی هم دیپلم ناقص بودن رو یدک می کشم همیشه در پی ایجاد موقعیتی برای ایجاد توازنی در زندگی خودم بودم تا بتونم

تحصیلاتم رو ادامه بدم من در اواسط سوم دبیرستان در حالی که رشته گرافیک رو میخوندم از مدرسه در اومدم شاید اوضاع مالی من

در اون زمان سبب شد که نتونم اونطور که باید منو راغب به ادامه ی تحصیل کنه البته تنبلی و تن پروری خودم بود که می تونستم

کار نیمه وقت داشته باشم ولی متاسفانه در مغازه ی دوستم مینشستیم و از تجربیات گوناگون هم استفاده می بردیم که البته زیادم بد

نبود ولی می تونستم کمی به خودم فشار بیارم و درسم رو ادامه بدم در پی غرور پیشنهادی که از یک کانون تبلیغاتی داشتم رو رد

کردم ساده بگم بچگی بود و هزاران حماقت های شیرین دیگه حتی یک بار توی مدرسه ی شبانه روزی ثبت نام کردم و چند واحدی رو

پاس کردم ولی دیگه پیش نرفتم
از نظر اجتماعی آدم متکبر ، مغرور و گاها دوست داشتنی بودم که هم اکنون سعی بر این دارم از غرور و تکبر زیاده خودم بردارم

و بشم پسر دوران خدمت !
خانواده : با پدرم صحبت نمی کنم و با بقیه ی اعضای خونه ارتباط بسیار خوبی دارم ! پدرم کارگر بازنشسته ی چاپخانه ،

فردی پرخور و بی تحرک هست ! حرف درست توی ذهنش نمی ره ! دنبال فیلم ها و برنامه های مسخرست و کمی فکر اندیشه

ی عمیق به اوضاع نیست ! می تونست پیشرفت زیادی داشته باشه ولی از صبح تا شب جون کند و آخرش به هیچ "همان حقوق

بازنشستگی" راضی شد ، بارها خودم قلبش رو شکستم و اینو اعتراف می کنم که پسر خوبی براش نبودم .داداش کوچیکترم که

نوازنده ، تنظیم کننده و آهنگساز هست و فردی بدرد بخور برای خانواده ، همیشه باعث غرورم بوده و هست ، کمی غرور داره مث

داداشش که من باشم ، اهل کاره و در آمد بالایی داره خدا رو شکر "بیشتر از خیلی مهندس ها"تنها اشکالش اینه که خدمت نمی ره

، یه خواهر که خیلی دوستش دارم چون تنها خواهرمه و در آخر دو داداش دوقلو و دوست داشتنی و خوشتیپ و خوشگل و جذاب که

هر چی از این دو بگم کم گفتم اون ته تهی شده قلب و جون محله ی ما و روابط عمومی فوق العاده ای داره لازم به ذکره که تنها 15

سال سن دارن این دو وروجک ! سرگرمیشونم واتس آپ و بازی آنلاین کردنه! برای این صحبت نکردن ها با پدرم دلایلی دارم

که خدمت شما عرض می کنم من فرزند اول خانواده هستم بنابر این دلسوزی خاصی روی اعضای خانواده ام دارم پدر من بازنشسته

شده و رو آورده به پر خوری و بی تحرکی و بارها به زمین خورده و حتی امروز به طرز فجیهی غش کرد و بعد از 1 دقیقه پا شد

من تمام این حرفها رو به ایشون گوش زد کردم ولی یکبار نشد به حرفهای من گوش بده شاید بگید بی دلیل باهاش صحبت نمی کنی!

ولی من اینجوری راحت ترم دوستان ! نمیخوام حرفی بزنه یا بزنم که بعد باعث ناراحتی بشه Yosef.gif

پول = صفر تومان
مسکن = از مسکن پدری یک اتاق را بصورت نیمه در اختیار دارم محل زندگی من سه متر در یک و نیم متر هست که برای من

راضی کنندست و البته سر و صداهای ناهنجاری رو دارم که نمی تونم کاریش کنم ،
خدمتم رو به اتمام رسوندم کارتش رو هم دارم که عکس خوبی ازم روش زده شده ، گواهینامه ندارم ولی تا حدودی بلدم رانندگی کنم

البته به اعتقاد داداشم بهتره سوار ماشین نشم چون امکان تلفات دادنم زیادی Yosef.gif
اعتبار اجتماعی متوسط رو به پایین دارم ، یه کامپیوتر دارم ، دو تا دمبل هشت کیلویی ، کلی لباس ، و خیلی خرت و پرت های

بدرد بخور ! تن سالمی دارم لحن صحبت کردن بخصوصی دارم که تا بحال چندین بار از اطرافیان شنیدم که برای خوانندگی ،

گویندگی ، و دوبلور بودن فوق العادست Yosef.gif هیکل تنومند و قوی دارم
خانواده : خوب
دوستان : ضعیف
اساتید : ضعیف
مدیران : با تکبر "ضعیف"

استعداد خوانندگی و آهنگسازی بالایی دارم ، در زمینه ی تغییر دادن خودم استعداد بالایی دارم ، تغییر چهره ی من بسیار زیاد بوده

که گاها دوستان که بعد از مدت زیادی منو دیده اند منو نشناختند ، یه روز ساده ی ساده ، یه روزم فشن ، یه روزم کچل ، یه روز

ریش ، یه روزز سبیل ، یه روزم هیچی ، یه روز جین ، یه روز و...
مدیریت خیلی خوبی دارم و می دونم چطور با بیشتر از 10 زیر دست چطور کنار بیام

از چه تجاربی برخوردارم؟
تجارب شامل چی میشه استاد خوبم؟ عشقی باشه من تجربه های عشقی زیادی داشتم و در آخر فهمیدم که هنوز برام زوده و بهتره تا

مدتی سمتش نرم ، در زمینه ی کاری تجربه ی کار در آجیل فروشی ، خدمات کامپیوتری ، مدیریت کانون تبلیغاتی ، نگهبانی گرفتن

توی برجک های نگهبانی در روز و شب ، گرم و سرد ، بارونی و صاف و ... رو داشتم ، چهار بار تا الان وزنم رو تغییر دادم

و الان 3 ماهی میشه که باز هم به جرگه ی لاغر ها پیوسته ام تقریبا 5 سال هست که تقریبا تمام خاطرات تلخ و شیرین و تجربیاتم

رو بصورت خاطره ثبت کرده ام در در حال حاضر دارم رمانی با عنوان یک پسر استثنایی می نویسم که وضع حال زندگی من هست

تمام کارها تمام افکار و تمام سختی ها و تمام تلاش ها رو توی اون ثبت می کنم تا در آخر این رمان رو تقدیم به دوست داران

موفقیت و جسارت کنم

به خیلی جاها و خیلی کارها باید انجام بدم که در حال حاضر نمی دونم استاد خوبم

با تشکر از استاد بزرگ انجمن

[تصویر: Fela_Want_omre_geran_blogfa_jpg.jpg]

انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند
06-22-2014, 11:46 PM
ارسال: #20
(06-17-2014 11:10 AM)اسمانه نوشته شده توسط:  
(04-30-2014 01:57 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
کار تجسم دقیقا چیه؟

سلام استاد
چرا این تاپیک را ادامه نمی دهید؟؟؟!!UndecidedUndecided
ما بی صبرانه منتظریم

ضمن تشکر از تک تک عزیزان.
با جواب به این سئوالات عزیزان می توانند مسیر اهداف خود را پیدا کرده ضمن اینکه به توانائیهای خود پی می برند.
ادامه این تایپیک بعهده خود شما است تا ضمن اینکه شناخت بیشتری از همدیگر پیدا میکنید ساده تر خود را شناخته و همچنانچه عرض کردم اهدافتان را پیدا کنید.
همیشه عرض کرده ام که تغییر بسیار سخت است و فردی می تواند موفق شود که بتواند سختیها را تحمل کند.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 jahanagahi 239 66,270 04-25-2022 07:14 AM
آخرین ارسال: Donya_khodadadeh
  اگر بمن اعتماد داری 7 jahanagahi 56 15,071 03-09-2015 08:24 PM
  اگر جوان بودم jahanagahi 31 7,417 10-10-2014 07:00 PM
  راز مردم داری دریانی های موفق .... mallarme 3 2,050 08-07-2013 02:27 PM
آخرین ارسال: mrs.abbasi
  سمینار من اگر جوان بودم(دکتر هولاکویی) manali 1 3,849 01-27-2013 10:25 PM
  .اگر حالا نه پس کی؟ News 1 814 11-15-2012 02:12 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS