ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نی نی بلاگ زمان کنونی: 09-26-2025, 12:34 AM |
|||||||
|
نی نی بلاگ
|
11-23-2012, 11:52 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
نی نی بلاگ
اکنون داشتم به درخواست یکی از دوستانم یک وبلاگ برای دوقلوهایش درست می کردم:
http://nonavanozhan.niniweblog.com با این خدمات دهنده وبلاگ کمی سروکله زدم. امکاناتش خوب است اما تبلیغات بنری به طرز فاجعه آمیزی زیاد است. ضمن آنکه محدودیت های زیادی از لحاظ آپلود عکس و غیره دارد. داشتم با خود فکر میکردم واقعا کسی، سیستمی بهتر از این نمی تواند بسازد؟! مطمئن هستم این سیستم با انکه استقبال از ان خوب بوده است اما سیستمی مناسب نیست. دوستان علاقمند، بنظرم سرمایه گذاری بر روی وبلاگ های تخصصی در آینده نزدیک جواب خواهد داد زیرا علاوه برآنکه راه های کسب درامد از آن زیاد است، تبلیغ دهنده نیز ترجیح می دهد در جایی با کاربران هدفدار و مشخص تبلیغ کند! می توانیم در این تاپیک در مورد ایده هایی با موضوع "سیستم های وبلاگ دهی با موضوعات تخصصی" بپردازیم. ![]() |
|||
11-24-2012, 12:31 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: نی نی بلاگ
چند طرح عملی شده:
1- سیستم فروشگاه دهی مانند شاپفا 2- نی نی بلاگ : سیستم وبلاگ دهی با موضوع کودکان 3- سیستم وبلاگ دهی با موضوع بورس طرحهای پیشنهادی : 1- سیستم وبلاگ دهی برای میلیاردرهای اینده 2- سیستم دفترچه خاطرات برای افرادی که میخواهند در اینده چهره ماندگار شوند(یه سیستم وبلاگ دهی ساده اما هر فرد فقط یه ادرس میتونه بگیره و ساخت وبلاگ دانلود و یا تبلیغی ممنوع باشه و فقط حالت دفترچه خاطرات داشته باشه) همچنین بد نیست اگه شبکه های اجتماعی با موضوع خواص ایجاد بشه که میشه به دو نمونه موفق شبکه طراحان وب و شبکه دانشجویان ایران اشاره کرد موضوعات پیشنهادی : شبکه پدربزرگها+مادربزرگها شبکه عشق دانلودیها شبکه پشت کنکوریها شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
11-24-2012, 12:41 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
× سیستم وبلاگ دهی برای میلیاردرهای اینده : مدتی این ایده را دارم، خیلی خوب است در مورد جزئیات آن می توان تصمیم گرفت.
× شبکه پدربزرگها+مادربزرگها : یکی از اساتید با توجه به پیرشدن جامعه پیشنهاد آن را به بنده داده بود. دوستان می دانند راه های کسب درامد ازاین نوع سیستم ها چطور است و کسانی اگر احیانا آن را دارند تاکنون درامدی داشته اند؟ هزینه اسکریپت ها و هاست و دامنه به چه صورت است؟ ![]() |
|||
11-24-2012, 12:50 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
بعضا در همین انجمن همسایه ، دیدم که افرادی میان سیستم ها بلاگ دهی رو میفروشن ( با قیمت های کم) ولی اینکه امنیت داشته باشه و+ سئو و موارد دیگر کم اطلاعم فکر کنم اسکریپت وبلاگ دهی هم وجود داشته باشه مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
11-24-2012, 12:56 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دامنه که الان رسیده به 3500تومان سالانه.هاست کمی گرونه مثلا یه هاست 2000MB با 20 گیگ ترافیک رویه سرورهای داخل کشور حدودا 150 تا 160 تومن به صورت سالانه هستش.
در مورد اسکریپت هم برای شبکه اجتماعی اسکریپت رایگان شیرترانیکس هستش که افزونه هاش پولیه.اما میشه از بادی پرس که درواقع یه افزونه برای سیستم مولتی یوزر وردپرس هستش استفاده کرد.خودش کاملا رایگان هستش و 99 درصد افزونه هاش هم رایگانه و میشه کنار شبکه اجتماعی به کاربران وبلاگ هم داد اما در مورد وبلاگ دهی متاسفانه تنها اسکریپت رایگان وردپرس مولتی یوزر هستش که رایگانه و سیستم وبلاگ دهی ای که در امضام هستش رو با اون ساختم.تنها مشکلی که داره اینکه کاربر تنها میتونه css قالب رو ویرایش کنه و نمیتونه کل پوسته رو ویرایش کنه و یا اگه کاربر بخواد قالب ویژه ای رو استفاده کنه باید به مدیر بگه تا براش اپلود کنه. اما در کل سیستم فوق العاده ای هستش و کلی پوسته و افزونه داره. شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
11-24-2012, 01:22 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
پیشنهاد:
جناب هومان هرمزدی از عزیزان انجمن است .همچنانچه اشاره نمودند سیستم وبلاگ دهی زیر متعلق به ایشان است.پیشنهاد میکنم عزیزان ادر جهت حمایت ازهمدیگر از این سیستم برای وبلاگ های خود استفاده شود. ضمنا می توانید اگر مشکلی در آن می بینید بفرمائید تا بر روی آن کارکنند.امکانات فوق العاده خوبی دارد. http://mersal.ir خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-24-2012, 01:26 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(11-24-2012 01:22 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: پیشنهاد میکنم عزیزان ادر جهت حمایت ازهمدیگر از این سیستم برای وبلاگ های خود استفاده شود. ضمنا می توانید اگر مشکلی در آن می بینید بفرمائید تا بر روی آن کارکنند.امکانات فوق العاده خوبی دارد.گذاشتمش برای فروش.فقط به عنوان تست برای مشتری هام ایجاد کردمش.یهو دیدم چندین نفر وبلاگ ایجاد کرده اند.خودم وقت رسیدگی بهش رو ندارم. آینده اش معلوم نیست.اگه مدیر جدید پیدا نکنه شاید تعطیل بشه
شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
11-24-2012, 01:32 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
من واقعا از امکاناتی که داشت لذت بردم.
یکسری امکانات بود که مرقوم فرموده بودی بعدا اضافه می شود. در موقع فروش این امکانات هم کامل می شود؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
11-24-2012, 01:49 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سیستم وبلاگدهی در حال حاظر دخل و خرجش جور در نمیاد
البته برای کسی که بخواد تازه استارت بزنه. همین نی نی بلاگ انقدر هزینه تبلیغاتش کرد و کد نویسیش که میشد یه سایت رو از زمین کشید بالا. فکر نمیکنم در حال حاظر بشه کار خاصی کرد مگر با ایده کاملا خاص. کلا در حال حاظر سیستم هایی که نمونش وجود داره خیلی سخت میشه کشیدش بالاو همین شبکه اجتماعی هرکی رسید یک زد. وبلاگدهی هرکی رسید یکی زد و و و ایده خاص نیازه و پول زیاد. بعدش باید دنبال برنامه نویسش و گروه اجراییش گشت ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: