ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
برنامه نویسی و نوشتن اسکریپت زمان کنونی: 09-24-2025, 06:24 AM |
|||||||
|
برنامه نویسی و نوشتن اسکریپت
|
01-03-2013, 10:49 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
برنامه نویسی و نوشتن اسکریپت
از دوستانی که مهارت و اطلاعاتی درباره برنامه نویسی و طراحی سایت دارن یه سوال دارم.
من اگه بخوام به یه برنامه نویس حرفه ای تبدیل بشم به طوری که مثلا سایت هایی مثل نت برگ - دابی-یا هرسایت حرفه ای دیگه رو خودم طراحی کنم چه مراحلی رو باید طی کنم؟ چه زبان برنامه نویسیو باید یاد بگیرم؟کلاساش به چه شکله و هزینش چقدره؟کلا یه سری اطلاعات بدین بهم اگه منبع اینترنتی هم قرار بدین ممنون میشم |
|||
01-05-2013, 02:33 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-06-2013 01:55 AM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: برنامه نویسی و نوشتن اسکریپت
اگه هدف شما از این کار راه اندازی یه سایت تجاری برای خودتون هست، به هیچ عنوان این اشتباه بزرگ رو انجام ندین، این کار مثل اینه که مثلا هدف شما راه اندازی یه سوپرمارکت باشه و برای رسیدن به این هدف شما برید و بنایی یاد بگیرید که اول ساختمون مربوط سوپرمارکت رو بسازید و بعد برید و دکوراسیون مغازه یاد بگیرید و الی آخر. راه درست اینه که هر کار رو به متخصصش واگذار کنی.
اما اگه هدف شما اینه که یه متخصص تولید نرم افزار بشین باید بگم که راهی بسیار طولانی و سخت رو باید طی کنی و خودت رو آماده یک مبازره نفس گیر و هیجان انگیز، باید صبر زیادی داشته باشی و مصائب زیادی رو تحمل کنی، البته شیرینی های زیادی رو هم پیش رو داری، اولین شرط اینه که عاشق جانباخته اینکار باشی وگرنه مطمئن باش کم میاری، دومین شرط اینه که آماده یادگیری مداوم باشی، یادگیری زبانهای مختلف، تکنولوژی های جدید، سبکهای معماری مختلف، نرم افزارهای گرافیکی، زیبایی شناسی، بحث بی پایان seo، روانشناسی رنگ، دیتا بیس ووووووو......،برای هر کدوم اینها اگه چهل تا کتاب هم بخونی باز هم می بینی که هنوز هیچ چی بلد نیستی، سومین شرط اینه که انتظار درآمد انچنانی بخصوص در ایران، نداشته باشی. چهارمین شرط اینه که روحیه کار تیمی داشته باشی، کار کردن تو تیمهای نرم افزاری بسیار شبیه یک محیط نظامی هست باید پله ها رو یکی یکی طی کنی و از مدیر بالا دستی در هر مرحله اطاعت کنی. اما شروع: اولین مرحله برای شروع، انتخاب نوع تکنولوژی تولید هست، دات نت، جاوا یا پی اچ پی، اینها هر کدوم بخصوص اولی و دومی برای خودشون غولی هستند بی شاخ و دم و وحشتناک. برای سایتهای تجاری بهترین گزینه php هست، البته هر کدوم خوبی ها و بدیهای خودشون رو دارند ولی بزرگترین سایتهای تجاری با این زبون نوشته شدن.خوشبختانه این زبان نسبت به دوتای دیگه اسونتر هست، بعد از انتخاب به نظر من بهترین کار شروع با یه کتاب ساده در زمینه php هست، به شرط اینکه تمرینات اون رو هم عملا انجام بدی، بعد از این مرحله دیگه بقیه کار دستت میاد. سخن اخر: گرچه من مسیر رو کمی سخت توصیف کردم اما طولانیترین راهها با قدم اول اغاز میشود. گر عشق حرم باشد، سهل است بیابانها. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
01-05-2013, 11:40 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
اول صحبت های جناب یوسفی رو تایید میکنم.
و اینم بگم اگر فکر میکنی برنامه نویسی یاد بگیری هرچی توی فکرت بود میشه اجرا کرد باید بگم اشتباهه. یه قسمت یادگیری حدودا 30 درصد و 70 درصد تجربی. چون خیلی چیزا رو توی هیچ کتابی نمیخونی ولی بین تجربه هات یاد میگیری. راه طولانیه ولی خب لذت بخش. دیدی بعضیا میگن ریاضی شیرینه ؟ ( من نوعی حالم بهم میخوره از ریاضی ) اینم همونه. واسه یکی سختیاش شیرینه و واسه یکی بدتر از زهر مار. اینش بستگی به خودت داره از نظر بازار یه کار بی نهایت و نامحدوده. یعنی دستت باز بشه مهم نیست ایرانی هستی یا فلان جایی. برای همه میتونی کار کنی. بحث زبان شناسی یه چیز جدا میشه. دو تا قول بزرگ داره asp و php حرف حسابشون یکیه چون تهش یک اتفاق میافته ولی php راحت تره و asp دست رو بازتر میزاره. و کلی مزایا و معایب دیگه. البته وارد این دنیا اگر بشی یادگیری زبان ها کار سختی نیست برات. ولی قبل از اینکه به این زبانها برسی باید پایه کار اوکی باشه. پایه کار چیه ؟ فتوشاپ ( برای گرافیک و ظاهر سازی ) HTML ( خب اصل کد نویسی ) CSS ( یه زبان کمکی که کلا راحت میکنه کد نویسی رو ) جاوا اسکریپت ( به قول معروف برای قرطی بازی توی صفحات وب ![]() اینا پایه کاره. شما اینارو یاد بگیر. شروع کن در همین حد که بلدی قالب بزن و قالب ادیت کن ببین کلا خوشت میاد. اگه دیدی شیرینه برات برو دنبال مراحل بعدی. موفق باشی ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
01-05-2013, 03:28 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
ممنونم از دوستان بابت راهنماییشون.طبق راهنمایی میخوام شروع کنم به یادگیری php .یه سوال که شاید جوابش سخت باشه اونم این که من الان تقریبا اطلاعاتم در زمینه هاست و کار با سیستم های مدیریت محتوا خوبه ولی برنامه نویسی صفر,اگه از امروز شروع کنم چه مدت دیگه میتونم یه سایتو برنامه نویسی کنم؟
|
|||
01-06-2013, 12:07 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
این ازون سوالاست که هرکی از من میپرسه میگم اگر به این امیدی بدون هیچوقت.
شما تا آخر عمرتم که برنامه نویسی کار کنی نمیتونی یه سایت برنامه نویسی کنی ( البته اگر هدفت از یادگیری این باشه ) چرا. چون هر روز یه چیز جدیدتر یاد میگیری و هر روز میخوای یه مدل جدیدتر کدتو بنویسی و به همین ترتیب. این سوالات یه جورایی بچه بازیه. چون هیچ کس براش جوابی نداره. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
01-06-2013, 02:14 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-06-2013 02:30 AM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اگه می خوای زودتر موفق بشی چند مورد زیر رو در نظر بگیر:
-یه هدف مشخص انتخاب کن و فقط تخصصی برو دنبال اون، مثلا تخصصی رو دیتا بیس کار کن ولی خیلی قوی،اینطوری کارت آسونتر می شه و می تونی تو شرکتهای بزرگ کار کنی، هر چند تو ایران باید همه فن حریف باشی ولی باز شرکتهای بزرگ از این نظر بهترند، -سعی کن تو شرکتهای خوب استخدام بشی، و با افراد خبره و رو پروژه های درست حسابی باشی، اینطوری ره ده ساله رو یکساله می ری. -سعی کن تخصصت در زمینه تولید روی یک تیپ محصول باشه و نه پراکنده، و تو این مورد اسم رسمی برای خودت دست و پا کنی. مثلا فقط روی فروشگاه ساز، یا فقط روی cms و ... -با تکنولوژی روز جلو برو و از جدیترین ابزارهای تولید و محصولات مرتبط خبر بگیر. -تو انجمن های برنامه نویسی فعال باش. -حتما دنبال مدارک بین المللی باش -زبان انگلیسیتو تا حد امکان قوی کن. -تو چند تا آموزشگاه معروف به اسم استاد مشغول باش تا هم مجبور به مطالعه باشی، هم با اساتید برنامه نویسی در ارتباط باشی و هم تو جامعه نرم افزار به عنوان استاد مطرح بشی و دانشجوها هم تبلیغت کنن. -تو کلاسهای تخصصی که اساتید خوبی دارن حتما شرکت کن و سعی نکن همه چیزو خودت یاد بگیری. -بعد از یکی دو سال برنامه نویسی، دنبال معماری نرم افزار و بهتر از اون مدیریت پروژه باش، -حتما برو باشگاه وگرنه انواع دردهای عضلانی در انتظارت هستند. -بیشتر از هشت ساعت کار نکن، بیشتر بدنبال یادگیری و تخصص باش، -در کنار برنامه نویسی دنبال کار دوم و کاملا غیر مرتبط با کامپیوتر هم باش تا حداقل یه کار دیگه هم یاد بگیری، چون برنامه نویس مثل ورزشکار حرفه ایه و اخر عاقبت نداره. - و مهمتر از همه اینکه هرگز پول و زندگیتو فراموش نکن، چون برنامه نویسی اونقدر ذهن آدم رو بخودش مشغول می کنه که اصلا یادش می ره برای چی زنده است. و برای چی داره کار می کنه. البته انجام ندادن اینا اشتباهاتی بود که من تو کارم انجام دادم و حالا به اسم تجربه و توصیه برای شما می گم. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
03-18-2013, 03:31 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
با سلام به یک برنامه نویس برای یک سایت کارشناسی فوتبال قانونی نیاز دارم ولی هزینه بالا نباشه لطفا مسیج بدید
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: