ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پيرمرد 50 توماني زمان کنونی: 09-23-2025, 11:33 PM |
|||||||
|
پيرمرد 50 توماني
|
01-15-2013, 09:59 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
پيرمرد 50 توماني
با سلام خدمت دوستان
واقعيت زير رو براتون مي نويسيم تا شما هم از راه خلاف ديگري اطلاع پيدا كنيد. حدود دوماه پيش يك روز مادرم بهم گفت خانوم يكي از همكارانش بهش زنگ ميزنه و بهش ميگه يك راننده تاكسي كه پيرمرد 60 الي 65 ساله هست نياز به 50 هزار تومان پول دارد. ايا بهش بدم يا نه و اين اقا ميگه بده.(اين اقا هم خودش سنش خودش بيش از 50 سال و خانومش هم در همين حدود هست. حالا داستان از چه قرار بوده. خانومش سوار تاكسي پيكاني ميشود راننده به با كمي اه ناله از زمانه به خانومه ميگه يك ماشين روا ثبت نام كرده ولي 50000 تومان ندارد كه هزينه كامل ماشين رو بدهد و اون رو بگيرد.براي پيدا كردن اين مبلغ هم به همه جا رفته و از همه درخواست كرده و كسي نداده. كه با اين حرفا باعث تحريم احساس اين خانوم ميشه و اين خانوم هم ميگه بريم خونه بهت بدم. كه بعدش به شوهرش زنگ ميزنه و شوهرش هم ميگه بده و قرار ميشه اين راننده تاكسي هر وقت بدست اورد هزينه رو بازگرداند. اما ماجرا امروز جالب شد. مادرم اومد گفت امروز يك اتفاق افتاد. اگر يادش باشه حدود 2 ماه پيش جريان اون راننده تاكسي رو. من امروز تو يك تاكسي نشستم و راننده يك پير مرد بود و شروع كرد به اه ناله و گفت يك ماشين ثبت نام كرده و الي اخر (درست مثل اون راننده قبلي) مادر بنده هم چون ماجراي اون راننده تاكسي يادش مياد به طرف ميگه شما همون ادم نيستي كه از خواهر من 5000 تومان گرفتي؟؟(مادرم خودش رو جاي خواهر اون خانوم معرفي ميكنه) راننده هم حول ميكنه و ميگه نه من اون نيستم اون فرد برادر بنده هست و اونم همين مشكل رو داشته و يك خانومي بهش كمك كرده. خلاصه راننده هم گاز ماشين رو ميگيره كه زودتر به مقصد برسه و مادرم رو پيدا كنه. موقع پيدا شدن هم مادر ميگه بهتره بري پول خواهرمو بهش برگردوني. چون گفته اگر حرفات راست نباشه هزينه اي كه دادم حلالت نباشه. اون طرف هم ميگه باشه برم به داداشم بگم. در صورتي كه خود اين شخص همون شخص قبلي بوده. اينم از دنياي ما كه هر روز افراد با تحريك احساسات افراد به نحوي كلاه برداري ميكند. واقعا نميدانم چه بگويم. روزانه چقدر ادم هاي ساده لو يا به درست تر ادم هاي دل رحم و احساسي به دام همچين افرادي ميوفتند. اينطور ادمها جز اينكه باعث شوند ديگر به هيچ كس نشود اعتماد كرد كار ديگري نميكند. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-15-2013, 10:41 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: پيرمرد 50 توماني
اگه من بودم عمرا نمیدادم و احساساتم هم تحریک نمیشد ...
فرق طوفان و نسیم فقط در نوع برخورد آنهاست! یكی میشكنه... یكی آروم میكنه.. |
|||
01-15-2013, 10:50 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
اینقدر ازین موارد دیدم و شنیدم و تجربه کردم که خدا می دونه.
با خودم عهد کردم دیگه نه به گدایی کمک کنم ، نه از دست فروش التماسی چیزی بخرم ، نه پول نسخه بدم ، نه خرجی به زنی که شوهرش زندانی هست و .... اما به جاش ، هر گدایی می یاد دفتر یا کارگاه ، به بچه ها گفتم بفرستیدش پیش من ، پس از گفتمان اولیه یا جارو را می دم دستش ، یا لنگ و دستمال ، یا شلنگ آب که یا کف را جارو کنه ، یا شیشه ها را تمیز کنه ، یا ماشین را بشوره و ... اگه انجام داد ، ابتدا مزد واقعی اون کار را بهش می دم ، اگه گفت دستتون درد نکنه و حداحافظی کرد ، صداش می کنم و یک پاکت هم بهش می دم که چند هفته ای راحت زندگی کنه ، اگر هم نه که می فهمم اینم یکیه مثل بقیه شون و همون بهتر که بره قبل از همه این برنامه ها ازش سوال می کنم چرا کار نمی کنی ، اگه تخصصی داشته باشه یا حتی حاضر به کارگری ساده باشه کم پیش اومده همون روز دستش را جایی بند نکرده باشم ، اما متاسفانه به اکثرشون پول مفت ساخته و دیگه تن به کار نمی دن. برای تک تکشون برنامه ها دارم . این بندگان خدای نسخه ای را هم هر زمانی به تورم می خورن ، می گم باشه ، کل هزینه نسخه و پزشک را می دم ، بریم مریض را ببینیم ، 90 درصد همینجا دست را تو می رن ! ، اون ده درصد هم بهانه های دور بودن و .. می کنند. از این بین شاید یکی دو درصد واقعی باشه که اونهایی هم که به تور من خوردن مشکلشون چیز دیگه ای بوده و به این طریق کسب درامد می کردند. که شکر خدا با کمک دوستان مشکلشون تا حدی حل شد . دوستان خواهش می کنم با خود عهد کنید مگر به کسی که واقعا از کار افتاده است و واقعا کاری از دستش بر نمی یاد کمک نکنید. به جاش وقت بزارید ، یک بیکار را دستش را جایی بند کنید ، یا خودتون شغل ایجاد کنید به خدا از هر نظر بخوایید حساب کنید ثوابش بیشتره به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-15-2013, 10:51 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(01-15-2013 10:41 PM)mehdiseven نوشته شده توسط: اگه من بودم عمرا نمیدادم و احساساتم هم تحریک نمیشد ... متاسفانه اين افراد از علم اگاهي استفاده ميكند كه شما با چند سال تحصيل شايد ندونيد. مشتري شناسي يا به نحوي ادم شناسي اين افراد در اون تبحر خاصي دارند. پس كاري كه بهتر هست همه ما بكنيم اين هست كه به دور اطراف مان اين ماجرا هارو بگيم تا بيدار بشند. گرچه اينطور نشه خيلي ها ياد بگيرند. متاسفانه در بعضي مواقع اطلاع رساني اثر معكوس هم دارد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-16-2013, 05:29 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
گداهای عابرو دار را شناسایی کنیم و در حد توان ماهیانه براشون پولی بذاریم کنار .
منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: