ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ايمان
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 3
بازدید: 918

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ايمان
09-15-2011, 11:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-15-2011 11:43 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1
ايمان
خداوند نیازی به زمان ندارد و برای او هیچگاه دیر نیست. برای خداوند هیچ ناممکنی معنا ندارد. کافیست ایمان داشته باشید.

فکر می کنید واسه خدا فرقی می کنه که سرماخوردگی رو خوب کنه یا سرطان رو؟ فکر می کنید فرق داره که 20 هزار تومن براتون فراهم کنه یا دو میلیارد؟ خوب معلومه که نه.پس ......
تا حالا این جوری به عظمتش فکر کرده بودید؟ خیلی قشنگه نه؟ ما چقدر کم خدا رو میشناسیم. حداقل من.
جز تردید و هراس هیچ چیز نمی تواند میان انسان و بزرگترین آرمانها یا مرادهای دلش فاصله ای ایجاد کند .

به محض اینکه آدمی بتواند بی هیچ دلهره ای آرزو کند ، هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد.
همین الان اگر به زندگی خود فکر کنید ، در چه مواقعی ترسیدید؟
مبادا کارم را از دست بدم !
اگر این کار را ول کنم ، دنیا تمام می شود!
این آخرین فرصت بود !

چرا نگران باشیم شاید هرگز پیش نیاید ....!

در قرآن خوانده ایم :
شما ایمان خود را حفظ کنید ، حتی اگر تمام دنیا بر علیه شما شود نمی توانند به شما گزندی برسانند.

وقتی به معنی این آیه از نظر دیگری نگاه کنیم در می یابیم که خداوند نیز می گوید نترس ....!
هدف بازی زندگی این است که آدمی به روشنی خیر و صلاح خود را ببیند و هر چه تصویر شر را از ذهن بزداید.برای رسیدن به این هدف باید با مشاهده خیر و نیکی بر ذهن نیمه هشیار اثر گذارد . مردی هوشمند و موفق به من گفت که با خواندن نوشته ای که بر دیوار اتاقی آویخته بود ، ناگهان همه هراسهایش از میان رفت
مضمون آن تابلو چنین بود

چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید!

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-15-2011, 11:56 PM
ارسال: #2
RE: ايمان
بله مریم خانم .برای خودمنم جالب شد.واقعا راست میگی خدایی که اگر اراده کنه میتونه کوهو به حرکت در بیاره.پس یعنی نمی تونه یه آدمو میلیاردر کنه.

خدا همیشه برای کاراش دلیل داشته و داره.
چرا بعضی ها هیچ وقت میلیاردر نمیشن.یعنی خدا نخواسته؟نه.خدا همیشه دوست داره بنده هاش بهترین زندگی رو داشته باشن.
ولی این بنده ها هستن که به حرف های خدا گوش نمی دن.
خدا میگه من روزی تو میدم ولی باید تلاش کنی تا بدست بیاری.برای تلاش کردنم بهت عقل دادم تا ازش استفاده کنی.
خداییش چند درصد ما وقتی دچار مشکلی میشیم اول به یاد خدا می افتیم که اون میتونه مشکلمونو حل کنه؟خودمو بگمهیچ موقع.همیشه به فکر یه راه گریزیم و یا یه راهی که بنده ی خدا می تونه اونو برامون درست کنه.هیچ وقت از خدا نمی خوایم.به خاطر همینه که خیلی ها موفق نمیشن و شکست می خورن.
بعضی مواقع واقعا ماها توقعات زیادی از خدا داریم.
تلاش نمی کنیم.فکر نمی کنیم ولی به خدا میگیم خدایا منو میلیاردر کن.خدایا منو موفق کن.خدایا........همین طور پشت سر هم میگیم وولی غافل از اینکه خدا تو جواب هر سوالمون میگه به عقلت رجوع کن.
چرا امامای ما اینقدر تآکید رو فکر کردن داشتن.چرا می گفتن یک دقیقه تفکر بهتر از هفتاد سال عبادته.به خاطر اینکه اگر یک دقیقه درست فکر کنی.راهی که باید تو هفتاد سال بری رو تو یه روز میری.پس بیایم در ابتدای هر کارمون اول فکر کنیم و بعد نتیجه رو بسپاریم بدست خودش.باور کنید بی جواب نیم زاره.حتما به بهترین شکل ممکن جوابمونو میده.
میگن حضرت علی از همه ی امامامون غریب تر بود میدونید چرا.چون عقل داشت.چون فکر داشت.چون توکل داشت.
ولی در وقتی مردم جاهل رو میدید داغون میشد. و میرفت دردو دلشو به چاه میگفت.لا اقل چاه با خاموشی خودش با سکوت خودش به حرف های حضرت علی گوش میداد.
یه نمونه از جاهلان اون موقع:
حضرت علی بهشون میگفت بابا یه روز میشه یه وسیله ای که شما توش سوارید از بالا سرتون رد میشه.مردم انقدر جاهل بودن که می گفتن اگر راست میگی بگو ببینم تعداد موهای سرما چندتاس.تعداد قطرات بارون چندتاس.این درد مملکت علی(ع) بود.ماهم باید مراقب باشیم به این درد دچار نشیم

سر تیتر انجمن نوشته :انجمن میلیاردر های آینده ایران.
ما میگیم کمک می کنیم تا شما راه رو درست برید.اون یکی میاد میگه اگر راست میگید که میلیاردرید و به مردم کمک می کنید من 1/5 میلیون بدهکارم کمکم کنید.واقعا جاهلیت تا چه حد؟؟؟؟؟

پس حداقل تو روز 10 دقیقه وقت بزاریم و بشینیم فکر کنیم ببینیم که کی هستیم ؟برای چی زندگی می کنیم؟؟هدفمون چیه؟؟
اگر بتونیم به این سوالا جواب بدیم هم تو این دنیا سعادتمند میشیم و هم تو آخرت.

از مریم خانمم تشکر می کنم به خاطر ایجاد این تاپیک خوب.
از دوستان هم عذر خواهی می کنم که سرشونو درد آوردم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-16-2011, 12:03 AM
ارسال: #3
RE: ايمان
از مطلب خوب مریم خانم گل:
چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید!

و من جمله را کامل میکنم.
اگر هم پیش بیاید حکمت خدا است و مطمئن باشید که خیری درآن است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS