ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

شانس خود را بالا ببرید!
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:07 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
پاسخ: 5
بازدید: 1632

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شانس خود را بالا ببرید!
06-16-2011, 10:22 PM
ارسال: #1
شانس خود را بالا ببرید!
(فکر می‌کنی خوش شانسی؟) این نه تنها یکی از نقل قول‌های مورد علاقه من از کلینت ایستوود است بلکه سوال مهمی است که هر کدام از ما باید از خودمان بپرسیم. هرچه احساس خوش شانسی بیشتری داشته باشیم و آن را باور کنیم به موفقیت بیشتری می‌رسیم.
نویسندهٔ انگلیسی عامل شانس، ریچارد ویلیام، می‌گوید کارهای زیادی برای خوشبخت بودن می‌توان انجام داد که تصادفی یا شانسی نیست. در حقیقت، دلایلی وجود دارد که چرا بعضی از مردم خوشبخت‌تر از دیگران هستند و روش‌های بسیاری وجود دارد که هر کدام از ما می‌تواند همین حالا – امروز – شانسمان را بالا ببریم.
پس قبل از آنکه بلیط بخت آزماییتان را بخرید یا به جلسهٔ بزرگ فروشتان بروید این نکات را بر طبق تحقیقات ویسمن بخوانید تا شانستان را بالا ببرید.
حداکثر فرصت‌های تصادفی را بسازید- صحبت با غریبه‌ها را شروع کنید. برای ملاقات با افراد جدید آماده باشید. از مردم بپرسید اهل کجا هستید. هنگامی که در هواپیما یا اتوبوس هستید با کسانی که کنارتان نشسته‌اند صحبت کنید. من اغلب این کار را می‌کنم و از نتایج خارق العاده‌اش حیرت زده می‌شوم. دقت کنید، آگاه باشید و آمادهٔ امکانات جدیدی باشید.
با حدسیات مثبت به پیش بروید. به احساساتتان اعتماد کنید. هرگز شهودتان را نادیده نگیرید. همهٔ ما داستانهایی را دربارهٔ افرادی که از حادثه یا موقعیت خطرناکی به دلیل اینکه شهودشان می‌گفت اجتناب کردند شنیده‌ایم. افراد خوش شانس هم از شهودشان استفاده می‌کنند تا تصمیمات مهم زندگیشان را بگیرند، در هنگام خرید خانه، انتخاب همسر و یا هر چیز دیگری از شهودشان استفاده می‌کنند. افراد بدشانس احساس درونیشان را نادیده می‌گیرند. افراد خوش شانس احساسات درونیشان را دنبال می‌کنند. اعتماد به احساسات درونیتان اعتماد به صدای خداست که زیر گوشتان زمزمه می‌کند.
توقع آینده‌ای خوب را داشته باشید. افراد خوش شانس نتایج مثبتی را توقع دارند و به‌‌ همان دست می‌یابند؛ آن در قدرت باور خلاصه می‌شود. شانس و موفقیت زیاد باور این است که اتفاقات خوب رخ می‌دهد. افراد خوش شانس هنگامی که با غریبه‌ای روبرو می‌شوند توقع دارند اتفاقات خوبی رخ دهد. آن‌ها انتظار دارند جای پارک برای ماشین پیدا کنند. آن‌ها انتظار دارند فردایشان بهتر از امروزشان باشد. و با انتظار رسیدن به موفقیت، افراد خوش شانس موفقیت‌های بیشتری جلب می‌کنند.
بد شانسی را به خوش شانسی تبدیل کنید. افراد خوش شانس بدبختی‌ها را به شانس تبدیل می‌کنند. آن‌ها باور دارند که هر اتفاقی به دلیلی رخ می‌دهد و از تجربیات منفیشان درس‌های خوبی کسب می‌کنند. آن‌ها موانع و مصیبت‌ها را به رشد و یادگیری از فرصت‌ها برگردانده و از بد شانسی‌ها برای تغییرات مثبت استفاده می‌کنند. افراد خوش شانس هم سختی‌ها و مصیبت‌ها را مثل هر کس دیگری تجربه می‌کنند ولی آن‌ها بن بست‌ها را دور می‌زدند و تجربیات بد را به نتایج خوب تبدیل می‌کنند.

یک سوال : شما به شانس اعتقاد دارید؟ شانس برای شما چه معنایی دارد؟

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-17-2011, 02:32 AM
ارسال: #2
RE: شانس خود را بالا ببرید!
به نظر من شانس آن دسته از اتفاقاتی است که تحت کنترل فرد نیست و یا فرد از توانایی وجود کنترل بر آن پدیده بی اطلاع است.بنابراین شانس آن چیزی نیست که وجود یا عدم وجودش را جز خصوصیات یک فرد بدانیم. ممکن است در هر یک از حرکات زتدگی یک فرد اتفاقاتی بیفتد که برایش خوب یا بد جلوه کند.
وقتی به زندگی افراد موفق نگاهی اجمالی بیندازیم در می یابیم که شاید اگر هر یک از ما شرایط اولیه زندگی آنها را داشت خود را از بد شانس ترین افراد می دانست. اما انها با تلاش ثابت کردند که شانس کمترین تاثیر را در زندگی دارد
2 نکته : 1-افرادی که به نظر ما خوش شانس جلوه می کنند همیشه هوشیار و فرصت طلب هستند
2-با توجه به صحبتهای شخصی من با افرادی که خود را بد شانس می دانند به این نتیجه رسیدم که عموما این دسته از انسانها جز افراد بدبین اجتماع هستند و قول معروف همیشه نیمه خالی لیوان را می بینند. یک اتفاق بد در زندی را در ذهن خود بزرگ کرده و اتفاقات خوب را فراموش می کنند.
برای تمام انسان ها موقعیت های فراوانی برای موفقیت به وجود می آید که بر اثر اشتباه فردی آن را از دست می دهند
شخص من به وجود شانس اعتقاد چندانی ندارم زیرا می بینم می توان از هر رویداد خوب یا بد استفاده ای معکوس نمود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-17-2011, 11:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-17-2011 11:19 PM، توسط mhdi855.)
ارسال: #3
با سلام من کاملا با شما موافقم یه روز داستان زندگی هوندا را میخوندم واقعا برام خیلی جالب بود وقتی داشتن کارخونش را بمباران میکردن به کارکنانش میگفت که پوکه های بمب ها را جمع کنن چون این نوع فلز تو ژاپن تولید نمیشه و خیلی نمونه های دیگه همیشه یه فکر خلاقانه با یه تلاش عالی نتیجه میده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-18-2011, 07:22 PM
ارسال: #4
شانس

من اعتقاد دارم که شانس چیزی است ماورا فکر یک شخص که در اوج نا امیدی , آن چیزی را که لازم برای آن شخص است را بدست میاورد.
من آنرا حکمت خدا میدانم.
متاسفانه من شانس را به بدبینی و یا خوشبینی نمی توانم نسبت بدهم.
در قسمت آخر قهوه تلخ همسر فردی را که آپارتمان دوم را برنده شده بود گفت: به شوهرم می گفتم بیخود این شماره ها را می فرستی , ما که برنده نمی شویم.
شانس در مورد بدست آوردن ناخودآگاه است ولی نوشتن هدف برای بدست آوردن و ایمان و باور برای بدست آوردن خودآگاه و آنرا برای جوانان بیشتر قبول دارم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
06-18-2011, 10:20 PM
ارسال: #5
پس شانس را میتوان بدست آورد.جالب بود.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خودت را دست کم نگیر minoo 0 699 01-30-2014 02:00 PM
آخرین ارسال: minoo
  خود سازي و روابط اجتماعي صدفی 0 644 04-05-2012 12:54 AM
آخرین ارسال: صدفی
  دوره آموزش : چگونه اعتماد بنفس خود را بالا ببریم! کامیار کاظمی 2 2,076 09-06-2011 04:16 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  قهرمان درونتان را ازاد کنید jahanagahi 0 784 06-11-2011 10:10 PM
  با اینده خود ملاقات کنید jahanagahi 0 761 06-11-2011 09:57 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS