ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سفر ماوراء زمان کنونی: 09-26-2025, 07:43 PM |
|||||||
|
سفر ماوراء
|
08-11-2011, 01:16 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-11-2011 01:17 PM، توسط mosafer bedar.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: سفر ماوراء
(08-11-2011 10:07 AM)z_piravar نوشته شده توسط: سلام به دوستانی که با مهربانی به من جواب دادن برای آن دسته از کسانی که ناراحت شدند من گفتند دوست دارم هر چه زودتر بمیرم باید به عرض برسانم که منظورم این بود که زودتر پیش خدا بروم نه اینکه از این زندگی خسته شده ام و یا این که من با دیدن فیلم 5 کیلومتر تا بهشت این شرایط برای من ایجاد شده موافق نیستم چون قبل از اینکه این فیلم شروع شود رویای من اتفاق افتاد که بعد از اون رویا بود که روحم از بدنم بیرون امد هر چند که من فیلم 5 کیلومتر تا بهشت به نظرم خیلی خوب هست و همه ما را به یاد خدا می اندازد و قدرت پروردگارمان را نشان می دهد و از این فیلم می توانیم درس بزرگی بگیرم که برای همه آنهایی که از این دنیا رفته اند طلب مغفرت کنیم چه مسلمان باشند و چه کافر حتما دوستان می گویند که چرا برای کافران هم دعای خیر کنیم زیرا من به این اعتقاد دارم که چون خدا بخشنده و مهربان هست و بخشندگی و مهربانیش شامل حال هم مسلمان و هم کافر در این دنیا می شود چرا ما انسانها این صفت خوب خدا را به ارث نبریم و بین مسلمان و کافر تبعیض قائل نشیم و یادمان باشد که ما هم یک روزی از این دنیا خواهیم رفت و در آن لحظه ما نیاز به دعای دیگران خواهیم داشت. پس بکوشیم که صفت خوب خدا را به ارث ببریم و در این دنیا به کار ببریم . سلام به شما دوست خوبم . می خواستم بدانم که شما هم آیا این خارج شدن روح از بدنتان برایتان اتفاق افتاده هست یا نه و اگر افتاده چگونه این کار را کرده اید و یا مثل من خود به خود اتفاق افتاده است و اگر راهی را می دانید که به من کمک می کند که بتوانم باز روحم را از بدنم جدا کنم را برای من توضیح دهید تا بتوانم باز روحم را از بدنم جدا کنم امیدوارم که لایق این باشم که بتوانم روحم را از بدنم جدا کنم . [/quote] دوست عزیز تجربیاتی دارم شما از طریق تکنیکهای برون فکنی می توانید به مرحله خروج به صورت ارادی اقدام کنیدکه هیچ ضرری ندارد . بنده درزمان مناسب به آن خواهم پرداخت و یا اینکه منابعی معرفی خواهم کرد تا شما هم بتوانید استفاده مفید از این علم ببرید چیزی که به شما الان توصیه می شود این است که تما م جزئیات را برای خود بنویس ، تما م جزئیات و فعلا خیلی کنجکاوی نکن تا خودش مسیر خودش را پیدا می کند پس اولین کاری که می کنید این است که تمام تجربیات خود را یاداشت کنی. |
|||
08-11-2011, 02:43 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
ملیکای عزیز لطفا اگر تجربیات و مطالبی دارید محبت کنید حتما بنویسید.ممنون.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-11-2011, 06:21 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
سلام
چند وقت پيش بطور اتفاقي به اين pdf برخوردم درباره سفر روح . پيشنهاد ميكنم دوستان مطالعه كنند . http://2upload.ir/download.php?id=182 |
|||
08-11-2011, 06:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-11-2011 06:43 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
دوستان این بحث خارج از مباحث انجمن است اما چون بنظر علاقمندانی دارد بسته نخواهد شد.لطفا این بحث را در چهارچوب انجمن قرار دهید و دوستانی که تجربه دارند استفاده ای موردی و به این صورت میتوان از آن داشت؟
![]() |
|||
08-11-2011, 11:07 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-11-2011 11:17 PM، توسط mosafer bedar.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(08-11-2011 06:21 PM)مصطفي نوشته شده توسط: سلام دوست من تجربه ای که در این پی دی اف می باشد توسط یکی از دانش آموختگان اک می باشد که اگر کسی علاقه دارد فقط صرفا آن را بخواند چون شبهات خود را دارد (08-11-2011 02:43 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: ملیکای عزیز لطفا اگر تجربیات و مطالبی دارید محبت کنید حتما بنویسید.ممنون. به دیده منت استاد محترم البته بنده پیش استادی چون شما شاگردی خواهیم کرد با اجازه و با یار ی حق مطالبی را خواهم نوشت که در شان دوستان انجمن باشد ودر راستای رسید به اهدافی که تعیین شدن یعنی میلیاردر شدن خوشحال می شوم با سپاس خود مجوز نوشتن را امضا بفرمائید باز هم متشکرم با اجازه و با یار ی حق مطالبی را خواهم نوشت که در شان دوستان انجمن باشد ودر راستای رسید به اهدافی که تعیین شدن یعنی میلیاردر شدن خوشحال می شوم با سپاس خود مجوز نوشتن را امضا بفرمائید باز هم متشکرم |
|||
08-12-2011, 09:36 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-12-2011 09:38 AM، توسط z_piravar.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
سلام بچه ها
این بار هم روحم از بدنم جدا شد اما یک خورده نسبت به قبلی فرق می کرد. در آن وقتی روحم از بدنم جدا شد شروع کردم به گشت و گذار البته رفتم خونه قدیمی خودمون در اونجا عده ای من را دیدند و دنبالم کردند و خواستند من را بکشند اما نتونستند من بلافاصله پرواز کردم چون اونا نمی تونستند پرواز کنند در ضمن همراهم یک چیزی بود که اونا میخواستند از من بگیرند که نیروی من ضعیف بشه تا بتوانند من را نابود کنند. از دوستان خواهشمندم که نظرشان در باره این قضیه اعلام نمایند. ما نماینده خدا هستیم در روز زمین پس مثل خدا می توانیم چیزهای خوبی خلق کنیم . پس برخیز برای خلق چیزهای بهتر |
|||
08-12-2011, 11:26 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(08-12-2011 09:36 AM)z_piravar نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام دوست گرامی سعی کنید جزئیات خروج خود را یاداشت کنید .چند سوال زمان خروج کی بود ؟سیر شما به گذشته بود یا حال ( در منزل قدیمی)؟ موجودات از چه جنسی بودن ؟ خروج شما از کدام قسمت بدنتان بود؟ موقع برگشت چگونه و ا ز کدام طریق وارد بدن شدید؟ |
|||
08-12-2011, 03:37 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سلام
اینکه روحم از بدنم جدا شد یکدفعه پیش اومد و خودم را در خانه قدیمی دیدم البته هنوز خونه قدیمی ما هست ولی در آنجا زندگی نمی کنیم و زمان حال بود و همه موجودات انسان بودند البته به نظر قیافه انسان داشتند و اومدن من به بدنم زیاد متوجه نشدم با سرو صدایی که ازخونه ای که در ان زندگی می کنم شنیدم بلافاصله جسمم بیدار شد. ما نماینده خدا هستیم در روز زمین پس مثل خدا می توانیم چیزهای خوبی خلق کنیم . پس برخیز برای خلق چیزهای بهتر |
|||
08-12-2011, 11:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-12-2011 11:05 PM، توسط mosafer bedar.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
سلام دوست گرامی
با عمل ریلکیشن چقدر آشنا هستید ؟ اولین مرحله در خروج بدن دوم عمل ریلکسشن و تصور خلاق می باشد که بایستی با صبر وحوصله این اعمال انجام وجزئی وجود شود . در حال حاضر توصیه می شود که عجله نکنید تا سر فرصت مطالبی خدمتتان عرض خواهم کرد که انشاالله مفید خواهد بود. فقط تاکید می کنم که تمام اتفاقات وشواهد را یاداشت کن تا اگر سوالی بود بتوانید بدرستی جواب بدهید . متشکرم سلام دوست گرامی با عمل ریلکیشن چقدر آشنا هستید ؟ اولین مرحله در خروج بدن دوم عمل ریلکسشن و تصور خلاق می باشد که بایستی با صبر وحوصله این اعمال انجام وجزئی وجود شود . در حال حاضر توصیه می شود که عجله نکنید تا سر فرصت مطالبی خدمتتان عرض خواهم کرد که انشاالله مفید خواهد بود. فقط تاکید می کنم که تمام اتفاقات وشواهد را یاداشت کن تا اگر سوالی بود بتوانید بدرستی جواب بدهید . متشکرم |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: